Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Nomizate oti teleiwsame????oooooooooooooooooooxi kale...siga!

Gyrise o antras mou apo tin douleia kai ponaei o laimos tou kai ta kokkala tou..pire ponstan kai pige gia ipno!Pali moni mou se ola..

Kai o Nikolas apo to prwi exei olo tsimples...kammia epipefikitida paizei gia na kleisoume gia simera?????????

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Ιωαννα περαστικα σας βρε κοριτσακι!!!!Τι να πω θα περασει.

Κοριτσια βρηκα πως να απασχολω τα μωρα οσο κανω δουλειες!!!!!!!!!!Επιτελους αρχισαν να ασχολειτε το ενα με το αλλο.Τβαλα στο κρεββατι α πλαγιασα και κοιταει το ενα το αλλο.βαζει η μπεμπα το χερ στο στομα του μπεμπη και το αναποδο κοιταζονται και γελανε!!!!!!!Πολυ γελιο επιτελους ετσι δε με θελουν να καθομαι να τους μιλαω βεβαια δεν ταχω τοσο ωστε να φτανουν κανα ματι χαχα!!!!!!!!!!!!Πηγα να κοιμηθω λιγο για μεσημερι αλλα που ο μπεμπης αφου μου αδειασε το στηθος ειχε ορεξη για παιχνιδια τον ακουσε και η αδερφη του σηκωσε κεφαλι να δει τι γενεται μηπως καναμε παρτυ και δεν την καλεσαμε.τωρα μιλανε.τα διδυμα σε ολο τους το μεγαλειο!!!!!!αυτα ειναι τα καλα των διδυμων οτι παιζουν μεταξυ τους.λεω να κανω καν ρουχο εκει στο κρεββατι για να τα επιβλεπω κιολας.φιλακια.

εγω θα μπορουσα ενδεχομενως Παρασκαυη στα βορεια για καφεδακι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ινκα μου εχουμε κανονισει να παμε τεσσερις μερες στο Καρπενησι. Αλλα βεβαια απο την ωρα που το ακουσε η μικρη μαλλον δεν της πολυαρεσε η ιδεα και αρχισε τρελη γκρινια... Δεν τρωει, αντε να φαει 5ο - 60 γρ, δεν κοιμαται, και οταν κοιμαται μεσα στον υπνο της βογγαει και φυσικα γκρινιαζει... βρε μηπως νομιζε πως δεν θα την παρουμε μαζι μας και μας κανει την ζωη δυσκολη??? Και ο καλος μου πριν μου το εσκασε το παραμυθι.. Λες μου λεει να μην ειναι καλα το παιδι και να μην παμε?? Λες??:(

mYQbp2.png

Nomizate oti teleiwsame????oooooooooooooooooooxi kale...siga!

Gyrise o antras mou apo tin douleia kai ponaei o laimos tou kai ta kokkala tou..pire ponstan kai pige gia ipno!Pali moni mou se ola..

Kai o Nikolas apo to prwi exei olo tsimples...kammia epipefikitida paizei gia na kleisoume gia simera?????????

Μανα κουραγιο!!

mYQbp2.png

Καλε που πηγε το μνμ που εγραφα τοση ωρα;

γκρρρρρρρρρρρρ..

Τεσπα..τι κανετε κοπελιτσες μου κ μπεμπάκια;

εμεις εδω στην τρεχαλα ....

αχ γινεται αγορακι μεγαλο μου γελαει μου κανει ναζακια...κ εγω η μανα τρελλαιιιιιιιιιινομαι!λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...

:-D:grin::-D:grin::-D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

καλα Ιωαννα μου η πεθερα σου δεν παιζεται!!!!!!!!!!χαχαχα ΕΛΕΟΣ...

αντι να την ενδιαφερει το μικρο σκεφτεται τους μαντραχαλαδες...

αϊντεεεεεεεεεεεεεε....

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Αχ κοριτσια ολο πειναω αυτες τις μερες... προσπαθω να κρατηθω και τουλαχιστον να τρωω υγιεινα αλλα πειναω λεμε... πριν απο λιγο τσακισα μια παγωταρα και τωρα παλι μου τρεχουν τα σαλια... θελω εβερεστ... τι κακο και αυτο... θα αρχισω παλι την χορτοφαγια.. τουλαχιστον αν αρχισω να τρωω οτι και οι αγελαδες θα κατεβασω μπολικο γαλατακι!! χιχιχι:tongue:

mYQbp2.png

Καλησπέρα και απο εμάς!!

Γυρίσαμε πριν απο λίγο, τελικά δεν πήγα για ψώνια, πήγα όμως στο ΙΚΑ και συνταγογράφησα το εμβόλιο για τον πνευμονιόκοκο! Ευτυχως!!

Τώρα σε λίγο θα κάνουμε μπανάκι και ελπίζω να χαλαρώσουμε. Σήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτα!!! Απολύτως!!!

Όσο για το καφεδάκι, με θέλετε παρέα???

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

εμείς σήμερα πήγαμε στο ταχυδρομείο για προώθηση αλληλογραφίας, στο παλιό το σπίτι για συμμάζεμα και στο νέο για να βάλει σιφόνια ο υδραυλικός, αύριο έρχεται ο κουζινάς και μεθαύριο το νερό, άντε να δούμε...

i1lzp2.png

πω πω χαλια ειμαι απο την περιοδο απιστευτη αιμορραγια και ζαλιζομαι, ευτυχως κοιμηθηκα ενα δυωρακι το μεσημερι με την μπεμπα αλλιως δεν την παλευα..

Λιτσακι εννοειται να ερθεις για καφεδακι οποιο κοριτσακι θελει ευπροσδεκτο ειναι!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Λιτσακι εσυ που πηγες προσφατα ικεα θυμασαι αν ειχε ριχταρια για τους καναπεδες?????

Γιώτα μου, δεν κοίταξα για ριχτάρια αλλά φντάζομαι οτι αν δεν ψάχνεις κάτι εξεζητημένο και πολύ ιδιαίτερο θα βρεις!

πω πω χαλια ειμαι απο την περιοδο απιστευτη αιμορραγια και ζαλιζομαι, ευτυχως κοιμηθηκα ενα δυωρακι το μεσημερι με την μπεμπα αλλιως δεν την παλευα..

Λιτσακι εννοειται να ερθεις για καφεδακι οποιο κοριτσακι θελει ευπροσδεκτο ειναι!!!

Κατερινα μου, με τρελή αιμορραγια ήμουν εγώ στην πρώτη περίοδο μετά τη γέννα (πριν απο 2 βδομάδες) και μίλησα με τη μαια η οποία μου είπε οτι είναι φυσιολογικό και να μιλήσω με τον γιατρό μόνο αν συνεχιστεί τοσο έντονα πάνω απο 3-4 μέρες. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Όσο για το καφεδάκι, θα προσπαθήσω γιατί θέλω να σας δω και απο κοντά αρκεί να βολευει η ώρα...:tongue:

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Kαλε Κατερινα παρε και καμια βιταμινουλα....

Mummy.. ολα μια συνηθεια ειναι καλε... αλλα δεν καταλαβαινω γιατι εχουν προβλημα και γκρινιαζουν με την γραμματοσειρα???

αμα δε βαζεις τονους το ιδιο ειναι σχεδον αλλα δε μου παει χωρίς τόνους...

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...