Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες!!!!

Ιωαννα μου υπομονη σε καταλαβαινω αλλα μην πανικοβαλεσαι και εγω ετσι ειμαι αλλα δεν μας κανει καλο. Μην ανησυχεις για την μικρη και εμενα στο βραδυνο γευμα μου πινει μονο 100 ml γιατι κοιμαται ορθια και στο πρωινο πινει 160 στα υπολοιπα 3 μονο πινει 200+ και αυτο το κανει εδω και 3 εβδομαδες και παρολαυτα εχει παρει μεσα σε αυτο τον καιρο ηδη 700 γραμμ. μια χαρα ειναι η μπεμπουλα ξερουν αυτα ποσο χρειαζονται να φανε και εγω στην αρχη ανησυχουσα αλλαν χαλαρωσα και της δινω οσο θελει. Δεν μπορεις να τα παρεις να πατε μια βολτιτσα εστω μα το αυτοκινητο?? θα σας κανει πολυ καλο , μην στεναχωριεσαι και εχεις και την επεμβαση μπροστα σου.

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

AX Katerina kserw pws me katalabaineis..alla i diki mou kanei kai diarroies kai kanei kai para polles goulies..giati logw twn diarroiwn tis exw meiwsei to gala tis diskikoiotitas pou itan kai antianagwgiko..alla oute oi diarroies stamatisan kai oi goulies afksithikan..

Mporei ontws mia bolta na mas ekane kalo, alla distixws den exw kammia diathesi na paw pouthena..apla tha kanw ipomoni, ayto pou thelw panw apo ola einai na einai kala kai ksereis ti me anisixei pio poly? mipws den mporesw logw kourasis, na dw kati pou tha simbei...:(

Kai ksereis kai ti me ekneyrizei?Oi apeksw me ta "ipomoni, ipomoni" "kserw ti pernas, makari na mporousa na se boithisw" kai tetoies arloumpes..

I pethera mou tis lew xthes gia tin ostrakia kai mou leei prosexe na min kollisei o Basilis, tis lew ennoeitai ton Nikola, oxi mou leei ton Basili ennow giati den tin exei perasei :roll::roll::roll::roll:

tha pidixtw apo to parathiro!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

τιποτα δεν θα συμβει παιδακια ειναι και θα αρρωστησουν και θα πεσουν και ολα προσπαθησε να μην τρελαινεσαι και στο λεω εγω που τις προαλλες πηγα μεσα σε 5 μερες την μικρη 2 φορες παιδιατρο και μια στο παιδων για ενα απλο συναχι και γελαγανε μαζι μου, αλλα πρεπει να το φιλοσοφησουμε και να τα αντιμετωπιζουμε χαλαροτερα για να μην τρελαθουμε, οσο για την βολτα καταλαβαινω οτι δεν εχεις ορεξη πιεσε ομως τον εαυτο σου -ετσι κανω και εγω- και θα δεις που θα γυρισεις ανανεωμενη με καλυτερη διαθεση

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

το ξερουμε και δεν μας πειραζει!!!!!

εμεις θα κοιμομαστε τα βραδυα!!!

αλλα μξν τυχον και τολμησει να ξεπορτισει !!!! κραταμε μαχαιρια !!! χαχαχα

και να δεις πως τιθασευονται μερικες μερικες χαχαχα

βρε ελατε σου λεω εδω !! θα δεις ο καθαρος αερας (λιγο κρασι, λιγο θαλασσα και το αγορι της ) και θα ηρεμησει !!!!

:):):)

theikoooo!!!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

kalimeraaaaaaaaaaaaa!!!!!

katerina, tha pame to sabbato loutraki telika kai tha minoume tin epomeni evdomada kai to alo sk!!!!!mexri tote tha pleno sentonia ,kai tha trexo gia bobonieres,fotofrafous,prosklitiria ....alla psilo psinome gia golden....lete????tora pao me tin foufou sto taxidromio na katatheso tin dilosi...epitelous!!!!!

inka

AW3sp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Πόσα γράψατε πάλι??

Εμείς είμαστε καλά σε γενικές γραμμές. Λέω σήμερα να πάω factory outlet να ψωνίσω για την μικρή, έχει πολύ καλές τιμές...

Φιλάκια

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα ...

Και εμεις λιγη γκρινια την εχουμε σημερα και τι να πω κουραστηκα βρε κοριτσια... τωρα της εχω βαλει κατι νανουρισματα να ακουει και καπως χαλαρωσε. Και να φανταστειτε τα ειχα τοσο καιρο και δεν τα εβαζα γιατι τα θεωρουσα βλακεια αλλα μια χαρα δουλεια κανουν... ειναι ετοιμη να κοιμηθει :D.

Καλε Σοφια τα παλια χρονια ετσι εμεναν οι οικογενειες και εκαναν 8 και 10 παιδια!! :tongue:

Ποτε θα ερθει η Παρασκευη να φυγω για την εκδρομουλα μας????????????

mYQbp2.png

Ιωαννα μην σε παιρνει απο κατω καλε... και αν δεν εχεις καφε δεν πειραζει.. θα σου πει η μανα σου γιατι?? χαλαρωσε....

Οσο για την οστρακια , ενταξει δεν ειναι και σιγουρο πια πως θα κολλησετε..

Και η πεθερα θεα!!!

mYQbp2.png

giotaki pou tha pate?na perasete omorfa!!!!

kale pios tha kolisei ostrakia?yparxei afti i arostia akoma?

paros simera tha ime stis 7:30 stin filothei gia fotografo....

katerina nai na ksanapame pemt,i paraskevi mesa eimai!!!!elpizo na kanei kalo kairo na trelatho sto kolibi ...na to sfikso to kormi!!!!!!!

loipon koritsia thelo na vgei i mikri apo to port bebe kai na tin valo sto maxi cosi alla den ksero ti na kano me ton ilio;;;;;pernei obrela;eseis koritsia ti kate;aaaaaaaaaaaaaaaa episis mou kanei anagoges kai simera tha dokimasoume to novalac..leo na tis valo kai vivlio kato apo tin alaksiera kai to likno ti lete;

inka

AW3sp2.png

παρος και εγω δεν μπορω σημερα αδιαθετησα και ειμαι χαλια. Πεμπτη Παρασκευη κανονιζουμε αν εχει καλο καιρο βολτα στην Κηφισια αλλιως golden. ινκα ποιο νοβαλακ θα παρετε?εμεις πινουμε το it που ειναι για δυσκοιλιοτητα παντως δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα η δικια μου απο την αρχη που επινε αυτο το γαλα δεν εβγαζε τιποτα, εγω της εχω βαλει βιβλιο κατω απο το στρωμα απο τοτε που ητανε μπουκωμενη για να αναπνεει καλυτερα και δεν το εχω βγαλει εαν κανει αναγωγες καλο ειναι να της βαλεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...