Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλά πάει αν και έχω αγχωθεί πολύ. ο άντρας μου λέει θα προλάβουμε αλλά εγώ αγχώνομαι και δεν θέλω τελευταία στιγμή να τρέχουμε:(

καρδουλα μου ειστε στην τελικη ευθεια πια ε ????

σκεψου την πισινα που θα εχεις διπλα σου το καλοκαιρι και ολα θα γινουν !! ειπαμε να μην αγχωνομαστε για οσα εχουν λυσεις αλλα και για οσα δεν εχουν !!

αληθεια δεν σας ειπα, μου εστειλε μην ο admin να μην γραφω greeklish και σκεφτηκα καρδουλα και εσενα ?????? γιατι σε βλεπω με ελληνικα :-D:grin::-D:grin::-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε δεν σας ειπα τι επαθα χτες το πρωι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ευτυχως που ειχα αφησει τον μπεμπη στην μαμα μου γιατι ειπαμε να παμε μια βολτιτσα με τον αρρεν...

Βγηκαμε 12 κ γυρισαμε 2..χαχα ημουν κομματια ηθελα να κοιμηθω...

Ξυπναω που λετε το πρωι...σημειωτεον οτι αδιαθετησα τελικα ..ουφ...

ξυπναω που λετε να ετοιμαστω να παω να παρω τον μπεμπη..δεν προλαβαινω να σηκωθω απο το κρεβατι..νιωθω απο κατω λες κ ανοιξανε οι βρυσες κ τρεχανε...απιστευτη πολυ αιμοραγια...χαλια το στρωμα..χαλια το πατωμα..χαλια οι πετσετες που μου εφερε ο αντρας μου...με τα χιλια ζορια σηκωθηκα κ πηγα στο μπανιο να πλυθω..πλυμηρα κ η μπανιερα..λες κ μου ειχα κοψει το ποδι κ ετρεχε ποταμι το αιμα....Πρωτη φορα στην ζωη μου το επαθα αυτο! Φανταστειτε εβαλα παμπερσ του μπεμπη....

Πηρα τον γιατρο κ μου ειπε να παω να με δει....στο ιασω που ηταν...αλλα επειδη μετα σταματησε δεν πηγα...ηταν να παω κ σημερα στο ιαατρειο του..αλλα δεν νομιζω να ηταν τιποτα...τωρα ειμαι καλα .ειναι κανονικη η ροη..προς το πολυ παλι...αλλα οχι αυτη η απιστευτη αιμοραγια...

Λετε καλε να εχω τιποτα;;;;;;;;;;;;;:roll:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Αχ κοριτσια μου νυσταζω αλλα η μικρη δεν λεει να κοιμηθει... ολη η γροθια μεσα στο στομα και το ματι γαριδα... Νυσταζω καλε της λεω.. στον κοσμο της αυτη!!! Απο τωρα του κεφαλιου της κανει , αλοιμονο μας μολις μεγαλωσει λιγακι!! Ακους συμπεθερα???? Ξεροκεφαλη νυφη θα παρετε!! χιχιχι.. περαστικα σας!!!

mYQbp2.png

Αχ κοριτσια μου νυσταζω αλλα η μικρη δεν λεει να κοιμηθει... ολη η γροθια μεσα στο στομα και το ματι γαριδα... Νυσταζω καλε της λεω.. στον κοσμο της αυτη!!! Απο τωρα του κεφαλιου της κανει , αλοιμονο μας μολις μεγαλωσει λιγακι!! Ακους συμπεθερα???? Ξεροκεφαλη νυφη θα παρετε!! χιχιχι.. περαστικα σας!!!

το ξερουμε και δεν μας πειραζει!!!!!

εμεις θα κοιμομαστε τα βραδυα!!!

αλλα μξν τυχον και τολμησει να ξεπορτισει !!!! κραταμε μαχαιρια !!! χαχαχα

και να δεις πως τιθασευονται μερικες μερικες χαχαχα

βρε ελατε σου λεω εδω !! θα δεις ο καθαρος αερας (λιγο κρασι, λιγο θαλασσα και το αγορι της ) και θα ηρεμησει !!!!

Διαφημίσεις

το ξερουμε και δεν μας πειραζει!!!!!

εμεις θα κοιμομαστε τα βραδυα!!!

αλλα μξν τυχον και τολμησει να ξεπορτισει !!!! κραταμε μαχαιρια !!! χαχαχα

και να δεις πως τιθασευονται μερικες μερικες χαχαχα

βρε ελατε σου λεω εδω !! θα δεις ο καθαρος αερας (λιγο κρασι, λιγο θαλασσα και το αγορι της ) και θα ηρεμησει !!!!

Δεν μασαμε εμεις απο τετοια!!! Ειμαστε δυναμικες γυναικες μην το ξεχνας!! Παντως προς το παρων σας την καναμε την λαδιά... Ερωτευτηκαμε τρελα τον αγκαλιτσα... Μολις τον δει σκαει τρελο χαμογελο και μετα τον κραταει σφιχτα - σφιχτα και αποκοιμιεται με το χαμογελο της ευτυχιας!! Εχει πολυ πλακα!!

mYQbp2.png

Δεν μασαμε εμεις απο τετοια!!! Ειμαστε δυναμικες γυναικες μην το ξεχνας!! Παντως προς το παρων σας την καναμε την λαδιά... Ερωτευτηκαμε τρελα τον αγκαλιτσα... Μολις τον δει σκαει τρελο χαμογελο και μετα τον κραταει σφιχτα - σφιχτα και αποκοιμιεται με το χαμογελο της ευτυχιας!! Εχει πολυ πλακα!!

και μετα αναρωτισαι για ποια ποναει το δοντακι του μικρου μου του παιδακου μου

και ολο παραπονα ειναι και δεν ηξερα που οφειλοταν

Επιτελους κοιμηθηκε!!! Την κανω με ελαφρια μην τυχον ξυπνησει... Εχω ξεσυνηθισει τα ξενυχτια και κουτουλαω!!! Παω να παρω τον δικο μου αγκαλιτσα, αγκαλια...Αν και του εχω νευρα γιατι κοιμαται απο τις δωδεκα του καλου καιρου και εγω ξενυχταω... Καληνυχτα!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κι από μας

δεύτερη μέρα στο ξενοδοχείο "το πατρικό", μια χαρά περιέργως :lol::lol: είναι που έγινα μάνα και η μάνα μου έχει αρχίσει να με σέβεται :tongue::tongue::tongue:

ξεκουράστηκα αρκετά, πλέον έχουν πάει όλα τα πράγματα σπίτι και να σας πω, εκτός από το φορτηγό που πήρε τα βαριά γεμίσαμε 10 αυτοκίνητα πράγματα σας λέω...μα που χωρούσαν όλα αυτά τα πράγματα σε 60 τμ;;;;;:mad::mad::mad: απορώ πραγματικά!!!!

γιώτα!!!!! στο πατρικό λέμε είμαστε!!! σε διπλό κρεβάτι με το μπέμπη στη μέση λέμε!!!!!

σας διάβασα αλλά δε θυμάμαι πολλά, θα σας ξαναδιαβάσω

ιωάννα ελπίζω να τη γλιτώσετε, εγώ την οστρακιά την είχα περάσει σε πολύ μικρή ηλικία και την πέρασα βαριά σε αντίθεση με τις υπόλοιπες παιδικές που τις πέρασα στο πόδι

i1lzp2.png

Kαλημέρα κορίτσια!!! Δεν θα το πιστέψετε!!!!!!!!! Εδω δεντο πιστεύω εγω η ίδια!!! Η κόρη μου χθες κοιμήθηκε ΚΑΙ την ημέρα!!!! Αμέεεεε!!!! Συνήθως ξύπναγε τελευταία φορά γυρω στις 9.30-10.30 και έμενε ξύπνια μεχρι τις 22.00-00.00 το βράδυ αναλόγος αν είχε κοιμηθεί 3 ή 4 εικοσάλεπτα σε ολη την διάρκεια της ημέρας, αγκαλιά φυσικά!!!!!!

Εεε λοιπόν χθες κοιμήθηκε και την ημέρα απο 3 διωράκια καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι το βράδυ απο ενα 6,5ωροοοοοο!!!!!!! Απίστευτο μου φαίνεται!!!! Βεβαια το πρωί ηταν πολυ γκρινιάρα, αλλα την ταισα στο κρεββάτι μας και ξανακοιμήθηκε!!!!!

Νομίζω πως μιλάω για αλλο παιδί!! Παω μέσα την κοιτάω και δεν το πιστεύω!!! Ελπίζω να μην ειναι καμμια φάση που περνάει και να συνεχίσει για λίγες μέρες εστω!!! Τώρα την περιμένωνα ξυπνήσει, να την ταισω, να την αλλάξω κ να την ντύσω για να φυγουμε!!! Εχω παρα μα παρα πολλες εξωτερικές δουλειές σημερα!!!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Γεωργία πως ειναι σημερα η μικρη; Μήπως πρέπει να πάτε σε κάποιον αλλο παιδίατρο ή σε κάποιο άλλο κέντρο για να το δειτε; Είναι κριμα να ταλαιπωρείτε και η μικρή και εσείς!!!

Ελεονώρα μήπως ειναι αμαγγειωμα; Εβγαλε και η κόρη μου στο κεφάλι της!! (Ευτυχώς που έχει μαλλια!!!) Οταν γεννήθηκε ηταν μια μικρή ελίτσα σαν το κεφάλι μιας καρφίτσας!! Μέσα σε δυο μέρες όταν ήταν 1,5 μηνός μεγάλωσε ραγδιαία και κοκίνησε περισσότερο. Την έτρεχα την έρμη σε παιδιάτρους και δερματολόγους και τελικά μου είπαν πως ειναι αιμαγγειωμα. Μπορει να γεννηθουν μ'αυτο ή να βγει οποιαδήποτε στιγμή τα δυο πρώτα ετη της ηλικίας τους. Μπορει να μεγαλώνει επι δυο χρόνια και μετα να εξαφανιστει μεχρι την ηλικία των εξι ετών. Είναι κοκκινο και παίρνει την μορφή φράουλας!! Εμάς δυστηχώς πηρε και τον όγκο της φράουλας!!!Δεν ειναι επικινδυνο, ειδικά την στιγμή που δεν ειναι πάνω σε βασικό οργανο του παιδιου (πχ μάτι). Σε περίπτωση που ματώσει θέλει αντιβιωση γιατι φοβουνται μηπως μολυνθει!!

Ελίτα κουράγιο!!

Γιώτα ποιο κάνατε; και εμεις την Πέμπτη έχουμε δυο!! Θα μας ακούσει ολο το Βασιλικό!!!

Ιωάννα ευχομαι να την γλυτώσετε!! Νόμιζα παντως πως ειναι σπάνια αρρωστια η οστρακιά!!!

Ραμονίτσα να πας να σε δει ο γιατρός σου για να είσαι σιγουρη!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Ax koritsia me epiase pali i apelpisia mou kai mpika na sas ghrapsw gia na ksexastw..exw ton Nikola agkalia kai blepei ton agio Basili kai tin mpempa sto rilax..apo to prwi o Nikolas exei polles mixes, thelei sinexeia agkalia, to mono pou ekane kalo itan oti ekane kaka kai mou eipe ""mama allaxoume pampers, pame" kai emeina!

I mpempa ksipnise apo tis 5, eixe skat....sei kai tin allazw poy ipnos meta, pinoume gala, ksanakanei kaka epitopou -ennow psilodiarroies, akoma den exoun perasei- kai enw ipie kanonika to gala tis stis 5:30, twra tis edwsa stis 9:30 kai ipie mono 110 ml..auto to paidi genika den exei standard posotita,alla anisizw re gmt mipws exei kati kai den mporw na to katalabw..ti na pw..siogura otan tha tin pame paidiatro tha exei parei poli ligo baros..

Kata ta alla me exei piasei pali apelpisia, to brady erxontai i mama mou kai i adelfi mou kai oute kafe elliniko den exw gia na tis kerasw..!!exoyn telleiwsei ola, prepei na paw gia pswnia, alla pote kai pws?

Kai aurio prwi-prwi prepei na paw Irakleio gia tis pro exetaseis..kserw ti tha mou peite, kai egw ta skeftomai,alla twra eimai se ayto to simeio pou apla thelw na ta pw gia na bgoun apo mesa mou..

ax ayti i kiklothimia tha me katastrepsei..etsi eimai egw re gmt i iparxoun kai alloi??? pairnw bre koritsia kai ston paidiko kai toys lew gia to paidaki me tin ostrakia kai mou leei i kopela den mas eidopoiise kaneis!!Egw tha eixa parei apo tis 7:30 pou anoigoun re koritsia, den prepei kai aytoi na enimerwsoun toys alloys goneis???

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...