Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γυρισαμε απο το εμβολιο μας.. Η μικρη σπαραξε στο κλαμα, τοσο πολυ που παρα λιγο να τα μπηξω και εγω.. πολυ το λυπηθηκα το παιδακι μου.. :(. Πριν απο λιγο ειδα τα χειλακια της που ετρεμαν και της εβαλα θερμομετρο και ειχε 37.1... δεν ειναι πυρετος αλλα φοβαμαι μηπως κανει... Τωρα παιζει με το γυμναστηριο αλλα γενικα γκρινιαζει.. Ουφ, τι τραβανε και τα παιδακια μας..

Ελεονωρα και εγω δεν το εχω ξανακουσει.. μην ανσυχεις ομως κατσε να δεις πρωτα.. μπορει να ειναι απλα ορμονικο και να μην υπαρχει προβλημα.

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ax bre koritsia eimai na skasw!!!

erxetai o antras mou twra apo tin douleia kai mou leei eida ston dromo ton Stelio, o mikros toys exei ostrakia!!!Kai pigainoun ston idio stathmo me ton Nikola...!!!Ax bre koritsia ti prama einai ayto!!Kai diabazw twra pws mporei o Nikos na pire to mikrobio kai na min kanei ostrakia kai na to metadwsei stin beba kai ayti na kanei!! Kai ok o Nikolas-leme twra- na mou kollisei i mikroula re gmt????????

Pira tin paidiatro kai mou leei einai metaodtiki me stagonidia, fternisma, bixa klp..mou leei an exei kollisei kapoio paidaki mporei na ekdilwsei simptwmata kai meta apo 1 ebdomada..dld kai na min ton paw paidiko ayti tin ebdomada, mporei na kollisei tin epomeni!

Lew afou tha erthei kai i mama mou na min ton paw aytin tin ebdomada, outws i allws den tha ton pigainane Pempti, Paraskeyi..ax Theouli mou!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Γιώτα μου ελπίζω να μην ανεβάσετε πυρετό και να σας πάνε όλα καλά.

Προς το παρων ειμαστε μια χαρα... λιγη γκρινια μονο αλλα αυτο το κανει καθε βραδυ εδω και καμια εβδομαδα...

Πως παει το πακεταρισμα???

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

ostrakia ε πωπω.εχει επιδημια ξερεις?απο πουξεφυτρωσε παλι αυτη χαχα!!!!!!!!!απο τη μια γαστρεντεριτιδα απο την αλλη γριπη.

θυμαστε βρε κοριτσια που ειμασταν εγκυες?ε περσι και ανησυχουσαμε για τη γριπη των χοιρων.τωρα με την κριση ουτε που ξανακουσαμε.παλι καλα που δεν πηγαμε να το κανουμ το κ...εμβολιο μας ταχανε ζαλισει θυμαστε?

εΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Και ο μπεμπης γκρινιαζε και ειχα παρει το σλινγκ μαζι τον βαζω καθιστα και με βλεπει και την ειχε καταβρει μετα τον ταισα γιατι πεινασε και ρουφαγε κανα μισαωρο μεχρι που πρηστικε η κοιλια του.ερχομαστε σπιτι γκρινια, τον κανω μπανιο γκρινια, τελικα με το που τον εβαλα στο λικνο τεζα ο μικρος.νυσταζε το παιδι.

τωρα εχω τη μπεμπα στο βυζι...μεμε!!!!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

κοριτσια μασανε κι εσας τα χερια τους.εμενα τρελλα λετε να τα τρωνε τα ουλακια τους?η μπεμπα σημερα δαγκωνε και ενα κουκλακι αγκαλιας που της εχω.μετα μια το δεξι μια το αριστερο χαμος και πολλα σαλια ο μπεμπης

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλησπερα!!

τι κανετε?? δεν προλαβαινω να σας διαβασω ουτε καν να σας γραψω! ελπιζω να ειστε ολες καλα μαζι με τα μπεμπακια σας!! Τωρα τελειωσα απο την κουζινα και ειπα να κατσω λιγο μεχρι να παει 11.30 και να τον ταισω..ηταν λιγο αδιαθετος τισ 2 τελ. μερες..δεν ηθελε να φαει το μωρο μου και εκανε πρασινα κακα και 37,6...σημερα καπως καλυτερα..δεν του εδωσα depon απλα τον ειδα καλυτερα απο το μεσημερι και μετα...ουτε την παιδιατρο πηρα ..υποθετω καμια ιωσουλα

δεν θελω να γινομαι και υστερικη επειδη δεν εφαγε μια δυο μερες...προσπαθω να ξεπερασω μερικα πραγματα

οσο για τα ουλα ... προτιμα να τρωει τα χερια του παρα να πινει γαλα! μιλαμε για τρελη φαγουρα και πολλα σαλια!!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Καθόμουν και έψαχνα στο νετ για την οστρακιά, καθησυχάστηκα λίγο, οκ μια παιδική ασθένεια είναι, λέει ότι ο χρόνος επώασης είναι 1-4 ημέρες, οπότε μέχρι Παρασκευή θα ξέρουμε :(

Τί να πώ βρε καρδούλα, όχι μάτι δεν είναι, απλά έτσι είναι οι παιδικοί σταθμοί..

Ψάχνοντας, βρήκα αυτό το site..δείτε το και εσείς:

http://www.babyspace.gr/

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

καληπερα κ απο εμας ..!:-D

μια απο τα ιδια υδροχοακι δεν προλαβαινω ουτε τουλαετα να παω ....ουφ

κ ουτε να σας διαβασω ρε γαμωτο...

κατι ειδα που λετε για ουλα..μια απο τα ιδια..

για πολυ χερι μεσα στο στομα λεμε..σαλια ολε...κ θελει να δαγκωνει οτι βρισκει μπροστα του....

ειναι φουσκωμενα κ τα κατω ουλα του λιγακι...ωχ κλαιμε...μισο να τον νανουρισω κ επανερχομαι...

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

καληπερα κ απο εμας ..!:-D

μια απο τα ιδια υδροχοακι δεν προλαβαινω ουτε τουλαετα να παω ....ουφ

κ ουτε να σας διαβασω ρε γαμωτο...

κατι ειδα που λετε για ουλα..μια απο τα ιδια..

για πολυ χερι μεσα στο στομα λεμε..σαλια ολε...κ θελει να δαγκωνει οτι βρισκει μπροστα του....

ειναι φουσκωμενα κ τα κατω ουλα του λιγακι...ωχ κλαιμε...μισο να τον νανουρισω κ επανερχομαι...

Μαρι που είσαι? σήκωσε και κανένα τηλεφωνώ σε ψάχνω

:tongue::tongue:

Μαρι που είσαι? σήκωσε και κανένα τηλεφωνώ σε ψάχνω

Ela kopeliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:grin::-D

exeis thn εντυπωση οτι με αφηνει ο κυριος γιος μου να μιλησω στο τηλ ποτεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;γκρρρρρρρρρ

ολοι αυτο μου λενε...τυχαινει μα παααααααααααντα οταν με περνετε έιτε να εχει γκρινια..ειτε να τον ταιζω έιτε να τον ναναουριζω...συνενοημενοι ειστε οοοοοολοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:roll:

ποτε θα ηρεμησωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω;;;;;;;;;;;;;;;;;

να σε παρω τωρα που κοιμαται κ κατεβαζω τον σκυλο κατω;;;;;;;;;;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Ela kopeliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:grin::-D

exeis thn εντυπωση οτι με αφηνει ο κυριος γιος μου να μιλησω στο τηλ ποτεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;γκρρρρρρρρρ

ολοι αυτο μου λενε...τυχαινει μα παααααααααααντα οταν με περνετε έιτε να εχει γκρινια..ειτε να τον ταιζω έιτε να τον ναναουριζω...συνενοημενοι ειστε οοοοοολοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:roll:

ποτε θα ηρεμησωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω;;;;;;;;;;;;;;;;;

να σε παρω τωρα που κοιμαται κ κατεβαζω τον σκυλο κατω;;;;;;;;;;

Πάρε κούκλα αν έχεις μονάδες γιατί εγώ δεν έχω

Τι μονό λίγο θες να με πάρεις ? και εγώ που νόμιζα πολύ ιχιχιιχχ

:tongue::tongue:

μαμα giota τι εγινε σε στεναχωρησε η νεραιδουλα ??? colllll mummy coolll!!

ok λογικο το βρισκω μωρε να στεναχωριομαστε που κλαινε τα μικρακια μας αλλα τι να κανουμε πρεπει να το περασουν ! να σου πω εμενα ειναι σκληροτραχηλος οπως εχεις καταλαβει αλλα καθε φορα που κλαιει και βγαζει και δακρυ μπυ σπαραζει την καρδια !!!

και αφου δεν σου εκανε και πυρετακι και ειναι κ ολο ναζια ολα καλα θα πανε ! το πρωτο ηταν δεν θυμαμαι αν εχετε ξανακανει ! εμενα παντως πιο πολυ αντεδρασε στο πρωτο μετα συνηθισε νομιζω ( και καλα )

εγω σκεφτομαι πως τον πονανε τα δοντακια του και του λεω να ειναι καλο παιδακι και να κανει υπομονη ( αυτα τα χαζα που τελικα μαλλον το σαλιο μου χαλαω αλλα τελος παντων τα λεω)

ioanna δλδ δεν ειναι τοσο ανησυχητικο οπως φαινεται ε ??? ρωτησες τιν γιατρο που μπορει και να αδιαθετησεις η μ ολα αυτα το ξεχασες ???

εγω πηγα doctor σημερα ..ολα καλα μου ειπε . τωρα περιμενουμε το pap να δουμε !! αα και οταν μιλησαμε για τον τοκετο που ειχα και του λεω παμε για ενα αλλο ??? μου λεει παμε !! οκ του λεω ξεκινα και παιρνε τα χαπακια της καρδιας απο τωρα γιατι μου ειπε πως τον ειχα κανει καρδιακο εκεινη την μερα χιχι !! γιατι με κοβω ...το επομενο θα του το παω ετοιμο !!

αυτα τα ολιγα απο εμενα και αποψε ....σαν ημερολογιο ειναι να γραφω καθε βραδυ αλλα οσο και αν σας παρακολουθω μεσα στην ημερα με το μικρο να οργιαζει δεν μπορω να γραψω και πολλα και το βραδυ προσπαθω να μαζεψω οσα εχω μεσα στην μερα διαβασει αλλα ατιμο αλτσχαιμερ τα ξεχναωωωω

καληνυχτα και ονειρα γλυκαα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...