Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Επειδή είχα κι εγώ θέμα με το ενδομήτριο και ακύρωσαμε 5 φορές την εμβρυομεταφορα να σου πω τι αποφάσισα εγώ να κάνω καθότι και βελονισμό είχα κάνει και διαφορά δεν είδα καμία. Αποφάσισα έτσι για να μην πω ότι δεν το έκανα κιόλας prp ενδιμητριου. Γίνεται στο γραφείο του γιατρού, χωρίς αναισθησία και καθόλου πόνο. Το έκανα 5 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορα, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα είχε βέβαια, αν αποτύχει η προσπάθεια θα πάω να κάνω από περιέργεια έναν υπέρηχο στον επόμενο κύκλο. Φίλη μου πάντως που έχει κάνει prp ωοθηκών ειδε διαφορά. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι δε χρειάζεται να το κάνουμε επειδή ήταν το ενδομήτριο 6,9 και πολύ καλό στο σχήμα όμως εγώ του το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή. Με κάτω από 7,5 δεν πάω, κάτι το οποίο δε θα κατάφερνα μόνη μου. 

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

• Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επίσης το www.macys.com είναι πολυκατάστημα και έχει τα πάντα και έχει και μάρκες, και το www.sears.com είναι και αυτό πολυκατάστημα και έχει τα πάντα!!! Εγώ όποτε πάω Αμέρικη πάω σε όλα αυτά και τα ΣΗΚΩΝΩ!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!! Λείπαμε το σκ, είχαμε πάει στο Διλεσι στο εξοχικό της κουμπάρας μου!!!

Λοιπόν γεωργία η γνώμη μου είναι να πάρεις το παιδάκι και να το πας στο νοσοκομείο να τον δουν οι γιατροί και να του κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις και να μην αφήσεις άλλο να ταλαιπωρείται.. Να του κάνουν του παιδιού έναν υπέρηχο και να ξέρεις και εσύ τι να κάνεις... Καλός ο παιδίατρος αλλά πέρα απο μια απλή εξέταση δεν μπορεί να κάνει τπτ παραπάνω... Σήμερα εφημερεύει όλη την μέρα το Παίδων Πεντέλης, είναι πολύ καλό νοσοκομείο και δεν γίνεται ο πανικός που γίνεται στα άλλα 2..

και γω πλεον το σκεφτομαι σοβαρα απο χτες! Ευχαριστω πολυ γι την πληροφορια!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλα την αλλη φορα βεβαια παρος που τη πηγα που απλα δεν ετρωγε, μονο που δε με πεταξανε εξω με ρωτησανε αν ειχε πυρετο ή αλλα συμπτωματα και μου λενε τι ηρθατε να κανετε εδω και να ακολουθησετε τις οδηγιες του παιδιατρου σας!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Λοιπον εμεις περασαμε ενα τελειο σ.κ... Η μικρη ειδικα εχθες ολη μερα κοιμοταν :D. Ετρωγε και μεσα σε ενα εικοσαλεπτο ειχε κοιμηθει και μετα ξυπνουσε για το επομενο γευμα... Πηγαμε το μεσημερι για φαγητο στο μαγαζι που θα κανουμε την βαφτιση , μετα γυρισαμε και ξεραθηκαμε και εμεις στον υπνο.. και μετα ειπαμε να θυμηθουμε λιγο πως ηταν οι Κυριακες που ημασταν οι δυο μας στο σπιτι!! Και η μικρη κυρια!! Δεν μας ενοχλησε καθολου ;)

Σημερα βεβαια εχουμε το εμβολιο το απογευμα και φοβαμαι πως θα μας βγει ξυνο το σ.κ.... Για να δουμε!

Κατερινακι χρονια σας πολλα!! Οσο για την εκπληξη του καλου σου, τι να πω.. δεν εχω λογια!!

Mummy χρονια πολλα και σε σας!! Δεν πειραζει που δεν το θυμηθηκες καλε. Ενα μυαλο εχουμε και αυτο με τα μωρα εχει μεινει μισο!! Ελπιζω μονο να επανορθωσες το βραδυ ;)

Συμπεθερα τι κανει ο γαμπρος μου???? Ποναει το δοντακι??? Χιχιχι.. ελπιζω οχι για καμια καταυλακιωτισα!

mYQbp2.png

Λιτσακι θελω και εγω να παω στο Ικεα να παρω ριχταρια για τους καναπεδες αλλα δεν ξερω ποτε.. Με τις γουλιες και τους εμετους της μικρης εχουν γινει χαλια.. Ευτυχως που βγαινουν τα υφασματα και πλενονται αλλα νομιζω πως μονο τα ριχταρια θα με βοηθησουν γιατι συνεχεια στο πλυντηριο στο τελος θα τπυς καταστρεψω.

Αχ, κοριτσια την Παρασκευη φευγουμε για τετραημερο στο Καρπενησι.. Επιτελους διακοπες.. εστω και τεσσερις ημερες.. Περισυ στο τριημερο του Αγιου Πνευματος (επεφτε Ιουνη βεβαια) εκανα την ωοληψια - εμβρυομεταφορα.. Νομιζω ποτε δεν θα τις ξεχασω εκεινες τις ημερες!!

mYQbp2.png

Me pianei trella me olh aytη tιn akatastasia σαυτο το σπιτι.Δε συμαζευεται με τιποτα και δεν ξερω απο που να αρχισω.

Μαγειρεψα.παλι εχουν μαζευτει ενα βουνο ασιδερωτα.στελνω και στην πεθερα αλλα και παλι ειναι φουλ.Θελω να ξαναπαμε και στο λερου για κατι υπολοιπα πραγματα και αλλες δυο κουρτινες.α ελεγα πως χλομο το κοβω να την παλευουμε σε δυο βδομαδες τη μετακομιση.Μου φαινεται ακατορθωτο.και εδω δε βγαζω εγω ακρη εδω μεσα θα βγαλουν οι ξενοι?

Και ταχω παρει γιατι ολοι βγαζουν την ουριτσα τους απεξω.

Τωρα με πηρε η αδερφη μου για ναρθει μια βολτα.της ειπα πως γινεται χαμος στο σπιτι και προσπαθουμε να συμαζεψουμε.δε θελω επισκεψεις βρε κοριτσια, θελω να πει καποιος τι βοηθεια θες?Με ρωταγε η πεθερα μου αν θαρθει η μανα μου και αν για να κραταει τα μωρα στη μετακομιση.της λεω δεν ξερω αλλα και τι νοημα εχει ναμαι στη μετακομιση να κανω τι?κανεις δε μπορει πανω απο δυο ωρες με τα μωρα μεχρι να αρχισουν να πεινανε.ελεος δηλαδη τι με περασαν.μου λεει και που θα ξερουν που θα τα βαζουν.λεω θα τα γραψουμε απο πριν.και μαλιστα ο αντρας μου μου το προτεινε και δε μιλαγε να πει κατι.Συγνωμη αλλα προηγουνται τα παιδια και κανεις δε μπορει να ταχει καλυτερα απο μενα.

τους ειδα ολους ολο γουτσου γουτσου και στα 10 λεπτα μολις αρχισει τη γκρινια η μπεμπα η ο μπεμπης μου τα πασαρουν.ετσι ξερω κι εγω να βοηθαω!!!!!!!!!!!!

γιαυτο σας λεω δεν εμπιστευομαι κανεναν.

Και ολοι μονο στη θεωρια ειναι καλοι!!

Γενικα ταχω παρει και με τους δηθεν που δε λενε ρε παιδια μηπως θελετε βοηθεια και με αυτους που ειναι μονο γουτσου και δε ρωτανε ρε παιδια νονους εχετε βρει για τα παιδια?εκτος αν τους αγχωνει που ειναι δυο και νομιζουν οτι πρεπει να τα βαφτισουν και τα δυο.

και ασε μην πω για την κριση γιατι μια χαρα πανε και τα ταξιδακια τους και κανουν και τα ψωνια τους!!!!!!!!!!!!σορυ αλλα ταχα μαζεμενα και καπου επρεπε να τα σκασω κοριτσακια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Βρε ελιτα χαλαρωσε λιγο και ολα θα γινουν... Εσυ καταφερες και εκανες δυο παιδακια και τα φροντιζεις μονη σου βασικα, και θα σε βαλει κατω μια μετακομιση??? Ξερω τι παλουκι ειναι ... εχω κανει δυο! Αλλα προσπαθησε να οργανωσεις τις κουτες ανα δωματιο και θα δεις πως ολα θα γινουν..

Και φυσικα δικιο εχεις στο γουτσου - γουτσου και μετα κλαιει καλε... που ειναι η μανα του να το παρει?? ετσι κανουν ολοι, τι περιμενες????

Και για τους νονους, τι αγχωνεσαι??? Καποις θα βρεθει, αλλα μπορεις να προτινεις και εσυ σε καποιον φιλο αν θελει... δεν ειναι κακο..

mYQbp2.png

Γεια σας κι από εμάς!!!!!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω.. Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

Έχω στεναχωρεθεί γιατί εδώ και κάτι μέρες το αριστερό στήθος της κόρης μου έχει κάτι σαν μελανιά και γρομπαλάκι από κάτω και έβγαλε και δυο φορές σταγόνα από αιματάκι το είδα στο φορμάκι της...

Έχετε ακούσει κάτι ανάλογο???

Η παιδίατρος μου είπε ότι είναι μάλλον ορμονικό και έκλεισα στο ΙΑΣΩ για υπέρυχο στήθους... λέτε να είναι κάτι???????

Κατά τα άλλα το μωράκι μια χαρά ούτε πυρετό έχει - ούτε του έχει κοπεί η όρεξη-διάθεση...

Μιας φίλης το αγοράκι το έχει και δεν ξέρουν ακόμα από τι προήλθε... θα του κάνει αιματολογικές... Τι να πω....

lX5Hp3.png

Ελεονωρα ουτε εγω εχω ξανακουσει, περιεργο οντως.Δεν ειναι σπυρακι ετσι?

Γιωργια περαστικα στη μικρουλα μηπως εχει καμοια αλλεργια?

Καρδουλα δεν παιζει για να μεταφερουμε κι εμεις, αλλιως ποιος ο λογος να πληρωσεις μεταφορικη μονο τη βενζινη που θα καψει πηγαινε ελα δε συμφαιρει.αν ειναι να παρω κατι θαναι τα ρουχα των μωρων , εσωρουχα και προσωπικα ειδη δικα μας.Απλα αλλο να στο λεω κι αλλο να το βλεπεις και ο αντρας μου δε μουχει φερει και καμοια κουτα.Εγω θελω να αρχισω να δινω πραγματα και ειδικα ντιβιντι απο εφημεριδες που δεν θα τα δουμε ουτε μεχρι την επομενη ζωη μας.

ΚΑΙ αυτος λεει που το πας μπορει να τα θελουν τα παιδια μας.με την ιδια λογικη κραταει και βιβλια και ρουχα ασε.

Εντομεταξυ δε θελω να σχολιασω τους δικους μου που μου λεγαν για τα πραγματα και αν θα τα κρατησω για την αδερφη μου.ναι δεν λεω να κρατησω, αλλα για πες μου το διπλο καροτσι τι θα το κανει, τις διπλες κουνιες.κλπ.ειπα οτι θα κρατησω οτι θεωρω χρησιμο και καλο και τα αλλα η θα τα πουλησω η θα τα δωσω.και μονο που δεν πεσαν ναμε φανε και μου το κοπανανε.

Μια ζωη ειμαι το απολολος η μεγαλη αδερφη που δεν εδωσε δεν εκανε.κλπ λες και μουΑσε γιατι εχω τα παραπονα μου κι εγω.Γιατι εγω δηλαδη πως τα βρηκα και αγορασαμε και μας δωσανε και τουπα σε καποια φαση αν δε μπορει να της παρει ο αντρας της κι εν καροτσι!!!!!!!!!!!!

Ασε που δεν εχει παντρευτει ακομα ετσι?Απλα ταχει μενα παιδι κατι μηνες.

Λεμε τωρα!!!!!!!!!!!Σε δουλεια να βρισκομαστε.Γενικα ενα σοβαρο δωρο δεν πειραμε απο την δικια μου πλευρα για τα μωρα.Ολα μονοι μας τα πηραμε.Και στον πολιτικο που καναμε τα ιδια.

Τι μεχει πιασει σημερα το παραπονο?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Και να συμπληρωσω πως δεν εχω πει πως δε θα κανω αλλο παιδι!!!!!!!!!!Γιατι συνηθως αρχιζουμε και τα δεινουμε ολα οταν αποφασισουμε πως δε θα κανουμε ολα!!!!!!!!

Και με ενοχλει να μου λενε α θα μας δωσεις να τα φυλαξουμε ε?

Πεισμωνω.αν ειναι να κανω κατι θελω να το κανω απο μονη μου και εξαλλου οτι ειναι εγω ταχω κανονισει με την αδερφη μου τι αγχονονται μην την αφησω χωρις προικα?

μπορει να βρει καν πλουσιο και να μην τα θελει τα δικα μας!!!!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...