Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε διαβαζω οσο μπορω τα νεα σας αλλα δε προλαβαινω να γραψω το μπεμπε δε στεκεται πουθενα λεμε!!!Ολο βολτες θελει! Εχουν σπασει τα νευρα μου με το κολογαλατα και τις κολοεταιρειες που ειναι 7 χιλιαδες !!!! Η μπεμπα συνεχιζει να μη τρωει γυρισαμε στο παλιο γαλα παλι να δουμε πως θα παει και βλεπουμε! Τρωει 80 μλ και σταματαει και μετα ζηταει φαγητο απο 4 και 5 ωρες αν της δωσεις νωριτερα παλι δε τρωει τι θα κανω δε ξερω! Χτες ημουνα πολυ χαλια!Ευτυχως που ηταν ο αντρας μου εδω!!!

Ελιτακι με γεια τα νεα δωματιακια να γεμισουν με τα γλυκα χαμογελακια απ τα πιδακια σου!!!

Και συ mummy μου να πατε επιτελους σπιτι σας να ξεκουραστεις και λιγακι!! Και να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!

Καρδουλα καλο ταξιδι!!!!!!

Κατερινουλα μπραβο παντα τετοια σου ευχομαι!!!

Ολγα με γεια!!!!!!!!!Θελω και γω κοριτσια mothercare!!

Παω να γεμισω τα μπουκαλακια νερο τα λεμε κοριτσακια μου και αν δε μπαινω συχνα δε σας ξεχνχαω!! Να στε ολες καλα!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Κοριτσάκια καλημερούδια και καλή εβδομάδα!!!

Σοφάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!! (Sorry αλλά πάλι άργησα)

Κατερινάκι να χαίρεστε την επέτειο σας!!

Κορίτσια και οι δυο έχετε κάνει πράγματι τα πολυτιμότερα δώρα στους άντρες σας και ευτυχώς το αναγνωρίζουν!!!

Καρδούλα, με το καλό να ξεκινήσετε τη νέα σας ζωή και ας είστε μακριά μας!!

Ελπίζω τελικά να καταφέρουμε να βρεθούμε πριν φύγεις!

Εμείς χθες βγηκαμε βολτούλα το μεσημέρι για φαγητό, μετά κατευθείαν παραλία (Φλοίσβο) για καφεδάκι και μαζευτήκαμε γυρω στις 8. Περάσαμε πολύ ωραία...

Θα βγούμε πάλι σε λίγο για δουλίτσες (λογαριασμοί) και θα πάω και σε παιδίατρο του ΙΚΑ να μου γραψει το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου σήμερα γιατί έχει 80ευρώ και δεν λέει να το πληρώνω....

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

καλημέρα κορίτσια!!!

Ιωάννα πως ειναι σήμερα ο Νικόλας σου; Είπες ποτε θα μπεις για την εγχέιριση και δεν το ειδα εγω;

Λιτσάκι 3 ώρες στο Ικέα;;;; Χαρά στο κουράγιο σου!!! Εγω στην μια ωρα κουράζομαι και ζαλιζομαι απο τις στροφές!!!

Τζεντ και εμάς ετσι ειναι!!! Μάλλον ο γιόκας σου έχει την φαγούρα των ούλων!! Δοντάκια μπορει να βγάλει και 3 μήνες μετά δεν παιζει ρόλο!!! Οσο για την γκρινια του, το κλάμμα και την

αγκαλιά να ξέρεις πως σε νιώθω οσο δεν φαντάζεσαι!!! Εμείς ετσι είμασταν απο την πρώτη ημέρα, εδω και μια εβδομάδα εχει ηρεμήσει αρκετά!!! Ξέρω πως ειναι το διάλλειμα αυτο πριν τα δοντάκια!!!

Ελίτα ωραιο αρθρο το εχω διαβάσει ξανα!! Θα πω αυτό που λεω απο προσωπική εμπειρία, η κάθε γυναίκα μπορεί να θηλάσει!!! Και ντροπή σε κάποιες αλλες που δεν θέλησαν ουσιαστικά να θηλάσουν και δεν το πάλεψαν καθόλου και δημιουργούν τέτοια αρνητικότητα και "πόλεμο" σε οσες το παλεύουμε!!!! Και αυτο απο προσωπική εμπειρία το λεω!!!!

Μαμμυκουλ να χαίρεσαι τον ανδρούλι σου και καλορίζικο το σπιτι!!! Πλεον ειναι επίσημο!!! Αντε να φτιάξει σιγά σιγα και το δωμάτιο του βεντούζα σου!!!

Καρδούλα κουράγιο με τα πακεταρίσματα!!! Εγω ειμαι μεσα για συνάντηση αυτη την εβδομάδα αλλα ενημερώστε με εγκαίρως για να έρθω Αθήνα!!!

Κατερινάκι να ειστε παντα ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι και δεμένοι!!! Τι υπέροχη εκπληξη να έχετε μια ζωή γεμάτη απο ομορφες στιγμές !!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Κατερίναααααααα... τί ώραια έκπληξη!!!Πωπω διάβαζα το μνμ σου και είχα συγκινηθεί!!Αχ ο αντρούλης μου έχει τα 1000 καλά του κόσμου, αλλά ρε γμτ δεν είναι καθόλου των δώρων και των εκπλήξεων!!:( Σκεφτόμουν πόσο θα ήθελα και εγώ κάτι τέτοιοοοοοο...ουα!! Πάντως , περάσατε σουπερ, μπράβο, πολύ χάρηκα!!

Σοφία, μεγειά το καινούργιο σας σπίτι, να το εγκαινιάσετε με καινούργιο μωράκι γρήγορα σου εύχομαι- ε όχι και πάααααααρα πολύ γρήγορα, χαχαχαχα!!

Ελίτα, περιμένουμε φωτό από το σπίτι!!!

Κορίτσια, για εγχείριση μπαίνω την Πέμπτη, και ενώ είναι να αδιαθετήσω μετά την Κυριακή, από χθές έχω συμπτώματα!!Θα τρελαθώ!Θα πάρω τηλ το απόγευμα τον χειρούργο να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα αν αδιαθετήσω..

Ο Νικόλας είναι καλύτερα, απύρετος από Σάββατο απόγευμα, πιστεύω την γλυτώσαμε..!!Ελπίζω και η μπεμπούλα να την έχει γλυτώσει!!!!!

Πάω να σιδερώσω ρουχάκια μπεμπούς και μετά ντύνομαι να βγώ για δουλίτσες..φιλάκια, καλή μας εβδομάδα και καλή μας ημέρα!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Τι καιρος ειναι αυτος ρε κοριτσια λετε να το στρωσει????

Ιωαννα λες να τυχει η γκαντεμια με τη περιοδο σπαστικο, εκει που εχεις προετοιμαστει ψυχολογικα να πας να ξεμπερδευεις αντε παλι αλλα ενταξει σκεψου θετικα μπορει να μη σου ρθει, αλλα μπορει και να μη πειραζει κιολας!

Καλε ποσο κοιματε η κορη......ζζζζζζζζζζζζζζζζ εχει απ τις 8 που κοιματε ελπιζω να ναι ησυχη σημερα κοιμηθηκε πριν μονη της την αφησα στη κουνια οεεεεοοοοοο εκανε και νανι!!!!!

Καλα να φαει δε νομιζω παλι...... λεμε τωρα......!!!!

Χτες το βραδυ ξυπναει στις 3 και μιλαγε μονη της, παω και γω να βαλω νερο για γαλα μεχρι να γυρισω ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ!!!!!!Στις 6 τελικα!

Μαμμυ πως πατε με τα ουλα εμεις εχουμε προμηθευτει μια πατουσα και την εχουμε μονιμα στο στομα! Τρελη φαγουρα και σαλια λεμε!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημερα!!!!

ιωαννα αντε να τελειωνεις με την επεμβαση ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

Και εγω εχω συμπτωματα περιοδου εδω και μια εβδομαδα αλλα τιποτα σημερα ειναι 31ημερα και ακομα μα καλα χαλασε παλι ο κυκλος μου μεχρι τωρα στις 28-29 μερες ρολοι τι να πω ολο ποναω και λεω οτι τωρα θα μου ερθει αλλα τιποτα.

ελιτα σε 2 εβδομαδες μπαινετε ?? πω πω θα κουραστειτε αυτες τις μερες αλλα μετα ολα καλα σκεψου οτι θα εχετε πολυ χωρο και δεν ειναι πια τα πραγματα το ενα πανω στο αλλο.

Γεωργια και εμενα η δικια μου μου κανει κατι κουλα με το φαγητο τις τελευταιες μερες πινει τα γευματα τις μεσα στην ημερα κανονικα και το βραδυνο και το πρωινο με το ζορι, την εχω τωρα εδω διπλα μου και χαιρεται με το γυμναστηριο πιανει αυτα που κρεμονται απο πανω και τα τραβαει και με τα περνει φορα και τα χτυπαει σαν τρελη και κουνιουνται και γελαει. Σας ειπα οτι αυτες τις δυο μερες μου ελειψαν πολυ τα παιδακια μου η μικρη εκανε κατι χαρες οταν με ειδε και ο Αλκης τα ιδια και ελιωσα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρα κορίτσια!!Τι κάνουν τα μωράκια;;

Κατερίνα τι συγκινητικό!!Εγω θα έλιωνα στα πατώματα αν μου το είχε κάνει αυτο!!Να είστε πάντα έτσι!

Mummycool να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου και καλορίζικο το καινούριο σπίτι!Και μην στεναχωριέσαι για το πρωι που το ξέχασες εχεις και τόσες δουλιές ..θα κάνεις κατι καλο του χρόνου.

Γεωργία το γάλα καλύτερα να μην σας το άλλαζε από ar σε αντιαλλεργικο ήθελα να στο πω καλύτερα να σας εδινε αλλη εταιρία ar παλι ωστε να μην κανει το παιδι εμετό.Εμεις απο την αρχή τρώμε το humana ar κια δεν εχουμε ουτε γουλια είναι απότα καλύτερα αντιαναγωγικά ,εσεις πιο πίνετε;

mz6Up2.png

kalispera koritsia,

pou xathikate kale? alles meres den prolavenw na sas diavasw kai alles den yparxete. sinenoimenes eisaste?:P

katerina mou foveros o antroulis sou. to diavasa kai ekana parapona sto diko mou oti me exei sto ftisimo teleutaios lol:)

ioanna mou ante me to kalo na sou pane ola kala:)

georgia mhpws na deis kai kanena allo giatro? polla galata sas allazei o sigkekrimenos, sas edwse kremes poly noris sas stamatise kai thn apostirosi, ti sto kalo? egw pantos tha eprena kai deuterh gnwmh.

kala kai o dikos mou simera trelous ypnous. kaname kai to prwto mas 9wro 8.30 me 5 kai meta enoite oti koimithikame pali mexri tis 7 kai meta mexri tis 9.30 kai tora pali koimate apo tis 11. elpizw na koimate to vradi. mallon o kairos tous epireazei:)

Διαφημίσεις

Πηρα καρδουλα και αλλον γιατρο και μου ειπε να της δωσω φαρμακα μηπως επαθε οισοφαγητιδα, αυτη την εκτιμηση εκανε! θα μπορουσε ήδη να της ειχε δωσει και ο δικος μου αλλα ειναι κατα των φαρμακων μας, ειπε επισης αμα θελουμε να παμε σε γαστρεντερολογο ή αλλεργιολογο!Αλλα προτιμησαμε να παμε συντηριτικα μπας και βρουμε γαλα να της ταιαριαζει γιατι ειναι πολυ επιπονες οι εξετασεις για το μωρακι! Τις στερες τις ξεκινησαμε λογω της γαστροισοφαγικης παλινδρομησης που εκανε! Τι να πω μαλλον η τελευταια κινηση για αλλεργια και αλλαγη σε υποαλλεργικο ηταν ακυρη οπως λεει και η Σιλβυ επρεπε να μας δωσει αλλο αντιαναγωγικο που ετσι και αλλιως εχουμε προβλημα με την παλινδρομηση!!!

Το πιο πιθανο ειναι να επαθε οισοφαγαγητιδα τον ξανα πηρα τωρα τηλ. και θα παμε να τη ξανδει!Παλι δε τρωει και γκρινιαζει συνεχεια ειναι ανησυχη πολυ! μαλλον επειδη πειναει και δε μπορει να φαει δε ξερω και γω τι να υποθεσω να ξερα οτι τοσο θελει να φαει και οτι ετσι ειναι σα παιδι να ησηχασω και γω αλλα τωρα που δε βρηκαμε ακρη...ειμαι μεσα στο αγχος!!! Τη ζυγισαμε προχτες και εχει χασει αντι να παρει αφου υποσιτιζεται τρωει το μισο απ΄οτι ετρωγε!και ετρωγε το τουλαχιστον για το βαρος της σε γραμμαρια αλλα οκ επαιρνε μαι χαρα βαρος και ολα καλα! τα χω παιξει εντελως λεμε!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημερα!!!!

ιωαννα αντε να τελειωνεις με την επεμβαση ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

Και εγω εχω συμπτωματα περιοδου εδω και μια εβδομαδα αλλα τιποτα σημερα ειναι 31ημερα και ακομα μα καλα χαλασε παλι ο κυκλος μου μεχρι τωρα στις 28-29 μερες ρολοι τι να πω ολο ποναω και λεω οτι τωρα θα μου ερθει αλλα τιποτα.

ελιτα σε 2 εβδομαδες μπαινετε ?? πω πω θα κουραστειτε αυτες τις μερες αλλα μετα ολα καλα σκεψου οτι θα εχετε πολυ χωρο και δεν ειναι πια τα πραγματα το ενα πανω στο αλλο.

Γεωργια και εμενα η δικια μου μου κανει κατι κουλα με το φαγητο τις τελευταιες μερες πινει τα γευματα τις μεσα στην ημερα κανονικα και το βραδυνο και το πρωινο με το ζορι, την εχω τωρα εδω διπλα μου και χαιρεται με το γυμναστηριο πιανει αυτα που κρεμονται απο πανω και τα τραβαει και με τα περνει φορα και τα χτυπαει σαν τρελη και κουνιουνται και γελαει. Σας ειπα οτι αυτες τις δυο μερες μου ελειψαν πολυ τα παιδακια μου η μικρη εκανε κατι χαρες οταν με ειδε και ο Αλκης τα ιδια και ελιωσα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ?ΞΥΠΝΗΣΑ 8.ΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΩ και μετα δε μπορουσα να κοιμηθω και στρυφογυρναγα σαν τη σβουρα στο κραβατι ως τις 12μιση που ξαναταισα.Ασε που ολο τραγουδαγα απο μεσα μου το τραγουδι του τζαμπο, που λεει ειμαι πλουσιος και αξιοπρεπης.αν ειναι δυνατον.κοριτσια το παθαινεται κι εσεις καμοια φορα να προσπαθειτε να κοιμηθειται να σας ερχεται ενα τραγουδι και να κολλατε?

τελικα Ολγα βρηκα μια ακρη για να παραγγειλω απο Αμερικη και να τα στειλω εκει πουθαναι δωρεαν τι delivery και να μου τα στειλουν κατι γνωστοι μας σαν gift ωστε να αποφυγουμε τελωνειο.εχουν καλυτερες τιμες και τα στελνουν ολα.ωστωσο επειδη ακομα δεν εχω κατασταλαξει σε σαιτ εχετε βρει κανενα που να τα εχει ολα?μαγιω, ηδη για τη θαλασσα, ειδη για το φαγητο, κουταλακια, μπωλακια, ιστοριες τετοιες και για κολυμβητηριο?θελω να ψωνισω!!!!!!να ειναι σαν το δικο μας λητω αλλα αμερικη

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα κορίτσια!!Τι κάνουν τα μωράκια;;

Κατερίνα τι συγκινητικό!!Εγω θα έλιωνα στα πατώματα αν μου το είχε κάνει αυτο!!Να είστε πάντα έτσι!

Mummycool να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου και καλορίζικο το καινούριο σπίτι!Και μην στεναχωριέσαι για το πρωι που το ξέχασες εχεις και τόσες δουλιές ..θα κάνεις κατι καλο του χρόνου.

Γεωργία το γάλα καλύτερα να μην σας το άλλαζε από ar σε αντιαλλεργικο ήθελα να στο πω καλύτερα να σας εδινε αλλη εταιρία ar παλι ωστε να μην κανει το παιδι εμετό.Εμεις απο την αρχή τρώμε το humana ar κια δεν εχουμε ουτε γουλια είναι απότα καλύτερα αντιαναγωγικά ,εσεις πιο πίνετε;

Πινουμε το s26 gf εδω και 2 μηνες και αυτη δεν εκανε εμετο και ξαφνικα αρχισε γουλιτσες! μετα απο 2 ωρες ρευοταν ακομα και εβγαζε γουλιτσες! Ειχε μειωσει πολυ την ποσοτητα που επινε και εκαλιγε κιολας σα να ποναγε! Για αυτο υπεθεσε μηπως εχει αλλεργια στο αγελαδινο και μας το δωσε το υποαλλεργικο αλλα δε το πινει με τπτ και οι γουλιτσες γουλιτσες!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημέρα κορίτσια!!! Λείπαμε το σκ, είχαμε πάει στο Διλεσι στο εξοχικό της κουμπάρας μου!!!

Λοιπόν γεωργία η γνώμη μου είναι να πάρεις το παιδάκι και να το πας στο νοσοκομείο να τον δουν οι γιατροί και να του κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις και να μην αφήσεις άλλο να ταλαιπωρείται.. Να του κάνουν του παιδιού έναν υπέρηχο και να ξέρεις και εσύ τι να κάνεις... Καλός ο παιδίατρος αλλά πέρα απο μια απλή εξέταση δεν μπορεί να κάνει τπτ παραπάνω... Σήμερα εφημερεύει όλη την μέρα το Παίδων Πεντέλης, είναι πολύ καλό νοσοκομείο και δεν γίνεται ο πανικός που γίνεται στα άλλα 2..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Eλίτα Είσαι απίστευτα τυχερή που έχεις γνωστούς στην Αμερική!! Λοιπόν εχω να σου προτείνω το www.childrensplace.com απο το οποίο έχω ψωνίσει απίστευτα πράγματα στην Ματθίλδη αλλά και στον μικρό, και το www.oldnavy.com έχει απίστευτα πράγματα και πάμφθηνα και επίσης το www.gap.com που οι τιμές του δεν έχουν καμία σχέση με Ελλάδα!!! Σε όποιο και αν καταλήξεις ενημέρωσε με αν είναι να διαλέξω μερικά πραγματάκια και να σου δώσω τα λεφτά!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...