Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ax kardoula na ayta einai ta kala otan exeis akoma ena bebe-to thewrw dedomeno pws tha kanete ooooleeess sas kai 2o!kai 3o! :D. To pairneis, feygeis, ksekourazetai ligo o enas gonios..i estw kanei mia douleia!

Pwpw koritsia simera i imera sinexizei na einai apisteyta kourastiki..akoma kai o Basilis mou eipe pws simera katalabe para polla gia to pws imoun moni mou otan douleuei! Eimaste kai oi 2 ptwmata..kanoume douleies gia na min mas parei o ipnos!

Mazepsame kati xalia, katebasame papoutsia kalokairina, exw balei 3 plintiria..gia na katalabete o Nikolas koimithike 1:30 me 3:30, i mpempa itan ksipnia oli tin wra, kai molis koimithike i mpempa, ksipnise o Nikolas...kai ithele na dei videakia me ton Agio Basili..exw xasei tin bala leme..!!!

poso se katalabaino alla an 8elete akoma na kanete kai alles gia na min sas parei o upnos elateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee edo!!!!

popo nusta trelikai emeis kai aytos koimatai tora kai 8a ksipnisei kai 8a orgiazei pali !!!!!!!!!!!! exo sidero lemeeeeeee

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κανετε κοριτσακια μου?

ειμαι κατενθουσιασμενη!!Εφτασαν τα ρουχαλακια απο mothercare και ειναι τελεια.Ειχα αγορασει σχεδον ολο τον καταλογο με τις τιμες που εχουν

Καρδουλα μου αληθεια θα μπορεσεις να μου παρεις εσυ οταν βγει ο καινουργιος καταλογος?

kai to rwtas. enoite oti thes na mou les.

pwpw koritsia eimai ptoma. koimithike o mpemphs stis 8.30 kai apo tote ftiaxnw pragmata. enoite oti pali paraggelo fai apekso. meta thelw na xasw kai kila. alla den antexw apo th kourasi:(

re koritsia ksestronete alla o kairos simera skata xalase. ti sto kalo. xeimwniase pali.

mummy moou na xerese ton antrouli sou. apo to prwi ithela na sou pw alla olo kati ginotan kai to ksexnaga. twra tetia wra den se pernw mhpws koimate to mwro. ante kaloriziko kai to neo spitaki:) sintona na mpite mesa kai na kanete polla polla ventouzakia:)

Γεια σας κοριτσια!!!!

Περασα ενα τεεεεεελειο σκ!!!!

Σημερα εχω επετειο γαμου με τον αντρα μου ετσι λοιπον εχθες το πρωι ξυπνησα νωρις πηγα τον Αλκη στον παιδικο που ειχαμε το δυωρο γνωριμιας και αφησα την μπεμπε με τον μπαμπα της σπιτι. Γυρναω εδω και τι να δω ητανε η πεθερα μου με τον πεθερο και κρατουσανε την μικρη ενω δεν ειχαμε πει οτι θα ερθουν ρωταω που ειναι ο Δημητρης μου λενε πηγε να ψωνισει κατι εγω ειχα μεινει λιγο αλλα ντρεπομουνα και να τους ρωτησω πως και ηρθανε κλπ μην φανει κιολας οτι τους διωχνω. Καποια στιγμη με παιρνει ο Δημητρης στο κινητο και μου λεει κατεβα κατω να με βοηθησεις να ανεβασουμε κατι ψωνια, κατεβαινω και εγω με βαζει μεσα στο αμαξι και φευγει. Τελικα ειχε κλεισει ο καλος μου σκ εκπληξη σε ενα σουπερ ξενοδοχειο στο Λαγονησι για να ειμαστε και κοντα στα παιδια και να μην αγχωθω, περασαμε τελεια ,χαλαρωσαμε ,ξεκοουρατηκαμε φορτισαμε μπαταριες και το καλυτερο ηταν το δωρακι μου οταν ξυπνησα σημερα βρηκα διπλα μου στο μαξιλαρι ενα κουτακι με ενα βροχιολι μεσα που κραμοντουσαν απο αυτο τα αρχικα Α (Αλκης) Χ(Χριστιανα) και μπλεγμενο το ΔΚ συγκινηθηκα πολυ. Γυρισαμε το απογευματακι και ειχα συνεχεια αγκαλια την μπεμπα και επαιζα με τον Αλκη μου ελειψαν πολυ τα μωρακια μου!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστουμε mummycool να τον χαιρεσαι!!!!

Μην νιωθεις τυψεις τοσο τρεξιμο εχετε με την μετακομιση λογικο ειναι και εγω ειχα ξεχασει την επετειο μας και δεν του πηρα τιποτα και οταν του το ειπα γιατι ενιωσα ασχημα μου ειπε οτι του εχω κανει τα 2 πιο ακριβα δωρα του κοσμου ετσι να σκεφτεσαι και εσυ!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Ax Katerinaki τι ωραια εκπληξη πουσουκανε ο αντρουλης σου, να ζησετε, παντα τετοια!!!!!!!!!!

mummycool να χαιρεσαι κι εσυ τον αντρουλη σου.

εμεις γυρισαμε απο βολτα και τωρα εχω τη μπεμπα στο στηθος ηδη γλαρωνει και τρωει.ο μπεμπης του δεινει μπιμπερο ο μπαμπα και το μοναδικο μες τη μερα γιατι απο το πρωι τον βαζω στο στηθος και τρωει.

και εγω νιωθω κομματια και τελικα δεν καναμε τιποτα απολυτως.μετακομιζουμε σε 2-3 βδομαδες και δεν εχουμε κανει τιποτα το πιστευετε?

PN8Qp2.png

csXep2.png

εγω η σημερα η αυριο θα κανω παραγγελια απο μαδερκερ, μαγιουδακια, διαφορα για το φαγητο τους, για τη θαλασσα οντως εχει πολυ ωραια πραγματα.μας στειλαν και τη διευθυνση για λοξεμβουργο και θα τα στειλουμε εκει.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

mummy να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!

Κατερινακι να ειστε παντα ευτυχισμενοι κοπέλα μου!!

Καρδουλα μου σε ευχαριστω πολυ μολις βγουν θα σου πω και οποτε μπορεσεις τα παιρνεις

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ρε σεις κοριτσια δε με συμφαιρει να κανω παραγγελια τα μισα δεν τα στελνουν στην ζωνη ενα και δυο της ευρωπης.

η κυπρος σε πια περιλαμβανεται.θελω να πω τα στελνουν ολα τα πραγματα.γιατι ξεκινησα να κανω και τα μισα δε γινονταν

PN8Qp2.png

csXep2.png

ελιτακι μου το πρωι θα σου γραψω τους κωδικους να τα δεις.ειναι πολυ ωραια!

ολγαακι ποσο σουρθαν τα μεταφορικα και στα εστελναν ολα?η ειχε περιορισμο και για κυπρο.στεναχωρεθηκα τωρα ουτε τα μαγιουδακια στελνουν

PN8Qp2.png

csXep2.png

πηγα στο δωματιο να παρω κατι και ενω την ειχα κοιμησει βλεπω τη χελωνιτσα να βγαζει το κεφαλακι και να με κοιταει ολο περιεργεια και γυριζω την κοιταω και μου σκαει ενα χαμογελο ολα τα λεφτα.τωρα τελευταια εκει που κοιμαται αν ακουσει θιρυβο σηκωνει το κεφαλι να δει τι τρεχει η κουτσομπολα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...