Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπραβο ελιτακι σε ολα τα εμβολια σας ευχομαι καμια παρενεργεια!!!

Κοριτσια δεν σας ειπα μιλησαμε με την Ινκα το μεσημερακι ητανε για κουρεμα και με πηρε τηλ οτι θα πηγαινε golden hall με το φουφουλακι πηραμε και την Ναταλια και ηπιαμε καφεδακι περασαμε σουπερ, η φουφουλιτσα τεεεεελεια μεγαλωσε πολυ και ειναι ενα χαμογελαστο μωρακι , ο μπεμπης της Ναταλιας τελειος και αυτος βαρυ αντρακι πανεμορφο, βγηκαμε και εξω και παιξανε η Ματθιλδη με τον Αλκη και κατσαμε αρκετη ωρα, η μπεμπε μου ητανε πολυ ησυχη ενω στο σπιτι γκρινιαζει τετοιες ωρες εκει κυρια, παρατηρουσε κοιτουσε γυρω γυρω και εριξε και εναν καλο υπνακο!!

ελα ρε ζηλευω!!!!!!!!!γιατι ειχα πει στη ναταλια πως θα την παρω και ξεχασα το τηλ σπιτι.αν τοξερα θα ερχομασταν κι εμεις με τα μωρα και τον πιτσιρικα!!!!!!!!!!1κλαψ αντε!!!!!!!!!!!!!αλλη φορα στελνετε κανα μηνυματακι αφου θα γινουμε κοντοχωριανοι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι μας το ειπε η Ναταλια οτι θα ανεβαινες το απογευμα αλλα πηγαμε νωρις φαντασου η ινκα ηταν εκει γυρω στη μια και με πηρε τηλ και εγω πηγα 3μιση οταν ανεβεις πανω και εισαι διπλα θα εχεις συνεχη ειδοποιηση:D

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρα μανούλες!!! Θήλασα το κοριτσάκι μου, πάλεψα με το θήλαστρο και τώρα δεν νυστάζω!!! Αφήστε που ζεσταίνομαι παρα πολυ αλλα δενμπορώ να βγάλω το καλοκαιρινό ζακετάκι λόγω της ψύξης!!!

Καρδούλα και εγω δηλώνω συμμετόχη και συγκεκριμένα θέλω καποια πραγματάκια!!!! Στο μεταξύ ήθελα να σου πω ή μαλλον να σας πω!!! Τι λέτε να οργανώσουμε κάποια συνάντηση στο κέντρο Αθήνα ή κάπου με μετρό ωστε να μας βολέψει όλες να συναντηθούμε πριν φύγεις για Κύπρο; Οσο γι'αυτο που με ρώτησες της ΄εδωσα συμπλήρωμα σε 3 γεύματα μέσα σε ένα 24ωρο γι'αυτο φοβήθηκα!! 4 γεύματα αν υπολογίσεις πως σε ενα ακομα της έδωσα χαμομήλι συμπλήρωμα!!!

Γιώτα εμείς ανα τριωρο σχεδόν τρώμε, κάποιες φορές και ανα δίωρο, εκτος απο την νύχτα που τώρα έχουμε φτάσει και 5ωρο!!!!!! Αλλα μένει οοοοοοοολη μέρα ξύπνια!! Απορώ με την αντοχή της!! νερό πίνω άφθονο, διψάω πάρα πολυ αλλωστε!! Οσο για τα χάπια εγω πιστευω πως με βοηθάνε!! Μήπως δεν έπαιρνες αρκετα εσυ;

Α ρε Ελίτα!! Δίκιο εχεις προσπάθησε να του δώσεις να το καταλάβει!! Εγω παντως δεν εχω καταλάβει κάτι. Γιατι δίνεται σιδηρο στον μπέμπη; μια χαρά παιδάκι ειναι!! Γιατί δεν παίρνεις εσύ

συμπλήρωμα σιδήρου στην διατροφή σου; Εγω σύμφωνα με τις οδηγίες του γυναικολόγου μου και της παιδιάτρου μου συνεχίσω το σίδηρο και το ασβέστιο. Και μου ειπαν πως θα το συνεχίσω μέχρι το τέλος του θηλασμου!!

Γεωργία νωρίς δεν είναι για κρέμμα; Απ' οσο ξέρω μετα τους 4,5-5 μήνες αρχίσουν!! Γιατί της έδωσες και γάλα; Απ' οσο εχω διαβάσει θα προσθέσεις λίγο γάλα στην κρεμμουλα και θα της δώσεις μονο αυτή. Γάλα θα της δώσεις σε άλλο γεύμα ή σε περίπτωση που δεν φάει την κρέμμα. Δεν ισχύει αυτο; τι έκανε με το γάλα; μίλησες με τον γυναικολόγο σου;

Ριάλλη με το καλό να την βαπτίσετε!!! Θα έχει κλεισει το τρίμηνο ε;

Εεεεεεεεεε;;;;; τι έγινε βρε;;;;; Τι μήνυμα ειναι αυτο;;;;; Ανατρίχιασα!! Αdmin σβήστο σε παρακαλώ, δεν ανήκει στο καφέ μας!!!!

Πάντως για τις φωτος κορίτσια να προσέχετε!! Ηθελα να σας το πω αλλα δεν ήθελα να με θεωρήσετε υπερβολική!! Εγω προσέχω παρα πολύ εξου και εχω βάλει μονο μια φωτογραφία της κορης μου εδω και στο φεις!! Οσο κλειδωμένο κι αν εχω το προφίλ μου στο φεις ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και δεν θέλω να υπάρχουν φωτογραφίες της μικρης μου σε ένα ξένο σέρβερ!! Καρδοδοκουν τόσοι άρρωστοι άνθρωποι!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

καλημέρα και από μένα, είμαι ένα πτώμα, χθες κάναμε άπειρες δουλειές, ήρθε μια φίλη και απασχολούσε το μωρό και ένας φίλος και βοηθούσε με τα χοντρά...ο μπέμπης όμως το βράδυ πείνασε και με ξυπνούσε συνέχεια :( ό,τι δεν τρώει τη μέρα λόγω ζέστης το φαγε τη νύχτα

το πρωί τον βρήκα οριζόντιο στο κρεβάτι και να έχει κάνει τρελή καμάρα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εχω λύσσάξει να φάω λουκουμά με μπόλικη ζάχαρη!!!!! Χριστέ μου ούτε εγκυος να ήμουν!!!! Και μετα γκρινιάζω για τον δεικτη της ζυγαριάς που δεν λεει να κατέβει!!!!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Μόλις θυμήθηκα!!

Αν αγοράζετε πάνες LIDL, σήμερα έχει προσφορά τις πάνες MIDI (4-9KG) απο 9,90 νομίζω 6,90 (κάτι τέτοιο) το πακέτο με 56 πάνες. Εγώ θα τις πάρω για δοκιμή. Εχω ακούσει καλά λόγια....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Εμεις τρωμε οχτω το πρωι - δωδεκα - τεσσερις - οχτω - εντεκα... 5 γευματα!! Εχθες εκανα την βλακεια να την βαλω ανα τριωρο αλλα αποκλειστικα στηθος και το πληρωσα ακριβα.. κουραστηκε η μικρη, μπερδευτηκε της χαλασε ο υπνος και απο τις εξι μεχρι τις εντεκα ηταν ξυπνια και γκρινιαζε απιστευτα.. Εφαγε στις εντεκα και μετα επεσε ξερη μεχρι τις εννια το πρωι!! Ξαναεφαγε και ακομα κοιμαται ξερη!!

Αχχχ... εχω να βγαλω χαλια σημερα και βαριεμαι....:(

Θελω και εγω καφεδακι στο κεντρο... απογευματακι ομως να μου κρατησει ο Λαμπρος την μικρη....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

γιώτα τόσο καλό πρόγραμμα είχατε; ε τότε αρμέξου και δεν πειράζει :tongue:

εδώ είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε κυριολεκτικά, τα χω παίξει, ευτυχώς κοιμήθηκα 10-11 και κάτι έγινε

i1lzp2.png

Kalimera koritsia!

O Nikolas ksipnise to brady me pireto 38.7 stiw 5:00 kai den ithele me tipota na parei antipiretiko, exei ginei poli arnitikos stin oli fasi giatros, farmaka klp..pigame giatro mas edwse maskoula, stagones kortizoni, otrivin, ipotheta gia pireto..ouf!Kai twra agwnas gia na kanoume tis eispnoes, elpizw na sinithisei kai na einai pio eukolo apo aurio..o laimos toy den einai erethismenos opote den mas edwse antibiwsi...mou eipe oti mporei kai i mikri na kollisei,,alla afoy einai fariggolariggitida re koritsia, kollaei ayto?Ti na pw kai egw, tha to psaksw..prospathw na toys exw makria, elpizw na to apofigoume..

O kairos entwmtaksi xalia, polli zesti kai sinnefia mazi...

Xaliaaaaaaaaaa...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κορίτσια μόλις γυρίσαμε! Είχαμε παει ΙΚΕΑ μαζί με τη μικρη. Κυρία!!! Κοιμόταν, κάποια στιγμή την ξύπνησα για να την ταίσω και ξανακοιμήθηκε!! 3 ώρες σχεδόν μέσα στην ΙΚΕΑ και ήταν σαν να μην ειχα μωρό....

Ίνκα, ζηλεύουμε που εσείς συναντιέστε και εμείς μένουμε απ'έξω!! :tongue::tongue:

Άντε να βρεθούμε πριν φύγει και η καρδούλα!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...