Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια απο και κλειεται να σας διαβασω δε προλαβαινω με τπτ ομως!!!

Σας λεω τα νεα μας γρηγορα - γρηγορα και μετα θα σας διαβασω!!! χτες πρωτη μερα της κρεμας την εφαγε οοοοληηηη καλα καλα και καπακι τρωει και 80 μλ γαλα ηρθε καο στουμπωσε!μετα και ριχνει εναν εμετο γεμισε το συμπαν!! Αποστειρωση τελος απο χτες! Το γαλα που μας εδωσε εινι πικρο κοριτσια μπλιαχχχχχχ!!!!!!

και στο μεσημερι μας επιασε μια διροια αλλο πραμα για ναδω πως θα παει! μεχρι αυριο και βλεπουμε!! Απο κεφι παντως μια χαρα τον ασταματητο και πολυ γκρινια για αγκλατσες εννοειται!!! απ΄τις 5:30 το πρωι κοιμηθηκε 1 ωρα και ξανα το μεσημερι αλλες 2 σερι για να δουμε το βραδυ γιατι χτες παθαμε ινσομνια κοιμηθηκε στις 11:00 πρωτη φορα!! Παω ολοοοοοοο φωναζει δε καθεται λεπτο μονη!!!!!

Φιλακι θα ξαναμπω μετα...............:rolleyes:

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Ελιτάκι να χαίρεσαι τον ανδρούλι σου!!!

Κατερινάκι να μην αγχώνεσαι!! Θα βρεις τις λύσεις σου για λίγους μήνες, εξάλλου τον Σεπτέμβριο ο Αλκης σου αρχίζει τον παιδικό!!! Αν θυμάμαι καλά δουλευεις στους γονείς σου ετσι; Οπότε θα έχεις καποιες ελαστικότητες που θα σε βοηθήσουν. Οι γονείς σου ή αδέλφια δεν μπορούν να σε βοηθήσουν; Οσο για τη ν μικρή σου σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Ετσι είμαστε και εμεις!!!! Και δεν έχω κανεναν κοντά μου!! Ωρες ώρες θέλω απλά να κάτσω ενα δεκάλεπτο χωρίς να εχω να κάνω τιποτα, ουτε να τρέχω με τη ν μπέμπα μου, ουτε να εχω δουλειες στο σπιτι!! Δέκα λεπτά να χαλαρώσω και να σκεφτώ εμένα!! ή να κάνω ενα μπάνιο με την ησυχία μου σαν άνθρωπος, ή να κάτσω να φάω χωρίς την μπέμπα στην αγκαλιά μου και χωρίς να πρέπει να σηκωθώ δέκα φορές (αν ειναι στην κουνια της)!!!

Αυτο ομως δεν με κάνει κακή μαμα, οπως δεν κανει και εσένα!!! Μας κανει απλά κουρασμένες μαμάδες που λατρεύουμε κυριολεκτικά τα παιδιά μας!!! :):)

Εδώ και 10 μέρες όμως αδειάζει και τα δυο τα στήθη και μετά κλαιει!! Την βάζω ξανα στο πρώτο πιπιλάει δυο τρεις φορές και μετά κλαιει ξανά!! Την βλέπω πως πεινάει, της δίνω συμπλήρωμα μητρικό γάλα και πίνει απο 60-105γρμ!!! Αυτό μπορει να γίνει και 3 φορές το 24ωρο!!! Καταλαβαίνω πως το γάλα μου δεν της φτάνει πλεον!! Μέχρι τώρα άδειαζε το ένα στήθος και αν πείναγε έπινε λιγάκι απο άλλο στήθος!! Συμπλήρωμα της έδινα μονο μια φορά την ημέρα άνα 4-5 μέρες και άν!!!Εκεί που είχα μια αποθήκη με 22 σακουλάκια τώρα έχω μείνει με 5!!!!! Βλέπω πως οι ανάγκες της μικρής μου μεγαλώνουν και εγω δεν έχω την ανάλογη προσφορά γι'αυτο στεναχωριέμαι και το παλέυω με τα χάπια κτλ!!!

Τινάκι είμαι απο τις γυναίκες που δεν τους ήρθαν εύκολα τα πράγματα με τον θηλασμό!!! Πάλεψα με πολλα προβλή΄ματα, δεν είχα γάλα, δεν επιανε καλά την θηλή, με πληγωσε ασχημα, το περιβάλλον μου με πιεζε πολυ για ξένο γάλα κτλ κτλ!!! Γενικώς πέρασα πολλα για να τα καταφέρω, εξου και το παρακολουθώ ετσι!! Για να μην χάσω αυτό που κέρδισα μετα απο πολύ αγώνα!!

Μαρια το γαλα δε παει πουθενα βαλε το μωρο όπως λεει η Καρδουλα και θα ρθει!! εδω εχω εγω που δε θηλαζω μετα απο 4 μηνες ΧΧΧΧΧΑαΑΑΑΑΑΑ!!!!! και μη σκεφτεσαι αρνητικα θετικη σκεψη και γω μονη ειμαι και αισθανομαι οπως ακριβως τα λες στη Κατερινα!!!! θα μεγαλωσουν οι κορακλες μας ομως και μετα θα στενοχωριομαστε να τις στειλουμε παιδικο οπως τα κοριτσια!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Γεια σας και απο μενα....

Επιτελους σημερα εκανα δουλειες και εβγαλα τα χαλια!!! Πρεπει να το βγαλω μια φωτογραφια το σπιτακι μου ετσι καθαρο γιατι με τα τρελλοπαιδακια μου συντομα θα ξαναγινει χάλια. Τουλαχιστον να το θυμαμαι καθαρο!!!!

Εκλεισα και για τη βαπτιση της μικρης 19/6. Λεγαμε για Σεπτεμβρη αλλα μαλλον καλυτερα τωρα.

Διαφημίσεις

Elita να χαιρεσαι τον αντρα σου και μη το μαλωνεις μωρε δε φταιει αυτος.....αντρας ειναι ο κακομοιρης! τι ειναι αυτο με την ανασφαλεια του ρε παιδι μου γιτι θελει αυτη τη παιδιατρο σιγα μη ξενιτευεσαι στο Πειραια απ΄τα Μελισσια και αμα χρειαστεις, χτυπα ξυλο, να ρθει σπιτι θα ρρθει αυτη απ΄το Πειραια, δε νομιζω!!!

Μαλλον Ολαγα μου πηρα το γιατρο και μου ειπε να της δινω τη κρεμα με ποιο αργο ρυθμο!!

Μλωνω με τον αντρα μου τα λεμ3ε

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

δεν θα σχολιασω το μηνυμα.Παμε παρακατω

καρδουλα μου σε ευχαριστώ.Γιατι αν ειναι ετσι και 50 ευρω να ειναι να τα στειλεις και παλι αξιζει.Να βρουμε τροπο μονο να σου στελνω λεφτα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ela panagia moy τι ειναι τουτο τωρα μπηκα κι εχω μεινει αναυδη>κι εγω σβηνω φωτος.μονο με ιμειλ κοριτσια.

δεν παμε καλα.

γυρισαμε, τακανε μπανιο.

αλλαζουμε θεμα.

σοφακι ευχαριστω με βρηκε οκ.

κοριτσια τελικα δε θα παμε στο γαμο στη σιφνος.πρωτον γιατι μας ερχεται ο κουκος αηδονι με ολα αυτα, μονο το πλοιο ειναι 350, βαλε και δωρο για τους νοινυμφους, κομωτηριο εγω, νυχια, ξενοδοχεια κλπ, φι θελουμε 1μιση χιλιαρικο και.

και δευτερον που με χαλασε περισσοτερο ειναι καλεσμενη η πρωην του αντρα μου με τους γονεις της και δε γουσταρω καθολου.καταλαβαινετε μηντα επαναλαμβανουμε.και μαθαμε πως θα παει.οποτε λεμε το πολυ πολυ να παμε πουθενα διακοπουλες για κααμοια βδομαδα και με λιγοτερα λεφτα.

ειχα ξεσηκωθει βεβαια αλλα ειδικα το δευτερο με ξενερωσε και παραλιγο να τσακωθω με τον αντρα μου γιατι με πειραζε λεγοντας μου πως δε θα τον πειραζε αν γινομασταν φιλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!δε φανταζεστε τι ακουσε μετα με πηραν τα κλαμματα και του ελεγΑΑ ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.μου λεει οτι θες εσυ αλλα κι ετσι ναναι τι σε νοιαζει, εσυ αποφασιζεις για τα παιδια σου.απλα του ειπα πως ειναι ψυχοφθορο να καθομαι να απολογουμε και να λεω γιατι δε θελωνα δωσω συμπληρωμα ασχετα αν ειναι πολυ καλη επιστημονας.σαυτο το θεμα φαινεται να εχει ανασφαλεια

PN8Qp2.png

csXep2.png

κοριτσια δεν παθαμε τιποτα απο το εμβολιο!!!!!!!!!!!!απολυτως ουτε γκρινια!!!!!!!!!!

Μπραβο ελιτακι σε ολα τα εμβολια σας ευχομαι καμια παρενεργεια!!!

Κοριτσια δεν σας ειπα μιλησαμε με την Ινκα το μεσημερακι ητανε για κουρεμα και με πηρε τηλ οτι θα πηγαινε golden hall με το φουφουλακι πηραμε και την Ναταλια και ηπιαμε καφεδακι περασαμε σουπερ, η φουφουλιτσα τεεεεελεια μεγαλωσε πολυ και ειναι ενα χαμογελαστο μωρακι , ο μπεμπης της Ναταλιας τελειος και αυτος βαρυ αντρακι πανεμορφο, βγηκαμε και εξω και παιξανε η Ματθιλδη με τον Αλκη και κατσαμε αρκετη ωρα, η μπεμπε μου ητανε πολυ ησυχη ενω στο σπιτι γκρινιαζει τετοιες ωρες εκει κυρια, παρατηρουσε κοιτουσε γυρω γυρω και εριξε και εναν καλο υπνακο!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...