Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Lila86 είπε:

Αυτό με το μπάνιο το έχω ξανά ακούσει εδώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει ζεστό; Δεν μου έχει πει ο γιατρός κάτι

Εντάξει όταν λένε ζεστό νερό δεν εννοούν να ξεπαγιασεις . Εννοούν να μην είναι πολύ ζεστό το νερό . Καταρχάς μπορεί να σου έρθει ξαφνικά δυσφορία Κ μετά δεν κάνει καλό η πολύ ζέστη στο έμβρυο . 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπω το καημενο ελιτα!!!Σε πληροφωρω παντως οτι πολλοι παιδιατροι δεν εχουν ενα μετρο στο φαγητο του μωρου και τα θελουν τροφαντα.Μην δινεις σημασια τι σου λεει μαλλον εχει ξεχασει ποσο γεννηθηκε η μπεμπα!

Οσο για το σιδηρο κοριτσια μου το ειχαν πει και στην μοναδα οταν πηγα να παρω τα μωρα και ο παιδιατρος.Και μιλάμε μονο για προωρα που εχουν σοβαρη ελληψη.Και βιταμινη A+D για τα κοκαλα τους που θα την σταματησουν τον 6ο.Και μενα τους επεφτε βαρυ αλλα τους το δινω πλεον αναμεσα στα γευματα και ειναι μια χαρα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ελιτάκι να χαίρεσαι τον ανδρούλι σου!!!

Κατερινάκι να μην αγχώνεσαι!! Θα βρεις τις λύσεις σου για λίγους μήνες, εξάλλου τον Σεπτέμβριο ο Αλκης σου αρχίζει τον παιδικό!!! Αν θυμάμαι καλά δουλευεις στους γονείς σου ετσι; Οπότε θα έχεις καποιες ελαστικότητες που θα σε βοηθήσουν. Οι γονείς σου ή αδέλφια δεν μπορούν να σε βοηθήσουν; Οσο για τη ν μικρή σου σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Ετσι είμαστε και εμεις!!!! Και δεν έχω κανεναν κοντά μου!! Ωρες ώρες θέλω απλά να κάτσω ενα δεκάλεπτο χωρίς να εχω να κάνω τιποτα, ουτε να τρέχω με τη ν μπέμπα μου, ουτε να εχω δουλειες στο σπιτι!! Δέκα λεπτά να χαλαρώσω και να σκεφτώ εμένα!! ή να κάνω ενα μπάνιο με την ησυχία μου σαν άνθρωπος, ή να κάτσω να φάω χωρίς την μπέμπα στην αγκαλιά μου και χωρίς να πρέπει να σηκωθώ δέκα φορές (αν ειναι στην κουνια της)!!!

Αυτο ομως δεν με κάνει κακή μαμα, οπως δεν κανει και εσένα!!! Μας κανει απλά κουρασμένες μαμάδες που λατρεύουμε κυριολεκτικά τα παιδιά μας!!! :):)

Εδώ και 10 μέρες όμως αδειάζει και τα δυο τα στήθη και μετά κλαιει!! Την βάζω ξανα στο πρώτο πιπιλάει δυο τρεις φορές και μετά κλαιει ξανά!! Την βλέπω πως πεινάει, της δίνω συμπλήρωμα μητρικό γάλα και πίνει απο 60-105γρμ!!! Αυτό μπορει να γίνει και 3 φορές το 24ωρο!!! Καταλαβαίνω πως το γάλα μου δεν της φτάνει πλεον!! Μέχρι τώρα άδειαζε το ένα στήθος και αν πείναγε έπινε λιγάκι απο άλλο στήθος!! Συμπλήρωμα της έδινα μονο μια φορά την ημέρα άνα 4-5 μέρες και άν!!!Εκεί που είχα μια αποθήκη με 22 σακουλάκια τώρα έχω μείνει με 5!!!!! Βλέπω πως οι ανάγκες της μικρής μου μεγαλώνουν και εγω δεν έχω την ανάλογη προσφορά γι'αυτο στεναχωριέμαι και το παλέυω με τα χάπια κτλ!!!

Τινάκι είμαι απο τις γυναίκες που δεν τους ήρθαν εύκολα τα πράγματα με τον θηλασμό!!! Πάλεψα με πολλα προβλή΄ματα, δεν είχα γάλα, δεν επιανε καλά την θηλή, με πληγωσε ασχημα, το περιβάλλον μου με πιεζε πολυ για ξένο γάλα κτλ κτλ!!! Γενικώς πέρασα πολλα για να τα καταφέρω, εξου και το παρακολουθώ ετσι!! Για να μην χάσω αυτό που κέρδισα μετα απο πολύ αγώνα!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Mummycool ειθελα να σου πω πως εισαι σουπερ μαμα και πολυ ενημερωμενη γενικα!!!!!!!χαχα αν και πρωταρα σε βρισκω πολυ cooooollll!!!!!!!!

ελιτα κλέβω λίγο....εχω μαμα γιατρό και πολύ μικρότερα αδερφια :D

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

mummycool ούτε και εμένα μου άρεσε η ψηφιακή κορνίζα αλλά αν σκεφτείς οτι μέσα στον υπολογιστή έχω 6.100 φωτογραφίες και μόνο 8 κορνίζες.. Οπότε πήρα μια ψηφιακή και έχω βάλει 150 φωτογραφίες και μερικές φορές κάθομαι και εγώ και τις χαζεύω!!! Εντάξει δεν ξέρω αν θα το έπαιρνα για δώρο κουμπάρας αλλά είναι ωραίο!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Αχ Κατερίνα καταλαβαίνω και αυτό που λές..ότι δεν εμπιστεύεσαι άλλον..έτσι είμαι περίπου και εγώ!Σκέψου χθές έρχεται ο Νικόλας το μεσημέρι και μου λέει ο Βασίλης, "είχαμε και ένα μικρό ατύχημα, τράκαρε με την καρέκλα και έτρεξε αίμα από το χείλι του εσωτερικά" καταλαβαίνεις πώς ένιωσα!Η άκαρδη μάνα, που το στέλνω το παιδί μου στον σταθμό, και δεν το κρατάω μαζί μου..αλλά μετά λέω για περίμενε!Απο το να είναι όοολη ημέρα σπίτι, να βαριέται, να με εκνευρίζει σε κάποιες φάσεις και να του φωνάζω, γιατί άνθρωποι είμαστε και οι μανάδες και ΝΑΙ μας εκνευρίζουν και τα παιδιά μας κάποιες φορές έστω και στιγμιαία!!Λέω, ψυχραιμία, το ίδιο το έχει πάθει και στο σπίτι και δεν ήξερα και τί να κάνω! όλα οκ..

όσο για τις ιώσεις, συνήθως μετά τα 2,5 που αρχίζουν και αποκτούν αντισώματα δεν κολλάνε τόσο εύκολα, οπότε μην το έχεις και αυτό στο μυαλό σου!Το λέω για να το ακούω και εγώ..:D

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

hellooooooooooooo

katafera epitelous na sas diavasw. ti parla sas epiase kale? apo tis 12 sas diavazw lol twra teleiwsa.

maria sto eipa kai sto msn mhn agxonese gia to gala sou. sinexise na th vazeis sto stithos na thilazei kai dine simpliroma an sinexisi kai den xortenei. tha sou ksanakatevei to gala. to eixa perasi kai egw gia kamia vdomada. meta epaniltha. se posa geumata simpliroma ths dineis th mera?

kala koritsia me dio paidia kai xwris voithia idika esy elita sou vgazw to kapelo. egw me ena kai wres wres mou erxete na valw ta klamata. sthn arxh toulaxiston. twra vrikame kapws tous rithmous mas.

emeis gyrisame apo to eksoxiko kai tora prepei na mazepsoume ooooooolo to spiti. na to ampalaroume me mpirmpilia ktl kai na einai etimo gia thn epomenh vdomada. aurio to prwi pame kai gia to diavathrio. kai mexri tetarth mallon tha einai etimo opote mexri to allo sk mas vlepw na eimaste kipro.

koritsia gia ta pragmata kale tha mou lete ti thelete na sas ta pernw apo to mothercare ths kiprou. exoun pio xamhles times apo ths agglias kai giati na plironete dio metafores mia kipro mia ellada? afou tha phgenw pou tha phgenw gia to diko mou xexe:P tha psaxnw kai eukairia na tou pernw kainourgia pragmata :P

Καρδούλα, εγώ δηλώνω συμμετοχή από τώρα..πωπω κορίτσια, τί απίστευτη ζέστη έχουμε σήμερα????Χαλαρά ένα 35αρι..η δασκάλα του Νικόλα μου λέει κομμένα τα παντελόνια, βάζε του σορτς, της λέω πρέπει να πάω να πάρω, τίποτα δεν του κάνει από πέρσι..!!!:D:D:D Πέρσι τέτοιο καιρό ήταν 80 πόντους και τώρα είναι 93..τώρα που βλέπω το βιβλιάριο του, στην ηλικία της μπέμπας ο Νικόλας ήταν 7800 και 67 πόντους!χαχαχα..!και η μπέμπα είναι 6100 και 62!Κομψή η δεσποινίς μας!!

έχω σίδερο και βαριέμαι...!!!

Το απόγευμα λέω να πάμε μαγαζιά να του πάρω και κανένα πεδιλάκι και παντοφλίτσες για το σπίτι..την Τετάρτη που θα πάω Ηράκλειο για προεγχειρητικό έλεγχο θα πάω μοδερκεαρ να του πάρω βερμουδίτσες μακώ, μια χαρά για τον παιδικό, και στεγνώνουν και εύκολα..

Καλό μεσημέρι να έχουμεεεεε!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Μαρια τα ιδια επαθα και εγω πριν 2 εβδομαδες... Αρχισα με το θηλαστρο και τραβουσα καθε 3 ωρες αυστηρα (και μερικες φορες και την νυχτα...). Επισης θελει πολυ νερο, εγω επινα ενα ποτηρι πριν το θηλαστρο και ενα μετα και οτι μπορουσα και στα ενδιαμεσα... τα χαπια δεν βοηθανε και πολυ... Τωρα το βαρεθηκα το θηλαστρο και σκεφτομαι μηπως γυρισω παλι στο 3ωρο ταισμα απο το στηθος.. αλλα τωρα που εχει συνηθισει τα 5 γευματα ειναι κριμα να την πισωγυρισω... Σκεφτομαι ομως πως σιγουρα ο θηλασμος ενεργοποιει το στηθος καλυτερα απο το θηλαστρο και πως αν τρωει καθε 3 ωρες θα θελει και πιο λιγο φαγητο...

mYQbp2.png

τωρα μολις τσακωνομαστε γιατι λεει δε θα αλλαξουμε παιδιατρο και θα κατεβαινουμε στον πειραια για τα εμβολια.

ταχω παρει ασχημα τωρα.μου λεει γιατι πρεπει λεει να συμφωνει λεει η παιδιατρος με τις αποψεις μου.του λεω φυσικα και πρεπει να συμφωνει δηλαδη γυναικολιγους γιατι αλλαξαμε τοσσους αυτοι ολοι συμφωνουσαν με τις αποψεις μας?

τι να πω ο αντρας μου αυτηνης της εχει τυφλη εμπιστοσυνη και πηγε και εδωσε και σιδηρο στο μπεμπη χωρις να μου τοπει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...