Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κορίτσια!!

Ελιτα μουαφου φανηκε απο την αρχη οτι δεν ειναι και τοσο φαν του θηλασμου γιατι της δινεις σημασια?Γιατι δεν δοκιμαζεις να το βγαζεις και να της το δινεις για να βλεπεις ποσο τρωει?Εμενα αυτο μου ειχε πει ο παιδιατρος οτι πρεπει στα προωρα για να μην σταματησουμε την αναπτυξη.Οσο για το σιδηρο και γω που τους δινω ξενο μου ειπε οτι θα παιρνουν μεχρι τον χρόνο γιατι σαν προωρα ειναι επικινδυνο να παθουν αναιμια.

η μπεμπα οσο κι αν προσπαθησα με το μπιμπερο πιο πολυ την ταλαιπωρησα να φαει παρα εφαγε περισσοτερο.κανει πως δε θελει, το φτηνει και αμα την πιεσω και πολυ κανει και εμετο.οποτε γιατι να μπω σε αυτη τη διαδικασια.

επειτα κοριτσια κατσαμε και ειδαμε τις καμπυλες και η παιδιατρος ταχε σημειωσει αλλα νταλλον.καταρχην μουχε βαλει την τελεια στους 5μιση μηνες.θες δεν εβλεπε, θες απο αποσεξια.της λεει ο αντρας μου, μηπως ειναι αλλοι οι πινακες για προωρα και λεει το υπολογιζω.τι υπολογιζει μωρε που την ειχε βαλει για 5μιση?εκατσα και ταβγαλα φωτοτυπιες και εκανα με χαρακα τις αντιστοιχιες για την ηλικια την διορθωμενη και για την κανονικη.καλα ο μπεμπης ειναι φουλ μεσα, η μπεμπα στη διορθωμενη πιανει τι 25 τις εκατο σε βαρος και το 50 σε υψος και στην κανονικη της ειναι ενα τσακ κατω απο τις καμπυλες, και στο 25 στο υψος.η αγλαια που της εγραψα μου ειπε πως τη διορθωμενη να κοιταω.

και γενικα να αλλαξω παιδιατρο και μαλιστα μια κοπελα μου βαλε αυτη τη φωτο και μου πε αν αυτο ειναι μυικος ιστος χαχαpost-22755-14825440243776_thumb.jpg γιατι η παιδιατρος ειπε πως τα μωαρ δεν εχουν παχος!!!!!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ελίτα με τους νονούς σας...μα δεν έχετε κανέναν φίλο που να θέλει;

εμείς πάλι έχουμε νονό και δεν έχουμε όνομα προβλέπονται δράματα, έμαθε η μάνα μου ότι μάλλον θα βγάλουμε άσχετο όνομα και άρχισε τη μίρλα, πως δε σεβόμαστε και δεν τιμάμε κανέναν κτλ κτλ

i1lzp2.png

το ξερω mummycool την καταλαβαινω απολυτα την γυναικα και εγω της επα να ψαξει να βρει οσο το ειχαμε συζητησει ισα ισα που δεν εχω κανενα παραπονο απο αυτημας βοηθησε οσο μπορουσε και με το παραπανω.Θα συνηθισω το ξερω και θα βαλουμε μια σειρα απλα ωρες ωρες μου βγαινει η κουραση και ξεσπαω

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

εμένα πάλι με έχει πιάσει το ανάποδό μου και δε θέλω να με βοηθάει κανείς

αχ θα κλατάρουμε στο τέλος με τη μετακόμιση

ολγα εγώ ξέρω ότι σίδηρο δίνουμε στα παιδιά μόνο κατόπιν εξετάσεων

επίσης θυμάμαι στην κλινική μας είχε πει ο παιδίατρος με το μητρικό για 6 μήνες είναι καλυμένα και μετά αρχίζουν τις στερεές που έχουν σίδηρο

i1lzp2.png

μουχουν πει ετσι στο ξεκαρφωτο αλλα οχι σε σοβαρη προταση γενικα.η να ρωτησει καποιος, εχετε νονους ή ποτε θα τα βαπτισετε και τετοια μεχρι στιγμης.εγω ειχα μια φιλη που ηθελε πριν γεννηθουν αλλα εχει εξαφανιστει και δεν εχει ερθει ουτε να τα δει.εχω να τη δω τωρα δυο χρονια, μονο με κανα μηνυμα τα λεμε.μια αλλη μουπαν αλλα κι αυτοι τωρα τα οικονομικα τους δεν ειναι τα καλυτερα.και απο του αντρα μου που ειναι καλυτερα οικονομικα ουτε νιξη, τοσες φωτος εχουν δει, ουτε γουτσου!!!!!

μια αλλη που ελεγε και να μας παντερψει παλια γιατι χαρη σε αυτην γνωριστηκαμε, λεει, αν πληρωσουμε εμεις λεει πολυ ευχαριστως.ασχολιαστο ασε!!!!ετσι γινομαι κι εγω νονα.

μαρακι στο φορουμ σου γραψαν αυτο που σου πα κι εγω.δεν ειναι ενδειξη το θηλαστρο!!!!!

ολγα η αγλαια μουπε πως κανονικα μονο κατοπιν αιματολογικων παιρνεις συμπληρωμα , δηλαδη να φαινεται πως πραγματικα εχουν ελλειψη σιδηρου.

αλλα βλεπεις οι γιατροι λενε παρε παρε αλλα οταν της ειπαμε πως το σιδηρο δεν επιτρεπει την απορροφηση σιδηρου λεει, το αντιθετο το ασβεδτειο δεν επιτρεπει το σιδηρο.ε και ετσι ναναι ειναι καλο αυτο?πιας το αυγο και κουρευτο.εγω εβλεπα οταν ο μπεμπης εβγαζε γουλιες κια τουχα δωσει σιδηρο εβγαζε σιδηρο καφε στις γουλιες στου εως και τρια γευματα μετα!!!!!ξερεις τι σημαινει αυτο οτι τουπεφτε βαρυ και δεν το χωνευε με τιποτα.

επισης μουλεγε και μενα αν παιρνω σιδηρο ενω εχω αιματοκριτη παρα πολυ καλο και οταν πγα στον ενδοκρινολογο μου ειπε, κοωτον γιατι μπορει να κανεις ζημια στα παιδια, οτι δυσκολευε την προσληψη ασβεστιου.μαλιστα αυτος ηταν εξειδεικευμενος στο θηλασμο - 100 ευυρω επισκεψ αουτς!μου λεει δε δινουμε συμπληρωματα χωρις εξετασεις.

τι να πω!!!!!εγω πηγα για το θυροειδη εκει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

εμένα πάλι με έχει πιάσει το ανάποδό μου και δε θέλω να με βοηθάει κανείς

αχ θα κλατάρουμε στο τέλος με τη μετακόμιση

ολγα εγώ ξέρω ότι σίδηρο δίνουμε στα παιδιά μόνο κατόπιν εξετάσεων

επίσης θυμάμαι στην κλινική μας είχε πει ο παιδίατρος με το μητρικό για 6 μ

ήνες είναι καλυμένα και μετά αρχίζουν τις στερεές που έχουν σίδηρο

να σου πω τι πιστευω?οι γιατροι που πραγματικα πιστευουν στο μητρικο γαλα, δεν νιωθουν ανασφαλεια για τα συστατικα του και το αν καλυπτουν το παιδι-αραγε λετε η φυση να μην εχει προβλεψει για τις αναγκες ενος μωρου που οπως λεει η παιδιατρος δεν παραγει ο μυελος του σιδηρο?τι λετε?περιμενε τη γαλακτοβιομηχανια λετε το καθε μωρο να εμπλουτισει τα γαλατα με σιδηρο τεχνητο για να μεγαλωσει και να ζησει?ελεος πια μας τα χουν!!!!!!!!!!!!μπιπ!!!!!!!!!!!!1

δηλαδη τρελαινομαι.

ασε που σημερα σκεφτηκα πως δεν ειναι τυχαιο που δεν εχω συναντησει ουτε μια μαμα στο ιατρειο πουνα θηλασε η να θηλαζει.καποιες μουπαν λεει κοπηκε στην αρχη και τετοια, αλλα οταν λεω πως θηλαζω, μπραβο σου κλπ.αραγε γιατι καμοια μαμα δε θηλαζει απαυτες πο παν εκει λεω εγω τωρα?

κατερινακι μη στεναχωριεσαι ελα να κανουμε γκρουπακι για αβοηθητες μαμαδες!!!!ενταξει δεν εχω παραπονο ειδικα απο τον αντρα μου.εχει παρει πολλες αδειες απο δουλεια για να με βοηθαει.

και τοτε με τη ΜΕΝΝ ETREXE πρωι βραδυ πανω κατω να πηγαινει γαλα!!!!

αλλα η μανα μου κι αυτη εγχειρησμενη, μια μερα ηρθε προχτες και φυγαν δεν αντεχει παρα πανω αλλα και να αντεχε δε νομιζω πως τα βγαζει περα μονη με δυο παιδια ασε που ποναει η μεση της οταν ειναι ωρα ορθια.η πεθερα μου θαθελε να κανει πραματα αλλα δεν θελω εγω.μονο τα ρουχα της στελνω και παλι οχι ολα μονο τα σεντονια και πουκαμισα και φανελακια.των μωρων τα κανω εγω γιατι μυριζουν τσιγαραιλα μετα!!!!!!!!!!!καπνιζουν πολυ ρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!!οποτε τι να κανω μονη!!!!!!!αλλα τοχω αποδεχτει!!!!!

βεβαια εσενα ειναι πιο μεγαλος ο γιοκας και ειναι αλλιως αλλες αναγκες αυτος αλλες η μπεμπα.αλλα εστω και το οτι θα παει παιδικο κατι ειναι κιαυτο

PN8Qp2.png

csXep2.png

σημερα εχει γενεθλεια το ταυρακι μου!!!!!!!!!!!!!!

να τωρα θαθελα να παω να του παρω μια τουρτιτσα αλλα πως?

mummy

δυο μερες διαφορα εχει με τον δικο μου?

να τον χαίρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εγώ θέλω να πάω σούπερ κι ο μικρός κοιμάται, αργότερα

ναι εμείς έχουμε την κυριακή

ελιτα κάτσε καλά, μη σηκωθείς να φτιάξεις επειδή δε μπορείς να βγεις! σε έχω ικανή!!!!!!!!!

i1lzp2.png

Αχ βρε ελιτα ποσο σας θαυμαζω εσας με τα 2 παιδακια που δεν εχετε καμια βοηθεια και τα καταφερνετε!!!!

Με τους νονους ασχολιαστο το αφηνω ακου εκει να τα πληρωσετε εσεις και να γινουν νονοι καλα δεν ντραπηκαν να το πουν???

Εμενα την μπεμπα θα την βαφτιση μια φιλη της μαμας μου με τον γιο της που ειναι στην ηλικια μου και κανουμε απο μωρα παρεα, μου την ειχαν ζητησει απο τοτε που ημουνα εγκυος και δεχτηκα γιατι τους αγαπαω πολυ, μπορω να πω οτι μεχρι τωρα μας εχει φτιαξει γκαρνταρομπα ολο ρουχα αγοραζει στην μπεμπα αφου της ειπα φτανει οχι αλλα , βεβαια εχει μεγαλη οικονομικη ανεση αλλα και εκτος αυτου ολο ερχεται και την βλεπει και φαινεται να την αγαπαει πολυ αυτομε νοιαζει κυριως. Στον Αλκη εχουμε 2 νονους ενα παιδικο φιλο του Δημητρη και μια φιλη δικια μου , ο φιλος του Δημητρη ερχεται τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα και τον βλεπει και τον παιζει η δικια ναι μεν φερνει τα ακριβα δωρα αλλα ερχεται μονο Πασχα Χριστουγεννα και γενεθλια να σου πω προτιμω τον φιλο του Δημητρη που ακομα και αν δεν φερνει τα σουπερ δωρα στις υποχρεωσεις του ειναι κυριος και αγαπαει το παιδι μου

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρα σε όλες!!Πωπω κουβέντααααα..χαχαχα!!

Σοφία, είμαι του 76 αλλά έχω και μια αδερφή του 73 και τότε..νο παμπερς!!:) Εγώ στην νονά του Νικόλα είχα πάρει ένα ρολοί folli-follie και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, το σύνολο 350. Αυτή μου έκανε δώρο ένα δαχτυλίδι χρυσό χειροποίητο. Τώρα την μπέμπα θα την βαφτίσει η αδερφή μου και σκέφτομαι να της πάρω μια τσάντα burberry που της αρέσουν, περίπου στα 400 πάλι..

Ελίτα, συνέχισε ακάθεκτη, μια χαρά είναι τα μωράκια σου! όταν ο Νικόλας ήταν 5 μηνών πήγαμε παιδίατρο για τον καθιερώμενο εμβόλιο και ενώ όλους τους προηγούμενους μήνες έπαιρνε 1200-1300 γρ αυτόν είχε πάρει 300 και αμεσως μας έγραψε σίδηρο. Εγώ σαν ζώον, δεν ρώτησα τίποτα, οκ το πήραμε. Έτυχε να ξαναπάω σε 10 ημέρες για άλλο θέμα και αρχίσαμε κουβέντα και πώς τα πάτε με την κρέμα και το γάλα κλπ και πάνω στην κουβέντα καταλαβαίνω ότι επειδή ο Νικόλας κοιμόταν πολλές ώρες, κατέληγε να παίρνει 1 γεύμα λιγότερο, δλδ το βράδυ έτρωγε στις 830 και κοιμόταν μέχρι το πρωί, αντί για 5 γεύματα δλδ έπαιρνε 4! Γι αυτό και το παιδί δεν είχε πάρει αναλογο βάρος και όχι γιατί του έλειπε σίδηρος..:rolleyes:

Χθές το απόγευμα μου έκανε δέκατα και ανησύχησα αλλά τον έκανε μπάνιο και συνήλθε, σήμερα όλα καλά ελπίζω..

Αχ Κατερίνα μου, πόσο σε καταλαβαίνω!Αχ αυτή η ανάσα ξεκούρασης!! Ψάξε να βρείς καμμιά εναλλακτική ,βρές καμμία φοιτήτρια από παιδαγωγικό να έρχεται να τον πηγαίνει π.χ. στις κούνιες 3 φορές την εβδομάδα για κανένα 3ωρο, να κάνεις και εσύ καμμία δουλειά! Την μπέμπα που την βάζεις κατά την διάρκεια της ημέρας? Εγώ σκέφτομαι να ανοίξω το πάρκο και να αρχίσω να την βάζω εκεί ,αλλά φοβάμαι μην της πετάει παιχνίδια ο Νικόλας :( Κουράγιο, θα βρείς πάλι ρυθμούς..είναι σίγουρο!

Καλημέρα να έχουμε κορίτσια!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Φυσικά δεν είναι καμμία εδω τέτοια ώρα!!! Κορίτσια χρειάζομαι λίγη συναισθηματική στήριξη!!! Μην με παρεξηγήσουν οι μανούλες που δεν θήλασαν ή που τους κόπηκε το γάλα!! Εχει μειωθεί παρα πολυ το γάλα μου, ξέρω πως κουράστηκα πολυ τώρα τελευταία και η αλήθεια είναι πως υπήρξα λίγο αμελής στις αντλήσεις μου. Αντε να έκανα μια άντληση το 24ωρο!!! Το πληρώνω ομως τωρα!! Είμαι πάλι με χάπια μαγιάς εδω και 5,5 μέρες και της δίνω συμπλήρωμα το μητρικό γάλα που έχω στην κατάψυξη!!

Το θέμα είναι πως το γάλα τελειώνει μιας και μπορεί να της δώσω συμπλήρωμα και 3 φορές το 24ωρο!!! Πριν λίγο την θήλασα απο το ένα στήθος και άντλησα το άλλο!!! Εβγαλα μονο 30μλ, ενώ είχε να θηλάσει 5 ώρες απο αυτό!!!!!!!!! Ποτε δεν είχα τοσο μεγάλο προβλημα!!! Δεν με πειράζει που πρέπει να το παλέψω πάλι, απλά με έχει πιάσει φόβος πως αυτή την φορά δεν θα τα καταφέρω!!! :(:(

MariaMg epeidi den xero olokliri tin istoria...giati agxonese toso me ton thilasmo kai kaneis antlisis kai metras kai xanametras??? sorry pou rotao alla den xero an yparxei kapoio thema....tha sou proteina apla na xalaroseis oso mporeis, na to apolauseis, na tros opos kai opote sou erxete orexi, na pineis mpoliko neraki eidika me tis zestes kai genika na empisteuteis to moraki sou kai tin mama fisi!!! ego thilaza ton proto 9.5mines apokleistika kai meta ekana 1.5mina apothilasmo kai stamatisame ton thilasmo stous 11mines. to paidi oute nero den epine dioti tou edina to stithos...oso bazeis to paidi toso energopoieite to sistima paragogis....tha ta katafereis!!!

ac76856ef1.png5772be4cd2.png

W93gp2.png

Ιωαννα περαστικα αυτα τρεμω και εγω με τον παιδικο που τον 1ο χρονο θα τον περασουμετον μισο σπιτι με τις ιωσεις και αντε μετα να κολλανε και τα 2 τρεχατε ποδαρακια μου...

Να σου πω την αληθεια Ιωαννα εχω ενα κολλημα δεν εμπιστευομαι σε κανεναν τα παιδια (εκτος απο την πεθερα μου, και φυσικα τον αντρα μου ) εαν δεν ειμαι και εγω μπροστα , δεν θα τον αφηνα με καμια δυναμη να παει στο παρκο αν δεν ειμαι και εγω εκει , δεν ξερω πες το κολλημα αλλα σκεφτομαι μην συμβει κατι και δεν ειμαι εκει και χτυπαω το κεφαλι μου μετα

Αχ βρε ελιτα ποσο σας θαυμαζω εσας με τα 2 παιδακια που δεν εχετε καμια βοηθεια και τα καταφερνετε!!!!

Με τους νονους ασχολιαστο το αφηνω ακου εκει να τα πληρωσετε εσεις και να γινουν νονοι καλα δεν ντραπηκαν να το πουν???

Εμενα την μπεμπα θα την βαφτιση μια φιλη της μαμας μου με τον γιο της που ειναι στην ηλικια μου και κανουμε απο μωρα παρεα, μου την ειχαν ζητησει απο τοτε που ημουνα εγκυος και δεχτηκα γιατι τους αγαπαω πολυ, μπορω να πω οτι μεχρι τωρα μας εχει φτιαξει γκαρνταρομπα ολο ρουχα αγοραζει στην μπεμπα αφου της ειπα φτανει οχι αλλα , βεβαια εχει μεγαλη οικονομικη ανεση αλλα και εκτος αυτου ολο ερχεται και την βλεπει και φαινεται να την αγαπαει πολυ αυτομε νοιαζει κυριως. Στον Αλκη εχουμε 2 νονους ενα παιδικο φιλο του Δημητρη και μια φιλη δικια μου , ο φιλος του Δημητρη ερχεται τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα και τον βλεπει και τον παιζει η δικια ναι μεν φερνει τα ακριβα δωρα αλλα ερχεται μονο Πασχα Χριστουγεννα και γενεθλια να σου πω προτιμω τον φιλο του Δημητρη που ακομα και αν δεν φερνει τα σουπερ δωρα στις υποχρεωσεις του ειναι κυριος και αγαπαει το παιδι μου

ετσι επρεπε ναναι οι νονοι!!!!!!!!!!!!!

mummy

εκανα χτες ενα με ζελε, κρεμμα και σαβαγιαρ!!!!!!!!!!!!!αλλα εγινε λιγο χλαπατσα!!!!!!!!!!!!γιατι δεν ειχα ζελε κανονικο και εκαν με ζελατινα φαγητου και χυμο!!!!!!!!!!!!βεβαια του αρεσε ο ζελες και δεν του αρεσε η κρεμα.αλλα δεν ηταν τουρτα αυτη για γενεθλεια.

ολοκληρος αντρας ετσι θα τον αφησω!!!!!!!!!αμαρτια ειναι!!!!!!!!!!κατι θα βρω το απογευμα που θα βγουμε θα παω σε καν ζαχαροπλαστειο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Απο χτες δεν ειμαι και στα καλυτερα μου η μικρη με εχει πεθανει αυτες τις μερες θελει συνεχεια αγκαλια και παιχνιδια οταν ειναι ξυπνια αν κανω το λαθος να την αφησω κατω μελανιαζει κυριολεκτικα απο το κλαμα και δεν σταματαει με τιποτα, εντωμεταξυ σας εχω πει οτι με τον Αλκη με βοηθαει πολυ η πεθερα 2-3 φορες την εβδομαδα τον παιρνει πανε βολτα , τρωει εκει και οταν ξυπνησει το απογευμα μου τον φερνει σπιτι μεχρι τωρα η γυναικα με εχει βοηθησει απιστευτα πολυ , οταν δουλευα τον κραταγε , στην εγκυμοσυνη οταν αναγκαστικα να μεινω στο κρεβατι τον κραταγε γενικα τρομερη βοηθεια, εχθες ομως με πηρε τηλ και μου ειπε οτι βρηκε δουλεια το ηξερα οτι εψαχνε με συμβασεις γιατι θελει να συμπληρωσει τα ενσημα της μπας και παρει συνταξη την καταλαβαινω την γυναικα απλα πελαγωσα. Δεν ειμαι αχαριστη το ξερω οτι αλλες μανουλες δεν εχουν καμια βοηθεια απλα για μενα ηταν ανασα ξεκουρασης γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω δυσκολα παιδια, φανταστειτε η μπεμπα να κλαιει ολη μερα και να θελει αγκαλια και να κυνηγαω και τον Αλκη απο πισω που ειναι στην ηλικια που ολο τρεχει σκαρφαλωνει κλπ και να πρεπει και να του μαγειρεψω , να τον ταισω και να τον αλλαξω και αυτα καθε μερα. Εχθες το βραδυ με ειχε πιασει το παραπονο και εκλαιγα δεν υπαρχει απο πουθενα βοηθεια ο αντρας μου γυρναει 9 η ωρα το βραδυ και μετα σκεφτομουνα και τι αχαριστη που ειμαι και τι κακια μαμα που καθομαι και κλαιω επειδη δεν εχω βοηθεια αντι να χαιρομαι που τα παιδακια μου ειναι καλα:(:(:(:(

Eisai mia yperoxi, katapliktiki, tryferi manoula pou opos oles mas exeis anagki apo mia anasa kai kourazese dioti endiaferese kai trexeis gia ta paidia sou. An den agapouses ta paidia sou den tha etrexes na mageirepseis-mazepseis-paixeis-thilaseis kai outo kathexeis ara tha isoun kai xekourasti. Se niotho apolita giati autes oi skepseis exoun perasei apeires fores kai apo to diko mou to mialo kai xespao kai ego se klammata....ego mes tin atyxia mas eimai tyxeri...o antras mou den exei poli doulia auti tin periodo kai gyrnaei pio noris spiti...kata ta alla eimaste kai emeis telios monoi.

Kouragio kai stin IoannaK :)

ac76856ef1.png5772be4cd2.png

W93gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...