Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

hol exei 2 Mbps ekei pou paw de me peirazei k edw toso eixa me conn-x

ερωτηση συμπληρωματικη χιουμορ ποσα πρεπει να πληρωσω για να γινει καποιος νονος, να τον λαδωσω για να μας λαδωσει χαχα!!!!!τι μιζερια ειναι αυτη ρε παιδια πως την καταντησαν ετσι την ελλαδα μας

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Φυσικά δεν είναι καμμία εδω τέτοια ώρα!!! Κορίτσια χρειάζομαι λίγη συναισθηματική στήριξη!!! Μην με παρεξηγήσουν οι μανούλες που δεν θήλασαν ή που τους κόπηκε το γάλα!! Εχει μειωθεί παρα πολυ το γάλα μου, ξέρω πως κουράστηκα πολυ τώρα τελευταία και η αλήθεια είναι πως υπήρξα λίγο αμελής στις αντλήσεις μου. Αντε να έκανα μια άντληση το 24ωρο!!! Το πληρώνω ομως τωρα!! Είμαι πάλι με χάπια μαγιάς εδω και 5,5 μέρες και της δίνω συμπλήρωμα το μητρικό γάλα που έχω στην κατάψυξη!!

Το θέμα είναι πως το γάλα τελειώνει μιας και μπορεί να της δώσω συμπλήρωμα και 3 φορές το 24ωρο!!! Πριν λίγο την θήλασα απο το ένα στήθος και άντλησα το άλλο!!! Εβγαλα μονο 30μλ, ενώ είχε να θηλάσει 5 ώρες απο αυτό!!!!!!!!! Ποτε δεν είχα τοσο μεγάλο προβλημα!!! Δεν με πειράζει που πρέπει να το παλέψω πάλι, απλά με έχει πιάσει φόβος πως αυτή την φορά δεν θα τα καταφέρω!!! :(:(

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Ελίτα, εγω θα σου πρότεινα να αλλάξεις γιατρό καινα βρεις κάποια που να σε στηρίζει στην δύσκολη προσπάθεια σου και να μπορείς να την εμπιστευτείς!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

ερωτηση συμπληρωματικη χιουμορ ποσα πρεπει να πληρωσω για να γινει καποιος νονος, να τον λαδωσω για να μας λαδωσει χαχα!!!!!τι μιζερια ειναι αυτη ρε παιδια πως την καταντησαν ετσι την ελλαδα μας

den to ennoousa akribws etsi, apla de me kalypse to dwro nonou pou mas phrane th stigmh pou ta paidia den exoun problhma k kalesan 150 atoma sto trapezi k emeis tous phrame pragmatika ta kalytera

tespa as mh ginomai mizerh

i1lzp2.png

Φυσικά δεν είναι καμμία εδω τέτοια ώρα!!! Κορίτσια χρειάζομαι λίγη συναισθηματική στήριξη!!! Μην με παρεξηγήσουν οι μανούλες που δεν θήλασαν ή που τους κόπηκε το γάλα!! Εχει μειωθεί παρα πολυ το γάλα μου, ξέρω πως κουράστηκα πολυ τώρα τελευταία και η αλήθεια είναι πως υπήρξα λίγο αμελής στις αντλήσεις μου. Αντε να έκανα μια άντληση το 24ωρο!!! Το πληρώνω ομως τωρα!! Είμαι πάλι με χάπια μαγιάς εδω και 5,5 μέρες και της δίνω συμπλήρωμα το μητρικό γάλα που έχω στην κατάψυξη!!

Το θέμα είναι πως το γάλα τελειώνει μιας και μπορεί να της δώσω συμπλήρωμα και 3 φορές το 24ωρο!!! Πριν λίγο την θήλασα απο το ένα στήθος και άντλησα το άλλο!!! Εβγαλα μονο 30μλ, ενώ είχε να θηλάσει 5 ώρες απο αυτό!!!!!!!!! Ποτε δεν είχα τοσο μεγάλο προβλημα!!! Δεν με πειράζει που πρέπει να το παλέψω πάλι, απλά με έχει πιάσει φόβος πως αυτή την φορά δεν θα τα καταφέρω!!! :(:(

kai omws yparxei :D sta eipa kai sto msn, megalwnei h koroula sou den einai oti den exeis gala

i1lzp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Μαρία, δεν σε φοβάμαι, μια χαρά θα τα καταφέρεις!!!!! Έκανες μια άντληση συν τα γεύματα που της έδωσες? Μια χαρά μου φαίνεται, εγώ πχ δεν κάνω καμία άντληση.. mummycool τι δώρο σας έκαναν???

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

καλημερα κορίτσια!!

Ελιτα μουαφου φανηκε απο την αρχη οτι δεν ειναι και τοσο φαν του θηλασμου γιατι της δινεις σημασια?Γιατι δεν δοκιμαζεις να το βγαζεις και να της το δινεις για να βλεπεις ποσο τρωει?Εμενα αυτο μου ειχε πει ο παιδιατρος οτι πρεπει στα προωρα για να μην σταματησουμε την αναπτυξη.Οσο για το σιδηρο και γω που τους δινω ξενο μου ειπε οτι θα παιρνουν μεχρι τον χρόνο γιατι σαν προωρα ειναι επικινδυνο να παθουν αναιμια.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Απο χτες δεν ειμαι και στα καλυτερα μου η μικρη με εχει πεθανει αυτες τις μερες θελει συνεχεια αγκαλια και παιχνιδια οταν ειναι ξυπνια αν κανω το λαθος να την αφησω κατω μελανιαζει κυριολεκτικα απο το κλαμα και δεν σταματαει με τιποτα, εντωμεταξυ σας εχω πει οτι με τον Αλκη με βοηθαει πολυ η πεθερα 2-3 φορες την εβδομαδα τον παιρνει πανε βολτα , τρωει εκει και οταν ξυπνησει το απογευμα μου τον φερνει σπιτι μεχρι τωρα η γυναικα με εχει βοηθησει απιστευτα πολυ , οταν δουλευα τον κραταγε , στην εγκυμοσυνη οταν αναγκαστικα να μεινω στο κρεβατι τον κραταγε γενικα τρομερη βοηθεια, εχθες ομως με πηρε τηλ και μου ειπε οτι βρηκε δουλεια το ηξερα οτι εψαχνε με συμβασεις γιατι θελει να συμπληρωσει τα ενσημα της μπας και παρει συνταξη την καταλαβαινω την γυναικα απλα πελαγωσα. Δεν ειμαι αχαριστη το ξερω οτι αλλες μανουλες δεν εχουν καμια βοηθεια απλα για μενα ηταν ανασα ξεκουρασης γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω δυσκολα παιδια, φανταστειτε η μπεμπα να κλαιει ολη μερα και να θελει αγκαλια και να κυνηγαω και τον Αλκη απο πισω που ειναι στην ηλικια που ολο τρεχει σκαρφαλωνει κλπ και να πρεπει και να του μαγειρεψω , να τον ταισω και να τον αλλαξω και αυτα καθε μερα. Εχθες το βραδυ με ειχε πιασει το παραπονο και εκλαιγα δεν υπαρχει απο πουθενα βοηθεια ο αντρας μου γυρναει 9 η ωρα το βραδυ και μετα σκεφτομουνα και τι αχαριστη που ειμαι και τι κακια μαμα που καθομαι και κλαιω επειδη δεν εχω βοηθεια αντι να χαιρομαι που τα παιδακια μου ειναι καλα:(:(:(:(

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.MOLIS FAGANE KAI TA DYO KAI KOIMHUHKAN.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.

Mummycool καλε δεν τοπα για σενα, χαχα για εμας τοπα μηπως να λαδωσω κανεναν για να καταδεχτει να γινει νονος γιατι καμοια σοβαρη προταση δε μας εχουν κανει και να πεις οτι δεν τα βλεπουν?δηλαδη αν τα βαπτιζαμε σεπτεμβρη τι θα γινοταν.πηγε η πεθερα μου να τα φορτωσει στον αδερφο του αντρα μου αλλα οα νθρωπος δεν εχει δουλεια τωρα κοψαν τις συμβασεις, τι θα του πουμε βαπτισε?και καλα επειδη δεν εχουν κανει παιδι ακομα-και ξερεις δε μαρεσουν αυτα γιατι και η δικια μου νονα ετσι ηταν και δεν την εχω ξαναδει στη ζωη μου εδω και χρονια.τεσπα μπορει να ντραπηκαν οι ανθρωποι και ειπαν ναι αλλα φανηκε πιο πολυ για κουβεντα του χαβαλε και επειδη ελεγε η πεθερα μου, ειδες σας βρηκα νονους.μονο που αν γινουν οι θειοι εμεις θα τα πληρωσουμε χαχα ολα!!!!!

Μαρακι, μην εχεις το θηλαστρο σαν κριτηριο για το αν εχεις γαλα.αλλο οταν βαζεις το μωρο στο στηθος αλλο το μηχανημα.μη σε παιρνει απο κατω.κι εγω με το θηλαστρο δεν βγαζω τοσο πολυ πια αλλα δεν αντλω και οπως παλια αλλα τα βαζω συνεχεια στο στηθος.και εχω να πω πως ακομα κι οταν νομιζω πως δεν εχω τα μωρα χορταινουν και δειχνουν ευχαριστημενα, ο μπεμπης μαλιστα που αν δε νιωσει τη στομαχα φισκα δε σταματαει, τρωει και σταματαει μονος, ριχνει κατι δυνατα ρεψιδια, καμοια φορα ακομα και μετα απο 4 ωρες βγαζει γιαουρτογουλιτσες, καταχεζει τις πανες του και απο τσισακια αλλο τιποτα, 2 κιλα ηα πανα ζυγιζει καθε φορα.αρα μια χαρα γαλα βρισκει και τρωει.

εσενα πως παει απο κενωσεις και τσισακια?αυτο να κοιτας.αν δεν ειχες θα βλεπες και διαφορα.το ιδιο και η μπεμπα μου.μαλιστα ειμαστε απο τα παιδια που εκτος απο το βραδυ που φαινεται να ξεκουραζεται το συστηματακι τους γιατι ενω κοιμουνται 7-8 ωρες δεν κανουν κακακια, απο το επομενο γευμα, οχι τωρα το επομενο, κανουν σε καθε γευμα σχεδον.γιαυτο δεν ενησυχω που δε μπορω πια να εχω τα μπουκαλια πουχα στην καταψυξη, κανω σχεδον μια με δυο αντλησεις ισα για ναχω για το βραδινο του μπεμπη η για καβατζα.τωρα εφαγε κι εχω ενα στο ψυγειο.

αλλα δε με αγχωνει γιατι μεχρι να ξαναξυπνησει και να μην ειναι το στηθος πετρα με τον που τον βαλω πανω νιωθω τσιμπηματακια, δηλαδη ενεργοποιειται το αντανακλαστικο, και αρχιζει η παραγωγη, ειναι της ωρας δηλαδη!!!!!!

και στα δυο στηθη και καμοια φορα τρεχουν σταγονιτσες στο αλλο.

Οταν αδιαθετησα η αν εχ κουρσατει η στεναχωρεθει κι εγω τραβαω με το θηλαστρο και ανησυχω πως λιγοστευει καμοια φορα.παιζει ρολο το ψυχολογικο, γιαυτο παινε τη αγκαλιτσα, φιλα την αυτο βοηθαει, ε φτιαχνε και καμοια σουπιτσα κι εγω ετσι κανω και μετα ξαναπαιρνω τα πανω μου.εχει τυχει να βγαλω κι εγω απο καταψυξη απο ανασφαλεια μηπως δεν εχω και ειδικα οταν αδειαθετησα γιατι οσο ναναι νιωθω πιο καταβεβλημενη τοτε αι το στηθος μου αρκετα ελαφρυ.αλλα μετα συνυλθε παλι.

PN8Qp2.png

csXep2.png

κατερίνα λογικό είναι που αισθάνεσαι έτσι, τι να κάνει κι η γυναίκα όμως, θελει να βγει στη σύνταξη ε; θα τα καταφέρεις όμως μια χαρά είμαι σίγουρη, θα ξεκινήσει κι ο μικρός παιδικό και θα ναι μια χαρά, το να σκέφτεσαι ότι υπάρχουν και χειρότερα είναι μα συμβουλή αλλά δεν είναι η λύση

η λύση είναι να βρεις εσύ τον τρόπο, η μπουμπού δε θα ναι πάντα έτσι, θα στρώσει και ο άλκης θα εκτονώνεται αρκετά στον παιδικό

μήπως αν επέλεγες έναν πιο οικονομικό παιδικό και τον συνδύαζες με μια part time νταντά;

i1lzp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Μαρία, δεν σε φοβάμαι, μια χαρά θα τα καταφέρεις!!!!! Έκανες μια άντληση συν τα γεύματα που της έδωσες? Μια χαρά μου φαίνεται, εγώ πχ δεν κάνω καμία άντληση.. mummycool τι δώρο σας έκαναν???

μια ψηφιακή κορνίζα, δεν είναι μόνο το κόστος αλλά ρε γμτ δε μας πολυαρέσουν κι όλας, νομίζω ότι έπρεπε κάπως να μας ρωτήσουν να μας ψαρέψουν κάτι, σπίτι φτιάχνουμε, στην τελική ένας βραστήρας θα μας ήταν πιο χρήσιμος

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...