Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαρακτηριστικά hol double-play

• Απεριόριστο ADSL Internet με ταχύτητες έως 24Mbps, χωρίς χρονοχρέωση ή ογκοχρεώση
  • Σταθερή τηλεφωνία που σας παρέχει κάθε μήνα:
    • Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις
    • 60ʼ δωρεάν κάθε μήνα για εθνικές κλήσεις προς όλα τα κινητά
    • Απεριόριστες διεθνείς κλήσεις σε σταθερά σε 47 χώρες

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγώ την έχω 3 χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα..

Την νονά θα την ρωτήσω τι θέλει, υπολογίσω γύρω στα 300-400 οτι θα διαθέσω.. Στον νονο της Ματθίλδης είχα πάρει τηλεόραση!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλησπέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!! Για όσα ακούμε στον δρόμο για τα παιδάκια μας και πως τα έχουμε, δεν έχω λόγια!!!!

Αν και καθυστερημένα χαρούμενα μηνογενέθλια σε όλες!!! Και χρόνια μας πολλα ως μανούλες!!!!

Ξέστρώναμε το σπίτι και επλενα κουρτίνες και δεν προλαβα να μπω αυτές τις ημέρες!! Ευτυχώς η κορη μου ήταν πολυ καλό παιδάκι και κοιμόταν και την ημέρα!!!! Αρχίσαμε να ξυπνάμε μια φορα το βράδυ, οποτε ξεκουράζομαι και εγω λιγάκι!!! Κάθε μέρα που περνάει με ξετρελλαινει ολο και περισσότερο!!! Την κοιτάω και μου φαίνεται απίστευτο!!! Προχθές μου ελεγε συνεχόμενες κουβεντούλες για κανένα δεκάλεπτο.. περιττο να σας πω πως γέλαγα και έκλαιγα συγχρόνως!!! Σήμερα κράταγε την πιπίλα της μου την έδινε και μου έλεγε αγκουυυυυυ... μετα βέβαια εκλαψε και την ήθελε πίσω αλλα εγώ είχα ήδη γεμίσει περηφάνια για την κοράκλα μου!!!

Εχω θέμα με το γάλα μου, η μικρή πίνει περισσότερο και εγω έχω λιγότερο γάλα, αρχισα τα χάπια μαγιάς και ελπίζω να τα καταφέρω να αυξήσω την παραγωγή μου!!! Επίσης επαθα ψύξη στην πλάτη και με δυσκολία σηκώνω το παιδί που συνέχεια θέλει αγκαλιά και βόλτα!!!

Κατερινάκι μήπως η γιαγιά ειχε μυωπία; Η κόρη σου ειναι σκέτο κουκλάκι!!!

Πάρος πολύ ομορφες μπομπονιέρες!!! Εσύ τις φτιάχνεις; Εγώ θα τις φτιάξω μάλλον μονη μου για να μας έρθουν πιο οικονομικά!! Σκεφτόμουν σαν τις δικές σου, αλλα με πεταλούδα και ένα κο ριτσάκι σε ροζ και λευκό!!! Ψάχνω στο ιντερνετ να βρω τα μοτίφα αλλα προς το παρον δεν εχω βρει κάτι σε λογική τιμή!!! Σκεφτόμουν να κάνω μονο παιδικές τέτοιες και απλά μαντίλια με δέσιμο για εμάς!!! Ψάχνω ακόμα να βρω οικονομικές λύσεις!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Gyrisame apo paidiatro kai boltoyla sto syntagma gia na allajv ena poykamiso.Περιμεναμε μια ωρα στην παιδιατρο αλλα ειμασταν κυριοι και κυριες μες την τρελληα χαρα.

λοιπον 4350 και 60 ποντους η μπεμπα, και 5370 και 63 ο μπεμπης.

μας ειπε λοιπον πως ο μπεμπης ειναι μεσα στις καμπυλες αλλα η μπεμπα απεχει ανα τασακ.και λεει να δουμε μηπως θελει συμπληρωμα τον αλλο μηνα.της λεω οταν λετε συμπληρωμα εννοεειται ξενο?λεει ναι.λεω για ποιο λογο και αρχισε να λεει γιατι λεει μηπως κανει πως τρωει αλλα δεν τρωει και μηπως δεν φτανει το γαλα μου.τελοσπαντων επειδη αυτο το θεμα δε θα κατσω να σκασω για τις καμπυλες και τις παπακαμπυλες.ουτε θα την βαλω σε διαδικασια μπουκαλια, ξενα γαλατα κλπ το παιδι και να το ζαλιζω.ξερω καλυτερα απο τον καθενα το παιδι μου και φυσικα αν βγαζω γαλα η δε βγαζω και αν χορταινει.και αυτη για να με καλοπιασει ελεγε πως μουχει εμπιστοσυνη και εγω ξερω καλυτερα.ετσι λοιπον πηρα αποφαση να λεω ναι αλλα να κανω αυτο που λεει το ενστικτο μου.αν πειναγε θαταν και ανησυχη και θα γκρινιαζε.μας ειπε ομως πως νευρομυικα ειναι πολυ μπροστα και απο μωρα της ηλικιας της.εχετε δει τα κατορθωματα της.δεν εχει νοημα να λεμε και να ξαναλεμε τα ιδια για το γαλα.

ωστοσο μας ειπε παλι για σιδηρο για το μπεμπη γιατι ειναι λεει ασπρουλης-σαν τη μανα του και ολο μου το σοι ολοι ετσι ειμαστε χλωμοπροσωποι- και λεει ο αντρας μου πως τωρα δεν του διναμε και εστρωσε το στομαχακι του, δε βγαζει γαλα πια και χωνευει κλπ και πριν που επινε σιδηρο παλι ασπρος ηταν.της λεω γιατι αν επινε ξενο θα θελε σιδηρο?λεει τα ξενα ειναι εμπλουτισμενα ενω το μητρικο δεν εχει αρκετο.και λεω δηλαδη οι παλιες που τα ταιζαν με μητρικο διναν και σιδηρο?Η γιαγια μου θηλαζε 5 παιδια απο ενα χρονο το καθενα.εκει λιγο δεν με επεισε και δεν καταλαβα το επιχειρημα της κατι οτι πεθαιναν .παλια και κατι τετοιο.Λεω αρα ειναι προτιμοτερο το ξενο?λεει για να με καλοπιασει:εμει; στηριζουμε τον θηλασμο και δεν υπαρχει καλυτερο και ειδικαστα προωρα απο την αρχη λεμε μητρικο.κλπ κλπ.μπλα μπλα .τεσπα.παει και αυτο δεν πτοουμαστε και δεν λεω τιποτα.

τα καλα μας ειπε απο τον αλλο μηνα να αρχισουμε και μπανακια στη θαλασσα αν θελουμε αρκει ναναι καθαρα.της λεω θελουμε κααι κολυμβητηριο και ειπε βεβαιως της λεω θα χρειαστουμε χαρτακι απο γιατρο.ευτυχως ηταν πολυ θετικη και μας ειπε πως κανουν ακι στην καστελλα αλλα της ειπαμε πως παμε στα ΒΠ γαιτι μετακομιζουμε.μαλλον δεν πολυχαρηκε.

Τι αλλο?βολτουλες οσες θελουμε και κλιματιστικο λεει αν θελουμε για να μη ζεσταινονται.

α λεει μπορει να αρχισει να παιρνει λεει στον 6 με τις κρεμες.βεβαια δεν καθησα να της πω πως οι κρεμες δεν αντικαθιστουν το γαλα και δε σημαινει πως θα παρουν πολλα παιδια χανουν στην αλλαγη.βλεπε ταδε εφη αγλαια και σια.αχ βαριεμαι να εξηγω στην παιδιατρο.ενταξει την ακουω σε αυτα που θελω χαχα.αυτα κοριτσακια.ολα καλα.

μαρακι κι εγω παιρνω μαγια τακτικα για να διατηρουμαστε αγελαδερες ειδικα τωρα που ειχα περιοδο.

ινκα εγω ειχα περιοδο αλλα αστατος κυκλος 30-40 ημερων.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Gyrisame apo paidiatro kai boltoyla sto syntagma gia na allajv ena poykamiso.Περιμεναμε μια ωρα στην παιδιατρο αλλα ειμασταν κυριοι και κυριες μες την τρελληα χαρα.

λοιπον 4350 και 60 ποντους η μπεμπα, και 5370 και 63 ο μπεμπης.

μας ειπε λοιπον πως ο μπεμπης ειναι μεσα στις καμπυλες αλλα η μπεμπα απεχει ανα τασακ.και λεει να δουμε μηπως θελει συμπληρωμα τον αλλο μηνα.της λεω οταν λετε συμπληρωμα εννοεειται ξενο?λεει ναι.λεω για ποιο λογο και αρχισε να λεει γιατι λεει μηπως κανει πως τρωει αλλα δεν τρωει και μηπως δεν φτανει το γαλα μου.τελοσπαντων επειδη αυτο το θεμα δε θα κατσω να σκασω για τις καμπυλες και τις παπακαμπυλες.ουτε θα την βαλω σε διαδικασια μπουκαλια, ξενα γαλατα κλπ το παιδι και να το ζαλιζω.ξερω καλυτερα απο τον καθενα το παιδι μου και φυσικα αν βγαζω γαλα η δε βγαζω και αν χορταινει.και αυτη για να με καλοπιασει ελεγε πως μουχει εμπιστοσυνη και εγω ξερω καλυτερα.ετσι λοιπον πηρα αποφαση να λεω ναι αλλα να κανω αυτο που λεει το ενστικτο μου.αν πειναγε θαταν και ανησυχη και θα γκρινιαζε.μας ειπε ομως πως νευρομυικα ειναι πολυ μπροστα και απο μωρα της ηλικιας της.εχετε δει τα κατορθωματα της.δεν εχει νοημα να λεμε και να ξαναλεμε τα ιδια για το γαλα.

ωστοσο μας ειπε παλι για σιδηρο για το μπεμπη γιατι ειναι λεει ασπρουλης-σαν τη μανα του και ολο μου το σοι ολοι ετσι ειμαστε χλωμοπροσωποι- και λεει ο αντρας μου πως τωρα δεν του διναμε και εστρωσε το στομαχακι του, δε βγαζει γαλα πια και χωνευει κλπ και πριν που επινε σιδηρο παλι ασπρος ηταν.της λεω γιατι αν επινε ξενο θα θελε σιδηρο?λεει τα ξενα ειναι εμπλουτισμενα ενω το μητρικο δεν εχει αρκετο.και λεω δηλαδη οι παλιες που τα ταιζαν με μητρικο διναν και σιδηρο?Η γιαγια μου θηλαζε 5 παιδια απο ενα χρονο το καθενα.εκει λιγο δεν με επεισε και δεν καταλαβα το επιχειρημα της κατι οτι πεθαιναν .παλια και κατι τετοιο.Λεω αρα ειναι προτιμοτερο το ξενο?λεει για να με καλοπιασει:εμει; στηριζουμε τον θηλασμο και δεν υπαρχει καλυτερο και ειδικαστα προωρα απο την αρχη λεμε μητρικο.κλπ κλπ.μπλα μπλα .τεσπα.παει και αυτο δεν πτοουμαστε και δεν λεω τιποτα.

τα καλα μας ειπε απο τον αλλο μηνα να αρχισουμε και μπανακια στη θαλασσα αν θελουμε αρκει ναναι καθαρα.της λεω θελουμε κααι κολυμβητηριο και ειπε βεβαιως της λεω θα χρειαστουμε χαρτακι απο γιατρο.ευτυχως ηταν πολυ θετικη και μας ειπε πως κανουν ακι στην καστελλα αλλα της ειπαμε πως παμε στα ΒΠ γαιτι μετακομιζουμε.μαλλον δεν πολυχαρηκε.

Τι αλλο?βολτουλες οσες θελουμε και κλιματιστικο λεει αν θελουμε για να μη ζεσταινονται.

α λεει μπορει να αρχισει να παιρνει λεει στον 6 με τις κρεμες.βεβαια δεν καθησα να της πω πως οι κρεμες δεν αντικαθιστουν το γαλα και δε σημαινει πως θα παρουν πολλα παιδια χανουν στην αλλαγη.βλεπε ταδε εφη αγλαια και σια.αχ βαριεμαι να εξηγω στην παιδιατρο.ενταξει την ακουω σε αυτα που θελω χαχα.αυτα κοριτσακια.ολα καλα.

μαρακι κι εγω παιρνω μαγια τακτικα για να διατηρουμαστε αγελαδερες ειδικα τωρα που ειχα περιοδο.

ινκα εγω ειχα περιοδο αλλα αστατος κυκλος 30-40 ημερων.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

bravo bre Elitaki pou den se ptoei i paidiatros!!! ekneurizomai afantastata me kati tetia. Einai ena pragma na min thilazeis apo epilogi i logo problimatos kai allo na min thilazeis i na kopseis ton thilasmo apo lathos plirofories apo atoma pou ypotithete oti prepei na empisteuese. Xero polles kopeles pou diekopsan ton thilasmo dioti fobithikane me auta pu tous eipe o paidiatros i giati oloi tous episan oti den eixan gala.......kai ego ta idia ekana me ton paidiatro mas, elega NAI, pou mou elege tis idies blakeies oti to paidi den pairnei arketo sidero ktl ...blakeies!! filia polla kai kalo kouragio

emeis xathikame logo kolikon....kleisame sxedon 50 nixtes aypnoi kai eixame arketoi entasi, kourasi ktl omos tora beltionomaste

kalo bradi SE OLES TIS MANOULES kai TA MORA TOUS

ac76856ef1.png5772be4cd2.png

W93gp2.png

α κι εμεις ανεβαινουμε αυριο.γραψε μου το τλ σου σεν πμ θα σου γραψω και το δικο μου μηπως αν θες ερθετε σε κανα παιδοτοπο με την μικρη.καπου θα παμε κι εμεις δεν ξερω που αλλα καμοια ζουζουνοπαρεα στην πεντελης πουναι και εξω.

PN8Qp2.png

csXep2.png

εκατσα και εκανα τις καμπυλες.τελικα η παιδιατρος δεν υπολογιζε διορθωμενη αλλα την κανονικη ηλικια.η μπεμπα ειναι μεσα στις καμπυλες στο 25 τις εκατο στο βαρος και 50 στο υψος και ο μπεμπης 50 και 97 αντιστοιχα στη διορθωμενη ηλικια.

στην κανονικη παλι ο μπεμπης ειναι μεσα και η μπεμπα στο βαρος ενα κλικ πιο χαμηλα αλλα στο υψος στο 25.οχι γιατι τη ρωτησε ο αντρας μου και ειπε πως υπολογιζει τη διορθωμενη

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...