Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ δεν ξέρω τι΄πήρα γωγώ :confused: για ποιο εμβόλιο λες;

ελιτα εμενα εχει την κυριακή και λέω να του κάνω μετακόμιση - πάρτυ :tongue::tongue:, θα παραγγείλω πίτσες ή γύρους και ίσως καμιά τούρτα

κουνούπια έχει κι εμάς εκεί και χθες το ίδιο σκεφτόμουν, κουνουπιέρα σίγουρα, λέμε ίσως και σίτες στα παράθυρα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρία μου αν και δεν έχουμε τόσα παιδιά όλοι κάπως έτσι σκεφτόμαστε και κάπως έτσι είμαστε, είμαστε όντως η χειρότερη γενιά, όπως λέει η τζένη γιατί στην περίοδο που θα πρεπε να χουμε τα μεγαλύτερα έσοδα και να μαστε πιο άνετα, είμαστε δαγκωμένοι και φοβισμένοι, εγώ προσωπικά νομίζω ότι θα περάσει κι αυτό όπως περάσαν κι άλλα...

τώρα με τη δουλειά δεν ξέρω τι να σου πω, όλοι φοβόμαστε, εμείς κάθε μέρα σκάει και ένα άλλο φασούλι για το σπίτι αλλά τι να κάνουμε; θα τους βρούμε τους ρυθμούς μας

πόσο ακόμη θα δουλεύεις; ξεκίνησες και στο φροντιστήριο ή όχι ακόμη;

ολοι στα ιδια ειμαστε κι εμεις στην χειροτερη εποχη παμε να κανουμε μετακομιση.αλλα ειπαμε αν δυσκολεψουν κιαλλο μπορει και να φυγουμε εξω.τι να πω.αυτα τα παιδακια σκεφτομαι και στεναχωριεμαι μετα τα βλεπεις να χαμογελανε και ξεχνιεσαι.λεπεις αυτα ακομα δεν καταλαβαινουν, χαιρονται που βλεπουν εμας.

PN8Qp2.png

csXep2.png

εγώ δεν ξέρω τι΄πήρα γωγώ :confused:

ελιτα εμενα εχει την κυριακή και λέω να του κάνω μετακόμιση - πάρτυ :tongue::tongue:, θα παραγγείλω πίτσες ή γύρους και ίσως καμιά τούρτα

κουνούπια έχει κι εμάς εκεί και χθες το ίδιο σκεφτόμουν, κουνουπιέρα σίγουρα, λέμε ίσως και σίτες στα παράθυρα

λεω για οταν ειστε εξω βολτα και σας την πεφτουν κουνουπια, οπως εμεις χτες που πηγαμε να φαμε με τον παππου και τη γιαγια στην πεντελη και ειχε κατι κουνουπαρους ημουν συνεχεια σταντ μπαι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

για τα κουνουπια στο σπιτι μου ειπε αυτο το υγρο να βαλο οχι ταμπλέτες.Επανω τους δεν κανει.Επισης πηρα απο το τζαμπο κατι πραγματακια αντικουνουπικα με υπέρηχους.Βγαζει ενα ηχο που απωθει τα κουνουπια

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Ετοιμαζόμαστε να πάμε βολτούλα. Εγώ για τα κουνούπια θα πάρω αυτοκόλλητα απο το φαρμακείο και θα τα κολλήσω στο καρότσι μέχρι να μου φτιαξει η μαμά μου κουνουπιέρα....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

molis phra th giatro mou pe na bazw citronella an einai aparaithto k den yparxei allh lysh, sto spiti aosma

phra to ok na stamathsw thn aposteirwsh sta mpoukalia pou tou dinw xamomhli, 8a metakomisw sth mama mou apo thn kyriakh mexri na er8ei to nero sto spiti kai de 8elw na koubalaw aposteirwtes

psaxnw na bgalw akrh me ta thlefwna, ti paroxo na balw, na kanw metafora h na parw kainourio noumero, ston ote mia mou lene exei adsl thn allh mou lene prepei na kanw isdn k de 8elw

mallon pros forthnet klinw, exei kamia? entypwseis??

litsa kalh boltoula emeis paketaroumeeeeeeeeee :|

i1lzp2.png

Mummy εχει ο πεθερος μου και δεν ειναι και πολυ ευχαριστημενος. Πολλες φορες εχουν μεινει μια - δυο μερες χωρις τηλεφωνο.. Τι να πω, ισως εκει πανω να εχετε καλυτερο δικτυο....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...