Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΙ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !!! ΦΤΟΥ!!!!!................... ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Ε!
ασε ασε χαχα!!!!!την βλεπω τωρα απο την καμερα κοιμηθηκε.το κακο ειναι πως το παιδικο ειναι σαν αποθηκη τωρα, το στρωμα της κουνιας ειναι στην αποθηκη και φυσικα η κουνια δε χωραει στην κρεβατοκαμαρα.θα δουμε το πολυ πολυ μεχρι να μετακομισουμε να κοιμαται στο κρεββατι μαζι μου.

PN8Qp2.png

csXep2.png

ασε ασε χαχα!!!!!την βλεπω τωρα απο την καμερα κοιμηθηκε.το κακο ειναι πως το παιδικο ειναι σαν αποθηκη τωρα, το στρωμα της κουνιας ειναι στην αποθηκη και φυσικα η κουνια δε χωραει στην κρεβατοκαμαρα.θα δουμε το πολυ πολυ μεχρι να μετακομισουμε να κοιμαται στο κρεββατι μαζι μου.

Υπομονη αντε να μετακομισετε να ηρεμησετε επιτελους!!!:lol: η δικια μου εχει κλεισει 2 ωρες υπνου φρεσκια - φρεσκια θα μου σηκωθει!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

εγω πηγα την σηκωσα τελικα γιατι πιπιλαγε το δαχτυλο αλλα δεν κοιμοταν ηθελε παρεουλα.βεβαια κοιμαται απο τις 11 το βραδυ κλεισαμε για σημερα/και ο αδερφουλης συνεχιζει.αντε γιατι στις 5 παμε για εμβολιο κλαψ

PN8Qp2.png

csXep2.png

ελίτα κατέβασε καλέ την καλαθούνα στο πάτωμα μην πάθεις καμιά ζημιά! μπρούμυτα κοιμάται;

τώρα που είπες για τον μπαμπά σου μια φορά τον άφησα όλη κι όλη στην πεθερά μου και γυρνάω μετά από μια ώρα και βλέπω το μπέμπη να κοιμάται και η πεθερά με 2 φίλες να πίνουν καφέ στην κουζίνα και τι βλέπω πάνω στο τραπέζι;;;; μια σκελίδα σκόρδα!!!! καλέ τι τα κάνετε τα σκόρδα; κουλουράκια δεν είχατε λέω εγώ, για να μην τον ματιάξουμε μου λένε....αχ αχ αχ τι να πω

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

ελιτακι μου ειναι για πολλες τσιμπιες,δαγκωματιες,ρουφιξιες και ολα τα υπολοιπα!!!!!

πωπω ναι προσεχε γιατι θα τουμπάρει.Εγω την μερα επειδη εχω αρχισει και φοβαμαι και την καλαθουνα τους βαζω στον καναπε αραχτους για να τους βλεπω ή στο κρεβατι μου.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

εγω πηγα την σηκωσα τελικα γιατι πιπιλαγε το δαχτυλο αλλα δεν κοιμοταν ηθελε παρεουλα.βεβαια κοιμαται απο τις 11 το βραδυ κλεισαμε για σημερα/και ο αδερφουλης συνεχιζει.αντε γιατι στις 5 παμε για εμβολιο κλαψ

κι εμένα το δάχτυλο πλέον μόνιμο αξεσουάρ, πιπίλα πολύ σπάνια και μόνο όταν νυστάζει πάρα πολύ.. ρε συ ελίτα πολύ κοιμούνται....

κι εμείς κάναμε το εξαπλό προχθές, πρώτη φορά δεν έβγαλε κιχ, τι να πω λέτε να μεγάλωσε ή ήταν τυχαίο;

i1lzp2.png

αχ κοριτσια θα τρελαθω.Εχουν αρχισει και παιζουν μεταξυ τους!Ανεβαζει ο ενας τα ποδια του πανω στον αλλον και γελανε!Παει το χασε το μυαλο της η αμοιρη η μανα!!Που να πουνε και μαμα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

αχ κοριτσια θα τρελαθω.Εχουν αρχισει και παιζουν μεταξυ τους!Ανεβαζει ο ενας τα ποδια του πανω στον αλλον και γελανε!Παει το χασε το μυαλο της η αμοιρη η μανα!!Που να πουνε και μαμα

φοβερό!!!

i1lzp2.png

χαχα πεθαινω να τα δω κι εγω να παιζουν ετσι.εμενα καμοαι φορα αγγιζονται και κοιταζονται ολο απορια, τι καλα δεν θα το αλλαζα με τιποτα στον κοσμο για να ταν ενα αντι για δυο.χαχα!!!!!

σκορδα ε?χαχα πλακα εχουν οι παππουδες μου φαινεται.ψαχνω να της βαλω να ακουσει μουσικουλα μεχρι ναρθει ο μπαμπας για να παμε παιδιατρο.

κοιμουνται αρκετα ναι.απλα και να μη νυσταζουν ειδικα η μπεμπα θα χωσει το δαχτυλο και θα νανουριστει.θυμασται που ηταν ζορικη στην αρχη τωρα εχει γινει αλλο παιδι πολυ βολικη.κανονικα και ο μπεμπης ξυπναει τωρα αλλα τον επιασε η ζεστη.

εχουμε πολυ ζεστη εδω ουφ!!!!

αντε να παεμ στα βορεια αλλο κλιμα εκει.

κοριτσια να σας ρωτησω αν πατε εξω και εχει κουνουπια τι κανετε?βαζετε κατι η εχετε τουλι?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Ολγιτσα τι ωραια εικονα εεε!!!

Μου ειπε ο γιατρος αν εχει κυκλοφορησει με 13 να παρω αυτο...... τι λετε? θυμαμαι που ειπαμε οτι δεν ειναι δοκιμασμενο κτλ

Βεντουζακο μπραβο σου αγορι θαραλλεο και δυνατο!!!

Ελιτακι μακαρι να μη πονεσουν μωρε τα γλυκουλια

εμεις παμε στις 22

Πολυ σιδερωμα οε οε οε και βαριεμαι κνω ενα καθομαι μετα αλο ενα κλαψ

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Να'σται καλα κοριτσια! Το ξερω πως για ολους ειναι δυσκολα... Απλως σκεφτομαι πως τοσα χρονια δεν αποφασιζα να κανω το τεταρτο γιατι σκεφτομουν τι δυσκολιες θα αντιμετωπιζαμε και μολις το πηρα αποφαση τελικα αλλαξαν ολα προς το χειροτερο....

Παντως αν το σκεφτεστε για εξωτερικο καντε το πριν μεγαλωσουν τα παιδια σας γιατι μετα ειναι αδυνατο...

Ολγα, ευχαριστω για τη διαιτα. Οταν το παρω αποφαση θα τη δοκιμασω.

Κατερινα, ευχαριστω για το κομπλιμεντο... Ειναι πολυ καλή η μπουμπου μου! Και η δικη σου ομως ειναι μια κουκλα, μην ακους τι λενε οι διαφοροι... Ποιος εχει τετοια ματακια,τετοια μαγουλακια!!!! Αν δεν ειχατε κλεισει με γαμπρο θα σου προτεινα ενα απο τα παλικαρια μου (ας ειναι και λιγο μεγαλυτεροι...)

ρία μου αν και δεν έχουμε τόσα παιδιά όλοι κάπως έτσι σκεφτόμαστε και κάπως έτσι είμαστε, είμαστε όντως η χειρότερη γενιά, όπως λέει η τζένη γιατί στην περίοδο που θα πρεπε να χουμε τα μεγαλύτερα έσοδα και να μαστε πιο άνετα, είμαστε δαγκωμένοι και φοβισμένοι, εγώ προσωπικά νομίζω ότι θα περάσει κι αυτό όπως περάσαν κι άλλα...

τώρα με τη δουλειά δεν ξέρω τι να σου πω, όλοι φοβόμαστε, εμείς κάθε μέρα σκάει και ένα άλλο φασούλι για το σπίτι αλλά τι να κάνουμε; θα τους βρούμε τους ρυθμούς μας

πόσο ακόμη θα δουλεύεις; ξεκίνησες και στο φροντιστήριο ή όχι ακόμη;

i1lzp2.png

με πηρε η μανα μου και τελειωσε ο πατερας μου με τα παιδικα και την κρεββατοκαμαρα εγιναν κουκλιστικα λεει.εντομεταξυ τουχα αφησει τις κουρτινε ςγια να δει χρωματα και να συνδυασει, εχει καλο γουστο.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...