Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχχχχχχχχχχχχ...πήρα την γιατρό, της είπα για τις διάρροιες και η πρώτη της λέξη ήταν "ωχ!" :(

Μου είπε να της δίνω γάλα μόνο μπλε- τρώει φρισολακ μισό μπλέ, μισό πράσινο- και αν συνεχίσει διάρροιες τότε 1 μεζούρα στα 60 μλ και όχι στα 30..

πρίν από λίγο την έντυσα για να βγούμε να πάρουμε παμπερς και γάλα και άρχισε να συννεφιάζει, έτοιμος ο καιρός για βροχή. Λέω άστο θα πώ του Βασίλη να τα πάρει. Την ξεντύνω, και ψιλογκρίνιαζε, λέω να την ταίσω. Της φτιάχνω το γάλα όλο μπλε και βρε κορίτσια δεν το έπινε με τίποτα!Νομίζω ότι πνιγόταν κιόλας, πρέπει αυτό να τρέχει περισσότερο γιατί το πράσινο είναι πιο πηχτό..και κλάμμααααα η κυρία!Την ηρεμώ λίγο, τησ φτιάχνω πάλι γάλα μισό-μισό, τίποτα πάλι..κλαααμαααα!!Την πήρα αγκαλιά και κοιμήθηκε, μόλις ξυπνήσει θα της φτιάξω πάλι μισο-μισό γιατί μάλλον κατάλαβε την αλλαγή και δεν της άρεσε..και στα επόμενα θα αυξάνω το μπλε και θα μειώνω το πράσινο..αχ σας ΄ζαλισα????Συγνώμη βρε κορίτσια, αλλά μερικές φορές με πιάνει ένας ανεξήγητος πανικός που από κάτι μικρό αρχίζω και σκέφτομαι τέρατα, τύπου ωχ δεν πίνει το γάλα, πονάει, θα πάθει αφυδάτωση, θα τρέχουμε νοσοκομεία και τέτοια..όλα αυτά νομίζω πηγάζουν από το γεγονός ότι δεν έχω κάποιον δικό μου εδώ κοντά και είμαι σε μια διαρκή ανασφάλεια ρε γμτ!Όλο σκέφτομαι, αχ να έμενε κοντά η μαμά μου, θα ερχόταν αμέσως..αχ θα μου περάσει ποτέ αυτό???????

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

ναι μια παλιογρια πριν λιγες μερες που ειχαμε βγει βολτα με ρωταει αγορι ήκοριτσι της λεω κοριτσι μου λεεικριμα ειναι τροφαντο και ασχημο δεν πειραζει θα στρωσει!!!

γιατι οι γριες δε μπορουν να κρατηθουν και λενε οτι κοτσανα τους κατεβει?γενικοειναι αυτο λες και μετα απο μια ηλικια εχουν το ελευθερο καλα λενε μωρενεται ο ανθρωπος στα γεραματα.

ο πατερας μου χτες κανει κατι υπερβολικα.του τυπου αν κοιταει κανεις τα μωρα γυριζει και λεει σκ...α (και δεν λεει σκορδα) στα ματια σου.ασε και το λεει και δυνατα καμοια φορα.χτες τρεχει μια γρια να τα δει λεει αχ διπλο καροτσι που ειναι τα μωρα γιατι ταχαμε στο αυτοκινητο και ο πατερας μου εβαλε το χερι μπροστα να μην φαινονται.ουφ ελεος.του λεω ολη μερα εξω ειναι και τα βλεπουν και λεει εμεις σας φοραγαμε ματακι - ειχα ξεχασει κι εγω να τους βαλω ματακι χτες.μου λεει τωρα ειναι απροστατευτα.μην ανησυχεις τοσο καιρο δεν εχουν παθει τιποτα.και αλλα ασε.εξακολουθει να διωχνει το χερι του αντρα μου επειδη τους χαιδευει τα μαγουλα πουναδει πως τα φιλαμε συνεχεια.λες και θα τα σωσει για μια μερα που τα βλεπει.γιαυτο αγχωνομαι και δε θελω ουτε στους δικους μου που υπερβαλλουν ειδικα ο παππους ουτε στην πεθερα που δε μπορει να κανει πανω απο μιση ωρα χωρις τσιγαρο.ασε μπρος γκρεμος και πισω ρεμμα

PN8Qp2.png

csXep2.png

αχχχχχχχχχχχχ...πήρα την γιατρό, της είπα για τις διάρροιες και η πρώτη της λέξη ήταν "ωχ!" :(

Μου είπε να της δίνω γάλα μόνο μπλε- τρώει φρισολακ μισό μπλέ, μισό πράσινο- και αν συνεχίσει διάρροιες τότε 1 μεζούρα στα 60 μλ και όχι στα 30..

πρίν από λίγο την έντυσα για να βγούμε να πάρουμε παμπερς και γάλα και άρχισε να συννεφιάζει, έτοιμος ο καιρός για βροχή. Λέω άστο θα πώ του Βασίλη να τα πάρει. Την ξεντύνω, και ψιλογκρίνιαζε, λέω να την ταίσω. Της φτιάχνω το γάλα όλο μπλε και βρε κορίτσια δεν το έπινε με τίποτα!Νομίζω ότι πνιγόταν κιόλας, πρέπει αυτό να τρέχει περισσότερο γιατί το πράσινο είναι πιο πηχτό..και κλάμμααααα η κυρία!Την ηρεμώ λίγο, τησ φτιάχνω πάλι γάλα μισό-μισό, τίποτα πάλι..κλαααμαααα!!Την πήρα αγκαλιά και κοιμήθηκε, μόλις ξυπνήσει θα της φτιάξω πάλι μισο-μισό γιατί μάλλον κατάλαβε την αλλαγή και δεν της άρεσε..και στα επόμενα θα αυξάνω το μπλε και θα μειώνω το πράσινο..αχ σας ΄ζαλισα????Συγνώμη βρε κορίτσια, αλλά μερικές φορές με πιάνει ένας ανεξήγητος πανικός που από κάτι μικρό αρχίζω και σκέφτομαι τέρατα, τύπου ωχ δεν πίνει το γάλα, πονάει, θα πάθει αφυδάτωση, θα τρέχουμε νοσοκομεία και τέτοια..όλα αυτά νομίζω πηγάζουν από το γεγονός ότι δεν έχω κάποιον δικό μου εδώ κοντά και είμαι σε μια διαρκή ανασφάλεια ρε γμτ!Όλο σκέφτομαι, αχ να έμενε κοντά η μαμά μου, θα ερχόταν αμέσως..αχ θα μου περάσει ποτέ αυτό???????

Δεν πειραζει σκληραγωγουμαστε και στα δυσκολα Ιωαννα μου!!!!

Εδω μου λεει ο αντρας μου θα τα θηλαζεις ως τοτε σιγα τους δινουμε ξενο, εννοει τον αυγουστο.λεω και να μπω σε διαδικασια να βρω αν το πινουν, αν τα πειραζει αν κανουν αλλεργια?ενω το δικο μου εγγυηση.μου φαινεται μπελλας το ξενο.πως μπορειτε βρε κοριτσια τι αγχος και αυτο αν θα το παρει δε θα το παρει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Να χτες γκρινιαζαν τσουπ βιζακι, νυσταζουν τσουπ βιζακι, σταματησα να κουβαλαω μπουκαλακια μαζι πια.αφου δεν τα χρειαζομασταν τελικα και ο μπεμπης βολευτηκε στο βιζακι.ενα μονο το βραδυ που του το δεινει ο μπαμπας για να παει για υπνο ενω εγω ταιζω τη μπεμπα πινει σε μπουκαλι αντε και σε καμοια φαση που μπορει να πεινασουν ταυτοχρονα.ακομα και το πρωι με σειρα.παντα η μπεμππα ξυπναει πρωτη την ταιζω και μετα παω και ξυπναω το μπεμπη γιατι κανει βαθυ υπνο τον ταιζω και ξανακοιμαται

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια

εμεις ξυπνησαμε 5:30 και φαγαμε και μετα δε θελαμε με τπτ να κοιμηθουμε στη κουνια κλαμα σπαρακτικο και ξυπναει ο πατερας-και μου σπασε τα νευρα εννοειται- να δει τι γινεται και την ειχα αγκαλια και μου λεει φερτη να τη ηρεμησω χα! πως? εννουσσε αγκαλιτσα και περπατημα την καλομαθαινει απο τωρα φανταστειτε το τι μαλλιοτραβηγμα θα πεσει!!!! Στο τελος τη εβαλε στο διπλο την αφηνει και ξαπλωσαμε διπλα της ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ!!!! Τη πηρε ο υπνος αμεσως!!! Εχει κατι μερες τωρα που νοπιωθει ανασφαλεια, ελπιζω ν΄αλλαξει παλι! ο 3ος και μισος 4ος ηταν ¨σουπερ" για να δουμε τωρα που μεγαλωνουμε!!!

Σημερα θα φαμε κρεμα yes!!!! τρελα επεισοδια!!!!!

Ιωαννα και με μενα τετοια με πιανουν! Ελιτα μια χαρα που θηλαζει βλεπε εμενα τι τραβαω και η μπεμπουλα επισης 4 γαλατα αλλαξαμε!!

φιλακια παω γιατι κλαιει δε με βλεπει θελει παιχνιδια ολη την ωρα!!!!:-D:-D:-D

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Εδώ είμαι πάλι :)

Οκ το ήπιαμε το γάλα μας, κάναμε πάλι κακάκια- νερό δλδ- αλλά όχι πολύ σε ποσότητα..να δούμε! Τώρα κοιμάται..

Εφτιαξα και το φαγητό και τώρα στο φούρνο..

Αχ πόσες φορές σκέφτομαι την μαμά μου και αυτή μόνη της μας μεγάλωσε εμένα και την αδερφή μου, και ξέρετε οι μπαμπάδες τότε δεν βοηθούσαν σχεδόν καθόλου..και σκέφτομαι τις ευκολίες που έχουμε εμείς, και τότε ούτε πλυντήρια, ούτε παμπερς, ούτε βοήθεια από πουθενά..σκέφτομαι τώρα πως η μαμά μου έμεινε μόνη της σπίτι όταν πήγα εγώ 5 και πήγα νηπιαγωγείο!Τρομερό!Και παντρεύτηκε και μικρούλα στα 20..

Πάλι αμπελοφιλοσοφώ..ουφ!

Ολγα, μην με παρεξηγήσεις που δεν σε ανέφερα, εννοείται πως είσαι εξίσου άξια! Και όλες οι μανούλες που είμαστε εδώ..μακάρι να μπορούμε πάντα να στεκόμαστε άξιες απέναντι στα παιδάκια μας!

Καλό μεσημέρι..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

eimastan olh mera sth gyra, phgame sto dhmo 8ermhs, sthn ydreysh, sth deh, sto kthmatologio, ola ta teleiwsame, se mia bdomada 8a xei nero to spiti mas kai einai teleiws katoikhsimo :) psofhsa egw psofhse k o mpemphs kai koimatai to kalo mou

xa xa xa giota k egw to xw kanei mia fora ayto, ton peiraza kai den kouniotan...mia gnwsth mou ebaze ka8reftaki sto stoma tou mwrou gia na xouxouliasei k na bebaiw8ei oti anapneei!!!

i1lzp2.png

mummy, μπραβο κοριτσακι και ο βεντουζακος μαζι ε!

Παρος θελω και γω τετοιες ωραιες μπομπονιερες!!!

Ιωαννα μου πολλα περαστικα και υπομονη ιωση, ειναι θα περασει και ειχα τις προαλλες μαλλον απ΄τα πευκα μπουκωμα και κυκλοφορουσα με μασκα (ποτε δε ξερεις τι ειναι) και εκανα το σταυρο μου μη τη κολλησω γιατι........

Ελιτα πιασ΄τ΄αυγο και κουρευτο δε βγαζεις ακρη!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

καλα η μπεμπα βγαζει πριν μια τσιριδα τη σηκωνω με κοιταει κλεινει τα ματια επι τοπου παλι, την αφηνω στη κουνια και συνεχιζει τον υπνο της τι ναπω εφιαλτες πρεπει να βλεπει δεν εξηγειται αλλιως!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

βρε κοριτσια τα χρειαστηκα.μετακομιζω τη μπεμπα σημερα.τελος η καλαθουνα σε λιγο θα τουμπαρει.τωρα την εβαλα στο κρεββατι να κοιμηθει γιατι την ωρα που ταιζα τον αδερφο της την ακουω που φωναζει παω μεσα και την βρηκα ετσι.ετοιμη να κανει βουτια ειναι το σκαθαρακι!!!!

τωρα εβαλα και την ενδοεπικοινωνια να την βλεπω.ο αδερφουλης της κοιμαται σε λικνο και δεν εχουμε τετοια προβληματα.αυτη ομως αποδειχτηκε σκαθαρι κανονικο.δειτε σταση η κυρια ενοργανης.ειναι στα γονιδια παναγιτσα μου οταν περπατησει θα την ψαχνουμεpost-22755-14825440240488_thumb.jpg

post-22755-14825440241141_thumb.jpg

post-22755-14825440241795_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...