Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα...

Κοριτσια δεν παω καθολου καλα... Εχθες το βραδυ το κοριτσακι μου κοιμοταν και εγω φυσικα την χαζευα.. (κουκουβα...). Καποια στιγμη λεω το παιδι δεν κουνιεται, πανικος.. Την χαιδευω στο μαγουλο, τιποτα. Της πειραζω αυτακι, τιποτα. Πλατη, ποδαρακια τιποτα... Πανικος... το παιδι μου κατι επαθε... Και εκει που ειμαι ετοιμη να καλεσω ιδιωτικο αεροπλανο να την στειλω στα καλυτερα νοσοκομεια , να την δουν, να μου πουν γιατι δεν κουνιεται... η μπεμπα σουφρωνει χειλη, ανοιγει ματι και αρχιζει ενα ουρλιαχτο, αλλο πραγμα!! Φυσικο αφου η ηλιθια η μανα της, της εκοψε τον υπνο, τι να κανει το παιδι??? Γι'αυτο σας λεω, στειλτε με σε κανεναν τρελογιατρο πριν ειναι αργα!!:wink:

ελα χριστε και παναγια!Θα παθει καρδιακο το παιδι απο την τρομαρα του θα πας και συ στο δαφνι:roll::mrgreen:

Καλε χαλαρωσε και ασε το μωρο να κοιμηθει με την ησυχια του:rolleyes:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

χαχαχα Γιωτα τα εχω κανει και εγω αυτα στον Αλκη και ο αντρας μου με εβριζε καθε φορα εγω ειχα παλι και το αλλο κολλημα παθει , τον θερμομετρουσα 5-6 φορες την ημερα χωρις λογο ολο ζεστος μου φαινοτανε ειχα παρει θερμομετρο κανονικο, ηλεκτονικο, πιπιλα, αυτιου και μετωπου:shock::shock: Με ειχανε περασει ολοι για τρελη!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

kalimeraaa

xaxa simpe8era eisai etoimi blepo gia loux domatiaki sto dafni !! kale ase to paidi na koimi8ei!!!

rialli mou oloi kapos etsi eimaste ..telika emeis gyro sta 30 (+) eimaste nomizo i pio atyxi genia !!! alla mono i aisiodoksia mas emeine , as min tin xasoume kai auti !!

koritsia akouste koryfaio.. to brady o mikros eixe mia gkrinia apisteuti kai pali!! i8ele na koimi8ei kai den mporouse ....ton pairno sto krebati mas kai leo ok ! 8a paiksoume na kourasteis kai allo, ton bazo anaskela kai etoimos na sbisei apo to klama, leo ante na se balo mproumita na sikonesai mipos kai ektono8eis kai ton gyrnao!! den prolabe na gyrisei kai arxise ta roxalitaaaaaaaaaa!!!! i8ele na koimi8ei mproumita !!!! an einai dunaton!! ksera8ike sas leo......bebaia den ton afisa, afou koimi8ike kala ton piga stin kounia tou mexri to proi koimi8ike ! sas exei simbei kati analogo ?? auto to paidi olo xougia pou leei kai i giagia mou mas bgazei!!!

simera exo ginaika, ka8arizei ta nea mas grafeia kai apo to proi trexo!! exei kai mia paliosinefia etoimo na breksei einai !!!!! asxeto alla skeftika tin litsa pou 8elei paraliaaaa

filiaaaaaaaaaaaaaaaa

Να'σται καλα κοριτσια! Το ξερω πως για ολους ειναι δυσκολα... Απλως σκεφτομαι πως τοσα χρονια δεν αποφασιζα να κανω το τεταρτο γιατι σκεφτομουν τι δυσκολιες θα αντιμετωπιζαμε και μολις το πηρα αποφαση τελικα αλλαξαν ολα προς το χειροτερο....

Παντως αν το σκεφτεστε για εξωτερικο καντε το πριν μεγαλωσουν τα παιδια σας γιατι μετα ειναι αδυνατο...

Ολγα, ευχαριστω για τη διαιτα. Οταν το παρω αποφαση θα τη δοκιμασω.

Κατερινα, ευχαριστω για το κομπλιμεντο... Ειναι πολυ καλή η μπουμπου μου! Και η δικη σου ομως ειναι μια κουκλα, μην ακους τι λενε οι διαφοροι... Ποιος εχει τετοια ματακια,τετοια μαγουλακια!!!! Αν δεν ειχατε κλεισει με γαμπρο θα σου προτεινα ενα απο τα παλικαρια μου (ας ειναι και λιγο μεγαλυτεροι...)

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε πολυ εγω παντως την βλεπω και λιωνω η κουκουβαγια.

εχεις δικιο ειναι πολυ δυσκολα με 4 παιδια αλλα σκεψου οτι οσες δυσκολιες θα ερθουν θα σε γεμιζουν τα παιδακια σου, και προχθες ειχα μια συζητηση με τον αντρα μου και λεγαμε για την μαμα του που εχει 7 αδερφια και ειναι τοσο δεμενοι που μου κανουνε εντυπωση, και μια φορα μου ειχε πει ηπεθερα μου οτι μεγαλωσαν στο χωριο δεν ειχαν ουτε ενα παιχνιδι να παιξουν αλλα ειχαν το ενα το αλλο και εζησαν πολυ ευτυχισμενα παιδικα χρονια γιαυτο σου λεω δεν πειραζει ας μεγαλωσουν και με λιγοτερα το δωρο που τους εχεις κανει να εχουν τα αδερφια τους θα ειναι ανεκτιμητο στην ζωη τους

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

να εισαι καλα Ρια μου!!

Κατερινα μου εχασα κατι?Σου ειπε κανεις κατι κακο για την μπουμπού?

ναι μια παλιογρια πριν λιγες μερες που ειχαμε βγει βολτα με ρωταει αγορι ήκοριτσι της λεω κοριτσι μου λεεικριμα ειναι τροφαντο και ασχημο δεν πειραζει θα στρωσει!!!

Συμπεθερα πολυ ιδιοτροπο τον βλεπω τον γαμπρο!!! Χιχιχι... Οχι τιποτα αλλο εμεις ειμαστε δυναμικες γυναικες και δεν σηκωνουμε και πολλα - πολλα!!!

Οσο για το Δαφνι, λεω να παω μονη μου να πιασω καμια καλη θεση.. δεν παω καλα το ειπα και απο μονη μου...;)

mYQbp2.png

ναι μια παλιογρια πριν λιγες μερες που ειχαμε βγει βολτα με ρωταει αγορι ήκοριτσι της λεω κοριτσι μου λεεικριμα ειναι τροφαντο και ασχημο δεν πειραζει θα στρωσει!!!

το αφηνω ασχολιαστο:evil:

το μονο που θα πω ειναι οτι ο κοσμος δεν πάει καθόλου καλα:evil::evil:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Συμπεθερα πολυ ιδιοτροπο τον βλεπω τον γαμπρο!!! Χιχιχι... Οχι τιποτα αλλο εμεις ειμαστε δυναμικες γυναικες και δεν σηκωνουμε και πολλα - πολλα!!!

Οσο για το Δαφνι, λεω να παω μονη μου να πιασω καμια καλη θεση.. δεν παω καλα το ειπα και απο μονη μου...;)

Δεν πειραζει καλη μου!! εμεις ειμαστε σκληρα και ζορικα αντρακια για να τις καταφερνουμε τις γυναικες και επειδη η μαμα μου ξερει ποσο δυναμικες ειστε και της αρεσετε με σκληραγωγει ..απλα εγω το παρακανω μερικες φορες .....

οσοο για το lux δωματιακι το ξερω πως το ειπες μονη σου αλλα σκεφτηκα μην μου κακοπεσεις κιολας και μεσα στον πανικο δεν σκεφτεις πως θελεις πολυτελειες χιχι αλλα για πηγαινε να δεις να πεις και σ εμενα αν εινια καλα!! με βλεπω να σε ακολουθωωωωωωω!!!

;););););)

Καλημέρα!!!

Καταρχήν ,επειδή το έχω ξεχάσει πολλές φορές Ελίτα θέλω πραγματικά να σου πώ πως είσαι άξια συγχαρητηρίων~μεγαλώνεις 2 παιδάκια δίδυμα μόνη σου ολομόναχη και παρόλο που είσαι και πρωτομανούλα είσαι πολύ cool γενικά με τα μωράκια!!Μπράβο βρε κορίτσι, σου εύχομαι πάντα να είσαι έτσι και να είσαι πάντα δυνατή και υγιής!Επίσης, τα μωράκια σου είναι α π α ι χ τ α κανονικά, παρόλο που είναι πρωοράκια! Αχ έτσι περιμένω να δω και εγώ τα ανηψάκια μου αλλά μάλλον αργούμε ακόμα..τέλοσπάντων!Μπράβο και πάλι μπράβο ξανά!

Ο Νικόλας δείχνει να τελειώνει με τις διάρροιες, η μπέμπα πάλι μόλις άρχισε!Σε λίγο θα πάρω την γιατρό να μου δώσει οδηγίες για το γάλα, πόσο και πως πρέπει να της δίνω..το βράδυ ξυπνάει ο Νικόλας κατά τις 5:30 πάλι και τον βάζω για ύπνο, πάω να τσεκάρω την μπέμπα και εκεί που την χάζευα ακούω ένα φρουυυυυυυυυυυυυυυυυυυτττ και τα έκανε..έβγαλε και έναν αναστεναγμό χαράς και κοιμόταν του καλού καιρού..δεν την ξύπνησα, την άλλαξα το πρωί. Και μόλις ήπιαμε το γάλα, έκανε άλλες 2 φορές..ελπίζω να είναι περαστικά μας γρήγορα!

Θέλω να κάνω 10.000 δουλειές αλλά με έχει πιάσει μια βαρεμάρα..ή είναι και κούραση?:) Ο αντράς μου το πρωί μου τραγουδούσε "δεν μπορεί ,δεν μπορεί, κάπου θα συναντηθούμε, δεν μπορεί, δεν μπορεί, στο ίδιο σπίτι ζούμε!!" καταλάβατε με ποιό νόημα...τί να κάνω βρε κορίτσια, όταν πέφτω στο κρεββάτι το βράδυ κοίμαμαι μέσα σε 1 λέπτο...ουφ~~~

μπηκα να σας πω την καλημερα μου.φαγαμε ξανακοιμηθηκαμε και τα δυο.τι χαδια τι χαρουλες η μπεμπα παλι να σηκωσει κεφαλακι να με δει.

Ιωαννα μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.κι εσυ ομως εχεις δυο παιδακια χαχα.

κοριτσια κλεισαμε για βαρκελωνη του χρονου τελικα 25η μαρτιου.αλλα μπορει να το κανουμε και πασχα οταν ανοιξουν οι ημερομηνιες.βασικα ειχαμε ποντους στην eagean για εισητηρια.

Λεγαμε για αυγουστο-σεπτεμβριο αλλα θα ειμαστε πανω στις αλλαγες, κατι που θα αρχισουμε στερεες κατι που η μπεμπα δεν θελει το μπιμπερο με αγχωνε η ιδεα να τα αφησω 5 μερες στους δικους μου στεναχωριεμαι, ενω τοτε θχουν κλεισει χρονο και θα τρωνε κιολας και ειναι πιο καλα.δε νιωθω ακομα τωρα ετοιμη να τα αφησω τοσες μερες μωρε στεναχωριεμαι αφου τουλεγα να τα παρουμε μαζι αλλα που να κουβαλαμε διπλα καροτσια και τετοια.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Εχω πέσει με τα μούτρα στις μπομπονιέρες και δεν προλαβαίνω να γράφω πολλά!!!

Ελίτα μόλις η μικρή μου έγινε 6 μηνών την είχα αφήσει ένα μήνα στην πεθερά και είχα πάει τον πλοίο με τον άντρα μου:-D!!! Ο παιδίατρος μου είχε πει οτι σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει πρόβλημα να την αφήσω μιας και δεν θυμούνται!!!

Λοιπόν αυτές είναι οι αντρικές μπομπονιέρες:

IMGP0416.jpg

και αυτές οι γυναικείες:

IMGP0418.jpg

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...