Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι κατερινακι θα σου πω ακριβως!

ειναι τελεια εκει..

εμεις εκει καναμε τον γαμο μας ..κ εκει θελουμε να γινει κ η βαφτιση

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

καλε ποσα γραψατε παλι?εμεις ολη μερα στο ποδι σημερα τα παιξαμε.πηγαμε σπιτι το ειδαμε βρηκαμε τι χραωματακια θα βαλουμε.αυριο θαναι ετοιμο.γρηγορος ο μπαμπας.ροζουλακια και λιλα για την μπεμπα, γαλαζακια και φυστικι για τα αγορια.

και κανα μεξικο χρωμα ετσι τογραφε το δειγματολογιο στο τζακι διπλα.καλα που ο πατερας μου εβαλε τον ιδιωκτιτη να κλεισει το καπακι στο τζακι και ειχε μαζεψει βρωμα και σταχτη και επεσε ολο κατω χαμος.εμεις δε θα ξεραμε και βρωμοκοπαγε.

τεσπα.αντε να δουμε.εχουμε παρει 7 προσφορες για τη μετακομιση.

σημερα ειχα τρομερο πονοκεφαλο ολη μερα.

την ειδατε τη χελωνιτσα μου χαχα!!!!αντε κοριτσακια καληνυχτα σε ολες φιλια στα μπεμπακια μαςα καρδουλα ηθελα να σε ρωτησω ποσο χρεωνει η mothercare για κυπρο?για λουξεμβουργο χρεωνει 9.99 λιρες παντως.

PN8Qp2.png

csXep2.png

ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι ο κοσμος εχει μουλαρωσει εντελως.γιατι ο δικος μου ναναι τοσο καλος και εξυπηρετικος, και να κανουμε και διευκολυνσεις και να βοηθαμε και να λεμε πως αφηνουμε ειρκοντισιον και να διευκολυνουμε με το νοικι και εμεις να λεμε να αλλαξουμε εν απαγκο στην κουζινα η του πε ο πατερσς μου να καθαρισουν την καμιναδα και κανν το κοροιδο η να φτιαξουν τον παγκο πουναι χαλασμενος που θα τον πληρωσουμε εμεις τελικα.μου φαινεται οι πλουσιοι πιο δυσκολα τα δινουν τελικα δε χαριζουν κορομηλο!!!!

τελοσπαντωω αυτοι πουταχουν αναγκοι περισσοτερη κατανοηση δειχνει.νοικιασε η πεθερα μου ενα σπιτι στην ερετρια της λεει ο νοικαρης θελουμε να φτιαξουμε τζακι να βαλω να το φτιαξουν και να σου κοψω απο τα νοικια και ειπε ναι.εμεις ολα απο την τσεπη μας εκει που παμε γιατι για να μεινουν στον αλλο?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!!!!!!

Δεν σας προλαβαίνω...

Μπήκα τώρα να δω τι κάνετε γιατί η μικρή μου κοιμάται ακόμα!!! Ευτυχώς!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!

Έχει τρομερή ζέστη και έχω φρικάρει!!! Ζεσταίνομαι πολύ!!

Θέλω βόλτα παραλία, μπανάκι, καφεδάκι...

Προς το παρόν πάω να χαζέψω τη μπουμπού μου που κοιμάται...

Φιλάκια!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέρα!!!

Καταρχήν ,επειδή το έχω ξεχάσει πολλές φορές Ελίτα θέλω πραγματικά να σου πώ πως είσαι άξια συγχαρητηρίων~μεγαλώνεις 2 παιδάκια δίδυμα μόνη σου ολομόναχη και παρόλο που είσαι και πρωτομανούλα είσαι πολύ cool γενικά με τα μωράκια!!Μπράβο βρε κορίτσι, σου εύχομαι πάντα να είσαι έτσι και να είσαι πάντα δυνατή και υγιής!Επίσης, τα μωράκια σου είναι α π α ι χ τ α κανονικά, παρόλο που είναι πρωοράκια! Αχ έτσι περιμένω να δω και εγώ τα ανηψάκια μου αλλά μάλλον αργούμε ακόμα..τέλοσπάντων!Μπράβο και πάλι μπράβο ξανά!

Ο Νικόλας δείχνει να τελειώνει με τις διάρροιες, η μπέμπα πάλι μόλις άρχισε!Σε λίγο θα πάρω την γιατρό να μου δώσει οδηγίες για το γάλα, πόσο και πως πρέπει να της δίνω..το βράδυ ξυπνάει ο Νικόλας κατά τις 5:30 πάλι και τον βάζω για ύπνο, πάω να τσεκάρω την μπέμπα και εκεί που την χάζευα ακούω ένα φρουυυυυυυυυυυυυυυυυυυτττ και τα έκανε..έβγαλε και έναν αναστεναγμό χαράς και κοιμόταν του καλού καιρού..δεν την ξύπνησα, την άλλαξα το πρωί. Και μόλις ήπιαμε το γάλα, έκανε άλλες 2 φορές..ελπίζω να είναι περαστικά μας γρήγορα!

Θέλω να κάνω 10.000 δουλειές αλλά με έχει πιάσει μια βαρεμάρα..ή είναι και κούραση?:) Ο αντράς μου το πρωί μου τραγουδούσε "δεν μπορεί ,δεν μπορεί, κάπου θα συναντηθούμε, δεν μπορεί, δεν μπορεί, στο ίδιο σπίτι ζούμε!!" καταλάβατε με ποιό νόημα...τί να κάνω βρε κορίτσια, όταν πέφτω στο κρεββάτι το βράδυ κοίμαμαι μέσα σε 1 λέπτο...ουφ~~~

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Τιποτε ιδιαιτερο, απλα αγχωνομαι πολυ με τα οικονομικα μας γιατι δεν ειναι ευκολο να τα βγαζεις περα με τεσσερα παιδια αυτον τον καιρο. Και σκεφτομαι σε τι κοσμο θα μεγαλωσουν τα παιδακια μου.... Θα μου περασει, απ'τη φυση μου ειμαι αισιοδοξο ατομο, αλλα αν δεν εχεις μονιμη δουλεια ειναι σκ@@α τα πραγματα!

Αχ και ποιός δεν την περνάει αυτή την φάση??Ούτε εγώ έχω μόνιμη δουλειά, για την ακρίβεια δουλεύω με συμβάσεις 5μηνες όταν υπάρχει προκήρυξη, καταλαβαίνεις! Και εγώ ανησυχώ και προσπαθώ να κόβω γενικά από παντού, προσέχουμε για να έχουμε καταλαβαίνεις..αλλά δεν είναι πάντα εφικτό αυτό!Εσύ τώρα με 4 παιδάκια, έχετε άπειρα έξοδα, σίγουρα..κουράγιο, όλοι μαζί θα το περάσουμε, αυτό λέω στον άντρα μου..:)

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

ξυπνησε και ο δικος μου λοχος ταισα , αλλαξα εστειλα και τον αντρα μου στην δουλεια και εκατσα να παρω μια ανασα!!!

Ιωαννα περαστικα στην μπεμπουλα,τελικα μαλλον ιωσουλα ειχε ο Νικολας και την κολλησε ε?

ριαλι ολοι ετσι ειμαστε μονο που σκεφτομαι πως θα μεγαλωσουν τα παιδια νμας και τι συνθηκες θα αντιμετωπισουν στην ζωη τους τρελαινομαι, πρωτη φορα που ειπα στον αντρα μου αν του κανουνε καμια προταση στην δουλεια για εξωτερικο να δεχτει να φυγουμε μεχρι τωρα ημουνα ανενδοτη αλλα τωρα νιωθω πως αν παμε καπου αλλου θα ειναι καλυτερα για τα παιδια εντωμεταξυ και η δουλεια μου εχει πεσει πολυ :(:(:(:(

τελος παντων ριαλι ειδα την κουκλιτσα σου στο fb ειναι φοβερο μωρο!!!!

ελιτα τωρα ειδα την χελωνιτσα καλε αυτη θα γινει γυμναστρια τοσο ψηλα που σηκωνει το κεφαλι, εχει γινει μια κουκλιτσα, ο γασμπρουλης μου τι κανει?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερα...

Κοριτσια δεν παω καθολου καλα... Εχθες το βραδυ το κοριτσακι μου κοιμοταν και εγω φυσικα την χαζευα.. (κουκουβα...). Καποια στιγμη λεω το παιδι δεν κουνιεται, πανικος.. Την χαιδευω στο μαγουλο, τιποτα. Της πειραζω αυτακι, τιποτα. Πλατη, ποδαρακια τιποτα... Πανικος... το παιδι μου κατι επαθε... Και εκει που ειμαι ετοιμη να καλεσω ιδιωτικο αεροπλανο να την στειλω στα καλυτερα νοσοκομεια , να την δουν, να μου πουν γιατι δεν κουνιεται... η μπεμπα σουφρωνει χειλη, ανοιγει ματι και αρχιζει ενα ουρλιαχτο, αλλο πραγμα!! Φυσικο αφου η ηλιθια η μανα της, της εκοψε τον υπνο, τι να κανει το παιδι??? Γι'αυτο σας λεω, στειλτε με σε κανεναν τρελογιατρο πριν ειναι αργα!!:wink:

mYQbp2.png

καλημερα κοριτσια!Τι μου κανετε?

Ελιτακι εγω πληρωσα 25 λιρες +2 ανα κιλο

Το προβλημα ειναι απο κυπρο για εδω.Μου ζητησαν 48 ευρω στο ταχυδρομειο και τωρα περιμενω τον ανθρωπο τελος της εβδομαδας να ερθει για να μου τα φερει ο ιδιος.Δεν ξερω αν υπαρχει αλλος τροπος

Ιωαννα μου δεν ξερω αν συμφωνει και η ελιτα μαζι μου αλλα το να μεγαλώνεις διδυμα δεν νομιζω να ειναι πιο δυσκολο απο εσενα που εχεις δυο παιδακια με διαφορετικες αναγκες.Εγω τουλάχιστον κουραστηκα αρκετα τον πρωτο 1,5 μηνα μεχρι να μπουμε σε ενα προγραμμα.Τωρα καταφερνω και κανω ολες μου τις δουλειες κανονικα οπως πριν

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...