Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιώτα μακάρι να είναι αυτο γιατι με κατατρόμαξε!Μα πως το πάτησα ετσι και μου έφυγαν τοσες σταγόνες για σκότωμα είμαι....

Οσο για το mothercare τέλεια !

Καλε δε παθαινει τπτ εμενα μου χουν φυγει πολλες φορες και το καταπιε και εκανε και πιο ευκολα κακακια, ;)νερακι ειναι δεν ειναι τπτ

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλησπέρα κορίτσια!

όλα μου τα μωρά κοιμούνται και τα 3!χαχαχα..

Σήμερα πήγαμε Ηράκλειο, πήγα από το νοσοκομείο να κανονίσω για το αίμα για την εγχείριση, όλα οκ. Πήγαμε και λίγο carrefour και πήρα κάτι ωραία μπλουζάκια του Νικόλα με τον μίκυ που είναι ο αγαπημένος του..

Βρε Κατερίνα και εμένα η μπέμπα, ενώ πίνει 140-170 γρ ανάλογα το γεύμα, από χθές το απόγευμα άρχισε και ήπιε 130 μετά στο βραδυνό μόνο 100- παρόλα αυτά κοιμήθηκε μέχρι το πρωι κάνονικά- και το πρωί στις 7:30 έφαγε κανονικά και έκανε και κακά της, μετά την τάισα στο αυτοκίνητο στις 12:00 και είχε αρκετή ζέστη και ήπιε 110 και όταν γυρίσαμε ήπιε περίπου 130 στις 15:30 και έκανε άλλες 2 φορές κακά, ενώ κάνει μόνο μία φορά την ημέρα..φοβάμαι μην κόλλησε από τον Νικόλα με τις διάρροιες..:( τουλάχιστον αυτός είναι καλύτερα, έχει "σφίξει" κάπως η κατάσταση. Ο άντρας μου, μου λέει "ζεσταίνεται και μπορεί να μην έχει όρεξη.."

Εντωμεταξύ κορίτσια, στο ηράκλειο που ήμασταν, έρχονται τα 2 άδερφια του άντρα μου- είναι 5 στο σύνολο- βλέπουν την μπέμπα και μετά από 5 λεπτά ακριβώς να κλαίει απαρηγόρητη!Βρε τους λέω μου το ματιάσατε το παιδάκι μου και αμέσως ο πιο μικρός παίρνει την μαμά του- την πεθερά μου δλδ- και της λέει μαμά ξεμάτιασε την μπέμπα και μας παίρνει πίσω και ήταν όντως πολύ ματιασμένη!

Αχ ελπίζω να είναι τυχαίο για την μπεμπούλα μου...να μην κάνει άλλα κακάκια!Αλήθεια, εσας τί μορφή έχουν?Τα δικά της είναι σε ρευστή μορφή πάντα..

Χαρούμενα μηνογενέθλια στα μπεμπάκια που γιορτάζουν!

Καρδούλα καλές ετοιμασίες, με το καλό να επιστρέψεις στην Κύπρο!

Jend, δεν την ξέρω, αλλά θα ρωτήσω τον άντρα μου!

όσο για τον ορό..εγώ βάζω της Johnsons με απλικατερ και φσσσσσσσσσσ απο το ένα και φσσσσσσσσσσσ από το άλλο!!Καλέ μην τον λυπάστε, καλό κάνει..τα μωράκια δεν ξέρουν ούτε να ρουφήξουν, ούτε να φυσήξουν και έτσι τα βοηθάμε..{εκθεση έγραψα..}

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγω πλεον της βαζω ορο οταν ειναι βουλωμενη η μυτη ή την ακουω καπως τελος παντων οχι συνεχεια οπως βαζαμε παλια !!!!

Ιωαννα θεος ο γιος σου να τα χαιρεσε και τα δυο σου τα παιδακια!

και μεις κομησαμε στα 100 Ml οσο θελουνε ας τρωνε αρωστα να μην ειναι μονο και θα τους εριει η ορεξη αμα τα ζωσει ή πεινα!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Και εγω νομιζω καποια στιγμη θα ξαναερθει η ορεξη και θα τρωνε κανονικα! Εξαλλου και εμεις δεν εχουμε διακυμανσεις στην ορεξη μας??? Εγω για παραδειγμα καθε μερα που ξημερωνει τρωω πιο πολυ απο την προηγουμενη... γκρρρ... ποτε θα το ραψω επιτελους??? πως θα βγω παραλια μου λετε?? οχι τιποτα αλλο στα μερη μου κοιτας απεναντι και βλεπεις τις καρετα - καρετα.. καταλαβαινετε κινδυνευω απο την συγκριση!!!

Η μικρη σημερα ολη μερα μεσα στον υπνο της βογγαει.. ουτε ξερω τι εχει παθει, την χαιδευω και εκει που κοιμαται χαμογελαει και μετα αρχιζει παλι το βογγητο... την λυπαμαι ρε γμτ...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω καρδουλα μου αμα πας θα μας πεις.Εχω παραγγειλει ηδη και ειναι Κυπρο.Οταν ο ανθρωπος πηγε στο ταχυδρομειο να τα στειλει του ειπαν οτι κοστιζει 48 ευρω.Τι να πω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Μανεεεεεεεεεες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Καιγομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σας κανω μια ερωτηση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν εχω αδοαθετησει ακομα..κ ανησυχω!!!!!!!!!!!!!!

τον περασμενο μηνα ηρθαν 2 φορες..αρχες κ προς τα τελη του μηνα...

Μηπως τωρ ο οργανισμος κρατησε το τελη του μηνα κ ερθουν παλι τελη;

εσεις εχετε καμια ανωμαλια μετα την γεννα στον κυκλο σας;;;;;;;;;;;;;

Ή μηπως εχω ξανα μανα σποριδιον;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:shock:

Δεν θα το αντεξω στο καπακι..!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Μανεεεεεεεεεες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Καιγομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σας κανω μια ερωτηση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν εχω αδοαθετησει ακομα..κ ανησυχω!!!!!!!!!!!!!!

τον περασμενο μηνα ηρθαν 2 φορες..αρχες κ προς τα τελη του μηνα...

Μηπως τωρ ο οργανισμος κρατησε το τελη του μηνα κ ερθουν παλι τελη;

εσεις εχετε καμια ανωμαλια μετα την γεννα στον κυκλο σας;;;;;;;;;;;;;

Ή μηπως εχω ξανα μανα σποριδιον;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:shock:

Δεν θα το αντεξω στο καπακι..!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused:

Ωπ!!! :shock::shock::shock:

Τι βλέπουν τα γαλαζοπράσινα μπιρμπιλωτά μου μάτια;

Ραμονίτσα; Κάνε γούστο!

Συγνώμη που "μπούκαρα" στο ξεκάρφωτο. Μυρίστηκα βρωμοδουλειά και μπήκα να κόψω κίνηση... Ραμόνα, πες ότι με ξέρεις καλά μην παρεξηγηθώ από τις φίλες σου. Κορίτσια, να χαίρεστε τα μπουμπουκάκια σας γερά και καλότυχα!

2522daf9de.png

swGop2.png

Ωπ!!! :shock::shock::shock:

Τι βλέπουν τα γαλαζοπράσινα μπιρμπιλωτά μου μάτια;

Ραμονίτσα; Κάνε γούστο!

Συγνώμη που "μπούκαρα" στο ξεκάρφωτο. Μυρίστηκα βρωμοδουλειά και μπήκα να κόψω κίνηση... Ραμόνα, πες ότι με ξέρεις καλά μην παρεξηγηθώ από τις φίλες σου. Κορίτσια, να χαίρεστε τα μπουμπουκάκια σας γερά και καλότυχα!

kale ki ego se ksero !!!!!

...me eixes voithisei me to tickeraki mou!!!!!na ton xerese ton gio sou !!!!!vouuuuuuuuuuuum!!! vouuuuuuuuuuuuuuuum!!!!!!na einai geros kai tyxeros!!!!!!tora oso gia tin ramona .....les?????

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...