Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Προσπαθω να οργανωσω τη βαφτιση της μικρης για το 15 Αυγουστο και ενω εχω πεισει το παπα για απογευμα γιατι ηθελε νταλα ο ηλιος 12 το μεσημερι δε μπορω να κανονισω για το τραπεζι! Δε μας θελουν το βραδυ! βρηκα ενα ωραιο διπλα στη θαλασσα σ΄ενα χωριο εξω απ΄την Αμφιλοχια και επειδη εχει πανηγυρι δε μπορει να μας εξυπηρετησει....... καταλαβες! ειναι καλυτεροι οι ντοπιοι πελατες γιατι θα τους εχουμε και του χρονου εννοειται!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

paros foberh h mat8ildh!!!!!!!!!!!!!!!!

tis pipiles k egw tis 3eplenw apla alla me to gal einai alliws nomizw

x8es koimh8hka kala, 6 synexomenes syn 4 k shmera 3ypnhsa allos an8rwpos!!

phgame leroy kai ikea k pswnisame ylika gia th metakomish, ebala plynthrio, mageirepsa, eplyna kati patakia, ola ta kana

i1lzp2.png

Κοριτσια καλημερα.δεν προλαβαινω να μπω πολυ σας βαζω μια φωτο της μπεμπα.οταν ακουει θορυβο σηκωνει το κεφαλι σα χελωνακι και μας παρακολουθει χαχα.

Α και χτες εκανα κατι χαχα στον αντρα μου και μου ταξε να ψωνισω κατι πραματα απο τα othercare tτης αγγλιας και να τα στειλουμε λουξεμβουργο σενα φιλο του που στελνουν εκει και να μας τα στειλει αυτος με κουριερ.

Εδειχνε μια διαφημιση στην τηλεοραση στις μια το βραδυ το μπακαρντι, και ελεγε πιειετε αληθινο μοχιτο.Το βλεπει ο δικος μου λεει, ααχ να χαμε ενα τωρα.θα σου δινα 200 ευρω αν μου εφτιαχνες ενα.αλλα τοπε ετσι ασυναισθητα χωρις να το εννοει.πεταγομαι εγω!!!!!του λεω το εννοεις?αν σου φτιαξω ενα δε θελω 200 ευρω αλλα να παρουμε κατι πραγματα για τα μωρα απο τα μαδερκερ, και ελεγα πως θα τα παρω!!!!!

φυσικα δε φανταζοταν οτι ηξερα να κανω.για καλη μου τυχη ειχα και δυο λαιμ στο ψυγειο απο εν αφαγητο πουχα φτιαξει.

δεν εχω ξανακανει μοχιτο αλλα εχω πιεει απειρες φορες και ξερω πως ειναι το καλο.

μου λεει γιατι ξερεις?του λεω τι σε νοιαζει εσενα θα δεις.τρεχω ψαχνω στο μπαρ για μπακαρντι ευτυχως ειχαμε .παιρνω παγακια τα βαζω στο μπλεντερ μετα κοβω ενα λαιμ σε κοματακια, παιρνω και δυοσμο που ειχα , ζαχαριτσα τα τριβω στον πατο σενα ταιραστιο ποτηρι χαχα!!!!ειχα και λιγο χυμο λεμονιου που μουχαν στειλει οι δικοι μου απο αυτον που τον αραιωνεις.και εβαλα τον παγο, το μπακαρντι του βαλα και δυο καλαμακια.καλα επεσε πολυ γελιο.φυσικα ξετρελαθηκε.εψαχνα μετα στο γκουγκλ να δουμε αν τοκανα καλα.ολα ακριβως ετσι με μικροπαραλαγες και αντι για δυοσμο στο γνησιο μπαινει μεντα.

ετσι τωρα περιμενουμε το οκ για να παραγγειλω χαχα.παντως οταν τοπε δεν το περιμενε πως θα εφτιαχνα τετοιο πραγμα τοπε ετσι χαλαρα.

ναι αλλα δεν ηξερε πως ειμαι απροβλεπτη.

κοριτσια δειτε τη χελωνιτσα μουpost-22755-14825440236558_thumb.jpg

post-22755-14825440237594_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Γεωργια εσενα ο γιατρος στην υπολογιζει στην αναπτυξη ενα μηνα πισωπου ειναι οριακα προωρη?? εμενα μου λεει οτι δεν χρειαζεται και την υπολογιζει σαν τελειομηνη.Παντως νωρις ξεκινατε κρεμες εμενα μου ειπε θα κλεισουμε τον 6ο και μετα εχουμε 2 μηνες ακομα

mummycool ευχαριστουμε εχουμε 2 εβδομαδες δυσκολες ακομα λοιπον..

αρα κι εμεις συμπεθερα να υπολογιζω στον 8ο.δε θελω να τα βιαστω δε με πειραζει.

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλά δεν παίζεται!!! τι φάτσα τέλεια! αχ έχω δει τόσες φώτος από τα παιδάκια εδώ που μπορώ να τα ξεχωρίσω ανάμεσα σε χίλια!!!

εννοείται να την κρατήσεις την κουρτίνα!! πολύ ωραία είναι!! εμείς έχουμε πολύ πράμα... ειδικά σαλόνι και κρεβατοκάμαρα είναι 3 μέτρα σίγουρα τα παράθυρα, πολύ ύφασμα θέλει

i1lzp2.png

καλά δεν παίζεται!!! τι φάτσα τέλεια! αχ έχω δει τόσες φώτος από τα παιδάκια εδώ που μπορώ να τα ξεχωρίσω ανάμεσα σε χίλια!!!

εννοείται να την κρατήσεις την κουρτίνα!! πολύ ωραία είναι!! εμείς έχουμε πολύ πράμα... ειδικά σαλόνι και κρεβατοκάμαρα είναι 3 μέτρα σίγουρα τα παράθυρα, πολύ ύφασμα θέλει

μας καλυψες πληρως με τα αλματα....!!!!

Πολυ παρθυρο ομως ετσι!!

Φανταζομαι ποσο ωραια θα αισθανεστε εσυ και η Ελιτα και η Καρδουλα βεβαια που φευγει και απ΄ τη χωρα Ε! τελεια !

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...