Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι γλυκα που ειναι τα μωρακια με κανει να δακρυζω η δικια μου!!! εκλαψε τωρα πηγα λιγο μεσα της εβαλα τη κουβερτουλα πανω της τι εγινε μωρακι μου της λεω μη κλαις και μου χαμογελασε εκλεισε τα ματακια της και ξανκοιμηθηκε!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινα ποσο κρατανε τα αλματα αναπτυξης???απ το 4 στο 5 περνανε μεγαλο ετσι δεν ειναι?

Δεν ξερω καθολου νομιζω οτι καπου διαβασα για την 17η εβδομαδα οτι ειναι το μεγαλυτερο σημερα την κλεινουμε απο οτι υπολογισα αντε να δουμε γιατι πραγματικα αυτη την εβδομαδα μας τσακισε στην γκρινια

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κατερινα ποσο κρατανε τα αλματα αναπτυξης???απ το 4 στο 5 περνανε μεγαλο ετσι δεν ειναι?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28430

h giatros mou pantws de mou dwse poly shmasia otan ths eipa gia ta almata

οι 10 πιο δύσκολες φάσεις των αλματων ανάπτυξης ειναι : (σε εβδομάδες )Η 5ηΗ 8η και η 9ηΗ 12ηΗ 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)Η 29-30 (πολυ ήπια)Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

i1lzp2.png

πηραμε το ALMIRON HA1 υποαλλεργικο γιατι Κατερινα το αλλο της επεφτε πολυ βαρυ σηκωνοταν μετα απο 2 ωρες και ρευοταν ακομα ή εκανε εμετο! μια μερα εκανε σε ολα τα γευματα ! Δεν ηθελε ουτε να το μυρισει!!! Εβλεπε το μπιμπερο και εκλαιγε να φανταστεις! Ασε που κουραζοταν να το τραβηξει !!!! Αρχιζουμε και κρεμα βανιλια σιγα - σιγα και φρουτοκρεμα μετα απο 6 μερες θα δοκιμασουμε να δουμε πως θα παει!! νοιωθω καπως που θα φαει με το κουταλι πως μεγαλωσε και ας ειναι πρακτικα 3 μηνων!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

βρε γιωργιτσα πολυ προχωρημενο τον βρισκω τον παιδιατρο.Να κοψεις την αποστειρωση λεει στον 4ο και τωρα να ξεκινησεις κρεμα?Γιατι?Αφου το παιδι αναπτυσεται σωστα και αμα φαει κρεμα απο τωρα το πιο πιθανο ειναι να μην ξαναπιει γαλα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Τι γλυκα που ειναι τα μωρακια με κανει να δακρυζω η δικια μου!!! εκλαψε τωρα πηγα λιγο μεσα της εβαλα τη κουβερτουλα πανω της τι εγινε μωρακι μου της λεω μη κλαις και μου χαμογελασε εκλεισε τα ματακια της και ξανκοιμηθηκε!!!

:shock::shock::shock:κουβερτα?????Καλε ακόμη σαν κρεμμυδι την ντυνεις?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γεωργια εσενα ο γιατρος στην υπολογιζει στην αναπτυξη ενα μηνα πισωπου ειναι οριακα προωρη?? εμενα μου λεει οτι δεν χρειαζεται και την υπολογιζει σαν τελειομηνη.Παντως νωρις ξεκινατε κρεμες εμενα μου ειπε θα κλεισουμε τον 6ο και μετα εχουμε 2 μηνες ακομα

mummycool ευχαριστουμε εχουμε 2 εβδομαδες δυσκολες ακομα λοιπον..

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Οχι Ολγακι το ξεπερασα με το ντυσιμο ενταξει χαααα! μονο με το κοντομανικο φορμακι και καλτσακια γιατι ειναι κρυα τα ποδαρακια της και της ριχνω μια κουβερτουλα, το δωματιο της ειναι γωνιακο και εκτειθεται περισσοτερο αφου το χειμωνα ειναι το πιο κρυο και το καλοκαιρι θα βραζει εννοειται!!!

Επειδη κανει εμετους αρχιζουμε νωριτερα! !!και μεις στον 6 θα αρχιζαμε ! για την αποστειρωση τι να πω βρε κοριτσια αφου βαζουν οτι μπορουνε πλεον στο στομα

Στις καμπυλες την υπολγιζει 1 μηνα νωριτερα!!

Τις πιπιλες τις αποστειρωνω 1 φορα την ημερα!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Μολις πηρα το γυναικολογο να μη το πειραζω λεει το στηθος γκρρρρρ!!!!! δε το πειραζω ανθρωπε....αλλη δουλεια δε κανουμε εδω μεσα χαιδευομαστε ολη μερα νομιζει..... τπτ! λεει να μη παρω θα σταματησει!!! ευτυχως θα με δεχτει χωρις ραντεβου γιατι δε πηγα μετα τη γεννα δεν εχω που να αφησω τη μικρη!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

την αποστειρωση και εμενα μου ειπε να την κοψω αν και εγω την συνεχιζω για ψυχολογικους λογους αλλα εδω που τα λεμε ολα τα βαζει στο στομα εχωκαι τον Αλκη που παταει με τα παππουτσια στο γυμναστηριο της , φτερνιζεται πανω της κλπ κλπ ε η αποστειρωση μας μαρανε:tongue::tongue:

την αποστειρωση και εμενα μου ειπε να την κοψω αν και εγω την συνεχιζω για ψυχολογικους λογους αλλα εδω που τα λεμε ολα τα βαζει στο στομα εχωκαι τον Αλκη που παταει με τα παππουτσια στο γυμναστηριο της , φτερνιζεται πανω της κλπ κλπ ε η αποστειρωση μας μαρανε:tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα κατεβήκαμε κέντρο με τον μπεμπούλη για κάτι υλικά μου ήθελα για τις μπομπονιέρες!!! Σωτήριο το sling γιατί το καρότσι χωρίς πεζοδρόμια είναι μπελάς...

Κατερίνα και εμένα μια από τα ίδια, τι το χέρι της του χώνει στο στόμα να δει αν πεινάει, τι την πιπίλα του χώνει αφού πρώτα την έχει βάλει στο στόμα της.. Οπότε και εγώ τις πλένω με καυτό νερό και τέλος.. Αφού τον έχει κάνει πειραματόζωο τον καημένο..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

και γω δε τη σταματησα για τον ιδιο λογο αλλα μολις πιασω το κουταλι θ με πεισω μαλλον!να το ξεπερασω!!

Κοριτσια εγω τη μπεμπα μολις εκλεισε τον 3ο την αφησα μονη της να κοιματε στο δωματιο μηπως ηταν πολυ νωρις εσεις τα χετε ακομα μαζι σας?!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Παρος εσυ καλε εχεις βοηθεια για τη φροντιδα του μωρου....... καλα το 3ο μονο θα το γεννησεις!! θα το μεγαλωσει η κορη σου:rolleyes::rolleyes:

χιχι ε, μέχρι τότε θα είναι μεγάλη κοπέλα!!!!

Και εμένα εδώ και 40 μέρες στο δωμάτιο του κοιμάται!!!:tongue:

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...