Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν ξερω βρε Ολγα τι να πω ελπιζω να ειναι αυτο ή απο την ζεστη αν συνεχισει θα παρω την παιδιατρο, βεβαια αυτο δεν μου το κανει σε ολα τα γευματα μου το κανει στα 2 ή 3 απο τα 5 της ημερας στα αλλα τρωει 200+

Γεωργια εγω ειχα δεθει και ειχα παρει και χαπι για να σταματησει παρε τον γιατρο μηπως χρειαζεται να παρεις

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλημερες...

Ελεονωρα χρονια μας πολλα!!!

Κατερινα και εμεις τρωμε πιο λιγο αυτες τις μερες.. Ισως να φταιει η ζεστη..Αφου μεγαλωνει κανονικα μην σε ανησυχει..

Κοριτσακια ας μου στειλει καποια την διαιτα...σας παρακαλω...

mYQbp2.png

οχι μπερδευτηκα στην 5η ειμαι εχω φασολακια, δεν μου λες εσυ πως τα μεγειρευεις, εγω κανονικα δηλαδη με ντοματα , κρεμμυδακι κλπ απλα βαζω μια κουταλιτσα της σουπας λαδι μονο. Σωστα το κανω ή πρεπει σκετα?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Γιωτα μου μην το πιεις το τσαι για το γαλα

Και γω ετσι ακριβως τα φτιαχνω με μιακουταλια της σουπας λαδι.Μια χαρα τρωγονται.Και γω φασολακια εχω.Δεν πεινας ετσι?εχει μπολικο φαι.Μονο λιγουρα για το απαγορευμενο με πιανει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

οχι δεν πειναω καθολου και εγω λιγουρα εχω εχω και τον μικρο και τον αντρα μου που κανουν σαν μωρα και ολο θελουν και ολο και κατι φτιαχνωμια κεικ μια κουκις εχθες πχ ειχα λεμονατο με πατατες που μαρεσει πολυ και καταλαβαινεις μου γυριζει το ματι αλλα δεν πειραζει ενας μηνας ειναι θα περασει και μετα θα εχουμε κορμαρες:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μονο δεσιμο μου ειχε πει τοτε!

Καλα εμενα δε τρωει μονιμα!!!! Τωρα ειμαστε σε φαση προσαρμογης στο νεο γαλα!ειναι τοσο αραιο που πνιγεται ενω το αλλο δε μπορουσε να το βγαλει απ το μπιμπερο, τοσο πηχτο που ηταν! Τι να κανει και το παιδακι τα χει παιξει!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

θα με τρελανει η κορη μου , ενω ηταν να φαει μιαμιση αρχισε απο τις 12 και τεταρτο γκρινια τι να κανω της δινω κατα τις 12 μιση και φτιαχνω 210 με 7 μεζουρες γαλα το κατεβαζει ολο και να κλαιει υστερικα να μην σταματαει με τιποτα της φτιαχνω αλλα 50 τα τρωει κι αυτα και μολις τελειωσανε παλι ψιλογκρινιαζε:shock::shock::shock::shock::shock::shock:Γεωργια γιατι αλλαξατε γαλα? ποιο πινετε ? εμεις απο τοτε που σταματησαμε τον θηλασμο πινουμε το novalac it

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...