Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα γιατι εχει πολλες βιταμινες.Δεν στερουμε κατι

αλλα μπορεις να ρωτησεις τον γιατρο σου

Άντε να δούμε αποτελέσματα... γιατί το μπικινάκι δεν νομίζω να με χωράει...χχχχχχ

lX5Hp3.png

Ελεονωρα χαρουμενα μηνογενεθλια!! Κουραγιο με το ταϊσμα θελει υπομονηηηηηηη!!!

Μπραβο Ολγακι αντε και στις χαρες των αγοριων σου!!!! παω να μαζεψ τη κουζινα με τη μπεμπα!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημέρα κορίτσια!!Τι είναι αυτα που ακούω με τις γριές έλεος...καλα ο κόσμος δεν έχει με τι να ασχοληθεί ,η μπεμπούλα της Κατερίνας είναι μια κούκλα μια γλύκα δεν πάει καλά μου φαίνεται!

Mummycool πως μεγάλωσε ετσι ο βεντουζάκος ;;τωρα μας ρίχνει 8 πόντους και 1.5 κιλό αλλα θα τον φτάσουμε κι εμείς!!

Εγώ χθες δεν μπήκα αν σας μιλήσω γιατι έτρεχα για δουλιές ,τις οποίες φυσικά δεν τελείωσα...προσπαθώ να βγάλω και τα καλοκαιρινα αλλα όλο κατι γίνετε και με κόβουν..ουφ!

Με έχει τσατίσει και η μανα μου η οποία όποτε κάνω πως πάω να της αφήσω το μωρό εστω για καμια 'ωρα να κάνω δουλιές φεύγει στις φίλες της για καφέ έλεος ..δεν το έχει κρατήσει ποτε μόνο οταν είμαι κι εγώ μαζί την παίζει την αγκαλιάζει την φιλαέι τρελλαίνεται αλλα για να την αφήσω το πρωι και να χάσει τον καφε με τις φίλες της ουτε συζήτηση!ΚαΙ νευρίασα κι εγω και δεν της πηγαίνω το μωρό να το παίξει και κάνει την στεναχωρημένη τώρα ε μα με έσκασε!!!

Επίσης έχουν σκάσει όλοι επειδή τους ανακοινώσαμε οτι δεν θα βαλουμε όνομα απο το σόι κανενός και βράζουν .Ολοι μέρα λένε ντροπή και τι είναι αυτα που κάνετε και ολοι περιμένουμε να ακούσουμε το όνομα να χαρούμε κτλ .....πολύ γέλιο και πολύ γκρίνια

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!Τι είναι αυτα που ακούω με τις γριές έλεος...καλα ο κόσμος δεν έχει με τι να ασχοληθεί ,η μπεμπούλα της Κατερίνας είναι μια κούκλα μια γλύκα δεν πάει καλά μου φαίνεται!

Mummycool πως μεγάλωσε ετσι ο βεντουζάκος ;;τωρα μας ρίχνει 8 πόντους και 1.5 κιλό αλλα θα τον φτάσουμε κι εμείς!!

Εγώ χθες δεν μπήκα αν σας μιλήσω γιατι έτρεχα για δουλιές ,τις οποίες φυσικά δεν τελείωσα...προσπαθώ να βγάλω και τα καλοκαιρινα αλλα όλο κατι γίνετε και με κόβουν..ουφ!

Με έχει τσατίσει και η μανα μου η οποία όποτε κάνω πως πάω να της αφήσω το μωρό εστω για καμια 'ωρα να κάνω δουλιές φεύγει στις φίλες της για καφέ έλεος ..δεν το έχει κρατήσει ποτε μόνο οταν είμαι κι εγώ μαζί την παίζει την αγκαλιάζει την φιλαέι τρελλαίνεται αλλα για να την αφήσω το πρωι και να χάσει τον καφε με τις φίλες της ουτε συζήτηση!ΚαΙ νευρίασα κι εγω και δεν της πηγαίνω το μωρό να το παίξει και κάνει την στεναχωρημένη τώρα ε μα με έσκασε!!!

Επίσης έχουν σκάσει όλοι επειδή τους ανακοινώσαμε οτι δεν θα βαλουμε όνομα απο το σόι κανενός και βράζουν .Ολοι μέρα λένε ντροπή και τι είναι αυτα που κάνετε και ολοι περιμένουμε να ακούσουμε το όνομα να χαρούμε κτλ .....πολύ γέλιο και πολύ γκρίνια

Μην δίνεις σημασία Σιλβή μου.... να κάνετε αυτό που θέλετε...

lX5Hp3.png

Καλημερούδια κορίτσια και μπεμπάκια!!!!!!!

Ελεονώρα, χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!

Mummycool, ο βεντούζας έχει γίνει άντρακλας!! Μπράβο το αγόρι μας!!!

Σιλβή, μην αγχώνεσαι!!! Ο καθενας μπορεί να λέει ό,τι θέλει αλλά κουμάντο στο παιδί σας κάνετε μόνο εσείς!! Οι υπόλοιποι κουμάντο στα δικά τους παιδιά!!! (Σου μιλάω απο πείρα, αν και σε εμάς δεν τόλμησε κανείς να πει τίποτα ίσως γιατί φαινόταν οτι στο συγκεκριμένο θεμα δεν σηκώνουμε κουβέντα)!!

Εμείς σήμερα είμαστε καλύτερα! Ευτυχώς!! Βεβαια με τον ορό και το otrisalin στο χέρι αλλά δεν πειράζει...

Όλγα και Ελίτα, χαρά στο κουράγιο σας με τα δίδυμα! Μπράβο όμως στα μωρακια σας που είναι ήσυχα!!

Εγώ χθες φρόντισα να "χαλαρώσω" τον σύζυγο (και πολύ το ευχαριστηθήκαμε και οι δυο...;);))

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Litsaki mou mia xara se vriskw..... xxxx Panta tetoia!!!!!!!!

Re koritsia thelw mpanaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alla gia na ginei ayto prepei na fygoume + ayto einai ligo dyskolo twra....

entwmetajy prepei na organwsw + 1 vaftish gia tis 12 Septemvriou an thelw na prolavw mexri na arxisw douleia (ton Ioulio).... + variemai to treksimo!!!!!

lX5Hp3.png

kalimera koritsia !!!!!

po,po den sas prolaveno!!!!!!

eleonora xaroumena minogenethlia!!!!!na tin xerese!!!!!!!!!!

litsaki !!!!!!!!!!ki emeis !!!!!!ta lipantika anikoun pleon sto parelthon!!!!!!...ante!!!panta tetia!!!!!!!

kardoula!!!!kali xalarosi sto eksoxiko!!!!!

koritsia ...galatiles lete esis e?...ena tha sas po ...ta salia pou kilane stin plati tin nyxta eno thilazo.....kai den ftanei to xeri na ta skoulpisei.....sas leei kati????

xtes pigame kolonaki me tin foufou kai ton giorgo!!!!eixame odontiatro!!!!!!kathe stigmi mas pleon einai xaroumeni me tin foufou!!!!!!ta pio apla pragmata exoun alo xroma!!!!!!!!

telika ta xeria ponane apo to moro e???? kai i plati !!!!!!kai kathe proi ponao san skourgiasmeni kologria!!!!!esis me ta megala mora ti kanete? mammycool pos ton sikoneis ton ventouzako???

na exoume oles mia omorfi mera!!!!!!...gia na stegnonoun ta plintiria!!!!!!xaxaxxaxaxxaaxaaxa!!!!!!!!:):):)

inka

AW3sp2.png

Καλα δε το πιστευω ακουτε τι συνεβη κρατουσα τη μπεμπα αγκαλια και την αφηνω στη κουνια και ενιωσα τη μπλουζα μου υγρη τι να δω κατεβαζω γαλα μετα απο 4 μηνες, ενω πριν ουτε σταγονα! θα παρω το γυναικολογο να δουμε!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες και μπεμπακια!!!!

πως ειστε? Σημερα ειμαι λιγο πιο χαλαρη γιατι πηρε η γιαγια του τον Αλκη να πανε βολτα και εχουμε μια σχετικη ηρεμια.

Η κορη μου τις τελευταιες μερες περναει φαση ανορεξιας δεν ξερω αν την εχει πειραξει η ζεστη αλλα απο τα 200+ που ετρωγε τρωει 120-140 και εχθες το αποκορυφωμα στο βραδινο γευμα εφαγε 80:shock::shock::shock: Βεβαια βαρος παιρνει κανονικα φτασαμε αισιως στα 7 κιλα δεν ξερω τι να πω θα με σκασει αυτο το παιδι.

Λιτσακιπεραστικουλια ελπιζω να ειστε καλυτερα σημερα το κακο μωρε ειναι οτι οταν κρυωνουν για 1η φορα πολυ μικρα μετα παθαινουν ευαισθησια και κρυωνουν συνεχεια, εμεις ευτυχως αυτη την φορα το ξεπερασαμε πολυ ελαφρα.

Γεωργια παρε τον γιατρο οπωσδηποτε μηπως σου δωσει χαπια δεν ειναι καλο να μενει γαλα στοστηθος

Ραμονιτσα εσυ ελεγες οτι θα βαφτισεις στο island? μηπωςξερεις τιμες να μου πεις κατα ατομο περιπου?

mummycool πολυ καλος ο βεντουζας μας περνατε αρκετους ποντους!!!

Καρδουλα φευγεις ε???θα μας λειψεις καλα να περασετε στο εξοχικο

ινκα στον οδοντιατρο την πηρατε μαζι την φουφου?? τι καλο κοριτσι εμενα θα ειχε ξεσηκωσει τον κοσμο η δικια μου που δεν καθεται πουθενα

Κοριτσια αυτη την εβδομαδα με εχει σκισει ολο γκρινια ειδικα τα βραδια χαμος γινεταικαι αφαγια φανταζομαι μηπως περναει κανενα αλμα ανανπτυξης ή δοντια γιατι αν συνεχισουμε ετσι την εκατσα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κατερινα τον ειχα παρει και μου ειπε να το σφιξω με επιδεσμο και να μην το πειραζω και να μη τρωω σουπες και πολλα υγρα για 3 μερες και τα κανα και οκ! τωρα ξαναεμφανιστηκε γαλα, προχτες με πονουσε ελαφρως ,αλλα δεν εδωσα σημασία!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...