Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πήγαμε γιατρό και μετά στο βαφτησίμι να το ξελαδώσουμε, τα χω φτύσει

κάναμε εμβόλιο, είμαστε 69 πόντους, 7,3 κιλά και το κεφάλι μας είναι 44,5 εκατοστά το οποίο κεφάλι στηρίζουμε αρκετά καλά αλλά όχι ακόμα τέλεια (ο κεφάλας μου) τα πόδια βέβαια τα κλωτσάμε με τρομερή δύναμη, δεν μπορούσε να τον κρατήσει στη ζυγαριά ακίνητο η γιατρός

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Olgitsa φαινεται τα διδυμακια τοχουν ναναι ησυχα για να μην τρελαινονται οι μανουλες τους.κι εμενα τωρα μπανιο, ,μαμ και νανι.σημερα ο μπαμπας αφου τοσες μερες το λεω και επειδη ειμασταν καλα κοριτσια και τον ευχαριστησαμε αυτες τις μερες.... μας πηγε στα λεροι αυτη τη φορα πηγαμε και οι δυο γιατι χτες πηγα μονη την ωρα που κλειναν και με βοηθησε να διαλεξω κουρτινες για ολο το σπιτι γιατι εγω αναποφασιστη θελω και δευτερη γνωμη και ο αντρας μου οταν πει οτι θα βοηθησει στην επιλιγη ειναι μανουλα σε κατι τετοια κι εχει πολυ καλο γουστο και παντα πεφτει το ματι του στα πιο ωραια.

κι ετσι πηραμε για ολα τα δωματια εκτος απο ενα παραθυρο στην κρεβατοκαμαρα που θελω να δω αν μπορω να βαλω αυτη που εχω γιατι μου αρεσει και την ειχα παρει ακριβα απο το χυτηρογλου.

αυριο ερχονται και οι γονεις μου και θα μας βαψει ο πατερας μου το σπιτι.γιαυτο ηθελα ναχω τις κουρτινες για να ταιριαξει τα χρωματα.

ολη την ωρα ηταν ησυχα κι ολο ερχοντουσαν και τα χαζευαν

PN8Qp2.png

csXep2.png

μαλλον ελιτακι μου.Κανω ολες τις δουλειες μου ανετα.Ειναι πολυ ησυχα μωρα και κοιμουνται και αρκετα

Σουπερ ο βεντουζακος mummy!!!

Καρδουλα μου φευγετε ε?Να βαλεις αμεσως ιντερνετ γιατι θα μας λειψεις!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Kalhmera,

Kai mena tha mou lipsete koritsia. Olga mhn anisixis tha klevw tou geitona lol (vasika to kserei o geitonas giati einai ksaderfos mou) :P

Giota mou to kserw kai gi auto feugoume. An htan alles oi sinthikes den tha feugame. Loipon kanoniste na vrethoume to sk re koritsia.

O gios mou simera me stolise proiniatika akoma den eixa aniksi to mati mou. Milame gia trelo skato. Kai nomizw oti pali xezei. Elpizw na mhn vgoun pali apeksw. Simera mas xalase ligo to programma alla pou tha paei tha strwsei ksana:)

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια φαγαμε και κοιμομαστε γκρινια ομως κοιμηθηκε με τη πιπιλα!!!Ευτυχως!

Καρδουλινι μια χαρα σε βρισκω με την περιποιηση!!!! Αντε κουραγιο με τα πακεταρισματα Και ναι αφου θες να φυγεις να φυγεις την αλλη βδομαδα!

Ρε κοριτσια εγω δε το ξερω αυτο το εθιμο λες....μπα! δε θα το χουμε, δε θα μου το λεγε η μανα, δε χανει τετοια!

Ο αντρας μου χτες γυρισε 7 το βραδυ απο τις 5 το πρωι και ειχε πολυ υπερενταση γκρρρρ!! Πρεπει να χαλαρωνω και τον αντρα οχι μονο το μωρο!!! Μ΄μενα ποιος θα ασχοληθει οεο!!! Παω να βαλω ενα πλυντηριο να μαζευψω και λιγο και δε προλαβααααααααααιιιιιιιιιιιιινωωωωωωωωωω κλασσικα!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

εγω πάλι τον αφηνω να χαλαρωνει μονος του!:rolleyes:Δεν εχω χρόνο και για τριτο μωρό:tongue:

ααα δεν σας ειπα την παρασκευη παω για ανταυγιες και το Σαββατο εχουμε γαμο.Η πρωτη μου εξοδος θα ειναι χωρις τα μωρα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλημέρα κι από εμάς!!!!!!!!!

Σήμερα γινόμαστε 3 μηνών!!!!!!!!! Ναι!!!!!!!!!!!

Πώς πέρασε ο καιρός βρε κορίτσια???? Δεν το πιστεύω

με το μπιμπερό έχω θέμα που δεν τρώει... θα πάω να πάρω αυτά της NUK με την θηλή που μοιάζει με τη θηλή του στήθους... και βλέπουμε... εχθές προτίμησε να μείνει νηστική παρά να φάει ξένο από την μητέρα μου...

Κορίτσια την δίαιτα επειγόντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Please!!!!!!

Ότι δεν πήρα στην εγκυμοσύνη θα το πάρω τώρα??? Δε λέει....

Σιδερώνω και σας διαβάζω... το μπεμπέ κοιμάται...

Φιλάκια

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...