Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

xaxaxa ινκα ετσι και γουρλωσε τα ματια και εφυγε:tongue::tongue::tongue: η διαιτα της Ολγας κοριτσια κανει θαυματα με τον διααιτολογο δεν ειχα τετοια αποτελεσματα!!!

καλα ακουστε τι εκανε παλι ο εξυπνος ο αντρας μου: Καθε Τριτη δουλευει απο το σπιτι και καλα για να με βοηθαει, λοιπον του λεω χρειαζομαστε σουπερ μαρκετ μου λεει οκ πηγαινε , βαζω εγω το φαγητο λεμονατο στην κατσαρολα με πατατες ταιζω και την μπεμπα και του λεω κατσε να τελειωσει το φαγητο και παω μετα , μου λεει δεν πειραζει θα το κοιταω εγω και θα βαζω νερο πηγαινε τωρα , εντωμεταξυ καθε μερα κανω αγωνα να κραατησω την μπουμπου ξυπνια μεχρι τι μιαμιση που την ταιζω και μετα την αλλαζω και κοιμαται κανενα 3ωρο ξερη και αυτος το ξερει οτι η μπεμπα εχει πλεον αυτο το προγραμμα. Αφου λοιπον μου λεει πηγαινε θα κοιταω εγω το φαγητο και θα κρατησω την μικρη, ντυνω και εγω τον Αλκη και φευγουμε, γυρναω και τι να δω το φαγητο καμμενο και η μπεμπα να κοιμαται. Τι εκανες του λεω??? Αφου λεει εβαλα νερο στο φαγητο τι φταιω που καηκε? και η μπεμπα λεει για 5 λεπτα κοιμηθηκε.Φυσικα φαγητο γιοκ και ημπεμπα κοιμηθηκε ενα τεταρτο και ξυπνησε γιατι πειναγε και τωρα εχει γκρινια και δεν κοιμαται με τιποτα γιατι της χαλασε το προγραμμα,:evil::evil::evil: τωρα για εκδικηση του εβαλα να φαει το καμμενο ετσι κι αλλιως εγω κανω την διααιτα και ειχα αλλο φαγητο, του εδωσα και την μπεμπα να την κρατησει που γκρινιαζει και την αραξα στον καναπε :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

geiaa sas filenaditses mouuuuuuuuuuuu!!!!

inkaki kalos ir8es !! kaloperases e ?? kai fagame kai loukouma ?? apapapa...xixi

oson afora to treksimo apokleietai na exeis pio polu ap emena me tis koloipiresies, tis trapezes, tous logiste kai ta loipa !! polu xartoura re koritsia gia ta panta! pali kala pou edo stin eparxia einai kapos konta ola alla kai pali bare8ikaaaaaaaaaaaaaaa

giotoula kale astes na lene!! exei dikio i inka an ikseran ti exoume trabiksei den 8a eprepe na milane oi bla##$#nes !!

ionna exeis pm!

eleonora kai ego tis avent exo alla akoma tou bazo tis 8iles o giati troei laimarga poly kai pnigetai o xontroulis mou kai tin paidiatro pou rotisa mou eipe na min tou allakso noumero, tora siga siga toy dino tis megaliteres otan kirios den peinaei alla exi polu gelio den mporei na diaxeiristei to toso gala kai to miso kulaei sto sagonaki tou !!!

paros super!! ante kala na perasete !!

re koritsia emena apo tin kiriaki exei neyraaaa milame pollaaaaaaa

otan einai na koimi8ei ekei na deite, eno kleinoun ta matia tou kai gkriniazei an ton balo kato i an tou paro agkalia na koimi8ei tsantizetai kai kounaei me neyro ta podia kai klaiei ! k mou to ekane kai me to fagito simera (tora stis 3) lete na ton enoxlei kati ?? na paro ena til tin giatro i 8a me koroideuei???

καλησπέρα!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα το ιδιο κ τα μπεμπακια σας!

Εχω πηξει στη δουλεια..μπαινω να διαβασω κ να σας γραψω αλλα δεν προλαβαινω να κανω τιποτα απο τα 2

φιλια πολλα!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

γιώτα με δουλεύεις;;;;;;;;;;; έχω τρελά νεύρα λέμε........... εκτονώθηκα κάπως στον οδηγό χθες αλλά πάλι νεύρα...δεν κοιμάμαι καλά, ο μικρός κάτι έχει, δόντια, άλμα, δεν ξέρω, κουνιέται συνέχεια, κλωτσάει, δεμένος και κοντεύει να βγει από το ρηλάξ, οι δουλειές είναι άπειρες, κυριακή έχουμε μετακόμιση, η μάνα μου με εκνευρίζει, η πεθερά μου το ίδιο (και δεν κάνει και τίποτα αυτή η κακομοίρα αλλά πάλι με εκνευρίζει) καλά για το νίκο δε λέω...θέλω να τον δείρω, όλοι μου φταίνε, ζεσταίνομαι, ιδρώνω, βρωμάω, κολλάνε τα γάλατα, δε χωράω στα καλοκαιρινά, να πω κι άλλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Καλε κατερινα αστες να λενε τις παλιογριες... δουλεια δεν εχουν να κανουν και ασχολουνται με τα παιδια του ξενου κοσμου.. Βεβαια αν καποιος πει κουβεντα για τα δικα τους εγγονια, μαυρο φιδι που τον εφαγε.. Οσο για τον αντρα σου μια χαρα εκανες!! :tongue:

Βρε κοριτσια αυτη την θαυματουργη διαιτα θα μου την στειλετε και εμενα?? Νομιζω οτι δεν πηρα στην εγκυμοσυνη θα το παρω τωρα.. Και ερχεται και καλοκαιρι και δεν ειμαι και εγκυος πλεον να εχω δικαιολογια..:(

mYQbp2.png

Σοφια, χαλαρααααααααααα... το πρωι δεν σε προλαβα στο μσν. Ξυπνησε η μικρη και μετα ειχα να κανω τις απειρες δουλειες.. Εχουν αρχισει και οι ζεστες και δεν θελω να βαλω κλιματιστικο γιατι φοβαμαι για την μικρη.. και ναι και εγω βρωμαω συνεχεια γαλατιλα, πλενομαι συνεχεια αλλα νομιζω εχει απορροφησει το δερμα μου την βρωμα και δεν φευγει με τιποτα.... και αυτα τα ρουχαλακια τα παιδικα θελουν δεκα ωρες σιδερο το καθενα.. ειδικα κατι φορεματακια ειναι αλλο πραγμα... γκρρρρρ. νομιζω θα αρχισω παλι την γκρινια....

mYQbp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!!

Δεν πιστεύω αυτά που σας λένε!! Δεν πάνε καλά οι γριές!!

Εμείς πάλι αρρωστούλες, συνάχι και βήχας!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει? Κάθε τρεις και λίγο κρυωμένες...:-(:sad::-(

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

αχ! και γω κοριτσια προσπαθω να τα κανω ολα και αφηνω τον ευατο μου τελευταιο κι επειδη δεν προλαβαινω να με προσεχω όπως παλια νομιζω οτι ειμαι χαλια πολυ χαλια απεροιποιητη και ολα αυτα!!!!

καθε λιγο μυριζω τις μασχαλες μου καλα το χασα τελειως!! Και με το σπιτι τα χω παρει μονο τη κουζινα θα κανω που δε ξερει η γυναικα πως να μου τα βαλει και τα υπολοιπα η γυναικα δε θα κατσω να τρελαθω!! θα τελιωσω και τις ντουλαπες!!αυτα!! Ας χαρω κια λιγο τη μπεμπουλιτσα μου γιατι από Οκτωβρη θα πηζω και γω οπως το υδροχοοακι!!

Καλα Κατερινακι μια χαρα τους συγιρισες και τον αντρα και την κολωγρια!!!!:-P:razz:

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Μανουλες και μπεμπάκια τι κάνετε?Εμεις ειμαστε πολυ καλα παιδακια!Παιζουμε γελαμε και γκρινιαζουμε σπάνια!Φτου φτου μην τα ματιασω τα παιδια μου

Κατερινακι χαιρομαι που σου αρεσει η διαιτα.Εχει μπολικο φαι και χανεις και κιλα!Εγω συνεχιζω 2η δοση στο καπακι.Θα εχει και 3η και 4η και βλέπουμε

Κοριτσια αδιαθετησα 3η φορα μετα την γέννα.Ο κυκλος μου εγινε σουπερ!

Ινκα και εμεις μια απο τα ιδια.Ανακαινισαμε το σπιτι στο λαγονησι

Γιωργιτσα εγω καταφερα να φτιαξω τα ποδια μου για να φορεσω σαγιοναρες.ουαουυυυ!

Ουτε και μενα μου ειπε ο παιδιατρος να μην τα βγαζω μετα απο εμβολιο

Λιτσακι περαστηκα στο ζουζουνακι!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

koritsia, koitaxte ayto einai sto forum

"Την Παρασκευή η μητέρα μου, που της έχω παρκάρει τα παιδιά στο εξοχικό, φόρεσε στο γιο μου ένα μαγιό βερμούδα που από τη μέσα μεριά έχει διχτάκι. Υπάρχουν τέτοια μαγιό – βερμούδες που σίγουρα τα ξέρετε, δεν είναι μίας μόνο μάρκας αλλά τέτοια μαγιό βγάζουν σχεδόν όλες οι μάρκες.

Όταν λοιπόν πήγε να του το βγάλει το παιδί πετάχτηκε από τον πόνο: « Μη γιαγιά το πουλάκι μου». Όταν κοίταξε πιο προσεχτικά η μητέρα μου είδε ότι κομμάτια από το δέρμα στο πουλάκι του είχαν μπει στο δίχτυ της βερμούδας. Το αποτέλεσμα ήταν να το ελευθερώσουν 2 ώρες μετά στο κέντρο υγείας.

Ήταν το 3ο περιστατικό φέτος. Το διχτάκι δεν είχα καμία τρύπα. Πως φανταζόμαστε ότι γίνεται αυτό μετά από συζήτηση με τους γιατρούς; Το δερματάκι στο σημείο αυτό είναι πολύ μαλακό, φαφατιάζει και από το νερό και σε μία απότομη κίνηση (π.χ. βουτιά) μαγκώνει το πουλάκι. Τα παιδάκια δεν το καταλαβαίνουν. Στη συνέχεια το μαγκωμένο δερματάκι από την πίεση του διχτιού φουσκώνει σε μέγεθος φακής και δε βγαίνει με τίποτα. Τα παιδάκια εντωμεταξύ δε συνεργάζονται να κάτσουν ήσυχα για τον απεγκλωβισμό και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. Εμείς τώρα είμαστε με ένα κόκκινο πουλάκι, αλοιφή και γάζα στο σημείο, αντιβίωση και 4 ημέρες χωρίς μπάνιο! "

prosoxiiiiiiiiiiii!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

pwpw ti einai auto re ioanna. apapa kai ta afinoun na kikloforoun eleos.

elita egw rwtisa th giatro sto teleutaio emvolio pou kaname kai mou eipe enoite oti tha ton vgaleis volta. den allazoume to programma tou mwrou. ase pou h volta voithaei sto na mhn anevasoun pireto.

re paei kala o kosmos ti einai auta pou sas lene? exoun ksefygei telios. katerina koukla einai h korh sou mhn akous kanena. kala ths eipes ths paliogrias.

emena xthes me eprikse mia oti to mwro mou einai matiasmeno giati xasmouriotane. to mwro enoite oti htan wra tou na paei gia upno.

egw simera ekana oliko retousarisma. manikiour pentikiour apotrixosis kai xtenisma. to mono pou den ekana einai vapsimo. niotho poly kala mporw na pw.

aurio tha pame sounio sto eksoxiko gia dio meroules na xalarosoume kai apo paraskeuh tha arxisoume pio entatika to paketarisma pou sxedon teleiwnei giati mallon feugoume thn epomenh vdomada.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...