Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!!!!!!!!!!!!

Χρονια πολλά στα μωράκια με μηνογενέθλια & περαστικά στα αρρωστούλικα...

Εχθές σας διάβασα αλλά δεν πρόλαβα να γράψω, γιατί προσπαθώ να τελειώσω τις μπομπονιέρες της φίλης μου!!!!!

Μummycool ευχαριστώ για το φόρουμ το διάβασα όλο!!!!

Λοιπόν λέμε να κλείσουμε εδώ www.kuramathi.com !!!! eleonora είναι απο το ταξιδιωτικο γραφείο που μου είπες!!! Λέμε για τελευταία βδομάδα Οκτωβρίου, και βρήκα με 1.241ευρώ το άτομο για 7μέρες, 5 νύχτες με πλήρη διατροφή και αεροπορικά εννοείται!!!

Βρε κορίτσια ο μπέμπης όταν γεννήθικε το μεγάλο νυχάκι του ποδιου του δεν είχε βγει ολο και τώρα μεγαλώνει και του τα έκοψα λίγο και έχουν μαζέψει πύον και τα 2.. Τι να κάνω???

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Σοφία και εγώ το σκέφτηκα και χθές πήρα και την παιδίατρο και την ρώτησα...αφού δεν έχει κάνει πυρετό, δεν είναι ίωση..τί να πώ..ξέρετε πόσο χάρηκα χθές το μεσημέρι που πήγα να τον πάρω και τον είδα στην αυλή με τα άλλα παιδάκια να παίζει και να γελάει?Καθόμουν και τον χάζευα, αφού και που με είδε, δεν ηρθε για να φύγουμε, αλλά μου έλεγε 'έλα μανούλα, παίξουμε, κάτσε!"

Από κέφι και όρεξη είναι μια χαρά..να δούμε πώς θα πάει και σήμερα. Σε όλα τα προηγούμενα δοντάκια μας έκανε διάρροιες και τον βλέπω μέρες τώρα που χώνει όλα τα δάχτυλα στο στόμα, αλλά δεν μπορώ να βάλω δάχτυλο και εγώ να δώ γιατί θα με δαγκώσει αλύπητα!Είναι τα τελευταία μας τώρα αυτά, οι πίσω 4 τραπεζίτες, τα υπόλοιπα 16 τα έχουμε..:D

Μόλις τάισα την μπουμπού, πάω να ντυθώ να πάμε για ψώνια..αχ έπιασε καλοκαίρι και χρειαζόμαστε πλήρη γκαρνταρόμπα και για τα 2 μικρά μας!Πρέπει να πάω zara & dpam άμεσα για αγορές. Αλλά αυτή την φορά με φρένο, προσέχουμε πλέον για να έχουμε..;)

Φιλάκια!!!

Τελικά Jend, πώς την λένε την φίλη σου στα ΚΕΠ???

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Paros να περασεις αξεχαστα στο ταξιδακι νομιζω οτι ειναι μια πολυ καλη τιμη και μεις ηταν να παμε περυσι αλλα μαθαμε για τη μπεμπουλιτσα και το ακυρωσαμε!

Παρε το παιδιατρο για το μπεμπουλινι!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Μην δινετε καμια σημασια στο τι λεει ο κοσμος προχθες που ειχαμε παει βολτα με σταματαει μια γρια και μου λεει κοριτσακι ή αγορακι της λεω κοριτσακι μου λεει κριμα και ειναι τροφαντο και ασχημο, δεν πειραζει μεγαλωνοντας θα στρωσει:shock::shock::shock::shock: Καλε ειναι το δικο μου παιδι ασχημο?????

Απαπα... Αν ειναι δυνατον... Εμενα παντως οταν πηγα να την σαραντισω μου λεει μια κατσικα - νεοκορα... ε, δεν ειναι και ασχημο το μωρο σου... α, και το πιο κορυφαιο ηταν που με ρωτησε καποια στιγμη : την γεννησες την μικρη??? και εγω δεν καταλαβα τι εννοουσε... αν γεννησα φυσιολογικα ή με καισαρικη. και οταν της ειπα με καισαρικη μου λεει, δεν πειραζει να το αγαπας σαν να το ειχες γεννησει.....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια που ειναι η Ινκα??? Εχει μιλησει καμια μαζι της???

το ιδιο αναρωτιομουνα και εγω αν δεν εμφανιστει μεχρι αυριο σκεφτομαι να την παρω τηλ ή να της στειλω μηνυμα να δω αν ειναι καλα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

καλημερα!!!!!

εχω αρχισει να πιστευω πως βγαζουμε δοντια εχουμε απειρα σαλια, βαζουμε τις μπουνιες μεσα στο στομα και γκρινια που και που που οταν της κανω μασαζακι στα ουλακια ανακουφιζεται.

Μην δινετε καμια σημασια στο τι λεει ο κοσμος προχθες που ειχαμε παει βολτα με σταματαει μια γρια και μου λεει κοριτσακι ή αγορακι της λεω κοριτσακι μου λεει κριμα και ειναι τροφαντο και ασχημο, δεν πειραζει μεγαλωνοντας θα στρωσει:shock::shock::shock::shock: Καλε ειναι το δικο μου παιδι ασχημο?????

Αφηστε τα 2 παιδια ειναι χαος αφου τις προαλλες ελεγα με τον αντραμου ποσο ευκολα ηταν με το ενα μονο και τοτε παραπονιομαστον και μας φαινοταν δυσκολο τωρα το ενα μονο μου φαινεται περιπατος

Ολγα ευχαριστω πολυ για την διαιτα ειμαι 4η μερα και ηδη εχωχασει 1,5 κιλο επιτελους η ζυγαρια εδειξε το πολυποθητο 6 μπροστα γιουυυυυυυυπι

Θελω κι εγώ την δ'ιαιτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Please!!!!!

Με τον θηλασμό κάνει?????

lX5Hp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!!!!!!!!!!!

Χρονια πολλά στα μωράκια με μηνογενέθλια & περαστικά στα αρρωστούλικα...

Εχθές σας διάβασα αλλά δεν πρόλαβα να γράψω, γιατί προσπαθώ να τελειώσω τις μπομπονιέρες της φίλης μου!!!!!

Μummycool ευχαριστώ για το φόρουμ το διάβασα όλο!!!!

Λοιπόν λέμε να κλείσουμε εδώ www.kuramathi.com !!!! eleonora είναι απο το ταξιδιωτικο γραφείο που μου είπες!!! Λέμε για τελευταία βδομάδα Οκτωβρίου, και βρήκα με 1.241ευρώ το άτομο για 7μέρες, 5 νύχτες με πλήρη διατροφή και αεροπορικά εννοείται!!!

Βρε κορίτσια ο μπέμπης όταν γεννήθικε το μεγάλο νυχάκι του ποδιου του δεν είχε βγει ολο και τώρα μεγαλώνει και του τα έκοψα λίγο και έχουν μαζέψει πύον και τα 2.. Τι να κάνω???

καλά θα είναι τέλεια!!!!!!! Ζηλέυω.........................χχχχχχχχχχχ

Κι εμάς το πακέτο κάπου εκεί είχε πάει.. Όσο για την περίοδο που θα πάτε είναι η καλύτερη!!

Τώρα για το μωράκι κατευθείαν παιδίατρο δεν το συζητώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

kalimera koritsia !!!!

mou lipsateeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!eixa paei loutraki psk...teliosa me to spiti to anakenisa!!!!!!i foufou mou kyria ekei mes to giapi koimotan etroge tin thilaza mesa se mia kouta!!!!xaxaxaxa!!!!

den ekana mpanio itan vromiki i thalassa oute ta patousakia tis evala...epine kafe me ton mpampa tis ki ego araksa stin ksaplostra me ta periodika mou..gia 10 lepta eniosa eleftheri ...

ta vradia vgename gia fagito kai gia poto!!!!ekso xoris tsigara....

kala ti einai ayta pou akoute vre koritsia;;;ti kosmos yparxei!!!!!giota aporo pos den tin xastoukises!!!!me tosa pou exeis perasei...

katerina !!!!!asximi tin kouklitsa sou;;;;;kai rotise an einai koritsi ;;;pou einai mes tin thilikotita i neraidoula!!!!!!!

paros!ti orea !!!!!na peraeis super!!!!!!

eleonora giati na tis diseis kseno ;gia na mi ksipnaei ana 4oro;am de!!!!emena xtes ksipnise 2 tis eedosa mono stithos ksipnise 6 me stithos kai 180 ml kseno ksipnise10 !rikse mia matia stis thiles mipos den einai gi 3 minon ...

rgo tis dino prota panta stithos kai meta mpoukali...alios den kathete ektos an imaste me kosmo !!!!!

isaste oles kala;

den prolava na sas diavaso....

inka

AW3sp2.png

kala ti einai ayta pou akoute vre koritsia;;;ti kosmos yparxei!!!!!giota aporo pos den tin xastoukises!!!!me tosa pou exeis perasei...

Και εγω για το ιδιο απορω... Αλλα απο τοτε που ηρθε η μικρουλα νομιζω πως πια δεν νευριαζω με τιποτα.. Τα βλεπω ολα οπως η mummy, χαλαραααααα...

Οσο για αυτα που εχω περασει τι να πω ρε Ινκα... Μονο τις ενεσεις που εφαγα .. (πανω απο 200 παρακαλω...) , αφου ακομα δεν μπορω να καθησω κανονικα.. ποναει ο απαυτος μου!!!

mYQbp2.png

καλημερα omorfes kai omorfa mpempakia!!!!!!!ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΑΣΧΗΜΗ.

ΚΑΛΕ ΠΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΑΛΙ.ΕΓΩ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΤΑΧΩ ΤΑΙΣΕΙ 7 ΚΑΙ ΜΕΤΑ 10 ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ 11 ΜΕ 7 ΣΕΡΙ.Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΟΥΛΕΣ.Η ΜΠΕΜΠΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΙΔΕΡΟ.

ΟΥΦ!!!!!ΠΛΕΝΩ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ, ΣΕΝΤΟΝΙΑ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ.ΤΑ ΒΟΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΠΛΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΞΩ.ΕΣΥ ΣΟΦΙΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ?ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΕΤΟ

PN8Qp2.png

csXep2.png

πειτε τα βρε κοριτσια οχι και η μπεμπε μου ασχημη ετσι κι αλλιως υπαρχει ασχημο μωρακι??? ενταξει το ξερω οτι ειμαστε λιγο παχουλουλες αλλα οχι και ασχημες, εγω ευτυχως δεν τσαντιζομαι με τετοια γελαω της απαντησα οτι επιτηδες το καναμε ασχημο για να μην τοματιαζουν οι γριες που θα το κοιτανε κι εφυγε η παλιογρια χιχιχι

ελιτα δεν υπαρχει προβλημα να τα βγαλεις και πυρετο να ανεβασουν συνηθως 8 ωρες μετα το εμβολιο ανεβαζουν οχι πριν για να εισαι σιγουρη ομως εχε και το ντεπονακι με μια συριγγουλα μαζι

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

xaxaxaxxaaxaxa katerina etsi apantises?sigxaritiria kai gia ta kila !!!!!!ego atha anevo avrio stin zigaria ...giati sto loutraki ...mexri kai loukouma efaga !!!!!

giota ki ego etsi eidika ton teleytaio mina oti kai na mou lene eimai xalari ...akoma kai me tin mama mou to kseperasa ..terma i ormoniki tsita !!!!!!

georgia ase ego proxtes pou psilokatevaza ta kalokerina kai imouna pano stin skala ..tin eixa apo kato na me koitaei...molis katevena apo tin skala ksipnage ...molis anevena xalarone...kai koimotane ...

exo ki ego trelo treksimo ...eforia ,ximoniatika,vaptisi,....

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...