Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σημερα την επαθα οπως προχθες η Μαρια με τις γιαγιαδες. Πηγαμε στα τζαμπο και την ειχε ο μπαμπας της με τον μαρσιπο και χαζευαμε παιχνιδακια και καποια στιγμη ακουω κατι θειτσες απο πισω να σχολιαζουν και να λενε... ''Κοιτα, κοιτα το στριμωξανε το μωρο σ'αυτο το πραγμα και αυτοι χαζολογανε...'' Με επιασαν απιστευτα νευρα ... Γκρρρρρρρρρρρρρρ.

Αααα και το πρωι πηγαμε στον φουρνο και μου λεει η φουρναρισσα ..ποσο ειναι? 3 μηνων της απανταω και μου λεει .. και γιατι ειναι τοσο μικρη? σαν νεογεννητο φαινεται.. την ταίζεις????????????? Οχι μωρη κατσικα την αφηνω νηστικια.......Γκρρρρρρρρρρ τα νευρα μου... :twisted::twisted::twisted:

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σήμερα υπογράψαμε το συμβόλαιο! μας πήρε κάπου τρεις ώρες αλλά τα καταφέραμε, μπουρδουκλώθηκαν λίγο, έσκασε και ο μπέμπης 3 ώρες εκεί μέσα,

Καλοριζικοοοοοοοοοοοοοο......... Να ζησετε πολλα ομορφα και ευτυχισμενα χρονια στο νεο σας σπιτακι και να το γεμισετε με πολλα παιδικα γελακια!!!!!!!

οι παιδικές δε μου άρεσαν και πάρα πολύ, μάλλον μονόχρωμη θα του την κάνω, το πλάτος της κουρτίνας είναι το πλάτος του παραθύρου επί πόσο;;

Αν το υφασμα δεν ειναι πολυ λεπτο ειναι το πλατος του παραθυρου *2.5

Αν ομως ειναι λεπτο ειναι *3

mYQbp2.png

Αααα και το πρωι πηγαμε στον φουρνο και μου λεει η φουρναρισσα ..ποσο ειναι? 3 μηνων της απανταω και μου λεει .. και γιατι ειναι τοσο μικρη? σαν νεογεννητο φαινεται.. την ταίζεις????????????? Οχι μωρη κατσικα την αφηνω νηστικια.......Γκρρρρρρρρρρ τα νευρα μου... :twisted::twisted::twisted:

Ειχα κι εγω ενα παρομοιο, που να ξερεις @#$@# τι εχει περασει το μωρο μου και ειναι ακομα ετσι μικρουλης. Αντε με το κοντο και το μακρυ του καθενος!!!!!!!

Καλημερα σας ειπα??

Εχω και την κορουλα συναχωμενη και θελει να ειναι ολο πανω από το μπεμπη. Και δεν πρεπει επουδενι να μου αρρωστησει, γιατι εχουμε και τη μαγνητικη στις 25 και πρεπει να ειναι εντελως καλα...

Οσο για τη ζεστη, επειδη δυο τρεις μερες ο μικρος μειωσε την ποσοτητα, ο γιατρος ειπε να ειναι πολυ ελαφρα ντυμενος την ωρα που τρωει.

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω μπιμπερό avent αλλά δεν τα χρησιμοποιώ ακόμα γιατί το μωράκι μου δεν παίρνει το μπιμπερό.... μπορείτε να μου πείτε πώς να την κάνω να πίνει έστω και λίγο ξένο?????

Εχθές το βράδυ δεν χόρτασε με το δικό μου και κατά τις 4 ξύπνησε κι έφαγε και μετά στις 8 οπότε δεν κοιμήθηκα το πρωί σηκώθηκα και σιδερώνω.....

Όποτε έχω προσπαθήσει να της δώσω ξένο μετά το δικό μου δεν το θέλει και κάνει εμετό.... στην αρχή το έπαιρνε αλλά από τότε που εδραιώθηκε το γάλα μου δεν το παίρνρι με τίποτα.. εκτός κι αν το δώσει η μητέρα μου όταν λείπω.

Πέστε καμιά ιδέα..

Φιλάκια!!!!

lX5Hp3.png

mummycool άντε με το καλό!!!!!

Κοιτάξτε να ευχαρηστηθείτε το σπιτάκι σας και το παιδάκι σας + μην αναλώνεστε (όσο μπορείτε) σε εξωγενείς παράγοντες.... να το ζήσετε.... όλα τα άλλα είναι ανούσια..

Έτσι πιστεύω...

:))))))))

lX5Hp3.png

Καλημέρα κορίτσια..!!!

Κουτουλάω από την νύστα..το βράδυ ξυπνάω σε μιά φάση, χωρίς λόγο και λέω ας πάω να τσεκάρω τα μωρά (σημείωση:σας έχω πεί πώς την μπέμπα την έχω στο δωμάτιο της από την 1η ημέρα? Την παρακολουθώ με κάμερα βέβαια!) και βλέπω τον Νικόλα να είναι ξύπνιος και να κάνει μπούκλα το μαλλί του- σημάδι ότι νυστάζει, Πάω λοιπόν να τον σκεπάσω και όπως τον πιάνω με το χέρι μου για να τον γυρίσω πιάνω κάτι υγρό...είχε κάνει διάρροια και είχε φτάσει μέχρι τον λαιμό, ο κακομοιρούλης!Και καθόταν εκεί και δεν μιλούσε βρε κορίτσια!Τον άτιμο..!!Τον σηκώνω, τον πλένω, τον αλλάζω, αλλάζω σεντόνια, βάζουμε θερμόμετρο, καθόλου πυρετό..αλλά πού μετά ύπνος??Και η ώρα να είναι 5 παρά..πάμε καναπέ, τον παίρνω αγκαλιά, τίποτα!Μαμά, μίκυ να δούμε..ρε Νικόλα κοιμήσου, τίποτα!Μέχρι το πρωί ήμασταν έτσι. Του φτιάχνω γάλα αραιωμένο, κάνει πάλι κακά του, ευτυχώς όχι όπως χθές, έχουν σφίξει κάπως και τον ετοιμάζω για τον παιδικό..και αρχίζει η γκρίνια, δεν θέλω, μανούλα μου σπίτι και τέτοια..!Και εκεί που σκέφτομαι "μα πόσο άκαρδη μάνα είσαι?" ΄ξανφικά βλέπει το καπέλο του μπομπ του μάστορα και αρχίζει να παίζει...!!Και αρχίζει να γελάει και τέτοια..!

Μόλις του λέω, πάρε την τσαντούλα σου, πάλι γκρίνια..μόλις του λέω , στο σχολείο πάιζουν τον Μικύ και θα τον χάσεις, πήρε την τσάντα και τα κλειδιά "πάμε μπαμπάκα!"..αχ το παιδάκι μου!!!

Ελπίζω οι διάρροιες να είναι από δοντάκια...ωχ κλαίει η μπεμπού!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα κορίτσια..!!!

Κουτουλάω από την νύστα..το βράδυ ξυπνάω σε μιά φάση, χωρίς λόγο και λέω ας πάω να τσεκάρω τα μωρά (σημείωση:σας έχω πεί πώς την μπέμπα την έχω στο δωμάτιο της από την 1η ημέρα? Την παρακολουθώ με κάμερα βέβαια!) και βλέπω τον Νικόλα να είναι ξύπνιος και να κάνει μπούκλα το μαλλί του- σημάδι ότι νυστάζει, Πάω λοιπόν να τον σκεπάσω και όπως τον πιάνω με το χέρι μου για να τον γυρίσω πιάνω κάτι υγρό...είχε κάνει διάρροια και είχε φτάσει μέχρι τον λαιμό, ο κακομοιρούλης!Και καθόταν εκεί και δεν μιλούσε βρε κορίτσια!Τον άτιμο..!!Τον σηκώνω, τον πλένω, τον αλλάζω, αλλάζω σεντόνια, βάζουμε θερμόμετρο, καθόλου πυρετό..αλλά πού μετά ύπνος??Και η ώρα να είναι 5 παρά..πάμε καναπέ, τον παίρνω αγκαλιά, τίποτα!Μαμά, μίκυ να δούμε..ρε Νικόλα κοιμήσου, τίποτα!Μέχρι το πρωί ήμασταν έτσι. Του φτιάχνω γάλα αραιωμένο, κάνει πάλι κακά του, ευτυχώς όχι όπως χθές, έχουν σφίξει κάπως και τον ετοιμάζω για τον παιδικό..και αρχίζει η γκρίνια, δεν θέλω, μανούλα μου σπίτι και τέτοια..!Και εκεί που σκέφτομαι "μα πόσο άκαρδη μάνα είσαι?" ΄ξανφικά βλέπει το καπέλο του μπομπ του μάστορα και αρχίζει να παίζει...!!Και αρχίζει να γελάει και τέτοια..!

Μόλις του λέω, πάρε την τσαντούλα σου, πάλι γκρίνια..μόλις του λέω , στο σχολείο πάιζουν τον Μικύ και θα τον χάσεις, πήρε την τσάντα και τα κλειδιά "πάμε μπαμπάκα!"..αχ το παιδάκι μου!!!

Ελπίζω οι διάρροιες να είναι από δοντάκια...ωχ κλαίει η μπεμπού!

Κάνε υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντως μπράβο σου.... Με ένα παιδί τελικά δεν είναι τίποτα ε?????

Εγώ είμαι στην αρχή ακόμα και σκέφτομαι με το 2ο τι θα γίνει?????

Γι' αυτό σου λέω ΗΡΩΑΣ!!!!!! + όλες οι μανούλες με 2,3 παιδάκια. ε! για περισσότερα δεν το συζητώ.....χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Επανήλθα..κορίτσιά ένα σας λέω!!!Το ένα παιδί είναι...παράδεισος!!!Χαχαχαχα...αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνεις με τίποτα, αν δεν έρθει το 2ο!!Και εγώ όταν είχα ένα, νόμιζα πώς ήταν δύσκολα, αλλά όταν έρχεται και το 2ο..τα βλέπεις όλα!!!

Να είναι καλά τα παιδάκια μας και τα παιδάκια σε όλον τον κόσμο, τίποτα δεν είναι πιο στενάχωρο και δύσκολο να αντιμετωπίσεις από ένα παιδάκι που δεν έχει την υγεία του!!

Να είναι καλάαααααααααααααααααααα...!!!

Παώ να απλώσωωωωω...έφυγα @-->-->

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Aχ εμεις ξυπνησαμε στις τεσσερις για φαγητο.. Ελεος, οπως παλια!! Εφαγε και μετα ξυπνησα τον μπαμπα της να την κρατησει λιγο να ρευτει και να την κοιμησει. Το επομενο που θυμαμαι ειναι που ξαναξυπνησε στις εννια παλι για φαγητο!!

Εχω βγαλει τα καλοκαιρινα και γινεται πανικος.. Μονο τα πουκαμισα του αντρα μου (στην δουλεια καθε μερα κουστουμι...) θελω μια μερα!! Ομως φετος εχουμε και μια καινουρια ντουλαπα να ετοιμασουμε!! Με ροζ φορεματακια!!!

mYQbp2.png

καλημερα!!!!!

εχω αρχισει να πιστευω πως βγαζουμε δοντια εχουμε απειρα σαλια, βαζουμε τις μπουνιες μεσα στο στομα και γκρινια που και που που οταν της κανω μασαζακι στα ουλακια ανακουφιζεται.

Μην δινετε καμια σημασια στο τι λεει ο κοσμος προχθες που ειχαμε παει βολτα με σταματαει μια γρια και μου λεει κοριτσακι ή αγορακι της λεω κοριτσακι μου λεει κριμα και ειναι τροφαντο και ασχημο, δεν πειραζει μεγαλωνοντας θα στρωσει:shock::shock::shock::shock: Καλε ειναι το δικο μου παιδι ασχημο?????

Αφηστε τα 2 παιδια ειναι χαος αφου τις προαλλες ελεγα με τον αντραμου ποσο ευκολα ηταν με το ενα μονο και τοτε παραπονιομαστον και μας φαινοταν δυσκολο τωρα το ενα μονο μου φαινεται περιπατος

Ολγα ευχαριστω πολυ για την διαιτα ειμαι 4η μερα και ηδη εχωχασει 1,5 κιλο επιτελους η ζυγαρια εδειξε το πολυποθητο 6 μπροστα γιουυυυυυυυπι

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

α την κ___γρια! α πα πα καλέ τι άσχημη η κούκλα σου; είναι σοβαρή;;;

ελεονώρα χαζό καλέ είναι το παιδί να πιει ξένο αφού έχει το δικό σου;;; αφού πίνει όταν λείπεις μια χαρά, όταν γυρίσεις στη δουλειά μπορείς να τη θηλάζεις τις ώρες που είσαι σπίτι και όταν λείπεις θα της δίνουν ξένο, ποιος θα σου την κρατάει;

αν θέλεις να το κόψεις σιγά σιγά βγάζε με το θήλαστρο στην αρχή δίνε της δικό σου με μπιμπερό, μετά μισό μισό με το ξένο και στο τέλος μόνο ξένο, κάπου το διάβασα στο φόρουμ

κι εγώ είμαι πτώμα αλλά δε φταίει ο μπέμπης

ιωάννα μήπως να μην τον έστελνες παιδικό; μήπως είναι καμιά ίωση;

σήμερα έχουμε τη δεύτερη δόση του infrarix hexa του εξαπλού

i1lzp2.png

Καλημερα φιλεναδες!! Τι κανετε!!! Τι διαβαζω θεε μου τι εχετε ακουσει! Γιωτακι και Κατερινα μα ειναι δυνατον δε το πιστευω ομως ετσι! τι αγενεια κυκλοφορει ανηποτη!!!!!Αυτες οι ηλικιες ειναι τα προτυπα μας υποτιθεται!! ΒΛΑΧΟΙ!!!! ΤΑ ΧΩ ΠΑΡΕΙ!!!!

Εμεις αλλαξαμε γαλα τελικα πηραμε το almironΗΑ1 και αρχιζουμε σιγα, σιγα κουταλι γιατι εκανε τις τελευταιες μερες εμετο σχεδον σε ολα τα γευματα δεν ετρωγε εκλαιγε και σταματουσε το φαι και ολα οσα σας εχω πει!!! Για να δουμε πως θα παμε!

Νοιωθω τυψεις κοριτσια ολο το παραταω το κοριτσακι και τρεχω να κανω δουλειες και φωναζει μονη της!! Αντε να τελιωσω εχω ξεσικωσει τη κουζινα να κανω τα ντουλαπια μεσα εξω!

Αυτα σιδερωνω εν το μεταξυ!!

ΟΥΦΦΦΦΦΦ!!!

Ιωαννα και ολες οι μανουλες με πανω απο 1 παιδακι πως τα βολευεται!

Ελιτα και μεις εχουμε αρχισει τουμπες και μας αρεσει πολυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!! Και πιανουμε τη κουδουνιστρα τα μαλλια της μαμας και τα τραβαμε αλυπητα και οτι αλλο κινειται!!!! εννοειται οτι ολα τα χωνουμε στο στομα!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...