Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ιωάννα άντε θα τελειώσει κι αυτό να ξεμπερδεύεις....

δεν είναι ακριβώς πόνος αυτό που νιώθω και δε νομίζω να έχει σχέση με τα ράματα, απλά είναι τελείως ξερά εκεί κάτω...όση ώρα και να περάσει...

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

κάπου μεταξύ 3 και 6 μηνών είναι καλό να πηγαίνουν στο δωμάτιό τους λένε....

ε τωρα ξερεις εσυ!!!!υπολογιζω με τη διορθωμενη τα δικα μου αρα απο φθινοπορο που δε θα χωραμε στο λικνο.αχ.στο καινουριο σπιτι που θα φτιαξουμε τοα δικα τους δωματιακια.αν και στην αρχη θα ταχω μαζι μεχρι να κοιμηθουν σε κρεβατια 3-4 χρονων.

κοριτσια πηγα τσα λιροι στα πεταχτα.εκει θα παω να ψωνισω κουρτινες πολλα σχεδια ραμενες κομμενες τρομερη ποικιλια και καλες τιμες.και διαφορα για τα μπανια και για τα παιδικα.πηγα απλα για ναδω και εμεινε ο αντρας μου στο αμαξι με τα μωρα .μεθαυριο θρθει ο πατερας μου με τη μανα μου για να μας βαψει το σπιτι αν ειναι θα μας τα κρατησουν να παμε να ψωνισουμε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Χαρουμενα μηνογενεθλια στα μπεμπακια. Και περαστικα στα αρρωστουλια.

Εμεις χτες κλεισαμε τρεις μηνες.

Εχω κι εγω τη μικρη κρυωμενη και εστειλα το μπεμπη στη μαμα μην τον κολλησει γιατι ολο πάνω του θελει να ειναι.

Απο το πρωι ψαχνω να κλεισω ραντεβου για επαναληπτικες εξετασεις στο μπεμπη. Εχουμε αυτια ματια νεφρα καρδια. Μονο καρδια στο ωνασειο καταφερα. Δεν ξερω για τα υπολοιπα και κανεναν γιατρο, μηπως εχετε κατι υπόψη. Δεν με νοιαζει δημοσιο ή ιδιωτικο, αλλα για ιδιωτικο μας βλεπω, ευρωκλινικη ιασω μητερα, πειτε καμια αποψη.....

χρόνια σας πολλά!!!

νατάσσα πες μας κάτι για το μπέμπη σου....καιρό έχουμε να ακούσουμε νέα του! ;)

i1lzp2.png

ε τωρα ξερεις εσυ!!!!υπολογιζω με τη διορθωμενη τα δικα μου αρα απο φθινοπορο που δε θα χωραμε στο λικνο.αχ.στο καινουριο σπιτι που θα φτιαξουμε τοα δικα τους δωματιακια.αν και στην αρχη θα ταχω μαζι μεχρι να κοιμηθουν σε κρεβατια 3-4 χρονων.

κοριτσια πηγα τσα λιροι στα πεταχτα.εκει θα παω να ψωνισω κουρτινες πολλα σχεδια ραμενες κομμενες τρομερη ποικιλια και καλες τιμες.και διαφορα για τα μπανια και για τα παιδικα.πηγα απλα για ναδω και εμεινε ο αντρας μου στο αμαξι με τα μωρα .μεθαυριο θρθει ο πατερας μου με τη μανα μου για να μας βαψει το σπιτι αν ειναι θα μας τα κρατησουν να παμε να ψωνισουμε

κι εγώ ειδα κουρτίνες στο λερόυ μου χε πει και η καρδούλα, θα δω και στο ικέα, έχω και 2 που θέλουν κόντεμα γιατί θα βάλω κουρτινόξυλα στο καινούριο, έχει και έτοιμα ρόμαν (πακέτο) στο λερόυ αλλά το ύψος το είδα 1,80 και ήθελα να μετρήσω τα παράθυρα, λίγο μου φάνηκε όμως

οι παιδικές δε μου άρεσαν και πάρα πολύ, μάλλον μονόχρωμη θα του την κάνω, το πλάτος της κουρτίνας είναι το πλάτος του παραθύρου επί πόσο;;

i1lzp2.png

Tι κανετε μανουλες???

ευτυχως η μπεμπα ειναι καλυτερα λιγοτερο μπουκωμενη οποτε μαλλον την γλυτωσαμε ελαφρα.

mummycool, georgiab , natasaz χαρουμενα μηνογενεθλια στα μπεμπακια σας!!!!!

Να ρωτησω εχει καμια μπιμπερο avent?? τις εχω τις πιπιλες 3+ μηνων απο 1 μηνος οι αλλες την εκνευριζαν ηθελε γρηγορη ροη και τις τελευταιες μερες σαν να την εκνευριζουν και αυτες δηλαδη εκει που ρουφαει τσαντιζεται και γκρινιαζει, αν εχει καμια αβεντ τι πιπιλες βαζετε???

ραμονιτσα που εισαι καλε??? Μας ελειψες πως περασατε στην Κρητη?

Ινκα που ειιιιισαι????

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

κι εγώ ειδα κουρτίνες στο λερόυ μου χε πει και η καρδούλα, θα δω και στο ικέα, έχω και 2 που θέλουν κόντεμα γιατί θα βάλω κουρτινόξυλα στο καινούριο, έχει και έτοιμα ρόμαν (πακέτο) στο λερόυ αλλά το ύψος το είδα 1,80 και ήθελα να μετρήσω τα παράθυρα, λίγο μου φάνηκε όμως

οι παιδικές δε μου άρεσαν και πάρα πολύ, μάλλον μονόχρωμη θα του την κάνω, το πλάτος της κουρτίνας είναι το πλάτος του παραθύρου επί πόσο;;

ουτε εμενα μου αρεσαν οι παιδικες, ειχε ωραιες μονοχρωμες και διαφανεις οργαντζες ομως, γαλαζιες, πορτοκαλι, φουξια, ροζ πολυ ωραιες λεω να παιξω με διχρωμιες

αν ειναι για υφασμα και την θες πλουσια υπολογιζε το δυπλασιο, δηλαδη αν παραθυρο 1,50 εσυ θες 3

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

το ίδιο έλεγα κι εγώ κατερίνα έχω το Small στα μπουκαλάκια της medela και έλεγα να μεγαλώσω λίγο την τρυπούλα αλλά ίσως είναι καλύτερα να ζορίζεται λίγο να μην καλομαθαίνει με το μπιμπερό...

πάντως όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία θα ναι δράμα ο θηλασμός, με βλέπω να μπαίνω κάτω από το ντους για να τον ταίζω........

i1lzp2.png

ουτε εμενα μου αρεσαν οι παιδικες, ειχε ωραιες μονοχρωμες και διαφανεις οργαντζες ομως, γαλαζιες, πορτοκαλι, φουξια, ροζ πολυ ωραιες λεω να παιξω με διχρωμιες

αν ειναι για υφασμα και την θες πλουσια υπολογιζε το δυπλασιο, δηλαδη αν παραθυρο 1,50 εσυ θες 3

ρωτάω γιατί μου μεινε πράσινη γάζα από τη βάφτιση δύο κομμάτια μήκους τριών μέτρων και πλάτους 1,5 το καθένα, ίσως κάνουν για το παιδικό, κάπου 1,5 πρέπει να ναι το παράθυρο, πρέπει να τα μετρήσω

i1lzp2.png

ρωτάω γιατί μου μεινε πράσινη γάζα από τη βάφτιση δύο κομμάτια μήκους τριών μέτρων και πλάτους 1,5 το καθένα, ίσως κάνουν για το παιδικό, κάπου 1,5 πρέπει να ναι το παράθυρο, πρέπει να τα μετρήσω

ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΒΑΛΕΙς ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙς ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...