Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε κορίτσια η μικρή θα με τρελάνει.

Το πρωί είχε 37,2 και τώρα 36,3!! Πλάκα μου κάνει ή προσπαθεί απλά να με λαχταρήσει???

Υπάρχει περίπτωση να ανέβασε θερμοκρασία λόγω ζέστης? (Νομίζω σας έχω ξαναρωτήσει...)

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιτσακι εμενα ο παιδιατρος μου ειχε πει πως μερικα παιδακια ανεβαζουν θερμοκρασια οταν κανει ζεστη και δεν ειναι ανησυχητικο...

Καρδουλα τι κανει ο πριγκηπακος??? Απο κακα πως παμε σημερα??? Εγω παντως λεω μηπως επειδη δεν μπορουσε να σου παρει δωρακι εχθες, σου εδωσε αυτο που μπορουσε να κανει!! χιχι....:tongue:

Νατασουλα χρονια πολλα και σε σας!! Απο γιατρους και εγω δεν ξερω να σε βοηθησω.. Καλο θα ηταν ομως να ρωτησεις τον παιδιατρο. Αυτος σιγουρα θα ξερει να σε βοηθησει.

Mummy φοβερο βλεμμα ο μικρος!!!

Ινκααααααααα που εισαι καλε?????

mYQbp2.png

Η δικια μου εχθες το βραδυ επεσε για υπνο απο τις εντεκα και τεταρτο αλλα εγω δεν ξερω τι επαθα και το ματι γαριδα... Καταφερα να κοιμηθω στις τεσσερις αλλα η μικρη ξυπνησε στις εξι και μαζι με αυτην και εγω...:( Αυτο μας ελειπε τωρα να με πιασουν και αυπνιες.. Εδω λεμε πως θα καταφερουμε να κοιμομαστε λιγο παραπανω και εγω παλι αυπνιες. Παντως βρε κοριτσια ετσι οπως την κοιταζα εχθες που κοιμοταν διπλα μου θυμηθηκα το πρωτο μας βραδυ στο σπιτι μας (μετα την γεννα) που ημουν κομματια απο την κουραση αλλα απο την μια φοβομουν να κοιμηθω και δεν ελεγχω την αναπνοη της (!!!) και απο την αλλη ηθελα να την κοιταζω συνεχεια και να την χορτασω!! Συγκινηθηκα πολυ... :P. Αχ οταν ερθει η ωρα να την παω στο δωματιο της πως θα κοιμαμαι χωρις το παιδακι μου διπλα μου?????

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Η δικια μου εχθες το βραδυ επεσε για υπνο απο τις εντεκα και τεταρτο αλλα εγω δεν ξερω τι επαθα και το ματι γαριδα... Καταφερα να κοιμηθω στις τεσσερις αλλα η μικρη ξυπνησε στις εξι και μαζι με αυτην και εγω...:( Αυτο μας ελειπε τωρα να με πιασουν και αυπνιες.. Εδω λεμε πως θα καταφερουμε να κοιμομαστε λιγο παραπανω και εγω παλι αυπνιες. Παντως βρε κοριτσια ετσι οπως την κοιταζα εχθες που κοιμοταν διπλα μου θυμηθηκα το πρωτο μας βραδυ στο σπιτι μας (μετα την γεννα) που ημουν κομματια απο την κουραση αλλα απο την μια φοβομουν να κοιμηθω και δεν ελεγχω την αναπνοη της (!!!) και απο την αλλη ηθελα να την κοιταζω συνεχεια και να την χορτασω!! Συγκινηθηκα πολυ... :P. Αχ οταν ερθει η ωρα να την παω στο δωματιο της πως θα κοιμαμαι χωρις το παιδακι μου διπλα μου?????

Αχ κι εγω αυτο σκεφτομαι πουταχω διπλα.στεναχωριεμαι να τα βαλω στην κουνια.τωρα τα ακουω τα βλεπω.

λιτσακι ειναι απο τη ζεστη μην αγχωνεσαι.37,2 δεν ειναι πυρετος μην ανησυχεις εμενα παλι μουσκιδι ξυπνησαν.και ο μπεμπης αφου τον αφησα με το φανελακι.

κοριτσια σημερα ειχαμε προοδο.τα εβαλα και τα δυο μπρουμιτα στο κρεββατι ενω δε νυσταζαν.ο μπεμπης αρχισε τα βογγητα και τη γκρινια νευριαζε εσπρωχνε με τα χερια αλλα τιποτα.η δε μπεμπα κοιταζε το μπαμπα της στα δεξια και αρχισε να σπρωχνει χερια ποδια να γυρισει, αρχισε να τουμπαρει και της εδωσα μια μικρη ωθηση και γυρισε ανασκελα.μετα την ξαναβαλαμε και της φωνε=αζε ο μπαμπας ελα ελα μπεμπα σηκωνε αυτη το κεφαλι και τα ποδια εγερνε εγερνε και τσουπ ξανα ανασκελα.και μετα πηρε το κολαι και το ξανακανε.εμεις φωνες παλαμακια, μπραβο αυτη θα ελεγε τρελλοι ειναι αυτοι?χαχα!!!!και στο τελος κουραστικε και βαρεθηκε εβαλε το δαχτυλο και αραξε.ο μπεμπης μπα μονο τσαντιλα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Χρόνια πολλά στα εορτάζοντα μωρουλίνιαααααααααααααααααααααα!!!

Ο Νικόλας έχει από το Σαββάτο διάρροιες, και του κάνω διατροφή. Ευτυχώς δεν έχει βάλει πυρετό..σήμερα το πρωί ξεκίνησε για τον παιδικό με κλάμα, μανούλα μου και τέτοια, και μόλις έφτασε και είδε την δασκάλα του, γυρίζει και λέει του μπαμπά του "γειά σου!"..και μετά κάθομαι και στεναχωριέμαι!!Αχ το μικρό μου διαολάκι..!!

Κατα τ'άλλα ησυχία, δόξα τον Θεό..το μεσημέρι μου λέει ο άντρας μου, πήγαινε να κοιμηθείς, θα κάτσω εγώ με την μπέμπα, πάω και εγώ η καλή σου,αλλά..??Το μάτι γαρίδα!Τέτοια υπερένταση..απίστευτη@@ σηκώθηκα μετά από μιά ώρα, εντελώς κομμάτια!!γκρρρρρρρ...

Πλησιάζει και ο καιρός για την εγχείριση...5 και σήμερα οεο!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ναι αλλά έχει σε μερικά πλήρη διατροφή! Οπότε εξτρα είναι τα ποτα&οτι ψωνισεις!!!

nai einai plhrh diatrofh...kai malista boufes kai ti boufes..... arketa metra boufes gia na kalypsei tis opoies ethnikothtes filoxenei... etoimasou na gyriseis me kilakia!!! xxxxxx

lX5Hp3.png

geiaaa

ela ioanna mou min tin skeftesai etsi arnitika..ola kala 8a pane! ante na pas na ksemperdeueis m ayto na apolauseis me iremia ta paidakia sou kai to kalokairaki pou erxetai !!

mummy o bentoyzakos einia apla apisteutos !!!! cool opos k i mama tou !!!!!!!!!!!!

simpe8era ti aipnies einia aytes ?? toulaxiston den ksipnas ton simpe8ero na to ekmetaeuteite kapos ???

ego koritsia ton ebgala apo to domatio edo kai kana 10imero, den ksero an einia noris i oxi alla stin kala8ouna den xorouse allo kai den xoraei kai me tpt i kounia sto domatio mas ..einai kounia pou meta ginetai krebati den ksero ti piga kai dialeksa kai edo tooso megali, telos panton, aytos mia xara koimatai opos sas exo pei, gia tin akribeia kserenetai!!!!!!!!!

ayto pou mou ksekinise simera einai APISTEYTI gkrinia gia na koimi8ei!!!!!!! kai tsantila megali, bre ti agkalia, ti pipila ( pou den tin pairnei) ti kounima tpt!!! ton bazo sti8os kai pipila kai apokoimietai kai i mama mou tou dinei xamomili otan den eimai ekei kai meta koimatai! ti 8a kano ??? ta neyra mouuuuuuuuuuuuu

entometaksi o mikros stirizetai apisteyta kala otan ton exo px sta podia mou . milame to kefali san tin oxia !! kai simera pali ton eixa sto rilax kai sikone kai to kormi!! kala ton deno kairo tora alla fobamai! den einai na ton afino mono !!

esas koritsia gyrnane ?? ennoo pleyro otan einai ksamplomena ?

emena mallon ton empodizei to paxos stin koilitsa xaxaxaxa

aaax kai kati allo i8ela na grapso kai to ksexasa ....

8a epanel8o omos .....

Διαφημίσεις

koritsia giati to lipantiko??? ponate????

Egw mallon apo tis teleytaies tha eimai pou ekane sex kai telika ola mia xara..

sthn arxh eniwtha enoxlhsh..

mhpws paizoun rolo ta ramata???? giati egw eixa elaxista....

aa kai ego eixa parei ena nomizo ky legotan (kapa ipsilon) mou to eixe pei i maia mou na to paro apo to farmakeio alla den xreiastike telika.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

εχω να σας πω πολλά...είμαι ένα πτώμα όμως

σήμερα υπογράψαμε το συμβόλαιο! μας πήρε κάπου τρεις ώρες αλλά τα καταφέραμε, μπουρδουκλώθηκαν λίγο, έσκασε και ο μπέμπης 3 ώρες εκεί μέσα,

Κυριακή πάμε τα χοντρά και μόλις μπει νερό και ρεύμα πάμε κι εμείς

ρε κορίτσια όλο πακετάρω κι όλο πράγματα έχει το σπίτι, ατελείωτα είναι....που να ταν και κανένα μεγάλο σπίτι τι να πω

είχα και ένα μαραθώνιο τηλέφωνο με τη μάνα μου, μια που ξενιτεύομαι και πάω στη Θέρμη, μια που θέλουμε να βγάλουμε άσχετο όνομα και δεν τιμάμε τους προγόνους μας, που να σας τα λέω, εξοντώθηκα

είχα και ένα καυγά με τον οδηγό του λεωφορείου, είχε την απαίτηση να κλείσω το καρότσι να πάρω το μωρό αγκαλιά και μετά να μπω στο λεωφορείο...ε δε θέλει πολύ είναι κι αυτή η ζέστη τόσο αφύσικη

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...