Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mπεμπουλίτσα χρόνια μας πολλά!!!!!

Ελπίζω εσύ σήμερα να είσαι καλό κορίτσι γιατί εγώ σήμερα την κούρασα τη μαμά μου και δεν είναι καν 11....βέβαια φταίει που δεν κοιμήθηκε και καλά γιατί την ξύπνησα και στις 3 και στις 5.

Βεντούζας

Ελίτα τα παιδάκια σου είναι πανέμορφα!!!!!!!!!!! Να τα χαίρεσαι, και να τα μεγαλώσεις έτσι με το ίδιο πείσμα και την ίδια τρέλα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

mummyool και ελιτα πανεμορφα τα μωρασας ειναι κουκλακια!!!!!

σημερα ειμαι να σκασω παλι μπουκωμενη η μπεμπα απο το Σαββατο το πρωι αρχισε να χουρχουριζει αλλα αποψε το βραδυ εγινε πιο εντονο , μα παλι μεσα σε 10 μερες ξανακρυωσε?????:(:(:(:(:(:(

Λιτσακι εσενα τρεχει η μυτη χουρχουριζει??Της δινεις τιποτα?

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠ΄ΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΔΕ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!! ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΚΙ! ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΜΩΡΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ !!!! ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!:P:p:p!

Παω για μαγειρεμα μια χαρα τη βγαλαμε χτες βολτες και αραλικι σημερα τα κεφαλια μεσσαααα! Το μενου εχει σουτζουκακια!!!! Αντε παω μπας και προλαβω:rolleyes:

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημέρα κορίτσια και από μας!!!Η δικιά απο τη βόλτα βόλτα επαθε επιπεφυκίτιδα καπως 'ετσι λέγεται και μας έδωσε ο γιατρός σταγόνες και μας πέρασε ευτυχώς...Αμαν αυτα τα δέντρα ρίχνουν συνέχεια ενα σωρό πράγματα ,ειδικά εκείνο το άσπρο χνούδι μου σπαέι τα νεύρα ....

Βεντουζάκο και μπεμπουλίτσα χαρούμενα μηνογενέθλια και από μας!!!Καλα πότε μεγάλωσαν τόσο ,εμείς είμαστε μικρούλικα ακόμα...!

mz6Up2.png

Χαρουμενα μηνογενεθλια στα μπεμπακια. Και περαστικα στα αρρωστουλια.

Εμεις χτες κλεισαμε τρεις μηνες.

Εχω κι εγω τη μικρη κρυωμενη και εστειλα το μπεμπη στη μαμα μην τον κολλησει γιατι ολο πάνω του θελει να ειναι.

Απο το πρωι ψαχνω να κλεισω ραντεβου για επαναληπτικες εξετασεις στο μπεμπη. Εχουμε αυτια ματια νεφρα καρδια. Μονο καρδια στο ωνασειο καταφερα. Δεν ξερω για τα υπολοιπα και κανεναν γιατρο, μηπως εχετε κατι υπόψη. Δεν με νοιαζει δημοσιο ή ιδιωτικο, αλλα για ιδιωτικο μας βλεπω, ευρωκλινικη ιασω μητερα, πειτε καμια αποψη.....

nG0fp2.png yu71p2.png

Χαρουμενα μηνογενεθλια στα μπεμπακια. Και περαστικα στα αρρωστουλια.

Εμεις χτες κλεισαμε τρεις μηνες.

Εχω κι εγω τη μικρη κρυωμενη και εστειλα το μπεμπη στη μαμα μην τον κολλησει γιατι ολο πάνω του θελει να ειναι.

Απο το πρωι ψαχνω να κλεισω ραντεβου για επαναληπτικες εξετασεις στο μπεμπη. Εχουμε αυτια ματια νεφρα καρδια. Μονο καρδια στο ωνασειο καταφερα. Δεν ξερω για τα υπολοιπα και κανεναν γιατρο, μηπως εχετε κατι υπόψη. Δεν με νοιαζει δημοσιο ή ιδιωτικο, αλλα για ιδιωτικο μας βλεπω, ευρωκλινικη ιασω μητερα, πειτε καμια αποψη.....

Χρόνια πολλά και σε εσας (έστω και λίγο καθυστερημένα) με υγεία πάνω απ'όλα.

Δυστυχώς δεν έχω υπόψη μου να σου προτείνω κανενα γιατρο αλλά κι εγώ στη θέση σου μάλλον προς ευρωκλινική θα κοίταγα...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

kalhspera koritsia,

xaroumena mhnogenethlia sta mpempakia mas ventouzako, mpempoula kai sto palikaraki tou fevrouariou pou mas ekane perifanous:)

natasa tha rwtisw kai tha sou pw gia kanena kalo giatro.

katerina kai litsaki perastika sas.

kala elita super mama eisai kai ta didimakia sou kouklia.

mummy theikos o spark me to ventouza:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...