Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

Μακάρι να σε έχω για γούρι μετά!!! Εμένα πιο πολύ με απογοητευουν οι απότομες αλλαγές, πρησμένο στήθος, μετά καθόλου. Δυσκοιλιότητα, τώρα πήγα τουαλέτα. Λες και έχει πέσει η προγεστερονη και άρχισε να λειτουργεί το έντερο. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και βλακειες δικές μου. Πάντως αν διαβάσεις διαφορα σαιτ έχουν βάλει τα πάντα ως συμπτώματα εγκυμοσύνης!!! Αυτό που διάβασε από μια κοπέλα και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι φορές που ήταν έγκυος είχε συμπτώματα ίδια και με φορές που μπορεί να δεν ήταν. Τα συμπτώματα δημιουργούνται πιο μετά. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

xaxa mummycool ο βεντουζακος ειναι ολα τα λεφτα με τον σκυλακο.τε.λεια φωτο.Τι ωραια!!!!!ο μικρος σου εγινε ολοκληρο αντρακι φαινεται πολυ εξυπνος οτι θα γινει απο το βλεμμα!!!!!καλα βρε θηριο το σατεν ειχε κουμπωμα?πως το κατεβασες?κι εγω σημερα πηγαμε φλοισβο και θηλασα αβερτα στα παγκακια.χτες παλι στον παιδοτοπο και με ειδε μια μουσουλμανα με μπουρκα και ειπε οτανθηλαζω να μη μιλαω γιατι κοβει το γαλα και να πινω και ενα ποτηρι νερο πως ξερει γιατι εχει μεγαλωσει 5.τεσπα, χαμογελασα και της λεω ναναι ναι μια χρα ειναι τρωνε.τι να πω.ναι μου λεει δεν κανει κοβει.τι να καθεσαι να εξηγεις τωρα.σημερα στα παγκακια μια ξενη μαλλον αλβανιδα την εκοψα μου λεγε πως ταχω ντυμενα με καλοκαιρινα και ειναι νωρις εντομεταξυ καθε μερα ξυπνανε μουσκεμα στον ιδρωτα και τα δυο και ταχω με κοντομανικα!!!!και κατι αλλο μουπε α επειδη η μπεμπα ηταν χορτατη δεν εφαγε πολυ και μου λεει τοσο λιγο τρωει.λεω ναι ειναι φαγωμενη και μου λεγε μηπως επειδη ειναι αδυνατη δε μπορει να ρουφηξει.μετα με ρωταγαν αν εχω βοηθεια και ηταν και η πεθερα μου μαζι και λεει!!!!!εδω την παραδεχομαι:::οχι καθολου ουτε εμενα ειναι αξια πολυ μια βοηθεια δεν εχει ζητησει.αλλα μετα την κοιταζαν περιεργα και λεγαν μα πως δε γινεται πρεπει να τη βοηθατε με δυο παιδια.γυριζω και λεω μα τα παιδακια τωρα τα θηλαζω εμενα χρειαζονται αργοτερα αμα μεγαλωσουν ενταξει τωρα τι να μου κανουν οι αλλοι.παραξενευτικαν.η αληθεια ειναι πως ολες εχουν και τη μανα η την πεθερα τους μαζι πολλες φορες για να κηνυγανε τα μωρα.εγω να σου πω νιωθω πιο χαλαρη μονη.τσιτονομαι οταν τα κρατανε αγκαλια γιατι νιωθω οτι δεν εχω τον ελεγχο.φανταστειτε που αποφασισαμε να παμε στη σιφνο με τα μωρα.τεσπα.

Mummycool γιατι τοπες αυτο με το σεξ?επειδη ειμαστε μια κρυο μια ζεστη?α δε φανταζεσαι κι εγω εχω βρωμοστομα και οι δυο λεμε πραγματα που δεν τα εννοουμε και μετα αρχιζουμε τις αγκαλιες και τα αφου σαγαπαω γιατι με βασανιζεις πραγματι.

οπως τωρα που μου ειπε κατι και τρελλαθηκα και βγηκα απο το μπανιο και κυκλοφορουσα τσιτσιδη και με βλεπει και μου λεει ελα εδω και εγω τουλεγα οχι ασε με ησυχη και τρεχει και με τυλιγει με το μπουρνουζι και με αγκαλιαζει και εγω αρχισα και εκλαιγα ολο παραπονο.ειμαστε για σηριαλ!!!!!!ωραια μερα σημερα αλλα ανησυχησα γιατι φυσαγε μετα και ταχα ελαφρια ντυμενα!!!!!

χαρηκα για κατι ετσι κρυφα.γιατι χαρηκε ο μικρος που τουκανα εκπληξη και πηρε και τον αρκουδο που τουχα βαλει(δικος μου ηταν) πανω στον πινακα και τον ειχε συνεχεια αγκαλια και τον πηρε μαζι του σπιτι.δεν το συνηθηζει αλλα για καποιο λογο ισως ενιωθε πως ειναι απο τα αδερφακια του.ενω τα πλειμομπιλ τα ξεχασε εδω.μουκανε εντυπωση παντως τοχε αγκαλια συνεχεια.και ειπε πως ηθελε να μου ζωγραφισει κι εμενα για τη γιορτη της μητερας μια ζωγραφια αλλα δεν προλαβε .αυτα κοριτσακια φιλακαι πολλα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Εγω πηρα της durex... Μια χαρα ειναι;)

αχ μωρε Γιωτα τι γλυκο!!!!κι εγω σημερα ολο φιλακια και αγκαλιτσες τα ειχα.καθε μερα τα αγαπω και πιο πολυ.ποσο ομορφα νιωθω οταν ηρεμουν στην αγκαλια μου, τα μυριζω και τους φιλαω συνεχεια το κουτελακι και τη μυτουλα!!!!!και οταν φιλαω τη μυτη του μπεμπη μου κανει γελακια.

mummycool στα χοντος durex kai exei kai alleς εταιριες εκει πουναι τα προφυλαχτικα!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μανουλες...χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Να χαιρομαστε τα παιδακια μας..κ να ειναι παντα καλα τα ζουζουνακια μας!;)

Αχ κοριτσια δυστυχως το γαλα μας εμας τελικα γιοκ!:-(

καταφερα να τον θηλασω μονο 2,5 μηνες..ηθελα μεχρι τον Αυγουστο τουλαχιστον....αλλα....

Ομως....εβαψα τα μαλλια μου ..επιτελους γιατι ειχα γινει γυφταριο!χαχα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Μανουλες...χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Να χαιρομαστε τα παιδακια μας..κ να ειναι παντα καλα τα ζουζουνακια μας!;)

Αχ κοριτσια δυστυχως το γαλα μας εμας τελικα γιοκ!:-(

καταφερα να τον θηλασω μονο 2,5 μηνες..ηθελα μεχρι τον Αυγουστο τουλαχιστον....αλλα....

Ομως....εβαψα τα μαλλια μου ..επιτελους γιατι ειχα γινει γυφταριο!χαχα

Εκατσα να βγαλω γαλα και ξανανοιξα το φορουμ.που εισαι βρα μαμα ραμονα.πως περασες στην κρητη?δεν πειραζει και οσο το θηλασες του εκανες πολυ καλο!!!!!

με ποναει τρομερα το κεφαλι μου.καληνυχτα κοριτσακια.τα μπεμπακια μου εχουν δυο ωρες που κοιμουνται.και ολο παω και τα κοιταζω που κοιμουνται.οι αγγελοι μου,α θα σας βαλω φωτο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον η πιπιλα του μπεμπη

Τα αδερφακια και η μπεμπα σημερα, το μπεμπη δεν τον τραβηξα γιατι τον ειχε παρει ο πατερας του και μετα οταν γυρισαμε ξεχασα. Δεν πειραζει αλλη φορα.δεν εχουν ομορφυνει και μεγαλωσει πολυ?κουκουβαγια!!!!!post-22755-14825440229961_thumb.jpg

post-22755-14825440230709_thumb.jpg

post-22755-14825440231279_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσάκια καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Ελιτάκι κι εμείς πήγαμε Φλοίσβο χθες! Ήμασταν εκεί απο τις 12.30 μέχι τις 15.00 περίπου. Η μικρή με κοντή σαλοπέτα (σορτσάκι) και χωρίς καλτσες (τις βγάλαμε εκεί). Είχε τρομερή ζέστη αλλά το καταευχαριστήθηκε!!!! Ήπιαμε και καφεδάκι, μια χαρα περάσαμε!!!

Σήμερα όμως την ακούω λίγο μπουκωμένη....

Mummycool, η φώτο τέλεια και ο βεντούζας όλα τα λεφτά!! Τρελό αντράκι!!!

Καρδούλα, μην τρελαίνεσαι!! Οι άντρες δεν καταλαβαίνουν πολλά απο αυτά!!! Μη στεναχωριέσαι!!! Όσο για τον μικρό, χαλάλι το χε%$μο, έτσι???

Σήμερα ξεκινάω δίαιτα (λέμε τώρα) και πρέπει να πάω να ψωνίσω αλλά βαριεμαι....

Φιλάκια!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

καλημερα!!!

mummyool και ελιτα πανεμορφα τα μωρασας ειναι κουκλακια!!!!!

σημερα ειμαι να σκασω παλι μπουκωμενη η μπεμπα απο το Σαββατο το πρωι αρχισε να χουρχουριζει αλλα αποψε το βραδυ εγινε πιο εντονο , μα παλι μεσα σε 10 μερες ξανακρυωσε?????:(:(:(:(:(:(

Λιτσακι εσενα τρεχει η μυτη χουρχουριζει??Της δινεις τιποτα?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

καλημερα!!!

mummyool και ελιτα πανεμορφα τα μωρασας ειναι κουκλακια!!!!!

σημερα ειμαι να σκασω παλι μπουκωμενη η μπεμπα απο το Σαββατο το πρωι αρχισε να χουρχουριζει αλλα αποψε το βραδυ εγινε πιο εντονο , μα παλι μεσα σε 10 μερες ξανακρυωσε?????:(:(:(:(:(:(

Λιτσακι εσενα τρεχει η μυτη χουρχουριζει??Της δινεις τιποτα?

Κατερινα μου, της δικιάς μου χουρχουριζει η μυτούλα, δεν τρέχει ιδιαίτερα απλά την ακούω μπουκωμένη!!

Και ναι, γίνεται πάλι μέσα σε 10 μέρες!!!:confused::confused:

Κι εμείς έτσι το πάμε!!!

Πάντως εγώ το μόνο που κάνω είναι να της βάζω ορό (και όχι συνέχεια)...

EIXrp2.png

Κατερινα μου, της δικιάς μου χουρχουριζει η μυτούλα, δεν τρέχει ιδιαίτερα απλά την ακούω μπουκωμένη!!

Και ναι, γίνεται πάλι μέσα σε 10 μέρες!!!:confused::confused:

Κι εμείς έτσι το πάμε!!!

Πάντως εγώ το μόνο που κάνω είναι να της βάζω ορό (και όχι συνέχεια)...

Δεν αντεχω αλλες μυξες ρε γμτ τα νευρα μου!! Εσενα ποσες μερες τηςκραταει καθε φορα ?? εμενα την προηγουμενη 10 μερες:(:(

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

καλημερααα!!Παλι μυξες ε?

Και μενα ο ενας μου τον ακουω μπουκωμενο εδω και μερες.Του κανω συνεχεια ορο και επειδη μεσολαβησε ο παιδιατρος ενω ηταν ετσι μου ειπε οτι δεν εχει ουτε ρινιτιδα.Απλα συμβαινει να μωρα γιατι ουτε μπορουν τα ρουφηξουν ουτε να φυσιξουν

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Δεν αντεχω αλλες μυξες ρε γμτ τα νευρα μου!! Εσενα ποσες μερες τηςκραταει καθε φορα ?? εμενα την προηγουμενη 10 μερες:(:(

1-2 μέρες κρατάει, ήδη είναι καλύτερα (απο μύξες) αλλά ανεβάζουμε δέκατα (37,2), τι γίνεται ρε γμτ??

Τι να της φορέσω, έχει και ζέστη...??

EIXrp2.png

Καλημερα κοριτσακια εμεις εγερση απ΄τις 6 πρωινος τυπος η κορη!!

Και γω με τον αντρα μου τα χω του αφησα τη μπεμπε χτες το βραδυ να τη κοιμησει και το ευκολο, τη πηρε και την εκανε βολτα μες στο σπιτι, τωρα θα τρεχει η Γωγουλα παλι να της μαθει καλους τροπους! Σημερα κλαμα το πρωι δε μπορουσα να την ηρεμησω στη κουνια, πιπιλα, ουτε να τη δει η αγκαλιτσα ειναι πιο γλυκια! Δε καταλαβα δηλαδη εγω που την αφηνω να γκριναξει και δε τη παιρνω αμεσως δε την αγαπαω! Μου λεει την αλλη φορα ελα μωρε μονο το βραδυ θελει αγκαλιτσα να τη παιρνουμε να κοιματε!!! και το αλλο εχει κλεισει παλι η φωνη της, εκανε ενα εμετο προχτες και αρχισε να βηχει κιολας μαζι και απο τοτε ακουγεται βραχνη θα παμε γιατρο σημερα στις 6!

Τι εγινε ρε γμτ! αρρωστησε Λιτσακι !!

Ολγα δε νομιζω το δικο σου αφου το ειδε και ο doc και μενα ετσι κανει καμια φορα τις προαλλες ειχε μια υγρη μυξουλα εξω απ΄τη μυτη! Παρεπιπτοντως ανακαλυψαμε οτι η μυτη μας εχει τρυπες και χωνουμε τα δαχτυλα!

elita κουκλια μωρακια!!

Καλα βεντουζακος δε το συζητωωωωωω τρελαΑΑΑ!!!!

Παω την εχω απ΄το πρωι μονη μαζευω τα χειμωνιατικα τι ρουχομανι ειν ΄αυτιο θεε μου πνιγηκα!!!!!!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!:-P

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημερα κοριτσακια εμεις εγερση απ΄τις 6 πρωινος τυπος η κορη!!

Και γω με τον αντρα μου τα χω του αφησα τη μπεμπε χτες το βραδυ να τη κοιμησει και το ευκολο, τη πηρε και την εκανε βολτα μες στο σπιτι, τωρα θα τρεχει η Γωγουλα παλι να της μαθει καλους τροπους! Σημερα κλαμα το πρωι δε μπορουσα να την ηρεμησω στη κουνια, πιπιλα, ουτε να τη δει η αγκαλιτσα ειναι πιο γλυκια! Δε καταλαβα δηλαδη εγω που την αφηνω να γκριναξει και δε τη παιρνω αμεσως δε την αγαπαω! Μου λεει την αλλη φορα ελα μωρε μονο το βραδυ θελει αγκαλιτσα να τη παιρνουμε να κοιματε!!! και το αλλο εχει κλεισει παλι η φωνη της, εκανε ενα εμετο προχτες και αρχισε να βηχει κιολας μαζι και απο τοτε ακουγεται βραχνη θα παμε γιατρο σημερα στις 6!

Τι εγινε ρε γμτ! αρρωστησε Λιτσακι !!

Ολγα δε νομιζω το δικο σου αφου το ειδε και ο doc και μενα ετσι κανει καμια φορα τις προαλλες ειχε μια υγρη μυξουλα εξω απ΄τη μυτη! Παρεπιπτοντως ανακαλυψαμε οτι η μυτη μας εχει τρυπες και χωνουμε τα δαχτυλα!

elita κουκλια μωρακια!!

Καλα βεντουζακος δε το συζητωωωωωω τρελαΑΑΑ!!!!

Παω την εχω απ΄το πρωι μονη μαζευω τα χειμωνιατικα τι ρουχομανι ειν ΄αυτιο θεε μου πνιγηκα!!!!!!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...