Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια εδώ! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια!Εχω αγοράσει τις ενέσεις menopur,και θα ήθελα να ρωτήσω αν μας επιστράφει κάτι το ταμείο,και αν ναι πως γίνεται αυτο.

Δεν έχω περάσει από επιτροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ!Ευχομαι σε ολες να γεμισουν οι αγκαλιες σας με ενα μωράκι!  

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα μανούλες και χρόνια μας πολλά!!!

εγώ το πήρα το δωράκι μου μια μικρή γλαστρούρα με μια καρτούλα με φωτογραφία μας...εντάξει εμπορική γιορτή αλλά δεν πειράζει, πρώτη φορά είναι

είχαμε τη βάφτιση σήμερα, καλά ήταν ο μπέμπης κοιμόταν εκτός από την ώρα του μυστηρίου που επειδή άργησε τρία τέταρτα πείνασε και επειδή τα γάλατα τα είχα στο αυτοκίνητο αναγκάστηκα και ανέβηκα στο γυναικωνίτη και τον θήλασα, το σατέν το φόρεμα με μάρανε.... χάλια έγινε

θα σας βάλω φώτος

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eleonora pls πες μου λεπτομέρειες!!!Σε ποιο ταξιδιωτικό γραφείο κλείσατε το πακέτο, πριν πόσα χρόνια πήγες, κατα τον Ιούλιο θέλω να το κλείσω, αλλά δεν έχω ιδέα που.. Για πες...

Λοιπόν, είχαμε πάει πριν από 3,5 χρόνια όσα χρόνια είμαστε παντρεμένοι Δεκέμβριο γιατί καλοκαίρι έχει τους μουσώνες... σε αυτά τα μέρη είναι να πηγαίνεις από Οκτώμβριο κι έπειτα αλλά αν δεν μπορείτε... φίλοι μου πήγαν και αύγουστο...

Το κλείσαμε το πακέτο στο Travel Plan για το νησάκι Paradise Island είναι λίγο μετά την πρωτεύουσα των Μαλδίβων το Male (σε πηγαίνουν με σκάφος εκεί)

Ήταν καταπληκτικά.... δεν έχω λόγια να σου περιγράψω.... άσπρη άμμος από σπασμένα κοράλια Φοίνικες+ τιρκουάζ νερά .... με καρχαριάκια που βέβαια δεν δαγκώνουν....και

ΤΕΛΕΙΟ ΦΑΓΗΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχει και site : www.villahotels.com

Ελπίζω να βοήθησα!!!!!!

lX5Hp3.png

Τέλεια!!!!!!!! Εμείς λέμε για 1-10/11!!!! Βλέπω φωτογραφίες και έχω ξετρελαθει!! Ευχαριστώ παρά πολύ eleonora!! Αν τα κλείσω Ιουλιο καλά δεν είναι;;;

mummycool βάλε photos από την βάπτιση!!! ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

kalispera manoules kai xronia mas polla!

emena ksini mou th vgalane th mera pateras kai ios. o enas giati mou spase ta neura kai me ekane na klaiw kai meta apo ola auta to apogeuma thimithike na mou pei xronia polla afou mallon tou to thimise i mana tou tespa. o gios mou pali htan mesa sth gkrinia kai mallon ponage i kilitsa tou to poulaki mou kai tora prin koimithi mou erikse kai ena autokratoriko xesimo opws ton kratousa na reuti kai me ekane olo skata apo panw mexri katw kai meta trelo klama. apo auton fisika den exw parapono na einai kala to mwro mou kai as me xesi ekato fores. paros eixes dikaio pantos gia tis panes. eleos. thelw pisw to dixtaki.

sofaki pws perasate sth vaftisi ante vale fotos na doume.

paros zileuw trela. thelw kai egw taksidaki.

τελικά δεν έχω πολλές...όλο τα παιδάκια έξω από την εκκλησία έβγαζα.

εμένα πάλι μου τη σπάσαν οι γονείς μου και η πεθερά μου οι οποίοι ήθελαν να βοηθήσουν και μόνο έξτρα κούραση μου πρόσφεραν, χίλιες φορές μόνη μου

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

αχ βρε καρδούλα, γελάω με το χέσιμο ακόμα...

εμείς με τις πάνες του λίντλ με το χέσιμο καλά είμαστε, καμιά φορά ποτίζει από το κατούρημα μόνο αν κάνω πολλές ώρες να τον αλλάξω

ελίτα!!!!!! είστε όλα τα λεφτά εσύ και ο άντρας σου!!!!!!!!!! δε θα βαρεθείτε και δε θα πλήξετε ποτέ σου λέω....τρελό σεξ μέχρι τα βαθιά γεράματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τώρα που είπα σεξ πώς είπαμε το ζητάω το λιπαντικό; έχει μάρκα...δεν πάει άλλο, χάλι μαύρο

καλά χθες έβαλα νυχτικάκι και ξάπλωσα η καλή σου, πώς το μυρίστηκε ο μπέμπης και ξύπνησε;; του φάνηκε βολικό για το θηλασμό...τέλος πάντων, έφαγε και ξανακοιμήθηκε σχετικά γρήγορα ευτυχώς!

i1lzp2.png

Χρονια πολλα μανουλες.

Mummycool, ολα τα λεφτα η φωτο.

Εμεις σημερα εχουμε γκρινια και τα δυο. Νομιζω ειμαστε λιγο πριν το κρυωμα. Εχουν ενα βηχαλακι, μακαρι να το περασουν ελαφρα....

nG0fp2.png yu71p2.png

Μανουλες χρονια μας πολλα!! Να ειμαστε γερες να μεγαλωσουμε τα παιδακια μας και οσες εχουν δυναμεις βουρ για αδερφακια!!!

Εγω δεν ηθελα δωρακι απο κανεναν σημερα... Περιμενω πως και πως να μεγαλωσει το παιδακι μου και να μου φερνει λουλουδακια και καρτουλες με ζωγραφισμενες καρδιες... Προς το παρων της πηρα εγω δωρακι αφου αυτο το πλασματακι αντεξε ολες τις δυσκολιες της εγκυμοσυνης μου, δεν το εβαλε κατω και τελικα βγηκε γερο και χαμογελαστο και με εκανε μανουλα...

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!! Να ξερεις πως η μαμα θα σε αγαπαει για παντα....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...