Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

πρίν από 6 λεπτά , Kate89 είπε:

Μην προδικαζεις τίποτα κορίτσι μου! Εμένα το στήθος δεν πρήστηκε καθόλου! Επίσης είχα και εγώ έντονους πονοκεφάλους που τους έχω και πριν την περίοδο και τελικά ήταν σημάδι εμφύτευσης! Και εμένα με είχε πάρει πολύ από κάτω γιατί είχα συμπτώματα περιόδου αλλά τελικά τα συμπτώματα περιόδου μοιάζουν με αυτά της εγκυμοσύνης! Όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά θα δεις!♥️

Κι εμένα ακόμη το στήθος μου δεν έχει πρηστεί οπότε μη το παίρνεις σα σημάδι το στήθος τουλάχιστον @Eternity 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ.ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΘΠΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ?ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΟΨΕ.ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΟΨΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΜΟΥΛΑΡΩΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΦΟΥΝΤΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ.ΤΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ?ΝΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΕΝΝΟΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΤΕΣΠΑ!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.!!!!!!ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ.ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟ ΦΛΟΙΣΒΟ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ.

ΥΓ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ-ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΒΑΛΕΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΠΡΟ ΠΙΝΑΚΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ.ΕΛΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΚΟΥΔΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ Β....ΜΠΙΠ!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ

PN8Qp2.png

csXep2.png

:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ.ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΘΠΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ?ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΟΨΕ.ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΟΨΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΜΟΥΛΑΡΩΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΦΟΥΝΤΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ.ΤΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ?ΝΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΕΝΝΟΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΤΕΣΠΑ!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.!!!!!!ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ.ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟ ΦΛΟΙΣΒΟ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ.

ΥΓ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ-ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΒΑΛΕΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΠΡΟ ΠΙΝΑΚΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ.ΕΛΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΚΟΥΔΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ Β....ΜΠΙΠ!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ

Elitaki μη χαλιεσαι νομιζω οτι ολα τα κανει για το λογο που ειχες πει και συ την αλλη φορα οτι ειναι ενοχικος!απλα μερικες φορες δεν το ελεχγει ξεφευγει απ το λογικο! Εχεις και συ δικιο βεβαια

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Elitaki μη χαλιεσαι νομιζω οτι ολα τα κανει για το λογο που ειχες πει και συ την αλλη φορα οτι ειναι ενοχικος!απλα μερικες φορες δεν το ελεχγει ξεφευγει απ το λογικο! Εχεις και συ δικιο βεβαια

ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ.ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΠΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ.

ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΘΥΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΕΣ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ:ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΑΔΕ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΒΡΕ.!!!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΠΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΑΔΕ?ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΕΙΠΑ ΕΝΩ ΕΓΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ!!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΓΙΩΡΓΙΑ.Ε ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ.ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΤΕ ΔΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΑ ΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες μανούλες!!!Σας εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, να χαιρόμαστε τα αγγελούδια μας και να είναι πάντα υγιή και ευτυχισμένα!!

Ο καιρός εδώ είναι συννεφιασμένος αλλά με τρομερή ζέστη. Στην τηλεόραση άκουσα ότι κατά το απόγευμα θα έρθει σκόνη από κάποιο άλλο ηφαίστειο..άντε πάλι!Και εμείς εδώ έχουμε ήδη από Αφρική..οκ, είτε από θέμα οικονομίες είτε από θέμα περιββάλοντος, η εξολόθρευση είναι σίγουρη!:(

Φιλάκια σε όλες!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΡΕΞΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΙ ΕΚΕΝ ΤΟΝ ΨΩΦΙΟ ΚΟΡΙΟ.ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ.ΟΛΟ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ.ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΛΥΚΕΣ.ΤΕΣΠΑ.ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΧΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ.

Οταν σε πηραμε καρδουλα μου σπιτι, ησουν τοσο μικροκαμωμενη σα μικρο φασολακι!!!!ομως ειχες μια φωνουλα δυνατη που ξεσηκωνε λοχο ολοκληρο.Μαζι με τον αδερουλη σου φτιαξατε την πιο ομορφη χορωδια και γεμισατε με τις φωνουλες σας το σπιτι με ομορφες μουσικες.Γλυκια μου κορουλα ακομα κι οταν μεγαλωσεις, γινεις δεσποινιδουλα και ανοιξεις τα φτερακια σου μακρια απο μενα, να θυμασαι πως η μανουλα σου σε αγαπαει πολυ και πως παντα θα εισαι η μικρη της πριγκιποπουλα, νεραιδουλα, γοργονιτσα!!!!!!Και να θυμασαι πως καποτε δε με αφηνες να φυγω λεπτο απο κοντα σου και ηθελες να σε ταιζω μονο εγω το δικο μου γαλατακι.Να τα θυμασαι μικρουλα μου οταν μεγαλωσεις και θα αρχισεις να μας θυμωνεις!!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΥΥΥΥΥΥΛΕΣ!!!!!!

Καλημερα!!!!

Ελιτακι συγκινηθηκα πολυ με αυτο που του εγραψες στην μπεμπουλα σου πολυ γλυκο!!!

Σημερα κανεις δεν μου ειπε χρονια πολλα , ο γιος μου εβλεπε παιδικο και ουτε σημασια οταν του ειπα να πει χρονια πολλα στην μανουλα, ο αντρας μου λεει δεν πιστευει σε αυτες τις γιορτες:twisted::twisted: και η μπεμπουλα η μονη δικαιολογημενη, ελπιζω του χρονου να με θυμηθει καποιος

Εχθες πηγαμε στον παιδικο που αποφασισαμε να γραψουμε τον Αλκη εχει Σαββατα προσαρμογης και πηγαινουν οι γονεις και τα παιδακαι που ειναι στην ιδια ηλικια και γνωριζονται και παιζουν στον κηπο με τις δασκαλες , ωραια ητανε αλλα το αγορι μου ητανε το ποιο ζωηρο εκει περα:D:D:D

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΥΥΥΥΥΥΛΕΣ!!!!!!

Καλημερα!!!!

Ελιτακι συγκινηθηκα πολυ με αυτο που του εγραψες στην μπεμπουλα σου πολυ γλυκο!!!

Σημερα κανεις δεν μου ειπε χρονια πολλα , ο γιος μου εβλεπε παιδικο και ουτε σημασια οταν του ειπα να πει χρονια πολλα στην μανουλα, ο αντρας μου λεει δεν πιστευει σε αυτες τις γιορτες:twisted::twisted: και η μπεμπουλα η μονη δικαιολογημενη, ελπιζω του χρονου να με θυμηθει καποιος

Εχθες πηγαμε στον παιδικο που αποφασισαμε να γραψουμε τον Αλκη εχει Σαββατα προσαρμογης και πηγαινουν οι γονεις και τα παιδακαι που ειναι στην ιδια ηλικια και γνωριζονται και παιζουν στον κηπο με τις δασκαλες , ωραια ητανε αλλα το αγορι μου ητανε το ποιο ζωηρο εκει περα:D:D:D

ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΑΧΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΣΤΟ ΚΙ ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΧΑΜΟ.ΠΕΣΤΟΥ ΠΩΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΧΑΧΑ!!!!ΤΟΓΡΑΨΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΒΡΗΚΑ ΣΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΕΤΣΙ ΜΙΚΡΗ ΣΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙ!!!!!ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΞΑΝΑΤΑΙΣΑ.ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΤΡΥΦΕΡΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΕΛΙΤΑ ΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

σΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΧΑΧΑ!!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΕΣ Ε?ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ?ΑΛΛΑ ΕΙΠΕΣ ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ Ε?ΠΑΝΤΩΣ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑΣΑΒΒΑΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ασε ναι ουτε χρονια πολλα δεν μου ειπε ο παλιογαιδαρος ολο μου σπαει τα νευρα και ο δικος μουτις τελευταιες μερες και μολις μουτρωνω ερχεται και ολο αγκαλιες και φιλια κλπ αφου πρωτα με εχει κανει εξαλλη.

Καλα ρε ελιτα πως τα καταφερνεις και κοιμουνται τοσο πολυ τα αγγελουδακια σου ??? εμενα απο τις 9.30 ειναι ξυπνια και θα κοιμηθει κατα τις 2 τι καλα παιδακια που εχεις!!!!

Ο σταθμος ειναι πολυ καλος βεβαια 540 ευρω το μηνα αλλα χαλαλι του Αλκη μου να δω βεβαια πως θα βγαινουμε με τοσα εξοδα δεν ξερω, καθε Σαββατο κανουμε προσαρμογη παμε για ενα δυωρακι παιζουνε κι εμεις οι γονεις καθομαστε και πινουμε τον καφε μας και τα παρακολουθουμε απο μακρυα, τον Ιουνιο θα κανουμε 2 εβδομαδες προσαρμογης θα αρχισουμε να πηγαινουμε κανονικα καθε μερα μεχρι να φτασουμε στο σημειο το παιδι να μπαινει στο σχολικο ανετα το πρωι και να φευγει και να γυριζει τοο απογευμα , ετσι τον Σεπτεμβριο που αρχιζουν οι γονεις και δουλευουν και ειναι πιο αγχωβμενοι η προσαρμογη ειναι πιο ευκολη. Καλα ο δικος μου ουτε μας φωναζε καθολου τα αλλα παιδακια πισω απο τις μαμαδες τους συνεχεια ητανε ο δικος μου απο την ωρα που πηγαμε μεχρι που φυγαμε ουτε πουμας ζητησε :shock::shock:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!:)

Εχουμε λιγη γκρινια σήμερα .. κι ειμαστε απο κουνια ριλαξ καροτσι... σήμερα εχει αεράκι και δεν βγήκα,ε έξω.. Εσείς????

lX5Hp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Σοφάκι λυπάμαι πολύ δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερος πονος απο μια μάνα που χάνει το παιδί της...

Με το καλό να γίνει η μετακόμηση και θέλουμε και άλλες photos!!!!!

Εγώ πάλι τον μικρό τον παίρνω μαζί μου, προχθες σε τρείς τράπεζες τελείωσα σε χρόνο dt!!!!!!!!! Ειδικά στην Εθνική ακόμα εκεί θα ήμουν!!!!

Κορίτσια ο αντρούλης μου αποφάσησε να μου κάνει δωράκι ταξιδάκι, και τον Νοεμβριο θα πάμε στην Μαλδίβες και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!! Ψάχνω τώρα να βρω προσφορές, καλά είδα φωτο και είναι πανέμορφα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν είχαμε πάει honeymoon.. Με εγκυμοσύνες, μωρά και υποχρεώσεις δεν τα είχαμε καταφέρει και τώρα είναι ευκαιρία!!!!!!!

Καλα ειναι τελεια εκει!!!!!!!!!!!!

Είχαμε παει στον μηνα του μελητος στο paradise island ότι και να σου πω είναι λίγο.....

αντε να περάσει ο καιρός να πατε τα δυο σας ..... + μήπως γυρίσετε 3????? χχχχχχχχ

lX5Hp3.png

Eleonora pls πες μου λεπτομέρειες!!!Σε ποιο ταξιδιωτικό γραφείο κλείσατε το πακέτο, πριν πόσα χρόνια πήγες, κατα τον Ιούλιο θέλω να το κλείσω, αλλά δεν έχω ιδέα που.. Για πες...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...