Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια τα τεκνα μου εχουν σχεδιο εξοντωσης μου!Ξυπνανε το βραδυ και αρχιζουν τα βογγητα για πιπιλα.Μολις τους την βαζω λοιπον την φτυνουν βαζουν το δαχτυλο μεχρι μεσα λεμε και αρχιζουν!!που να κοιμηθω με τετοιο θορυβο.Αχ τι να κανω η μανα καλε????

ααα κοριτσια αυριο γιορταζουμε και εμεις βρε!!!!!!!

αν δεν ειναι να φανε κανε πως δεν ακους!!!γιατι και να τους βαλεις τη πιλπιλα θα τη βγαλουν παλι το ιδιο κανει και η δικια μου καμια φορα, ή μηπως το κανει πολλες φορες και δε παιρνω χαμαρι μωρε λες γιατι κοιμαμε σα το ζωον τελευταια!!! Τι κανουμε? καλα σημερα τη την εκανα αφου ξυπνησε 5:30 και μου φαγε 80 ενω χοροππηδαγε στη κουνια μετα απο τοσες ωρες νηστικη!! κατσε λεω θα σε φκιαξω εγω τη τα¨ζω μετα απο 4 ωρες και μου τρωει 50 καλα κλειδωσε τα παραθυρα γιατι θα πηδηξω λεω στο Χρηστο! Την αφηνω μετα απο μιαμιση ωρα κλαμα, της χωνω το μπουκαλι και εφαγε 150 καλα αβυσοος!πλεον θα τη ταϊζω αμα κλαιει και εχω αποκλεισει οτι αλλο και εχουν περασει και 3 ωρες απ΄το προηγουνενο γευμα! τωρα απ΄τις 3:30 τη ταϊσα 7:30 120 για να δουμε που θα το παει σε λιγο θα θελει να κοιμηθει για βραδυ! καθιερωμενο 9 πεφτω για υπνο χωρις πολλα - πολλα και μπορει και να μη ξαναφαει μεχρι τουλαχιστον τις 4 το πρωι! Αυτα παω γιτι κλαει πιπιλα και τα σχετικα! Φιλακια στα αντρακια σου!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mummy ναι βρε τα ακουω και στερεοφωνικα εγω γιατι ξυπνανε και οι δυο μαζι.Πως γινεται αυτο δεν γνωριζω

Γιωργια παρ'ολο που κοιμαμαι και γω σαν το ζωον απο την κουραση με ξυπναει αυτο το βογγητο συνεχεια.Ειδες το μωρο που εφαγε?Λοιπον πρεπει να το παρουμε αποφαση τρωνε οσο θελουν και οποτε θελουν.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

olga exeis k dolby surround esy!

ioanna k kompsos k anoixtoxerhs o giokas

pou menete? nomiza re8ymno, o nonos mas noikiazei ena psiloparanomo retire 350 sto re8ymno k tou lew blakeia kanei, xwria pou tou kobei apodei3h gia 100

exei kalh 8ea alla brwmaei apoxeteysh sto mpalkoni o e3aerismos apo tis toualetes k den ka8etai pote

Menoume Moires, einai n. Irakleiou alla notia..einai kwmopoli, exei peripou 10.000 plithismo..o antroulis mou einai apo Rethimno! Einai poli wraia poli to Rethimno, kammia sxesi me Irakleio pou einai mia mikri Athina..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Menoume Moires, einai n. Irakleiou alla notia..einai kwmopoli, exei peripou 10.000 plithismo..o antroulis mou einai apo Rethimno! Einai poli wraia poli to Rethimno, kammia sxesi me Irakleio pou einai mia mikri Athina..

nai twra to eida sto profil sou :) pali omws den einai polla ta lefta gia re8ymno? emena polla mou fainontai, egw tou lew na psa3ei kati allo, einai kai dhmosios ypallhlos kai tou kopsane k olas twra

i1lzp2.png

kalispera,

epitelous mazeutikame kai emeis. to prwi phgame stous mpatsous gia diavatirio alla auth th fora den tous ekane h liksiarxiki praksi gennisis theloun pistopiitiko gennisis. na doume ti allo tha vroune mexri na mas vgaloun to rimadi to diavathrio. apofasisame lipon kai phgame sto mall gia na mh xalastoume pou phgame tzapa mexri to marousi. telika psonisame kai egw kai o antras mou phra kai ena paixnidaki gia to prigkipaki mou fagame kai gyrisame spiti stis 6. enoite oti meta vghkame kai volta sto parko. tora koimate kseros o mpemphs kai paw kai egw na kanw ena ntousaki kai na pesw kserei sto krevati mou. poly kourastiko to mall re koritsia. a enoite oti oles oi gomenes peftan san palaves panw sto prigkipa. afou mou leei o antras mou tha phgenw monos mou me to gio mou na vriskw gomenes xaxaxa.

georgia egw an den arxisi th klapsa den ton taizw. sinithos sto trioro arxizoume alla exei paei kai 4wra kai 5wra. simera efage 200ml mpimpero kai meta efage kai 10 lepta stithos. fenete apo th kourasi tou peinase poly. anarotieme poso tha koimithi to vradi.

Διαφημίσεις

kalispera kai apo emas !!

ton eksantlisa simera to mikro mou ....mexri tis 9 kai misi ton eixa ekso stin auli, eplene o mpampas mas ta aytokinita kai tou kaname parea ..mpikame mesa, kaname mpanaki kai afou ooolllooo to apogeuma trogame ta xeria...plats plouts kai emeis , fagame 110 ml gala kai pesame kseroi ..paidia roxalizeiiii!!!!!!!!!!!!!! apisteyto ?? to kanoun ta dika sas??

na anisixiso???

tora 8a i8ela mia krepoula alla pou na tin bro edo stin erimia oeoooo????

asxeto, ioanna moires nomizo douleuei mia fili mou sta kep, exete kep ekei ??

kai mummy NAI KSEKOURASTIKA!!! X8ES !! xaxa gaiti apo simera o asotos epestrepse spitaki mas !!!

kalinixtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγαπημενες μου φιλεναδιτσες επειδη δεν κρατιεμαι ξυπνια για πολυ ακομα ....θελω να ευχηθω Σ ΟΛΕΣ ΜΑΣ "Χ Ρ Ο Ν Ι Α Μ Α Σ Π Ο Λ Λ Α " για αυριο...και ηθελα να ειμαι η πρωτη που το γραφω γιατι πραγματικα μονο εσεις εδω μεσα μπορειτε να καταλαβετε ποοοσοοο χαρουμενη ειμαι που θα γιορτασω και εγω για πρωτη φορα αυτη την μερα ....νιωθω καπως σαν την συμπεθερα μου και εγω ....θελω τα παντα να ειναι τελεια αυριο και το σπιτι μας να μοιαζει γιορτινο. Ξερετε πολυ καλα πως απο την μερα που πρωτομαθαμε πως ειμαστε εγκυουλες και κυριως την μεγαλη εκεινη μερα που με τον εναν η αλλο τροπο η καθεμια μας αντικρυσε τα ματακια των μικρων μας αγγελων ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ !!! αλλα ανυπομονω να ερθει και εμενα εκεινη η στιγμη που θα μου κανει δωρο οπως το παιδακι της Ιωαννας μας !! νομιζω θα κλαιω ασταματητα ομως !!!

Χρονια μας πολλλαααα μανουλες Φεβρουαριου !!! -πολυτιμες συντροφισσες σ ολο αυτο το μαγικο μας ταξιδι ....

Διαφημίσεις

XRONIA MAS ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤ ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ!!!!!!!!!!

ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ H & M ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΕ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΑΓΑΠΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!11

\ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ!ΕΙΧΕ ΧΩΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΕ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΧΑΧΑ!!!!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΑΓΙΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΩ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ!!!!!!!!!!ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα Μανούλες!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

Να είμαστε καλά, να χαιρόμαστε τα ζουζούνια μας και να μας χαίρονται κι αυτά!!!

Να πούμε και Χρόνια Πολλα και στις δικές μας μανούλες! Τώρα πια ξερουμε τι τραβούσαν τόσα χρόνια κι αυτές...

Σήμερα η μέρα είναι υπέροχη!!! Ετοιμάστε τα ζουζούνια σας και βόλτα!!!!

Να περάσουμε όλες υπέροχα!!

Φιλιά πολλά!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερα κοριτσακια!Χρονια πολλα γεματα αγαπη και υγεια για ολες μας!!

Δικη μου, ξεχωρη απο σας, ζωη δεν εχω

ξοπισω σας με τη δικη σας παντα συλλογη

σαν ισκιο σας, παιδια μου τρεχω.

Μανουλα, του Μ. Περτιδη

untitled41.jpg?w=196&h=300

Για σε ολες τις μανουλες του κοσμου!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...