Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kleio pou xathikes kale? (akou ti rwtaw tora lol)

kafe thilase to mwraki sou kai meta pies. alla to poly 2 th mera. allios decaf. oso gia kila ragades xalarosi mhn anisixis oles ligo poly ta idia exoume. mhn ksexnas oti ekanes 9 mhnes gia na pareis ola auta ta kila. mhn viazese lipon na epanelthi to soma sou amesws. thelei to xrono tou. oso gia diaites i olga exei mia.

Καρδούλα μπαίνω και σας διαβάζω όποτε βρίσκω χρόνο και σας χαίρομαι που είστε έτσι δεμένη παρέα . Ακόμα βέβαια δεν έχω οργανωθεί αρκετά και τρέχω και δεν φτάνω με τις δουλειές . Και σαν να μου έφταναν οι δουλειές είχα και την γκρίνια του άντρα μου αυτή την εβδομάδα , γιατί δεν έχασα κανα κιλό και δεν προσπαθώ κλπ .

Ολγα ευχαριστώ για την δίαιτα !!

Αλλα βρε κορίτσια κάνει να χάσω 5 κιλά σε 12 μέρες ? Φοβάμαι μη μου μειωθεί το γάλα ! Κάπου διάβασα οτι μπορείς να χάσεις το πολύ 2 κιλά το μήνα (και αυτό αν είσαι υπέρβαρη) για να μην έχεις προβλημα με τον θηλασμό .

Διαβάζω και για τριχόπτωση . Ερχεται και αυτή ε ? Και νόμιζα οτι αφου δεν ήρθε μέχρι τώρα , την γλίτωσα !

Φιλιά σε όλες και καλά να περνάτε !!!! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα!!!

Πότε προλάβατε και γράψατε όλα αυτά???

Δεν σας προλαβαίνω!!!

Σήμερα έχω πολλές δουλειές στο σπίτι!!! Πάω να ξεκινήσω γιατί δεν με βλέπω να προλαβαινω!!!

Φιλιά πολλά!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

εχει μια ηλιθια συνεφια σημερα εδω αλλα δενθα με κρατησει μεσαα δεν θα της περασει !!!!

κοριτσια εγω κοιμηθηκα το βραδυ ξερη μεχρι τωρα στις 10!!! αφου ειχα το μωρακι μου στη μαμα μου ! εκανα κατι δουλιτσες ειπα να σας πω μια καλημερα και παω να παρω το μπισκοτακι μου !!!

τριχοπτωση??? τελικα ισχυει ε ?? μου το ειπε και η κομμωτρια μου αλλα ειπα ..σιγα !!

εγω χανω κατι μαλλια αλλα ελεγα πωε ειναι αποτις ανταυγειες ...

συμπεθερουλα, ελπιζω να ξεκουραστηκες αποψε και να μην σε ταλαιπωρησε η τσουγδιτσα......

συμπεθερουλα, ελπιζω να ξεκουραστηκες αποψε και να μην σε ταλαιπωρησε η τσουγδιτσα......

Χαχα... ξυπνησε φυσικα απο τις πεντε και δεν ηξερε τι ηθελε... εφαγε στις εξι και κοιμηθηκε εφταμιση και ετσι κοιμηθηκα και εγω 8-10....

mYQbp2.png

Κοριτσια θελω να καθαρισω σημερα το σπιτι μου να το κανω να λαμπει, γιατι αυριο γιορταζω και θελω ολα να αστραφτουν!!!!!!!!!!!!

Μ'αρεσει να το λεω συνεχεια... αυριο γιορταζω, γιατι ναι.... φετος ειμαι και εγω μανουλα!!!!!!!!!!!:P

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα πως ειστε? τριχοπτωσηε? αρχισε η κορη και γω συνεχιζω!! Τι συννεφια ειν αυτη!! γιατι ε! γιατι λεω!

Καλα εμεις δε τρωμε κλασσικα τη της φταει δε ξερω μετα απο 4 ωρες 50γρ. παιζει κανει ρανει γελαει ολα τα κανει εκτος απ να το να τρωει! Τι παιδι ειν΄ αυτο!

τι θα κανετε σημερα, εγω λεω να παω λιγο τσαμπο μηπως της παρω κανενα πιζαμακι!

Κοριτσια ποτε δεν ηθελα να ψωνιζω απ΄τα τσαμπο αλλα εχουμε φοβηθει πολυ με τη κριση! Στη δουλεια μου φυγανε 5 ατομα! Του Χρηστου μαλλον θα του κοψουν τα πριμ και την επιδοτηση της βενζινης που επαιρνε -3500 καπου!πωπω! Δεν θα τολμησω να ζητησω το επιδομα παιδιου! Αυτα θα εκμεταλευτουν και θα μας πιουν πιο πολυ το αιμα!!

Μηπως να φυγουμε γαι τα χωρια μας?!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημέρα κορίτσια!!Κι εμείς έχουμε συννεφιά και λίγη βροχή χάλια μουντός καιρός για να μην μπορείς να πας βόλτες..κλαψ....

Γεωργία και η δικια μου το έκανε αυτο 3 -4 μέρες σταμάτησε εκει που έτρωγε έτρωγε αλλα ο γιατρός είπε δεν πειράζει ας φάει όσο θέλει αφου από βάρος παραείναι καλά,γιαυτο μην αγχώνεσαι και μην την πιέζεις πολύ θα της ξαναέρθει η όρεξη.

mz6Up2.png

εδώ έβγαλε ήλιο τώρα....το πρωί έβρεχε και δεν μπορούσα ούτε σούπερ μάρκετ να πάω, έτσι παρήγγειλα delivery στην πεθερά!

α δε σας είπα, χθες που της τον άφησα μια ώρα γύρισα και τι είδα, ο μπέμπης να κοιμάται και αυτή με δυο γειτόνισσες στην κουζίνα και τι είχαν στο τραπέζι; 3 καφέδες φυσικά και ένα σκόρδο!!! για να μη το ματιάξουν είπαν! α χα χα χα

γωγώ τα παιδάκια μας αν και συγχρονίζονται στον ύπνο στο φαί καμία σχέση...εμένα με έχει ξεπατώσει τον τελευταίο καιρό, όλο στο στήθος είναι ο φαγάνας

τζενούλα ξεκουράστηκες ε; τέλεια!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι κανετε!!

Μολις γυρισαμε απο βολτουλα! Μπανιο, μαμ..... που λεει ο λογος.... και νανι, οχι οτι δε κοιμοταν στο καροτσι !!

Ψωνισαμε! τελικα δε πηγα τσαμπο ξεφυγα παλι της πηρα ενα καπελακι καλτσες μια ζακετουλα και ενα βρακακι με φρου- φρου πισω χα!! πολυ πλακα! και 55 ολα νομιζω οτι κσλα ειναι ε!

Ολγα πηγες Αγιο Λαζαρο! Εμεις θα ρθουμε αυριο αν δεν παμε πεθερα!!

φιλακια κουκλες παω για τη κουρα της κορης μου!!!!:-P:-P:-P

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

κοριτσια τα τεκνα μου εχουν σχεδιο εξοντωσης μου!Ξυπνανε το βραδυ και αρχιζουν τα βογγητα για πιπιλα.Μολις τους την βαζω λοιπον την φτυνουν βαζουν το δαχτυλο μεχρι μεσα λεμε και αρχιζουν!!που να κοιμηθω με τετοιο θορυβο.Αχ τι να κανω η μανα καλε????

ααα κοριτσια αυριο γιορταζουμε και εμεις βρε!!!!!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Hello!!!

Simera pigame kai emeis tin kathierwmeni Sabbatiatiki prwini mas bolta, kala itan, eidame kai ena paidaki agoraki pou exoume 2 ebdomades diafora- pio mikroulis aytos- kai mas pernaei 1 olokliro kilo!!!Alla ipsos exoume idio..

Kata ta alla ola kala, o Nikolas ksipnise apo tis 530, ton pira kai ksaplwsame kanape agkalitsa kai mou xaideye ta mallia kai xazokoimithikame mexri tis 7 kai..a ksexasa na sas pw!To paidaki mou, mou efere dwro!!Nai koritsia!!Toys edwsan apo ton paidiko ena koutaki leyko me mia xrisi kardoula zwgrafismeni kai afierwsi "stin manoula mou" kai mesa eixe ena omorfo stabroudaki se ena dermataki!!Kai ton efere to mesimeri o antras mou kai to kratouse o mikros kai mou leei "oriste manoula..s' agapw!" axxxxxxxxxxxxx eliwsa i manaaaaaaaaaaaaaa...kai fysika to foraw apo tote!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

olga exeis k dolby surround esy!

ioanna k kompsos k anoixtoxerhs o giokas

pou menete? nomiza re8ymno, o nonos mas noikiazei ena psiloparanomo retire 350 sto re8ymno k tou lew blakeia kanei, xwria pou tou kobei apodei3h gia 100

exei kalh 8ea alla brwmaei apoxeteysh sto mpalkoni o e3aerismos apo tis toualetes k den ka8etai pote

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...