Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστώ πολύ κορίτσια.να τα χαίρεστε κι εσείς.

ελπίζω να είναι όπως τα λέτε και να ηρεμήσει σύντομα.μακάρι να μου χαμογελούσε λίγο να πάρω λίγο κουράγιο αλλά ακόμα δεν το κάνει.θα πρεπε να γελάει;;;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalispera koritsia,

elisavet mh stenaxoriese tha strwsei. egw pantos vrika to farmako tou kai den exw parapono exw ena poly iremo mwro. otan arxizei i gkrinia apla karotsi kai volta. idika tora pou einai kalos o kairos den exeis kanena provlima. an rwtisis ta koritsia oles sxetika nwris ta vgalame eksw ta mwra mas. egw to evgala thn 20 mera afou efyge h mana mou giati gkriniaze gia to sarantismo. allios tha ton evgaza nwritera kai as htan kai xeimwnas.

episis koliki kratane mexri ton 3 mhna. an deis kai tpt den pianei kai to mwro sou sinexizei na gkriniazei kai na diploni podarakia tote mallon exete kolikous. mila me th giatro sou na sas dwsei isos kapoio siropaki. emeis pername gripe water kai etsi to tragiko twn kolikwn mono 3 meres peripou to zhsame.

na ksereis oti tha einai kapoies meres to mwro sou genika gkriniariko giati pernaei kai almata anaptiksis. psakse sxetika sto palio forum parents.gr an den vreis pes mou na sou vrw to sxetiko post.

kane ypomonh kai se ligo kairo tha arxisis na antamivese. tha arxisi na sou kanei fonoules na prospathi na piasi na sou akoumpa th fatsoula kai tha trelenese. oso gia to xamogelo kairos sas einai. na to perimenis apo mera se mera. na to xerese to paidaki sou kai oti thes edw eimaste:)

mummy mou pou eisai sou milaw sto msn. elpizw na niothis kalitera. ontos einai tragiko na xanei mia mana to paidi ths. oti kai na peis se auth th mana einai ligo.

elita poso tha nikiasete to diamerisma?

a elisavet kai babyradio.gr xaxa kai na tou tragoudas. emena auto ton iremouse poly. an kai meta apo ligo tha to varethi kai autos kai esy giati sinexeia vazei ta idia kai ta idia:P

kai na tou milas oso mporeis. egw ton pigena pantou opou phgena kai twra akoma kai tou lew paramithia kai vgazw kai apo to mialo mou diafora kai apla apovlakonete kai akouei kai polles fores apokimiete kiolas mesa sto karotsi tou enoite. mhn ton polymatheis agkalies giati tha thn patisis. oso mporeis na tis apofeugeis kalo einai. den lew na mhn to agkaliazis to paidi sou etsi pros theou. apla oxi me to paramikro klama agkalitsa. kounaton ligo sto karotsi mila tou ligo ksereis esy tha ta vreis.

empisteusou to enstikto sou. twra eisai mana:)

Διαφημίσεις

Πραγματικα Ελισαβετ λιγη υπομονη ακομα θελει και μετα οταν αρχισουν τα γελακια και οι φωνουλες θα τα ξεχασεις ολα αυτα... Αν τον θηλαζεις προσεξε μηπως τρως πραγματα που τον πειραζουν.. γλυκα , ανθρακικο, καφεδες συνηθως κανουν κακο στα μωρακια.

Παρος σουπερ δωρακι!! Να περασετε τελεια!!

Ινκα που εισαι καλε? Χαθηκες....

Κοριτσια βλεπω λετε για μειωσεις μισθων... Πικρα... Καποτε ελεγαν ολοι να μπεις στο δημοσιο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο αλλα τελικα μου φαινεται πως σε λιγο καιρο οι δημοσιοι υπαλληλοι θα ειναι οι χειροτεροι απο ολους...

Και εμενα για την θερμοκρασια στον πωπο μου ειπε να αφαιρω 0.4...

Mummy παρε μια αγκαλιτσα το παιδακι σου.... Τελικα αυτο ειναι το καλυτερο γιατρικο για ολα!!

mYQbp2.png

Γεια σας κορίτσια !!! Τι κάνετε ?Εμεις ολο και καλύτερα !!!

Αλλα βρε κορίτσια ως μανούλα μπορεί να τα πάω καλύτερα , ως γυναίκα όμως .........

Στην εγκυμοσύνη πήρα 18 κιλά και μου έμειναν τα 10 . Εχω και απίστευτες ραγάδες και χαλάρωση .

Καμια δίαιτα για τις θηλάζουσες ? Δεν θέλω να μου μειωθεί το γάλα !!!

Κατι ακόμα : τον καφέ τον πινουμε 2 ωρες πριν τον θηλασμο ή δεν εχει σημασια ?

Kleio pou xathikes kale? (akou ti rwtaw tora lol)

kafe thilase to mwraki sou kai meta pies. alla to poly 2 th mera. allios decaf. oso gia kila ragades xalarosi mhn anisixis oles ligo poly ta idia exoume. mhn ksexnas oti ekanes 9 mhnes gia na pareis ola auta ta kila. mhn viazese lipon na epanelthi to soma sou amesws. thelei to xrono tou. oso gia diaites i olga exei mia.

Loipon emeis phgame simera terastia karotsada. Phgame me to mpampa mas gia milk shake kai meta phgame kai psonisame rouxalakia, kapelakia, papoutsakia kai nai tou peire kai gialakia o xazompampas. den kserw an tha tou ta foraw alla plaka exoun:) peira kai egw ena zeugari papoutsia kai 3 mplouzes. ta prwta mou psonia meta thn egkimosini. thelw na parw kai kanena panteloni toulaxiston na katevw aksioprepos sth kipro. aurio lew na paw kai gia koura kai gia kanena pentikiour giati ta podia mou den vleponte kai thelw na valw pedila tora pou kalokairiase kai kamia platforma:)

Καλησπερααααα !!!!!!!!!!!!!!!!

Καλε παλι σας επιασε πολυλογια ???

Ιωαννα εχεις απολυτο δικιο ..κοριτσια επαρχια και παλι επαρχια ! και οσο ελεγα οτι δεν ξαναγυρναω δεν το συζητω ! αλλη ποιοτητα ζωης και αρκετα σημαντικη διαφορα στα χρηματα ..!! και να δειτε που στο τελος θα βαλω και μποστανι !!!! θα σας στελνω κ εσας !!

Παρος θελω και εγωωωωωωω!!!!!!!!!!!!! παρτε με μαζι σας κλαψψψ!! περα απο την πλακιτσα αντε κανονιστε το να πατε !!! και να περασετε καλα , τι καλουλης ο συζυξ! εγω παλι θα παω μαζι με την ολγα σε 100 χρονια !!!

mummy δεν εχω λογια αλλα ευτυχως που εχεις το βεντουζακο σου , εχεις δικιο ,

ρε κοριτσια ειναι πραγματικα μοναδικο!! και τωρα το νιωθω και εγω, οταν κοιτας τα μικρα στα ματια ΟΛΑ ξεπερνιουνται πιο ευκολα πια !!

kardoula τελος ! ο πριγκιπας απο την κοιλιτσα ηταν παιδι της βολτας!!

Συμπεθερα τι κανει το κοριτσακι μας???

Διαφημίσεις

και αφου εγραψα λιγα ειπα να συνεχισω την εκθεση ετσι για να μην σπασω την παραδοση!!

Σημερα ειμαι μονη, χωρις το σκαθαρακι μας γιατι το αφησα στη μαμα μου να περασει το βραδυ ...μην με πειτε απονη αλλα ειχα παει στο νοσοκομειο την αδελφη της μαμα μου ειχε μια αδιαθεσια, ζαλη και εμετο και δεν τον πηρα απο την μαμα μου που τον ειχα αφησει ..μετα σκεφτηκα πως μπορει να εινια καμια ιωση γαστρεντεριτιδας και επισης ενιωθα πως ημουν φορεας μικροβιων και ειπα να μην τον παρω και εχουμε τπτ αλλο !! δεν θα δειξει αποψε αν εχω κ εγω καμια ανωμαλια ?????

ααααχχχχχχχχχχ κοριτσια εκει που ημουν ηρθε μια τσιγγανα με ενα μωροοοοοο μικρουλιιι!! μολις την ειδα αληθεια σας λεω συγκινηθηκα αφου με γελαγε ο ανδρας μου !! μωρε ηταν πολυ μικρουλη και το λυπηθηκα !! δεν αντεξα την ρωτησα ! ειναι περιπου 1. 5 μηνα και ειχε κατι ματακια καταμαυρα και μεγαλα !! και μου ειπε πως της εβηχε και δεν ετρωγε και για αυτο το πηγε στο νοσοκομειο ! το λυπηθηκε η ψυχη μου !!!

να μην σχολιασω αυτη!!!! ενα κορμι αλλο πραγμα ..ουτε που φαινοταν πως ηταν εγκυο!! απιστευτο !!! μια κοιλια πλακα, ανα κωλα@@ρακι στητο ...χαρμα σας λεω !!!

τι να πω dna ??? δεν ξερω !!!

τωρα βλεπουμε (δλδ ο συζυγος βλεπει μπασκετ) και θα παω να σαβουρωσω τπτ γιατι απο Δευτερα υποσχεθηκα Δ Ι Α Ι Τ Α!!!!!!!!!!!!!!

όλο θέλω να σας πω και ξεχνάω...άρχισε η τριχόπτωση!!!! όχι κάτι φοβερό αλλά πέφτουν τα μαλλάκια μου...

Kai emaw bre filenada.kai sth mpempa fainetai pio poly giati eixe pio polla kai pio skoyra.toy mpempi γαινουν καταξανθα απο κατω.

Καρδουλα 800 ειναι το νοικι.Φαντασου ομως πως τοσα διναμε και για δοση για την ακριβεια 900 για το μισο σπιτι σε μεγεθος.

Πηγαμε ση χωρα των πλειμομπιλ ηταν φοβερα εχει ολα τα πλειμομπιλ και τα παιδακια παιζουν με ολα.Ειναι στη νεα κηφισια.γυρισαμε, τωρα τρωμε.η μπεμπα ηδη κοιμηθηκε στο στηθος μου.

Ειχαμε κι ενα μικροατυχημα.γιατι κουβαλαγε ο μπαμπας τα μωρα στα καθισματακια, και δεν ειδε ενα σκαλι και σκονταψε.αφησε ομως τα καθισματα επιτοπου απο τα χερια και αυτος εκανε βουτια μπροστα.ομως επειδη εγω ταραχτικα αρχισα και του φωναζα μετα τον ερμο.τεσπα δεν επαθαν τιποτα απλα τρανταχτικαν.ο μπεμπης ουτε που καταλαβε τι εγινε και η μπεμπα απλα συνεχισε τη γκρινια της.εγω ομως ετρεμα απο την ταραχη και ο αντρας μου φωναζε επειδη του φωναζα!!!!!!!!!!!!ειμαστε πολυ αστειοι παντως

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ελιτα ωραια ειναι στην χωρα των πλειμοπιλ αλλα ειναι εκνευριστικο που εχουν εισοδο... δεν φτανει που πας και τα πληρωνεις ολα χρυσα, βαζουν και εισοδο... παντως πραγματι ειναι σουπερ!!

Συμπεθερουλα!!! Εχεις δικιο για την επαρχια, αλλα ποιος ξεκολλαει απο την σκατουπολη!! Ισως οταν σας δωσουμε την μικρη να παρουμε την μεγαλη αποφαση!! Ο γαμπρουλης μου τι κανει???

mYQbp2.png

Εμεις σημερα ολο γκρινια... δεν την παλευω αλλο ρε γμτ. Και δεν εχει τελειωσει και ο αντρας μου με τις εξετασεις να μοιραστει λιγο η ταλαιπωρια. Απο το μεσημερι το ματι γαριδα, μονο καμια ωρα συνολικα κοιμηθηκε. Και τωρα εφαγε 70 γρ μονο και επσε ξερη... Λετε να ξυπνησει μεσα στην νυχτα και να με τρεχει παλι?

Παντως απο αυριο ξεκιναμε και ξενο γαλα, το δικο μου δεν την φτανει πια και σημερα χαλασα και ενα σακουλακι απο την καταψυξη. Ελπιζω να μπορω να την ταιζω οσο πιο πολυ γινεται απο το δικο μου και να της δινω και λιγο συμπληρωμα απο ξενο...:(

Ααααααααα απο τριχοπτωση και εγω εχω αρχισει και καραφλιαζω!!

Καληνυχτα μανουλες!!!!!!!!!!!!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...