Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Αρχικά αυτό ήθελα και ειδικά το ψηφιακό! Αλλά φοβήθηκα να το πάρω νομίζοντας ότι δεν θα δείξει τόσο νωρίς που το έκανα!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ.ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΜΟΥΦΑ ΔΗΛΑΔΗ.ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΜΟΙΑ ΙΔΕΑ.ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ!!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΘΑ ΠΕΜ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑΑΑΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΙΤΣΕΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ((ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΕΣ ΠΙΤΣΕΣ ΣΕ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ)))))ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΟΡΟ ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ.ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Katerina, 6000 to xrono???Aytes oi times paizoun Athina??Egw plirwnw 200 eyrv to mina :cool: alla bebaia ton paei o antras mou kai ton pairnei, einai kai 2 tetragwna apo to sptii mas..kai ton Aygoysto kleinei olo ton mina!

Telika, i eparxia exei polla kala. Akouw pou lete gia enoikia kati 700 kai 800 eyrw kai trellainomai..tixeroi eimaste loipon! To spiti pou menoume einai 2o orofo, me mpalkonia girw, girw, aytonomi thermansi kai parking kai foberi thea kai dinoume 400 eyrw kai einai kai apo ta akriba enoikia gia tin perioxi..:)

Elita kai emeis xthes sizitoysame gia tin krisi me ton antra mou, mou leei ti tha kanoume, toy lew to poli-poli ta mazeoyme kai pame Kalamata pou einai i katagwgi twn dikwn mou kai exoyme kai spiti kainoyrgio kai menoume ekei kai kanoume toys agrotes..ti na pw bre koritsia?? An ginei stasi plirwmwn, oloi tha epireastoume..elpizw na min zisoume tetoies stigmes pantws..giati tote i egklimatikotita tha mas katasparaxei..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ.ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΜΟΥΦΑ ΔΗΛΑΔΗ.ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΜΟΙΑ ΙΔΕΑ.ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ!!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΘΑ ΠΕΜ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑΑΑΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΙΤΣΕΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ((ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΕΣ ΠΙΤΣΕΣ ΣΕ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ)))))ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΟΡΟ ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ.ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΓΛΕΝΤΙ ΜΑΙΜΟΥ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Katerina, 6000 to xrono???Aytes oi times paizoun Athina??Egw plirwnw 200 eyrv to mina :cool: alla bebaia ton paei o antras mou kai ton pairnei, einai kai 2 tetragwna apo to sptii mas..kai ton Aygoysto kleinei olo ton mina!

Telika, i eparxia exei polla kala. Akouw pou lete gia enoikia kati 700 kai 800 eyrw kai trellainomai..tixeroi eimaste loipon! To spiti pou menoume einai 2o orofo, me mpalkonia girw, girw, aytonomi thermansi kai parking kai foberi thea kai dinoume 400 eyrw kai einai kai apo ta akriba enoikia gia tin perioxi..:)

Elita kai emeis xthes sizitoysame gia tin krisi me ton antra mou, mou leei ti tha kanoume, toy lew to poli-poli ta mazeoyme kai pame Kalamata pou einai i katagwgi twn dikwn mou kai exoyme kai spiti kainoyrgio kai menoume ekei kai kanoume toys agrotes..ti na pw bre koritsia?? An ginei stasi plirwmwn, oloi tha epireastoume..elpizw na min zisoume tetoies stigmes pantws..giati tote i egklimatikotita tha mas katasparaxei..

ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΟΛΑ, ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΝΟΕΙΤΕ!!!!ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ-ΑΠΟΣΠΑΣΗ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΛΛΟΥ.

ΡΕ ΣΥ ΠΟΣΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.Είμαι μανούλα Απριλίου και ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, μιας και έχετε λίγη πείρα παραπάνω.

Το μωρό μου είναι 43 ημερών.Το προβλημά μου είναι ότι είναι πολύ γκρινιάρης, δεν απασχολείται με τίποτα, πιπίλα δεν παίρνει στο ριλάξ κάθεται 10 λεπτά με το ζόρι, δεν απιζει με κάτι, πολλές φορές κλαίει και στην αγκαλιά. Έχω απελπιστεί. Όλοι μου λένε μετά τους 2 μήνες στρώνουν τα παιδιά.

Πέιτε μου κάτι να πάρω κουράγιο....

Είμαι μόνη, δεν έχω και βοήθεια και ώρες ώρες μου έρχεται τρέλα!!!!!!!!!!!!!!!1

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ μικρουλης ακομη, δεν μπορει να απασχοληθει με κατι, μπορει να ποναει, να εχει κολικους.... Τρωει καλα? Υπομονη χρειαζεται και σιγα σιγα θα βρειτε τους ρυθμους σας....

Να σου ζησει...

nG0fp2.png yu71p2.png

Ελισαβετ, να σου ζήσει!!

Όπως σου είπε και η Νατάσσα, είναι μικρούλης ακόμα για να παίζει με παιχνιδάκια. Μπορεί να έχει και κολικούς όντως. Γκρινιάζει συγκεκριμένες ώρες μέσα στην ημέρα?

Πάντως, κάνε υπομονή, σίγουρα θα στρώσει και θα μπορείτε να τον απολαύσετε καλύτερα!Καταλαβαίνω πως μπορεί να τρελλαίνεσαι κάποιες στιγμές, αλλά να σκέφτεσαι πως είναι κάτι που θα περάσει, όλες έτσι είμαστε στις αρχές, ακόμα και με τα πιο ήσυχα μωράκια..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

ακούστε τι έπαθα σήμερα.. είχα πάει σε δυο δουλειές στην χαλκίδα με την κορούλα μου στο μαρσιπο φυσικά!! της είχα βάλει το καπελάκι της και αυτή είχε γύρει το κεφαλάκι της

και κοιμοταν του καλού καιρού!!! Υπήρχαν διαφοροι που έλεγαν, "κοίτα ένα μωρό", "τι κουκλάκι" κτλ κάποια στιγμή ενω προχωρούσα διασταυρώνομαι με δυο καρακάξες που λένε η

μια στην άλλη "ααα κοιτα ενα μωράκι.. το κακόμοιρο που το τραβολογάει έτσι η μανα του" και της απαντάει η αλλη "κοίτα να δεις!! ντροπής της που το σέρνει έτσι το παιδι"

Περιττό να σας πω πως μου άναψαν τα λαμπάκια, αλλα λέω ασεεεε εχω το μωράκι μου δεν θα τους απαντήσω!!! κάνω τις δουλείες μου και καθώς πηγαινα στο παρκινγκ να πάρω το μικράκι μου,

ήταν μια αλλη καρακαϊδονα σε ενα μαγαζι και μου λεει "βρε κοπελία που το πας έτσι το παιδί, δεν το λυπάσαι;;" εεεεεεεεεεεεεε....... δεν άντεξα της απάντησα και για τις προηγούμενες μαζι!!!

Μα έλεοςςςςςς τι ειναι αυτα τα πράγματα; η κάθε καρακαιδόνα που λεει και η γιαγιά μου!!! Ακόμα καπνούς βγάζω!!!!

ΑΑ οσο για μπανάκι στην θάλασσα εγω θα την βουτήξω!! Θα ψάξω να βρω κατάλληλο μαγιό!!! Απ' οτι διάβασα απο η καλύτερη ηλικία ειναι στους 6 μήνες, αλλα μπορείς να τα βάλεις και μετά τους 4,5-5

μήνες!! Ακρεί να μην πηγαίνεις μεταξύ 11πμ-17μμ!! Αυτό που με προβληματίζει είναι το που θα την έχω στην παραλία, δεν θέλω να την βάλω στην΄αμμο ή στα βότσαλα με ψάθα και πετσέτα.

Σοφάκι απλα παρε τον μπεμπάκο σου αγκαλιτσα..

Και εγω τελειώνω πολύ γρήγορα στις δημόσιες υπηρεσίες με την μπεμπούλα μου!! Πάρος σούπερ δωράκι!! Τι όμορφα!!

Γεωργία δεν κατάλαβα τι σου είπε η παιδίατρος; Γιατι;

Ιωάννα περαστικά σας!! Εγω την μετράω στο πωπώ και στην μασχάλη. Στον πωπώ αφαιρώ και εγώ 0,4!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Ναι καλά τρώει δεν μπορώ να πω.

Και κοιμάται αρκετά,λιγότερο βέβαια από την αρχή αλλά ακόμα κοιμάται καλούτσικα.Η γκρίνια είναι το πρόβλημα.....

Οι κολικοί πότε περνάνε;;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Ελισαβετ να σου ζήσει το ζουζούνι σου!! Σε νιώθω απόλυτα γιατι και η δικιά μου είναι κέρατο και δεν έχω καθόλου βοήθεια!! Να κρατιέσαι απο τα γελάκια του και

να παίρνεις κουράγιο τις δύσκολες ώρες.

Τα κορίτσια έχουν δίκιο 43 ημερών ειναι πολυ μικρός για να παίζει με παιχνίδια!! Τα μωράκια οντως μετα τους 2-3 μήνες στρώνουν!!

Στο ριλάξ του έβαλες την δονηση; Κλαίει συγκεκριμένες ώρες; Πόσες κενώσεις κάνει την ημέρα; Τον θηλάζεις; Έχεις δοκιμάσει να του δώσεις συμπλήρωμα μήπως και δεν χορταίνει; Δοκίμασε να τον βάλεις στον ώμο σου ετσι ωστε να βλέπει τον χώρο, να βάλεις μουσική και να

τον πας βολτίτσες μεσα στο σπιτι. Εμένα ηρεμεί πολυ ετσι!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Ναι καλά τρώει δεν μπορώ να πω.

Και κοιμάται αρκετά,λιγότερο βέβαια από την αρχή αλλά ακόμα κοιμάται καλούτσικα.Η γκρίνια είναι το πρόβλημα.....

Οι κολικοί πότε περνάνε;;;

ΥΠΟΜΟΝΗ.ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΥΠΝΑΓΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΝΑΡΟΥΔΙΚΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ.ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΣ ΠΩΣ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΧΑΧΑ!!!!ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ 8ΑΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥΧΩ ΔΥΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΕΤΣΙ.ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΙΝΕ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑΝΑΙ ΗΡΕΜΟ ΓΕΝΙΚΑ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΥΘΜΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΣΟΥ ΚΟΙΛΙΤΣΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ.ΑΛΛΑ ΕΝ ΑΖΕΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΤΗΡΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΠΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΖ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Α ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!ΕΔΩ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ.ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΜΟΝΟ ΑΓΚΑΛΙΕΣ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Εχασε την πιπίλα ξύπνησε και είχαμε οδυρμό πάλι μέχρι να καταλάβω τι ήθελε!! Γιάυτο τα έγραψα λίγο βιαστικά. Θα σου γράψω κάποια παραδείγματα απο την δικιά μου μήπως σε βοηθήσω!!

Εμένα μου πήρε 2 μήνες για να καταλάβω τι της συμβαίνει πέρα το θέμα των κολικών!!

Για το θέμα του φαγητού πχ, η δικιά μου που γκρινιάζει ακόμα και σήμερα, θέλει πολλα και μικρά γεύματα, οταν αρχίσει να μην θέλει το στήθος την βάζω να ρευτει, της το ξαναδίνω

2-3 φορές και οταν τις αρνειται και τις 3 την σταματάω!! Ελα ομως που αυτή μετα απο κανένα 20 λεπτο θέλει πάλι!! ενας απο τους λόγους που γκρίνιαζε ηταν αυτός!!

Δεύτερος λόγος, τις σπάνιες φορές που την αλλαζε ο άνδρας μου της έσφιγγε πολυ την πάνα!! (που να το ξέρω αυτό η ερμη;)

Τρίτος λόγος ήταν οταν δυσκολευόταν να κάνει κακά, οπότε της δινω 10μλ χαμομηλάκι για να την βοηθήσω.

Τέταρτος λόγος είναι οταν νυστάζει και δεν μπορει να κοιμηθεί. Αγκαλιά, περπάτημα, νανούρισμα, υπομονή και τρυφερά λογια ειναι η λύση!! Κάποιες φορές σε συνδιασμό με τον μάρσιπο!!

Οσο για τα παιχνίδια, την κουνια της και το ριξάλ της απλά τα βαριέται εύκολα!! Είναι απο τα παιδιά που θέλουν αγκαλιά και περπάτημα!! Γενικώς να ξέρεις πως ολα τα μωράκι που θηλάζουν

είναι πιο αγκαλίτσες!!! Και απ' οσο διάβασα κάποιες φορές κλαινε για να αποφορτιστούν συναισθηματικά!!Προσπάθησε να είσαι ήρεμη για να ηρεμήσεις και αυτό!!

Εγώ κάποια στιγμή την χρονομετρούσα, πχ ήξερα πως με τους κολικούς θα σταματήσει το κλάμμα σε 40-90λεπτά. Την κράταγα απλά αγκαλιά, την ψιλοκουναγα, της μιλουσα, την φιλούσα, της διπλωνα

τα ποδαράκια και περίμενα!!

Ελπίζω να σε βοήθησα μ'αυτα!!

Κατερινα εννοεις 6000 το χρόνο για το ένα παιδί ή και για τα δυο;; 500 ευρώ το μήνα;;;; Δεν ειναι παρα μα πάρα πολλα;;;;

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...