Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κουκλες πως ειστε?

Ολγα όντως πολυ σκουπιδι δεν ειναι να βγεις εξω, αντε να πατε στο Λαγονησι να παιρνετε καθαρο αερα!!! Και γω θελω να παω τους γονεις μου μαλλον ομως τον αλλο μηνα! σουχω στειλει μην. στο μσν Καλα ψωνια! Ευχομαι να βρεις αυτο που ψαχνεις!!

Με πηρε ο παιδιατρος σημερα του δωσε η γενετηστρια κι αυτουνου αντιγραφο των αποτελεσματων και τον ρωτησα για την επανεξεταση σε τρεις μηνες που λεει το αποτελεσμα και μου πε μαλλον θελει να το δει κλινικα!

Καλα χτες το βραδυ εφαγε 50ml και πεσε για υπνο τα νευρα μου!!! Τη τρωγανε τα ουλα της και εβγαζε το μπιμπερο και εβαζε το χερι μεσα, της εβαλα λιγακι κρεμα! Τι να κανω εχω απελπιστει, εν το μεταξυ να πειναει κιολας μαζι και να νυσταζει!

Σημερα το πρωι τα ιδια, να διπλωνεται στα δυο, σαν κολικος την επιανε ,εφαγε 90, το πα στο doc και μου ειπε μηπως εχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα, εξετασεις, θα πρεπει να τη δει απο κοντα και τα σχετικα!! Θα τη παω μαλλον το απογευμα!

Τελιωμο δεν εχουμε μου φαινεται μια το ενα μια το αλλο θελω επιτελους να ρουτινιασουμε να μην εχουμε τιποτα να μας προβληματιζει!!!

γκρρρρρρρ!!!!!Συγνωνη για τη γκρινια πρωι - πρωι!!!!!!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμενα Ολγα δημοσιος υπαλληλος ειναι, εγω ασχολουμαι με την ερευνα και πληρωνομαι από προγραμματα (οποτε υπαρχουν), οποτε ωραιες εποχες ερχονται. Ευτυχως που υπαρχει κι ενα εξοχικο να πηγαινουμε και περναμε καλα εκει. Ειναι και πάνω στη θαλασσα, ιδανικα για παιδια.

Παρος φανταζομαι οι δυο σας θα πάτε... Ωραια....

Σημερα παμε για εμβολιο και τα δυο παιδια.....

Εμας γεωργια η γενετηστρια μας ειπε να δει το παιδι οταν θα ειναι εξι μηνων, μαλλον την κλινικη του εικονα κι εμας.

nG0fp2.png yu71p2.png

Κι εμενα Ολγα δημοσιος υπαλληλος ειναι, εγω ασχολουμαι με την ερευνα και πληρωνομαι από προγραμματα (οποτε υπαρχουν), οποτε ωραιες εποχες ερχονται. Ευτυχως που υπαρχει κι ενα εξοχικο να πηγαινουμε και περναμε καλα εκει. Ειναι και πάνω στη θαλασσα, ιδανικα για παιδια.

Παρος φανταζομαι οι δυο σας θα πάτε... Ωραια....

Σημερα παμε για εμβολιο και τα δυο παιδια.....

Εμας γεωργια η γενετηστρια μας ειπε να δει το παιδι οταν θα ειναι εξι μηνων, μαλλον την κλινικη του εικονα κι εμας.

Μαλλον και μας 6 μηνων βγαινει να μας ξαναδει!Καλα εμενα μου μιλαγε λες κι ειμαι ηλιθια μου κανε αναποδα τις ερωτησεις!!! Στο τελος που σιγουρευτηκε οτι ειμαι οκ μου ειπε και τα 80Ε ολο χάρη! Τσαμπα μας παιδευουν αλλα τελος παντων !!!

Καλη υπομονη σημερα με τα εμβολια ευχομαι να μη πονεσουν!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημερα και απο εμας!!!!!

Ειμαι σπιτι και εχει απιστευτη ησυχια αφησα τα μικρα στην πεθερα μου γιατι ειχα ραντεβου με 2 παιδικους τους τελευταιους και μολις γυρισα να γραψω λιστα για να παω σουπερ μαρκετ. Εχω καταμπερδευτει ειμαι αναμεσα σε 2 παιδικους και δεν ξερω ποιον να επιλεξω τα διδακτρα και στους 2 ειναι τα ιδια 6.000 το χρονο με σχολικο αλλα τους θεωρω τους καλυτερους για τον Αλκη μου και τι να κανω ας κοψω απο αλλου. Παρος μηπως εχεις ακουσει τιποτα για κανεναν απο αυτους ο ενας λεγεται Γελαστο Πορτοκαλι και ο αλλος ο Χορος της Σοκολατας???ουυυυυυυυφ δυσκολο πραγμα η επιλογη

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Κατερινα ειμαστε πολυ τυχερες που υπαρχουν οι γιαγιαδες και μας λυνουν τα χερια.

Μεγαλη ανακαλυψη!!!!!!!!!!!!

Δεν λες τιποτα!!!!! Ηκαημενη η πεθερα μου κραταγε τον Αλκη τους 2 τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης που εκατσα στο κρεβατι αν δεν ειχα και αυτη δεν ξερω τι θα εκανα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Kalimera koritsia mou!

Xthes to apogeyma kaname liga dekatakia, mexri kai 38 ftasame kai tis edwsa prin na koimithei 3 ml depon..apo fagito omws kai diathesi eimastan ok.To prwi efage kanonika, alla twra stis 11:30 efage mono 120 ml, alla ayto to paidi den exei kai standard, mia trwei 120 mia trwei 210! :D:D Analoga me ton orexi tis..

kanei akoma dekatakia, alla poly ligo, gyrw sto 37.2.

Alitheia, pws metrate tin thermokrasia?Stin masxalitsa i sto popaki? I paidiatros mou leei sto popaki kai oti grafei to thermometro afairw 0.4..sas to exoun pei esas ayto??

Thelw kai egw na agorasw mplouzakia giaton Nikola kai bermoudes, logw paidikou twra thelw 2 set tin imera, ena pou foraei kai ena mazi toy..exw kati dwroepitages apo laredoute kai mallon tha tis xrisimopoiisw, den eimaste gia polla exoda twra.

Bre koritsia, ekei pou taiza tin mpempa aisthanthika ena kounima san seismo, eniwse kammia tipota? Mporei bebaia na egine kapou edw girw kai na min ton niwsate ekei psila :D

Aurio paw kai ton Nikola gia embolio...simera to prwi molis tou eipa "ela na baloume rouxa" mou leei "manoula, oxi sxoleio, spiti mazi sou!" ax me liwnei ayto to paidi, eytyxws pou katafernw kai krataw tin psixraimia moy kai den ta mpigw..:(:(

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

από ονόματα σκίζουν οι παιδικοί πάντως κατερίνα!

τελικά τον πήρα μαζί μου στην εθνική και στην εφορία, είχε 15 άτομα που περίμεναν ΕΞΩ από την πόρτα, με αφήσαν να μπω πρώτη και μετά μου δωσε και ένας κύριος χαρτάκι αλλά ευτυχώς με είδε η ταμίας και με φώναξε να πάω αμέσως :)

μετά τον άφησα μια ώρα στην πεθερά μου κατέβηκα κέντρο στη συμβολαιογράφο γύρισα και τον βρήκα να κοιμάται, ήπια κι εγώ το καφεδάκι μου με την ησυχία μου με την πεθερούλα μου :tongue:

όλγα εγώ έχω πάρει κούνια από το ΙΚΕΑ και είναι τέλεια, πήρα την άσπρη με τα κάγκελα, πρόσεξε μόνο η οξιά με τα κάγκελα δε βγαίνει νομίζω το κάγκελο, μια χαρά μου φαίνεται για τα λεφτά της και το στρωματάκι πήρα το πιο ακριβό κι αυτό καλό μου φαίνεται, έχει και το mothercare κάπως καλύτερη ποιότητα και ταιριάζει το μέγεθος

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

από ονόματα σκίζουν οι παιδικοί πάντως κατερίνα!

τελικά τον πήρα μαζί μου στην εθνική και στην εφορία, είχε 15 άτομα που περίμεναν ΕΞΩ από την πόρτα, με αφήσαν να μπω πρώτη και μετά μου δωσε και ένας κύριος χαρτάκι αλλά ευτυχώς με είδε η ταμίας και με φώναξε να πάω αμέσως :)

μετά τον άφησα μια ώρα στην πεθερά μου κατέβηκα κέντρο στη συμβολαιογράφο γύρισα και τον βρήκα να κοιμάται, ήπια κι εγώ το καφεδάκι μου με την ησυχία μου με την πεθερούλα μου :tongue:

όλγα εγώ έχω πάρει κούνια από το ΙΚΕΑ και είναι τέλεια, πήρα την άσπρη με τα κάγκελα, πρόσεξε μόνο η οξιά με τα κάγκελα δε βγαίνει νομίζω το κάγκελο, μια χαρά μου φαίνεται για τα λεφτά της και το στρωματάκι πήρα το πιο ακριβό κι αυτό καλό μου φαίνεται, έχει και το mothercare κάπως καλύτερη ποιότητα και ταιριάζει το μέγεθος

Kalhmera xaxa!!!!!!!!!!!Την ιδια σκεψη καναμε!!!!!!!!!!!γελαστο πορτοκαλι!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΗΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΣΕΛΙΔΑ!!!!!!

ΕΝΑ ΕΝΑ!!!!!ΠΑΡΟΣ ΜΑΛΒΙΔΕΣ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ!!!!!ΤΙ ΚΑΛΑ!!!!!

ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΧΑΧΑ!!!!!ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!!ΔΕ ΜΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΗΛΑΖΩ.ΧΤΕΣ ΧΡΕΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΣΛΙΝΓΚ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ.ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΤΖΑΜΠΟ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ.ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ ΚΟΙΤΑΖΕ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΓΕ.ΜΕΤΑ ΕΠΙΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΠΗΡΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, (ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΥΤΟ)ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΧΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΗΝ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΓΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΩ ΚΑΤΩ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΣΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΠΩ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΞΤΡΑ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ.ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ.ΒΑΣΙΚΑ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΣΟΝΑΛ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΙΠΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΟΡΙΖΩ ΕΓΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ.

ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΛΛΟ ΠΟΥ ΝΥΣΤΑΖΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑΝ ΚΟΥΡΙΕΡ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΕΥΜΑ ΘΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΝΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΡΦΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΜΟΜΠΙΛ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΩΡΑΚΙ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

α ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΚΤΙΤΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΜΕ.ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.Ε ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ.ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ.ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ.ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ.ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΕΠΕΙΤΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΘΑ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ.ΚΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ?

ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ?ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΝΙΕΣ ΤΣΙΜΑ ΤΣΙΜΑ ΜΕΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΥΑ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΤΕ?ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑΧΩ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ.ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΕΡΨΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ.ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!!!!!ΤΙ ΛΕΤΕ?ΕΓΩ ΨΗΝΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ.ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΛΕΓΑΜΕ ΤΥΧΕΡΗ ΟΠΟΙΟΙΟ ΠΑΝΤΕΡΥΤΟΥΝ ΕΔΩ!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!!!ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!!!ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΑΜΟ ΘΑΝΑΙ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΩΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑΡΘΩ ΧΑΧΑ!!!!!!ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!1ΞΕΡΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΡΕΛΛΟ ΑΛΛΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑΧΕ.ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...