Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

emeis edo mesa tetoia pragmata ??? apapapapa xaxaxaxaxa

skepsou omos pos exoume ooleess ta pio omorfa mora ...mipos ofeiletai s auto ??????

ax kai tora to maio ligo polu meiname egkues oles ...more lete ?????

xaxa εγω πριν να μεινω εγκυος ειχα αδιαθετησει τελευταια φορα 9 μαιου, και μαλιστα ειχα παει και σε γαμο και επειδη ειχα βαλει εν αφορεμα ριχτο και καποια με ειχε δει και δεν ξερω πως τοχε συνδυασει νομιζε πως ειμαι εγκυος, ισως γιατι ειχαμε κανει πολιτικο το φλεβαρη και μπορει να νομιζε πως ειμαι εγκυος, οτνα με χαιρετησε μου πιανει την κοιλια και μου λεει!!!!καλε που ειναι η κοιλια ρεβυθακι εχεις!!!!!!!!!!!και στην αρχη δεν καταλαβα.εγω εκεινη τη μερα μολις ειχα αδιαθετησει.αλλα η δουλεια εγινε δυο βδομαδες μετα!!!!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

xaxa εγω πριν να μεινω εγκυος ειχα αδιαθετησει τελευταια φορα 9 μαιου, και μαλιστα ειχα παει και σε γαμο και επειδη ειχα βαλει εν αφορεμα ριχτο και καποια με ειχε δει και δεν ξερω πως τοχε συνδυασει νομιζε πως ειμαι εγκυος, ισως γιατι ειχαμε κανει πολιτικο το φλεβαρη και μπορει να νομιζε πως ειμαι εγκυος, οτνα με χαιρετησε μου πιανει την κοιλια και μου λεει!!!!καλε που ειναι η κοιλια ρεβυθακι εχεις!!!!!!!!!!!και στην αρχη δεν καταλαβα.εγω εκεινη τη μερα μολις ειχα αδιαθετησει.αλλα η δουλεια εγινε δυο βδομαδες μετα!!!!!!!!!!

χαχα προφητικη η κυρια αλλα επεσε εξω στο ρεβυθακι!!

δυο κυρια μου πεστης !! και κουκλακια!!!

εγω παλι ειχα αδιαθετησει 13/5 και πραγαμτικα οταν σκεφτομαι την περσινη μου ανοιξη ηταν η καλυτερη μου !!!!!!!!!!! ολο εξω, και ψυχολογια super!! μαλλον ηταν προμηνυμα οτι η επομενη ανοιξη θα ηταν καπως διαφορετικη αλλα που να το καταλαβω τοτε ?????:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

δεν έχω κέφια...πήγα επίσκεψη στη μαμά του φίλου μου και χαλάστηκα...όταν σηκώθηκα να φύγω μου πε: μην πεις τίποτα, φύγε έτσι

ευτυχώς είχα και το μπέμπη μαζί μου, ευτυχώς που έχω και το μπέμπη...

i1lzp2.png

δεν έχω κέφια...πήγα επίσκεψη στη μαμά του φίλου μου και χαλάστηκα...όταν σηκώθηκα να φύγω μου πε: μην πεις τίποτα, φύγε έτσι

ευτυχώς είχα και το μπέμπη μαζί μου, ευτυχώς που έχω και το μπέμπη...

Φανταζομαι εννοεις του φιλου που εχασες?Ενταξει βρε Σοφακι οι ανθρωποι εχουν τον πονο τους, δεν ειναι και ευκολο.Ενταξει τι να πεις.Εσυ να κοιταξεις το παιδακι σου κοπελα μου.Η ζωη συνεχιζεται ετσι ειναι.Απλα δεν ειναι ευκολο και για αυτη τη μανα, σκεψου,,,.....Δεν ειναι ωραιο να φευγουν τα παιδια πριν απο μας.Αλοιμονο για αυτες τις μαναδες.Δεν εχω λογια ειλικρινα.Παρε αγκαλιτσα το βεντουζακο σου και προσπαθησε να τα ξεχασεις

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσια μου καλημερουδια!

Σοφακι, ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα!

Αναπολλω κι εγω την περσινή ανοιξη! Ετοιμάζαμε τα ζουζουνια μας! Τι λετε? Παμε για το επομενο?

Φιλακια

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

ναι μωρέ ελίτα αυτό εννοούσα, για όλους τους υπόλοιπους η ζωή συνεχίζεται, για αυτή τη μάνα όμως δεν ξέρω...

καλημέρα! οκταωράκι σήμερα, σούπερ!!

λεω να τον αφήσω στην πεθερά μου κανένα δίωρο να πάω τράπεζα και εφορία, δεν ξέρω αν θα το πάρω απόφαση τελικά, με έχει φάει κι αυτή η καημένη δε με εμπιστεύεσαι λέει; ουφ δεν ξέρω...

i1lzp2.png

οχι ουφ δεν την εμπιστεύομαι αλλά ουφ δεν ξέρω αν θα τον αφήσω τελικά...

αφού περνάμε καλά τα δυο μας :) γνωρίζουμε και κόσμο και κάνουμε και τις δουλειές μας πιο γρήγορα

i1lzp2.png

οχι ουφ δεν την εμπιστεύομαι αλλά ουφ δεν ξέρω αν θα τον αφήσω τελικά...

αφού περνάμε καλά τα δυο μας :) γνωρίζουμε και κόσμο και κάνουμε και τις δουλειές μας πιο γρήγορα

Τυχεροί είστε!!!

Εγώ δεν παίρνω τη μικρή μαζί μου σε τράπεζες κλπ γιατί ειτε εχω την μικρή είτε όχι, τον ίδιο χρόνο περιμένουμε:(

Σπάνια μας παραχωρούν σειρά...

Σήμερα λέω να πάω για μερικά ακόμα ψώνια για τη ζουζούνα μου. Θέλω να της πάρω κοντά φορμάκια-πυζαμάκια...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

καλημεραααααααααα!!!!!!!

τι κανετε κοριτσακια μου?

Εγω σημερα λεω να πάω μια βολτιτσα απο ικεα και εντος.Θελω μια οικονομική κρεβατοκαμαρα για το εξοχικό και μια κουνια.Ετοιμαζεται το σπιτι στο Λαγονησι για να την κανω με τα τεκνα.Τι να κάνω εδω.Που θελω να τα πάω μια βολτιτσα και εχουμε πηξει στο σκουπίδι.Αντε μην πω καμια κουβεντα.Μας εχουν τρελανει ολοι τους πια!

Εχει παρει καμια κουνια απο το ικεα?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Σοφάκι λυπάμαι πολύ δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερος πονος απο μια μάνα που χάνει το παιδί της...

Με το καλό να γίνει η μετακόμηση και θέλουμε και άλλες photos!!!!!

Εγώ πάλι τον μικρό τον παίρνω μαζί μου, προχθες σε τρείς τράπεζες τελείωσα σε χρόνο dt!!!!!!!!! Ειδικά στην Εθνική ακόμα εκεί θα ήμουν!!!!

Κορίτσια ο αντρούλης μου αποφάσησε να μου κάνει δωράκι ταξιδάκι, και τον Νοεμβριο θα πάμε στην Μαλδίβες και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!! Ψάχνω τώρα να βρω προσφορές, καλά είδα φωτο και είναι πανέμορφα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν είχαμε πάει honeymoon.. Με εγκυμοσύνες, μωρά και υποχρεώσεις δεν τα είχαμε καταφέρει και τώρα είναι ευκαιρία!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...