Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κι από εμας!!!!!

Μέσα στο καρότσι την έχω και την κουνάω.... έτσι σταματάει μέχρι να βαρεθεί..

Από βραδυνό ύπνο δεν εχω παραπονο.. 12-6 αλλα την ημερα δεν κοιμαται...

μπάνιο στην θαλασσα θα τα κάνετε?? γιατι για τα κοριτσακια λενε πως κολλανε πιο ευκολα μικροβια.. και τωρα ειναι ακομα μικρουλια...

παλι για αλλαγες ρουχων θα παω .. τα παιρνω για του χρονου .. αμαρτια ειναι ποσα θα βαλει τώρα...

τι καιρός κορίτσια ε????? αχ ειναι για θαλασσα~~~~~~~~~~~~~~

Εγώ θα βάλω τη μικρή στη θάλασσα!!! Εννοειται!!!

Και μάλιστα ανυπομονώ να ξεκινήσουμε μπανακια. Νομίζω οτι η θαλασσα θα κάνει καλό στα μωράκια μας!

Την Κυριακή ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!!!

Είναι η ΓΙΟΡΤΗ της ΜΗΤΕΡΑΣ!!!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γιατί μιλάτε για τιμές για τα εμβόλια; δεν τα καλύπτουν τα ταμεία σας;

της μυνηγγίτιδας είναι υποχρεωτικό; δε θυμάμαι να το παμε...θα ανοίξω να δω τι μου γραψε για τους 4 μήνες

πήγαμε βάλαμε πετρέλαιο σπίτι μας....βάζουν και το τζάκι σήμερα, δευτέρα τη δεύτερη κουζίνα στο υπόγειο και τελειώνει ο εργολάβος...ελπίζω αύριο να τελειώσω με την εφορία και δευτέρα να κάνουμε τα συμβόλαια

καρδούλα κάπου στις 17 πρέπει να μαστε

Άντε με το καλό να μπείτε στο σπιτάκι σας!!!!!!!

lX5Hp3.png

Και εγώ θα την βάλω στην θάλασσα, απλά με προσοχή, δλδ όχι απευθείας ήλιο, όχι στην άμμο, και αλλαγή αμέσως μόλις βγεί από την θάλασσα...και φυσικά καπελάκι και αντηλιακό!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

καλημέρα κι από εμας!!!!!

μπάνιο στην θαλασσα θα τα κάνετε?? γιατι για τα κοριτσακια λενε πως κολλανε πιο ευκολα μικροβια.. και τωρα ειναι ακομα μικρουλια...

καλημερα κοριτσια!

εγω δεν σκοπευω να τον βαλω σε θαλασσα εντος αττικης! μεχρι και αρσενικο βρηκανε περυσι απο το Σουνιο ως το Δασκαλειο!! εχουμε εξοχικο κοντα στο λαυριο και θα πηγαινουμε αλλα ωστοσο δεν θα τον βαλω...μαχη θα δωσω με τον μπαμπα του κ ολο το σοι που θα επιμενουν να τον βουτηξω!! εκτος αν παμε σε καποια καθαρη κ εκτος αττικης παραλια

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

emena mou eixe pei na kanoume to posimo tis gastrenteritidas alla otan piga na agoraso gia ton pnevmoniokoko den mou to anefere ki ego ekana tin papia ...den thelo na to fortono me evolia pou den einai ypoxreotika !!!!vevea an mou to elege pali i giatros o adras mou tha ithele na to kanoume...kai sinithos pernaei to diko tou..akoma...:)

ioanna seyxaristooooo!!!!

ki emeis tha boume thalasa !!!!oxi ayto to sk ...ayto t sk ..mono patousakia ....alla fetos tha kanoume voutitses !!!!!plitsi !!!plitsi!!!!!

tha tis alazo magio kai tha tin pigeno stin dousiera amesos...kai oxi se vromiki thalassa ....opos stin egimosini....

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

emena mou eixe pei na kanoume to posimo tis gastrenteritidas alla otan piga na agoraso gia ton pnevmoniokoko den mou to anefere ki ego ekana tin papia ...den thelo na to fortono me evolia pou den einai ypoxreotika !!!!vevea an mou to elege pali i giatros o adras mou tha ithele na to kanoume...kai sinithos pernaei to diko tou..akoma...:)

QUOTE]

εμενα παλι η παιδιατρος μου ειχε πει οχι για της γαστρεντεριτιδας γιατι το μωρο δεν παει παιδικο κ δεν εχει ιδιαιτερη επαφη με αλλα παιδακια που πανε σχολειο ακομα..γενικα ειναι θετικη στα απαραιτητα και μονο εμβολια..και εγω μαζι της!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Καλα εννοειται οτι θα κανουμε μπανακι και σωσσιβιακια και βουτιτσες πωπω τρελα παιχνιδια !!!!! καθαρη θαλασσα να χουμε μονο!!!!

Κοριτσια σημερα κανω κουρα!!!!!!

Ολγα το απογευμα θαρθω Αγιο Λαζαρο η μικρη κοιματε για μεσημερι!!!οποτε θα τη βγαλω!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

κοριτσια μετα τον 6ο νομιζω για μπανακια και καλο ειναι ναχει ζεστανει η θαλασσα.μαλιστα καλο ειναι να βαλεις νερακι σε πισινουλα πρωτα και μετα σιγσ σιγσ θαλασσα γιατι κρυωνουν ευκολα τα μωρα.τωρα τι να σας πω εχει αλλα παρομοια εμπειρια?

κι εγω ΠΗΤ 14/2 ειχα και εγινα μανουλα δεκεμβριου!!!!!!!!!!!!!;)

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

καλα θα μας τρελανουν αυτοι οι γιατροι ...εμενα μου ειπε οτι αυτη μου λεει να μην τον παω για μπανιο φετος λογω των μολυνσεων που μπορει να κολλησει αλλα μου λεει εσυ θα παρεις την αποφαση,εγω αυτο πρεπει να σου πω ..και δεν μου εβαλε οριο στους μηνες !!

και θελω τοσο να τον παω να παλτσουριζει στη θαλασσα !!!!!

kale ti parla einai auth pou sas epiase simera?

egw den rwtisa akoma gia thalassa. tha rwtisw mallon ton kainourgio paidiatro pou tha exoume sth kipro. ax!

inka egw skeftome thema oi pirates i kati antistoixo thalassino. tha doume. to sizitame akoma. gia koritsakia nomizw oti exei pio polla themata. den thimame to paidi kai neoi goneis h to parents eixe mesa odigo vaftisis kai eixe diafores idees. mporei na vreis kati ekei.

babyjes na kopiasis sth parea mas. oles mourles kai alloprosales eimaste edw mesa kai den exoume kanena kolima na sizitame ta panta. a kai sexomanis eimaste oles xaxaxaxa

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...