Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

babyjes και εγω κατα καποιον τροπο ανηκω στις μανουλες Ιανουαριου αφου Ιανουαριο γεννησα και στην αρχη της εγκυμοσυνης εγραφα και εκει, να σου ζησει το μωρακι!!!!

Εμεις το καναμε της γαστρεντεριτιδας μετα απο επιλογη δικια μου λογω του οτι ο γιος μου περασε ροταιο και μπηκαμε 3 μερες στο νοσοκομειο και ταλαιπωρηθηκε πολυ , επισης αν και παντου διαβαζα οτι ο ροταιος δεν ειναι διαδεδομενος την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο που ειχαμε μπει στο Μητερα ειχε τουλαχιστον 10 τετοια περιστατικα αυτου του ιου, τωρα βεβαια στο χερι της καθε μανουλας ειναι να αποφασισει τι ειναι καλυτερο για το μωρακι της εγω στον γιο μου αποφασισα να μην το κανω και τελικα δυστυχως την πατησαμε και λογω αυτου το εκανα στην μπεμπα. Εμεις το καναμε μαζι με το εξαπλο απο παρενεργειες μου εμφανισε μια εβδομαδα μετα για μια μερα εντονη υπνηλια με ανορεξια και για 3-4 μερες σαν να ειχε πιο εντονους κολικους τα βραδια, αλλα γιαυτο δεν ξερω αν ευθυνεται το εμβολιο ή οι κολικοι

σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορηση.μαλλον θα της το κανω και ευχομαι να πανε ολα καλα.80€ συνολικα ή η καθε δοση.μου ειπε η γιατρος εξαρταται την εταιρεια ειναι 2 ή 3

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το rotarix που καναμε εμεις ειναι 2 ποσιμες δοσεις και κοστιζει δυστυχως 80 ευρω η δοση, υπαρχει και το rotateq που ειναι 3 ποσιμες δοσεις και κοστιζει γυρω στα 50-60 ευρω η δοση απο οτι εχω ακουσει

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρα μανούλες!!!!

Χθες κοιμηθήκαμε πριν παει 00.20 η ώρα!!!! Αμέεε.. και κοιμηθήκαμε 4,5 ώρες συνεχόμενες!!!!!!

Λιτσάκι χρόνια σας πολλα με πολλά γελάκια και αγκου!!!!

Σοφία εμείς συνέχεια έτσι είμαστε και οχι στο τετράωρο, οπότε σε νιώθω απόλυτααα!!!!!

Καρδούλα εύχομαι να συνεχίσει έτσι ο πριγκιπάκος σου!!!

Γεωργία εμείς θα κάνουμε αυτο΄που δεν αποσύρθηκε rotatep. Να σας ρωτήσω κάτι τώρα που το θυμήθηκα. Κάνατε το prevenar το 7 ή το καινούργιο το 13;

Τζεντ δεν ειναι τίποτα, λίγο τα ξενύχτια.. λίγο η συνεχής γκρίνια.. τα χάνω σιγα σιγα!!! :)

Ιωάννα το menegitec ποιο ειναι;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημερα babyjes!!! και εγω μανουλα Ιανουαριου ειμαι αλλα κολλησα με τις φιλεναδιτσες μουυυυ εδω !!! γιατι παροτι ειχα πητ φεβρουαριο το σκαθαρι ειχε αλλη αποψη...εντωμεταξυ μην νομιζεις πολλες απο εδω μεσα ειμαστε μαμαδες Ιανουαριου !!!!

εμεις δεν το καναμε και οταν την ρωτησα μου ειπε πως δεν καλυπτει ολους τους ιους της γαστρεντεριτιδας και αρα δεν εχει νοημα κατα την αποψη της να το κανουμε . και πως οταν ενα μικρο οπως το δικο μου εχει γουλιτσες η αερια κτλ δεν το κανουν ουτως η αλλως γιατι ειναι στις αντενδειξεις!

καλημερα και σε εσενα jend.αυτο για τις γουλιτσες και τα αερια να σου πω δεν το ηξερα γιατι εχει και η μικρη μου.αχ μπερδευτικα τωρα.χαρηκα που περασα για ενα καφεδακι στα γρηγορα απο το καφε σας,εισασταν εξυπηρετικοτατες.ελπιζω γιατι οχι να γινω και εγω θαμωνας;)

OjQkp2.png?B89kEt5q

Ιωαννακι στην εστειλα

Κατερινακι και μενα καλα ειναι.Γενικα δεν ειχαμε πολλες παρενεργειες μονο γκρινια και χθες το φαι

Εμεις καναμε της γαστρεντεριτιδας και δεν ειχαμε προβλημα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Μαρια το prevenar με τα 13 στελεχη του ιου δεν εχει κυκλοφορησει ακομα τουλαχιστον μεχρι πριν 3 μερες που πηγαμε στο φαρμακειο και το ζητησαμε , μας το ειχε γραψει η παιδιατρος γιατι μας ειχε πει πως αναμενεται να κυκλοφορησει ετσι καναμε το πρεβεναρ με τα 7, οταν πας να το παρεις ρωτα αν εχει κυκλοφορησει το 13

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Εικοσι του μηνός ειναι να το κάνουμε, οπότε θα το καθυστερήσω οσο μπορώ!! Αν και η παιδιατρος πριν λίγο που την πηρα να την ρωτήσω μου είπε πως καλύτερα να πάρω το 7 και να αφήσω λίγο το 13 να δοκιμαστεί. Μπορούμε να κάνουμε την επόμενη δόση με το 13!!

Εμάς της μινιγγίτιδας δεν μας το έχει πει ακόμα!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

καλημερα και σε εσενα jend.αυτο για τις γουλιτσες και τα αερια να σου πω δεν το ηξερα γιατι εχει και η μικρη μου.αχ μπερδευτικα τωρα.χαρηκα που περασα για ενα καφεδακι στα γρηγορα απο το καφε σας,εισασταν εξυπηρετικοτατες.ελπιζω γιατι οχι να γινω και εγω θαμωνας;)

σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογιααα:):):):):)

γιατι οχι?? να περνας και απο εδω καλε !!

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας.

Εμείς πρόκειται να κάνουμε το prevenar γύρω στις 23/5 αλλά δεν ξερω ποιό απο τα δύο να πάρω (7 ή 13). Δεν μου το διευκρίνησε η παιδίατρος. Λέτε να την πάρω τηλ. να ρωτήσω??

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Πάντως στην ιστοσελίδα του ΕΟΦ αναφέρονται και τα δυο (7 & 13) αλλά έχει τιμή μόνο το (7) (Λιαν.τιμή 77,11?). Το (13) δεν αναφέρει τιμή ακόμα. Μάλλον δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

καλημέρα κι από εμας!!!!!

Μέσα στο καρότσι την έχω και την κουνάω.... έτσι σταματάει μέχρι να βαρεθεί..

Από βραδυνό ύπνο δεν εχω παραπονο.. 12-6 αλλα την ημερα δεν κοιμαται...

μπάνιο στην θαλασσα θα τα κάνετε?? γιατι για τα κοριτσακια λενε πως κολλανε πιο ευκολα μικροβια.. και τωρα ειναι ακομα μικρουλια...

παλι για αλλαγες ρουχων θα παω .. τα παιρνω για του χρονου .. αμαρτια ειναι ποσα θα βαλει τώρα...

τι καιρός κορίτσια ε????? αχ ειναι για θαλασσα~~~~~~~~~~~~~~

lX5Hp3.png

γιατί μιλάτε για τιμές για τα εμβόλια; δεν τα καλύπτουν τα ταμεία σας;

της μυνηγγίτιδας είναι υποχρεωτικό; δε θυμάμαι να το παμε...θα ανοίξω να δω τι μου γραψε για τους 4 μήνες

πήγαμε βάλαμε πετρέλαιο σπίτι μας....βάζουν και το τζάκι σήμερα, δευτέρα τη δεύτερη κουζίνα στο υπόγειο και τελειώνει ο εργολάβος...ελπίζω αύριο να τελειώσω με την εφορία και δευτέρα να κάνουμε τα συμβόλαια

καρδούλα κάπου στις 17 πρέπει να μαστε

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...