Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε τι λογοδιαροια ειναι αυτη πρωι πρωι.Κανατε ντου για τα καλαΈγω σηκωθηκα μονη και κοιμοντουσαν αλλα το στηθος μου ειχε γινει πετρα και εσταζε και σηκωσα τη μπεμπα την ταισα και μετα ξυπνησα και το μπεμπη ταισα και αυτον και τωρα ξανακοιμουνται χορτασμενα.βγαζω και το υπολοιπο γαλα απο ενα στηθος γιατι ειχε πρηστει πολυ.βασικαμαλλον γιατι δεν ξαναξυπνησα πιο πρωι.ο μπεμπης χτες ενω κοιμηθηκε στις 9μιση μετα ξυπνησε και αρχισε τα τρελλα του στις11 και μας πηγε ως τις 1 να κοιμηθει.δεν ξερω τι τον επιασε.τον εβαζα στηθος τιποτα εβγαζε και γιαουρτακια γουλιες.τελικα τον ξαναβαλα στηθος και αποκοιμηθηκε και χτες με ειχαν στραγγισει.παω να ξαπλωσω παλι γιατι νυσταζω .

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημρα Γιωργιτσα!Εχθες ειχα παει στον Αγιο Λαζαρο και ελεγα βρε μπας και ερθει τυχαια

καλημερα!!!! Δε την εβγαλα χτες γιατι κοιμοταν!! οταν δε κοιματε τη βγαζω παντα!! καποια στιγμη θα σε πετυχω δε μπορει!! Εν το μεταξυ εμας θα μας γνωρισεις πολυ ευκολα εχουμε τη φραουλιτσα μας στο μετωπακι!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημερα μανουλες!!!!!!

εμεις ευτυχως ειμαστε καλυτερα απο εχθες το βραδυ κοιμηθηκαμε σουπερ , εχτες ξεραθηκε απο τις 9 την ταισα κοιμισμενη στις 12 και ξυπνησε στις 9.30 πολυ υπνος η κορη μου!!!

Δεν σας ειπα βρηκα μαλλον παιδικο για τον Αλκη πηγα εχθες και ητανε πολυ καλος τελειος θα ελεγα το μονο αρνητικο οτι ειναι καπως ακριβος και με προβληματιζει λιγο αυτο , εχω ραντεβου και αυριο με αλλους δυο και βλεπουμε

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπέλες~~~

Πήγαμε για τα εμβόλια μας, κάναμε δύο, το prevenar και το menegitec κάπως έτσι, η μπέμπα έκλαψε λίγο αλλά οκ, τώρα ξύπνησε και ετοιμαζόμαστε για μπουκάλι. Είμαστε 6100 και 63 πόντους, μεγάαααλες κοπέλες...

Το πρωί πήγαμε όλοι μαζί παιδικό, και ο άντρας μου έβγαλε τον Νικόλα για να τον πάει μέσα και έκλαιγε το παιδάκι μου "μανούλααααααααααααα, γραφείοοοοοοοοοοοοοοο" εννοούσε να τον πάρουμε μαζι μας στην δουλειά του άντρα μου..πωπω κορίτσια!!Δυνάμωσα το ράδιο για να μην τον ακούω..αχ, βαχ..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Αχ Ολγα μπηκα στο προφιλ σου τι γλυκαπου ειναι τα μωρακια σου , τα διδυμακια πρεπει να ειναι διπλη κουραση αλλα και διπλη ευτυχια!!!!

Σημερα ξεκινησα την διαιτα που εστειλες αντε να δουμε αποτελεσματα και εγω τζενη το lipton linea πινω δεν μπορωγ ζεστο τσαι με αυτον τον καιρο.

Ολγα συνηλθαν τα δικα σου απο το εμβολιο??

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

kalimera koritsia!!!!!

sas eyxaristo oles gia tis eyxes sas!!!!!perasa poly omorfa xtes trelathika stin voltaa me tin foufoula!!!!pigame komotirio ,pigame gia glyka,pigame gia kafe...kai mou ekane kai doro mia pasmina laxani!!!!!xaxaxaxaxa!!!!!tou patera tis kolpa!!!!!!

exasa 1 kilo!!!! sin 3,5!!!!!!na do pote tha bo sto tzin mou omos ..giati den beno akoma...alla xtes bika sto soutien pro egimosinis...

ki ego anarotime se ti kosmo efera tin foufoula ...kai ti apantiseis tha tis doso....

paros oraia ta prosklitiria ..alla poly akriva....zitises kaliteri timi i enalaktiki protasi;

exo trelathei trexo san ton vego ..simera tha pame kai sto platis na doume...

to kserete oti sta vaftisia kanoun thema;eida proxtes stin aria thema vatraxos-prigipas kai barbie...exete dei kanena endiaferon thema esis;

avrio tha fygome gia loutraki ...tha erthoun ta epipla ikea kai tha ta sinarmoogisoume..tha minoume kai kiriaki ..opote den tha eimai stin sinantisi....

sas filooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.ανηκω στις μανουλες ιανουαριου μα οποτε εχω χρονο σας διαβαζω γιατι η αρχικη μου ΠΗΤ ηταν για 03-02-2010 και μετα μου την αλλαξε 2 φορες ο γιατρος μου.εισαστε ολες πολυ ευχαριστες!διαβασα εχτες που λεγατε για τα εμβολια και ηθελα να ρωτησω αν εχει κανει καποια το προαιρετικο για την γαστρεντεριτιδα,τι παρενεργειες ειχε και ποσο κοστιζε?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Ινκα, μπες στο parents.org.gr/forum και πήγαινε στο θέμα βάφτιση, να δείς ιδέες άπειρες και τρομερές φωτό. Δεν ξέρω τί ποσό διαθέτεις, αλλά στην Μαργαρίτα Καζή στο Κολωνάκι έχει φοβεράααα πράγματα και απίθανες ιδέες, πηγαινε απλά και για να δείς..βάλε στο google το όνομα και θα σου βγάλει διεύθυνση..

Για κοριτσάκια, εμένα μου αρέσουν τα εξής:

Πριγκίπισσα- με χρώμα ροζ-κίτρινο

Νεράιδα- με χρώμα φούξια- πράσινο

Γοργόνα- με χρώμα κόκκινο- τιρκουαζ

Κερασάκια- με χρώμα κόκκινο-λευκό

αυτάαααααααα..πάρε και κανένα περιοδικό βάφτισης!!

Επίσης, στο κέντρο στην Ρόμβης, είναι πιο κάτω από την Καραγιώργη Σερβίας, έχει όλο μαγαζάκια με μπομπο κα κουφέτα και προσκλήσεις με πολύ καλές τιμές..και γενικά εκεί γύρω έχει!

Καλές ετοιμασίες!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

καλημερα κοριτσια.ανηκω στις μανουλες ιανουαριου μα οποτε εχω χρονο σας διαβαζω γιατι η αρχικη μου ΠΗΤ ηταν για 03-02-2010 και μετα μου την αλλαξε 2 φορες ο γιατρος μου.εισαστε ολες πολυ ευχαριστες!διαβασα εχτες που λεγατε για τα εμβολια και ηθελα να ρωτησω αν εχει κανει καποια το προαιρετικο για την γαστρεντεριτιδα,τι παρενεργειες ειχε και ποσο κοστιζε?

Καλημερα babyjes!!! και εγω μανουλα Ιανουαριου ειμαι αλλα κολλησα με τις φιλεναδιτσες μουυυυ εδω !!! γιατι παροτι ειχα πητ φεβρουαριο το σκαθαρι ειχε αλλη αποψη...εντωμεταξυ μην νομιζεις πολλες απο εδω μεσα ειμαστε μαμαδες Ιανουαριου !!!!

εμεις δεν το καναμε και οταν την ρωτησα μου ειπε πως δεν καλυπτει ολους τους ιους της γαστρεντεριτιδας και αρα δεν εχει νοημα κατα την αποψη της να το κανουμε . και πως οταν ενα μικρο οπως το δικο μου εχει γουλιτσες η αερια κτλ δεν το κανουν ουτως η αλλως γιατι ειναι στις αντενδειξεις!

babyjes και εγω κατα καποιον τροπο ανηκω στις μανουλες Ιανουαριου αφου Ιανουαριο γεννησα και στην αρχη της εγκυμοσυνης εγραφα και εκει, να σου ζησει το μωρακι!!!!

Εμεις το καναμε της γαστρεντεριτιδας μετα απο επιλογη δικια μου λογω του οτι ο γιος μου περασε ροταιο και μπηκαμε 3 μερες στο νοσοκομειο και ταλαιπωρηθηκε πολυ , επισης αν και παντου διαβαζα οτι ο ροταιος δεν ειναι διαδεδομενος την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο που ειχαμε μπει στο Μητερα ειχε τουλαχιστον 10 τετοια περιστατικα αυτου του ιου, τωρα βεβαια στο χερι της καθε μανουλας ειναι να αποφασισει τι ειναι καλυτερο για το μωρακι της εγω στον γιο μου αποφασισα να μην το κανω και τελικα δυστυχως την πατησαμε και λογω αυτου το εκανα στην μπεμπα. Εμεις το καναμε μαζι με το εξαπλο απο παρενεργειες μου εμφανισε μια εβδομαδα μετα για μια μερα εντονη υπνηλια με ανορεξια και για 3-4 μερες σαν να ειχε πιο εντονους κολικους τα βραδια, αλλα γιαυτο δεν ξερω αν ευθυνεται το εμβολιο ή οι κολικοι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...