Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Για δίαιτες ακούω και σας πληροφορώ οτι μόλις έφαγα ένα κομμάτι γαλακτομπούρεκο απο το Κοσμικόν!!!! χιχιχιχ!!!

Εγώ απο κιλά έχω να χάσω ακόμα 6 αλλά τώρα έχω κοψει το βραδυνό και τα πολλά γλυκά..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Για δίαιτες ακούω και σας πληροφορώ οτι μόλις έφαγα ένα κομμάτι γαλακτομπούρεκο απο το Κοσμικόν!!!! χιχιχιχ!!!

Εγώ απο κιλά έχω να χάσω ακόμα 6 αλλά τώρα έχω κοψει το βραδυνό και τα πολλά γλυκά..

otan les ta polla glyka? giati gia na trws prwino galaktompoureko ontos prepei na htan polla :P xe

otan les ta polla glyka? giati gia na trws prwino galaktompoureko ontos prepei na htan polla :P xe

Χαχαχαχα γενικά δεν τρώω γλυκά, προτημώ φαγητό, αλλά εχθες το βράδυ μου φέραν ενα ταψακι, και είναι κριμα να το πεταξω το καημένο....χαχαχα:D

Η παροιμία λέει :

Το πρωί φάε μόνος σου, το μεσημέρι μοιράσου το φαγητό σου με τον φίλο σου και το βράδυ δωστο στο στον εχθρό σου!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Λιτσακι μου να σαι καλα.Ευχομαι να εχει τα αποτελεσματα που θες.Εγω 10 μερες 4 κιλα!

Καρδουλα ξυπνανε αλλα δεν θελουν γαλα.Αρχιζουν τα βογγητα για πιπιλα.Την βαζω την βγαζουν.Αυτο γινεται μεχρι το πρωι

Καλε δεν ντρεπεσαι πρωι πρωι με το γαλακτομπουρεκο?????????

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα μωρακια και μανουλες, τι κανετε, καλα τα ζουζουνακια να ειναι ας μας ταλαιπωρουν λιγακι! Εμενα μολις κοιμηθηκε! Εχω σιδερωμα και βαριεμαι πολυ!!!

Ολγα πρεπει να ναι απ το εμβολιο και μενα ετσι ηταν τη μια μερα δε μπορουσε να ηρεμησει! Τι τραβανε μωρε και αυτα! Κανε υπομονη θα φκιαξουν!!

Κοριτσια καλο κουραγιο με τις μετακομισεις!!!

Με τον αντρα μου ειμαστε λιγο απογοητευμενοι μ΄αυτη τη κατασταση! Τι θα γινει Το Σεπτεμβριο, που θα βαλουν κι΄αλλα μετρα!! Μου φαινεται θα παω στο χωριο να βαλω μποστανι στα χωραφια, ακους Σοφια!

Μαρια ναι το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας αποσυρθηκαν καποιες παρτιδες και μας ειπε ο doc σε ενα συνεδριοο που πηγε στη Ιταλια αναφερθηκε ως αμφιβολο, γ΄αυτο δε θα μας το κανει κανενα απ΄τα δυο, γιατι ειναι δυο !!Εσεις ποιο θα κανετε απ΄τα δυο???

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

kalimeraaaa!!!!!!!!!!!!!

xaxa paros kai ego tsakisa ligo pagoto proi proi ..........eimai anomali to ksero !!!

litsaki xronia sas polllaaaaaaaaaaaa

kale maria eipa pos 8a i8ela na mas kanoun ena anipsaki alla akoma den exoume kanena neotero xixi

kardoulaaaaaaaaaaaaaa o prigkipas koimi8ike kai o mpampas tou se afise k esena na koimi8eis??? ti kala !! se frontizoun ta antrakia sou e ??

emena re koritsia koimatai akoma apo tis 12 kai misi to brady....ti na kano na pao na ton ksipniso ????more skeftomai pos an i8ele kati den 8a ksipnouse ???

eleos me ayto to paidi ..eipame ppos ta trefi o ypnos alla toso pia ???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...