Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια τρεχωωωωωω!!!! Με τρεχει η κορη αλυπητα!!! μου λειψατε διαβασα οσα προλαβα!!!

κουραγιο με τα εμβολια Κατερινα και Ολγα, εμενα τη μια μερα ειχε υπνηλια και την αλλη τρομερη υπερενταση!!!καλα για φαγητο δε το συζητω..... γιατι ποτε ειχε ορεξη!

Κατερινα εμας μας ειπε οτι θα μας εκανε της γαστεντεριτιδας αλλα μετα απ την αποσυρση λεει καλυτερα να μην κανουμε και αμα συμβει κατι θα το αντιμετωπισουμε!!

Εμεις σε 10 μερες εχουμε παλι εμβολιο, ποσα ειναι Κατερινακι τα εμβολια ??

Ολγα χτες πηγα λιγο στο πεζοδρομο που ηθελα κατι ψωνια αυτο μονο !!!!

Παρος τι ειναι αυτο ....τιμη.... φαρμακειο απααπααααα!!!!

Θα βγαλουμε δοντια τι γινεται??? με χει ταραξει, στη γκρινια, στην αφαγια και στο κλαμα και το χερι στο στομα πνιγεται τοσο βαθια το βαζει!! Της εβαλα αλοιφουλα της περασε και εφαγε λιγο τωρα το μεσημερι!Καλα υπνο μονο 7ωρες το βραδυ!! Μετα στη τσιτα!!!

Πως περναει ετσι ο καιρος ,2170 η μπεμπα και τωρα θαχει περασει τα 5 και τοσο μικρουλα που ητανε νομιζω οτι δεν ειχα ξαναδει πιο μικρο μωρακι τα χερακια της ηταν σα σπιτροξυλα και τωρα βγαζει δοντακια......!!!!

Κοριτσια νομιζω οτι βρηκαμε γυναικα για τον Οκτωβρη, μακαρι να τα βρουμε κιολας σε τιμες και τετοια!!!!! Γενικως ξερετε τι παιζει σε ντανταδε??

Παω κοπελες με φωναζει την εχω παρατησει πολυ ωρα!!!!

λες και το ξερα με το παλιοεμβολιο.απο επιλογη μου δεν το καναμε.ειπα απλα πως αφου δεν ειναι υποχρεωτικο δε θελω και τελικα την γλιτωσαν.

αυτο ειναι που λεμε mummycool το ενστικτο της μανας

PN8Qp2.png

csXep2.png

ναι έτσι εγώ πάλι χαμπάρι δεν πήρα, ευτυχώς που η γιατρός μας δεν ήθελε να το κάνουμε

αν διαβάσετε σε άλλα καφέ, πολλά παιδιά ξεκινάνε τις στερεές στον 4ο με ρυζάλευρο

στην ιατρική δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο, υπάρχουν μελέτες και έρευνες για αυτό και υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις

i1lzp2.png

έλεγα να σταματήσω σιγά σιγά το θηλασμό στους 6 μήνες αλλά άρχισα να το ξανασκέφτομαι όσο διαβάζω πράγματα...ουφ ας κοιμάται καλά τα βράδια και το συζητάμε, ευτυχώς έχει 2 βράδια που κοιμόμαστε καλά

αύριο ήταν να πάω στην εφορία αλλά θα χουν απεργία οι τράπεζες για τα επεισόδια...οπότε πάμε πίσω με τα συμβόλαια του σπιτιού

τη μετακόμιση την έχω πάρει αρκετά χαλαρά, ίσως γιατί το σπίτι είναι διαθέσιμο και πηγαίνουμε ήδη πράγματα λίγα λίγα

i1lzp2.png

γεια σας κουκλες.... Χαθηκα τελευταια γιατι αρχισα να δουλευω και προσπαθω να βρω τις ισορροπιες μου! Σας διαβαζω ομως καθε βραδυ... Δυστυχως συμβαινουν τοσο τραγικα πραγματα γυρω μας! Καρδουλα, να ξερες ποσο σε ζηλευω που θα φυγεις!!! Ελπιζω να βελτιωθει συντομα η κατασταση γιατι δεν θελω να σκεφτομαι σε τι κοσμο μεγαλωνουν τα παιδια μας!!! Οσο ειναι μικρα ειναι πιο ευκολη η κατασταση. Δυστυχως οσο μεγαλωνουν ζητουν εξηγησεις για πραγματα "ανεξηγητα".... Απ'την αλλη ευτυχως που εχουμε τα παιδακια μας και αντλουμε απο αυτα ελπιδα και αισιοδοξια για το μελλον.....

Κατα τα αλλα, η μικρουλα μου κοιμαται αρκετα καλα το βραδυ αλλα τη μερα σχεδον καθολου! Επισης ειναι πολυ κινητικη και μολις βρει ευκαιρια προσπαθει να σηκωθει... Για παραδειγμα οταν ειναι στο ριλαξ ειναι σαν να κανει κοιλιακους.... Βλεπει και τα αδελφια της μαλλον και ξεσηκωνεται. Τελος ας μου στειλει καποιος την περιβοητη διαιτα μπας και φιλοτιμηθω και γω να κανω καμια προσπαθεια. Ειμαι αδιορθωτη, τρωω συνεχως γλυκα και ψωμια και σιγουρα εχω και καταλοιπα απο τις προηγουμενες εγκυμοσυνες, ειδικα στην κοιλια.... Φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!!

Σήμερα έχουμε μηνογενέθλια!!!!!!!! Μεγαλώσαμε!!!!

Ελιτάκι, τα Σ/Κ όταν πηγαίνουμε για καφέ, έρχεται πάντα μαζί και ο αντρούλης μου (δεν μπορώ να τον αφήνω μόνο του...), οπότε αν δεν έχεις πρόβλημα να έρθει και να τα πουν με τον δικό σου να συναντηθούμε! Νομίζω οτι είναι καλύτερα την Κυριακή και αν θέλει και καμία άλλη μανούλα...

Τα χθεσινά επεισόδια ήταν τραγικά (ειδικά λόγω των θυμάτων) αλλά φοβάμαι πως θα έχουμε συχνά φαινόμενα τέτοια απο εδώ και πέρα...

Ελπίζω σήμερα η μέρα να είναι καλύτερη!

Ίνκα, περιμένουμε νέα σου! Πώς πέρασες χθες την πρώτη σου ονομαστική γιορτή ως μανούλα???

ΥΓ. Αδιαθετησα προχθες το απόγευμα (πρωτη φορά μετά τη γέννα) και δεν προλαβίνω να αλλάζω. Ποτάμι το αίμα, ν'ανησυχήσω???

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Κορίτσια καλημέρα!!!

Σήμερα έχουμε μηνογενέθλια!!!!!!!! Μεγαλώσαμε!!!!

Ελιτάκι, τα Σ/Κ όταν πηγαίνουμε για καφέ, έρχεται πάντα μαζί και ο αντρούλης μου (δεν μπορώ να τον αφήνω μόνο του...), οπότε αν δεν έχεις πρόβλημα να έρθει και να τα πουν με τον δικό σου να συναντηθούμε! Νομίζω οτι είναι καλύτερα την Κυριακή και αν θέλει και καμία άλλη μανούλα...

Τα χθεσινά επεισόδια ήταν τραγικά (ειδικά λόγω των θυμάτων) αλλά φοβάμαι πως θα έχουμε συχνά φαινόμενα τέτοια απο εδώ και πέρα...

Ελπίζω σήμερα η μέρα να είναι καλύτερη!

Ίνκα, περιμένουμε νέα σου! Πώς πέρασες χθες την πρώτη σου ονομαστική γιορτή ως μανούλα???

ΥΓ. Αδιαθετησα προχθες το απόγευμα (πρωτη φορά μετά τη γέννα) και δεν προλαβίνω να αλλάζω. Ποτάμι το αίμα, ν'ανησυχήσω???

xronia sas polla!!!!!!!!!!

na mhn anhsyxhseis alla na 3ekourasteis k na fas kala, diaita later, 8a 3eprhsteis k olas

den koimh8hka kala gmt k sernomai

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaa,

koritsia koimithika to prwto mou 8wro meta apo 3 mhnes. o gios mou den kserw ti wra ksipnise ton taise o mpampas to to vradi. mallon kata tis 1 alla meta den ksanaksipnise kai to prwi sikothika stis 7 kai etriva ta matia mou. an den phgena na ton koitaksw den tha ksipnouse. xaxa epitelous. elpizw na kratisi ftou ftou skorda.

litsaki ante kai sta dika mas giati emena thn allh fora telika mono ligo roz ida kai telos pali.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...