Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Κοριτσια ειδατε τι εγινε! εχω την εντυπωση οτι απο δω και περα ετσι θα ναι τα πραγματα! Καλα που τους καψανε τους ανθρωπους τωρα δεν κανουν στην ακρη να περασει ο ιατροδικαστης να τους μαζεψουν οι δικοι τους ανρθρωποι παναγια μου τι να πει κανεις! Ο θεος να τους συχγωρεσει!!

Σκεφτομαι τα παιδια μας!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Τζεντ για το ανήψι έλεγα!! Νέο μωρό στην οικογένεια!! Δεν κατάλαβα καλα;

Κορίτσια και εγώ είμαι μέσα στην επόμενη συνάντηση!! Ελπίζω να μην τύχει κανένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα πάλι και την χάσω!!

Γεωργία εμείς έχουμε να κάνουμε και της γαστρεντερίτιδας σε δυο εβδομάδας; Αποσύρθηκε; Τι γινεται μʼαυτό; Με τρέχει τοσο η μικρή που δεν έχω προλάβει να ενημερωθω!!

Είδα τα γεγονότα και δεν έχω λόγια!! Το μόνο που θα πω πως ήταν αναμενόμενο πως κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε θύματα!!

Δεν ξέρω αν ακούσατε πως ανάμεσα στα καμένα κτήρια έκαψαν και το τμήμα του υπουργείου οικονομικών που χειρίζεται τις άλυτες υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής!!!!! Να το σχολιάσω αυτό;;;;;;;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Τωρα ολα τα παιδια που γεννηθηκαν το 2010, ανεξαρτήτως μηνα, θα πανε το 2016.

Ε αυτο λεμε.εμενα ειναι τελος 2009 οποτε θα πανε το 2015 πριν απο τα δικα σας!!!!!!!!!!!!!!1:(:(:(

Καλησπερα ξαναπηγαμε Φλοισβο.τωρα λεμε αν παμε πανω θα μας λειψει!!!!!

Τα κοιμησε με συντομες διαδικασιες γιατι νυσταζαν,μαλιστα το μπεμπη επειδη εφαγε στο αμαξι δεν τον εκανα μπανιο γιατι νυσταζε.Απο νωρις σημερα νανι.Αλλα μπορει να τα ξαναταισω κοιμησμενα πριν κοιμηθω αργοτερα.πω να διαβασω και τα υπολοιπα γιατι γραψατε πολυ πραμα παλι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Θα περιμένω Σοφάκι!!!!:P:p

Μάλλον μόνο εσύ θες να βρεθούμε...:(:(:(

Λιτσακι απο την Κυριακη εχω παει 3 φορες Φλοισβο, παιζει να παμε και το Σαββατο με τον αντρα μου τα μωρα και τον μεγαλο, αν ειναι θελετε να σας πω να βρεθουμε κιολας?να κατσουμε οι μανουλες καπου και ο αντρας μου ας πανε να παιξουν.Αν ειναι και κυριακη δεν εχω προβλημα τωρα πουχει ωραιες μερες.σαν μια μαμα που ηρθε και μας ρωτησε ποσο ειναι τα μωρα και της ειπαμε 4μηνων και λεει σεν το δικο της που ομως δεν τοχε βγαλει εξω γιατι δεν την αφηνε η μανα της λεει μην κριωσει!!!!!ντιν ντονγκ!!!!!!!!!!!!!της λεμε εμεις τα βγαζουμε καθε μερα!!!!!γιαυτο βρε θα κανω εξυπνα παιδια κι ας ειναι τα πιο μικρα στην ταξη!!!!!!!!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ!!!!!!!!!!11ΟΤΑΝ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΡΑΒΒΑΤΙ ΞΕΡΙΕΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ, ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!!!!!1

ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΒΡΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!!!!!!!!ΕΧΕΙ ΕΝΝ ΦΙΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΓΙΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΕΙ.ΟΜΩς Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΔΩ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...