Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αα δεν σας ειπα.10η μερα διαιτας και -4!!!!Γιουπιιιιιιιιιιιι

αλλες 2 και παλι απο την αρχη!

Οχι βρε κοριτσια δεν θα κανω διαιτα στα μωρα απλα τα μπουκωνα με το ζορι γιατι δεν ετρωγαν.Απλα τωρα θα τα αφησω να φανε οσο θελουν και οποτε θελουν!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα μελανιαζει απο το κλαμα καθε φορα στην παιδιατρο εντωμεταξυ τον επομενο μηνα εκτος απο τα 3 της μπεμπας εχω να κανω και του Αλκη προβλεπεται να γινει χαμος στο ιατρειο.

Ολγα αληθεια η διαιτα ποσα κιλα λεει οτι χανεις για 12 μερες??? εγω εχω κολλησει εδω και καιρο στα 70 τα νευραααααα μου

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

5 κιλα λεει αλλα παιζει ρόλο και ο καθε οργανισμος

μια αλλη φορα που ειχα ξεφυγει και την εκανα ενα μηνα εχασα 11 και την ειχα χαλασει 3 μερες λογω γαμων

ειναι ωραια διαιτα και δεν πεινας.Και εχει και πολλες βιταμινες

εγω ξεκινησα 72,5 και εχθες 68,5

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

ασε εγω ειμαι και κοντοβιόλα.1,63.Και ενω πάντα ημουν 52-53 με βρηκε η εγκυμοσυνη 61:shock:Ειχα φαει το καταπέτασμα:?

Πηρα και 18 στην εγκυμοσυνη οποτε τωρα τρεχατε ποδαρακια μου.Αλλα 13 για να ειμαι οκ:shock::cry::cry::cry:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ασε εγω ειμαι και κοντοβιόλα.1,63.Και ενω πάντα ημουν 52-53 με βρηκε η εγκυμοσυνη 61:shock:Ειχα φαει το καταπέτασμα:?

Πηρα και 18 στην εγκυμοσυνη οποτε τωρα τρεχατε ποδαρακια μου.Αλλα 13 για να ειμαι οκ:shock::cry::cry::cry:

Αχ, πόσο σε καταλαβαίνω!!!!

Είμαι 1.73, ξεκινησα την εγκυμοσύνη 76 κιλά και τώρα είμαι 93!!

Εφτασα 103 κιλά όταν πήγα να γεννήσω!!!!:oops::oops::oops::oops:

Ντρέπομαι, αλλά τώρα να δούμε τι θα γίνει!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

ουφ μόλις πακετάρισα κουβέρτες και τέτοια...

εγώ έφτασα αισίως τα 66 έχω δρόμο...6 σίγουρα ακόμη

διάβασα ότι οι μανούλες που θηλάζουν έχουν κατακράτηση, ειδικά αν δεν πίνουν πολύ νερό

i1lzp2.png

Καλα ξεχαστηκα σημερα γιορταζει η ινκαμας!!!!

Ειρηνη μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ οτι επιθυμεις να χαιρεσαι την φουφουλιτσα σου!!!!

Αστα Ολγα εγω πριν μεινω εγκυος16 Μαιου εκανα τον θρησκευτικο γαμο με την βαφτιση του γιου μου ειχα κανει εξαντλητικη διαιτα πριν και ειχα φτασει 63 κιλα ημουνα σουπερ μετα πηγαμε ταξιδι του μελιτος και εφαγα οτι υπαρχει και δεν υπαρχει αποτελεσμα να γυρισω απο εκει 67 κιλα λεω οκ δεν πειραζει θα τα χασω αλλα λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο αφου απο το ταξιδι εφερα εκτος απο τις αποσκευες και την μπεμπουλα μαζι στην κοιλια μου αρα ξεκινησα και εγω με παραπανω:rolleyes:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Τζέντ με το καλο να υποδεχτείτε το νέο μπεμπάκι!!! Υδροοάκι φυσιολογικό είναι, και εμείς εχουμε θέμα με την γροθιά στο στόμα και φαγούρα στα ουλα εδώ και ένα μήνα σχεδον!!

Κορίτσια είναι απίστευτο ποσο πολύ έχει αλλάξει μεσα σε 2,5 μήνες, και πόσο ίδια είναι συνάμα!! Την κοιτάω και δεν το πιστεύω πως αυτό το πλασματάκι είναι δικό μου!!! Πως ζούσα πριν από αυτήν; Αδιανόητο μου φαίνεται!!

Ελίτα και στον άνδρα μου έκοψαν πολλα που είναι στρατιωτικός!! Όχι πως έπαιρνε πολλα δηλαδή, εμένα το ταμείο λήγει σε 3 μήνες και μετα πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνουμε!! Αν δεν είχαμε δώσει την προκαταβολή θα τα ακυρώναμε όλα!!

Οσο αφορά τον ήλιο η παιδίατρος μου μου είπε αυτό που είπε και της καρδούλες. Μου είπε επίσης να της βάζω αντιηλιακό!!

Βρε κορίτσια τι τιμές παιδικών σταθμών είναι αυτές; Φρίκαρα!!

Ειρηνάκι χρόνια πολλα και καλά!!! Γεμάτα ομορφες στιγμές!!

Όλγα μίλησες με την παιδιάτρο; Πάντως από κιλά είναι πολύ καλά!!

Ελίτα και τα δικά σου έχουν αναπτυχθεί πολύ!!! Ειδικά αν σκεφτείς ποσο μικρούλια γεννήθηκαν!!!!

Οσο για τα δικά μου κιλά!! Πάντα ήμουν 55-57 το πολυ, η εγκυμοσύνη με βρήκε με 67 κιλά λόγω των συνεχών μετακινήσεων και του βραδινού φαγητού!! Αισίως έφτασα στα 88 κιλά!!! και τώρα η ζυγαριά έχει κολλησει στα 76 εδω και 1,5 μηνα!! Οχι πως δεν τρωω!! Πεινάω πολυ με τον θηλασμό και διψάω ακόμα περισσότερο!!! Θέλω μέχρι τον Αύγουστο να χάσω αλλα 20 κιλά, δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω, αλλα πρέπει να τα χάσω!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημέρα κορίτσιαααα!!!

ΕΙΡΗΝΗ, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, να χαίρεσαι την κοριτσάρα σου και με το καλό και στο επόμενοοοοοοοοοο ;);););)

Σήμερα, 2η ημέρα παιδικός για τον Νικόλα, περνάμε πάλι προσαρμογή- για τις καινούργιες μαμάδες αυτό σημαίνει πως τα μωράκια γρκινιάζουν, δεν θέλουν να φάνε κλπ- αλλά γενικά είμαστε οκ..

Κορίτσια, γενικά πρέπει να αποφεύγουμε τον ήλιο όσο γίνεται, γυαλάκια είναι μικρα τα μωράκια, ακόμα δεν έχει αναπτυχθεί η όραση τους, μην τους βάζετε γυαλάκια, άπο ψη μου βέβαια..του Νικόλα του πήρα φέτος τα babybunz και κάποια άλλα από το marks and spencer και του τα φοράω όταν βγαίνουμε πάντα. Στην μπέμπα, της κατεβάζω όσο πάει χαμηλά το σκίαστρο του καροτσιού και εν ανάγκη της βάζω και ένα σεντονάκι λευκό μπροστά για να μην την βλέπει ο ήλιος...

Όλγα, για στείλε και προς τα εδώ την δίαιτα!!Σου στέλνω με πμ το e-mail μου...

Εγώ πάντα είχα παραπανίσια κιλάκια, τώρα είμαι 80 και θέλω να πάω 70..έχω ύψος 1,65..προλαβαίνωωωωωωωωωωωω???:D:D:D

Και εμείς έχουμε εμβόλιο , θα πάμε την Παρασκευή με την μπέμπα και από εβδομάδα με τον Νικόλα, δεν τους ξαναπάω και τους 2 μαζί, γίνεται πανικός! Δεν θυμάμαι όμως ποιό είναι...

Ελίτα, νομίζω τώρα που τα παιδάκια πάνε από μικρά στους παιδικούς σταθμούς, προνήπια, νήπια και τέτοια, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να πάνε κανονικά βρε..άσε που μπορεί τα παιδάκια σου να είναι πολύ πιο έξυπνα ακόμα και από μεγαλύτερα παιδάκια!! Ο ανηψιός μου, είναι 3 χρ και 2 μην και ακόμα όταν μου μιλάει στο τηλέφωνο δεν καταλαβαίνω τί λέει ενώ η κόρη της φίλης μου που έχουν 5 ημέρες διαφορά μιλάει σαν μεγάλη!!

Νομίζω πώς παίζει μεγάλο ρόλο, το πόσο ασχολούνται οι γονείς με τα παιδάκια και επίσης να μιλάμε κανονικά και όχι μωρουδίστικα, δλδ πάπα, μαμ, νταντά, ιδιαίτερα όταν ξεκινάνε να μιλάνε δεν λέω για τώρα που είναι βρεφάκια ακόμα..

Φιλάκια σε όλες, και κουράγιο στις μετακομίζουσες!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερα κι απο μενα.

Ινκα χρονια πολλα κι ευτυχισμένα.

Εγω την αλλη βδομαδα και τα δυο μαζι για εμβολια, για να δουμε.

Ελιτα κι εγω 5,5 χρονων πηγα σχολειο και μαλιστα στη γερμανια. Μην προτρεχεις απο τωρα, μπορει να εχουν πολυ καλη αναπτυξη και κανενα προβλημα. Εμενα και τα δυο θα πανε 6,5 σχολειο, θα προτιμουσα πάντως να κερδιζανε χρονιά.

Σημερα αργησα να ξυπνησω για ταϊσμα (συνηθως εξι παρα, σημερα 7 γιατι δεν σηκωθηκε ο αντρας μου, απηργησε) και κατα τις 7:30 ερχεται η μικρη μεσα ανεβαινει στο κρεβατι και ζηταει παιδικα. Της λεμε να κοιμηθει δεν ηθελε και φευγει να παει να παιξει. Ησυχια σπιτι, λεω καποια ζαβολια κανει και πάω να δω, ειχε βγαλει πυτζαμες, ειχε βαλει φουστα μπλουζα που της ειχα εξω από χτες και μου λεει πάμε βολτα τώρα!!!!!!! Γλεντια που θα κάνουμε μεγαλώνοντας....

Ο γιοκας μου αργησε λιγο αλλα μας σκάει τα πρωτα χαμόγελα, και τρελαινομαστε (ειχε πει ο γιατρος οτι λογω πολλων ημερων στη μοναδα θα αργουσε και τα περιμεναμε πως και πως).

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...