Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πρέπει να παραγγείλουμε και κουζίνα ηλεκτρική τελικά, αυτή που έχω δεν είναι εντοιχισμένη και δε λέει να χαλάμε τον πάγκο στο καινούριο σπίτι, αυτό μας έλειπε τώρα, ώρες ώρες νομίζω ότι είμαστε λίγο στον κόσμο μας

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ τα δικά τους κιλά θα γίνουν μπόι, τα δικά μας να δούμε τι θα τα κάνουμε;;;

:tongue::tongue::tongue:

θα τα κρυψουμε πισω απο τα αυτια!!!!!!πισω απο τα μαλλια και τετοια!!!!γινεται?

βρε ολγα δε μπορω να κανω ακομα τετοια διαιτα, πειναω πολυ, εχω και δυο μωρα να ταισω πως θα γινει.εξαλλου εχω χασει αρκετα. νομιζω τα επιπλεον ειναι στο στηθος.βασικα εγω γυμναστικη χρειαζομαι τωρα

PN8Qp2.png

csXep2.png

πω ρε γαμωτο με αυτο το εμβολιο.το κανουμε την αλλη βδομαδα.μπορει και αυτη.ωχ.πωπω νομιζω ειχε γραψει η 3 μαη η 8 μαη.νομιζω 8.ασε γιατι με πιανει αγχος.αυτο του πνευμονιοκοκου

είναι σκατοεμβόλιο αυτό τελικά ε; εμείς την άλλη βδομάδα έχουμε πάλι το εξαπλό

i1lzp2.png

θα τα κρυψουμε πισω απο τα αυτια!!!!!!πισω απο τα μαλλια και τετοια!!!!γινεται?

βρε ολγα δε μπορω να κανω ακομα τετοια διαιτα, πειναω πολυ, εχω και δυο μωρα να ταισω πως θα γινει.εξαλλου εχω χασει αρκετα. νομιζω τα επιπλεον ειναι στο στηθος.βασικα εγω γυμναστικη χρειαζομαι τωρα

καλέ αφού εσύ είσαι στα κιλά σου γιατί να κάνεις δίαιτα;;;;

γυμναστική ε;; στεπ στη μεζονέτα πιάνεται;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

πρέπει να παραγγείλουμε και κουζίνα ηλεκτρική τελικά, αυτή που έχω δεν είναι εντοιχισμένη και δε λέει να χαλάμε τον πάγκο στο καινούριο σπίτι, αυτό μας έλειπε τώρα, ώρες ώρες νομίζω ότι είμαστε λίγο στον κόσμο μας

εμεις το αντιθετο,εχουμε εντιχοισμενη και εκει δεν εχει υποδομη οποτε θα φωναξουμε ξυλουργο για να φτιαξει κουτια.ασε!!!!!και αυτο και τα παιδικα που θελουν φτιαξιμο.απο την αρχη.τουλαχιστον το ενα για τα αγορια μας.το αλλο θαναι οι κουνιες και οταν μεγαλωσουν το φτιαχνουμε και εκεινο της μπεμπας

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλέ αφού εσύ είσαι στα κιλά σου γιατί να κάνεις δίαιτα;;;;

γυμναστική ε;; στεπ στη μεζονέτα πιάνεται;

εννοειται!!!!χαχα!!!1πανω κατω κααμοια 20αρια φορες.

δε θελω διαιτα γυμναστικη θελω.ο αντρας μου θαθελε διαιτα ομως!!!!!εγω και αλλα να χασω παλι χαλαρη θαμαι οποτε!!!!!παντως πηρα προχτες μια βερμουδα απο ζαρα.μπηκα σε Μ μια χαρα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

αντε συμπεθέρες σας αφήνω πάω να κάνω καμιά δουλειά μέχρι να ξυπνήσει!

ανυπομονώ να του φτιάξω το δωμάτιό του, όλες είχατε δωματιάκια τόσο καιρό...παρήγγειλα αυτοκόλλητα Αnimal Farm από το Amazon θέλω κουρτίνες και φωτιστικό, μονόχρωμες λέω να κάνω τι λέτε;

κρεβάτι έχει και συρταριέρα, θα κάνω και ένα γραφειάκι μας αλλαξιέρα προς το παρόν και βλέπουμε

i1lzp2.png

εντομεταξυ τοτε που πηγαμε στο γκολντεν κοριτσια πηγα μετα και πηρα ενα πουκαμισακι απο τα στρατιβαριους και το πηρα βιαστικα γιατι εκλεινε το μαγαζι και τα μωρα γκρινιαζαν και ερχομαι σπιτι και δεν κουμπωνε στο στηθος.γιατι εχω παθει το εξης, τα βλεπω και νομιζω οτι χωραω οπως παλια και τελικα δε μου μπαινουν!!!!!τοχω στη σακουλα να παω να το αλλαξω, εδω κοντα δεν εχει.και τωρα κοιταξα αποδειξη, πρεπαι το αργοτερο ως τις 16 του μηνα.τι κακο κι αυτο.ειπαμε δε μας μπαινει πια το small, παρτο αποφαση.αφου εχω κατι μινι και τζην 34αρια και ταχω βακλει στην ακρη να τα δωσω στην κορη μου!!!!!!χαχα!!!!!αυτα δε βγαινουν απο τη μοδα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Να χαρείτε μη μιλάτε άλλο για κιλά!!!

Εγω έχω να χάσω τα περισσότερα!!!! Φυσικά για το καλοκαίρι με βλέπω να πηγαίνω για μπάνιο με στολή δύτη!! Η Ελίτα την φόρεσε στην εγκυμοσύνη, εγώ θα την φορέσω τωρα!! Εννοειται οτι τα μπικίνι τα ξεχναω δια παντός (λόγω ραγάδων)....:-(:sad::-(:sad::-(:sad:

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

3 μερες λεει.Αν κρατησουν παραπανω δεν ειναι το εμβολιο.Τα κανατε και τα δυο?

αα μας ειπε οτι πλεον τερμα οι κολικοι και να τα αφηνουμε να κλαινε και λιγο.Οχι αγκαλια αμεσως γιατι θα μαθουν ετσι.Εκτος αν ειναι αρρωστα ή οπως τωρα απο εμβολιο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

οχι δεν καναμε τηςμηνιγγιτιδας μπερδευτηκα και ενω μας το ειχε γραψει ξεχασα να το παρω και ετσι μας το εβαλε για τον επομενο μηνα , ομως τον επομενο εχουμε την 2η δοση του εξαπλου και της γαστρεντεριτιδας και τωρα μου εβαλε και της μηνιγγιτιδας και μου φαινονται πολλα 3 μαζι αλλα η παιδιατρος ειπεοτι δεν υπαρχει προβλημα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...