Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλημερούδια!!!!

Ειρήνη μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Φουφούλα να χαίρεσαι τη μανούλα!!!!!!!!!

Χθες τελικά δεν αγόρασα γυαλιά ηλίου για τη μικρή. Βρηκα διάφορα (που δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού) αλλά σε κάποια καταστήματα οπτικών μου είπαν οτι δεν κάνει απο τόσο μικρά. Θα μιλήσω και με την παιδίατρο και βλέπουμε...

Και εμείς ξεκινήσαμε να γδυνόμαστε σιγά σιγά και επειδή δεν έχουμε καλοκαιρινά πολλά (ανοιξιάτικα) έκανα ένα ντου στο ΖΑΡΑ και μάζεψα αρκετά. Έχει χαριτωμένα ρουχαλάκια και σε καλές τιμές (συγκριτικά με άλλα καταστήματα), άλλωστε μεγαλώνουν τόσο γρήγορα τα ζουζούνια μας που πόσο θα προλάβουν να τα φορέσουν?

Αντιηλιακή κρέμα ξεκινήσαμε κι εμείς! Η παιδιατρος είπε οτι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!

Για την βάπτιση ελπίζω μέχρι τέλος της βδομάδας να έχω κλείσει ημ/νια.

Για συνάντηση πράγματι πρέπει να καθιερώσουμε κάποια ημ/νια (πάνω-κάτω) για να βρισκόμαστε!!

Θα προσπαθήσω να σας βάλω φωτο απο τη χθεσινή μας βόλτα...

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!

Ειρηνακι μου Χρονια σου πολλα!!Να εισαι παντα γερη για να χαιρεσαι την φουφούλα σου!!

Ελιτακι ζηλεψα με το τικερακι και εφτιαξα και γω!πωπω μικρα ειμαστε καλε με διορθωμενη ημερομηνια

Λιτσακι ασε μην το ψαχνεις.Ο καθε παιδιατρος λεει πραγματικά τα δικα του.Αντε τωρα πιο ειναι το σωστο.Εμενα πχ μου ειπε οτι αντιηλιακο απαγορευεται.Και μου το τονισε κιολας.Καπελο και ομπρελα λεει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Όλγα μου πραγματικά ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του!!

Εννοειται οτι χρησιμοποιούμε καπελάκια (βλ.φωτο) και ομπρέλες, αλλά δεν αρκούν νομίζω.... εμεις αρχίσαμε και αντιηλιακή!

EIXrp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σας!!

αχ σα να βρίσκουμε πάλι τους ρυθμούς μας και ξεκουράζεται και η μαμά που έχει ένα σπίτι έτοιμο να ξεκινήσει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!! 6 + 4 ο βραδυνός μας ύπνος μια χαρά, έχουμε ανακαλύψει ότι έχουμε δυο χέρια οπότε συνήθως τα χουμε σταυρωμένα και πότε είπαμε περπατάνε; έχω πεθάνει να τον κουβαλάω λέμε!!! Πάλι καλά που έχω και το σλίνγκ

ποια κοπέλα ρώτησε για το σλίνγκ, ναι θέλει ένα χέρι στο κεφάλι αλλά συνήθως γέρνει πάνω στον ώμο μου, εγώ το χω καταβολευτεί πάντως, το χρησιμοποιώ και για κουβέρτα και για σκιάδιο

ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ να είσαι γερή και ευτυχισμένη!!!

i1lzp2.png

καλα κανεις.Το λογικο ειναι να ακουμε η καθεμια τον παιδιατρο που εχουμε επιλεξει και τιποτα αλλο γιατι θα μας τρελάνουν στο τελος

ναι μωρε αν τον εμπιστευόμαστε τυφλά αλλά καλό είναι να τα ψάχνουμε και λίγο αυτά που μας λένε

αλλωστε λενε οτι η καλύτερη παιδίατρος είναι η μαμά!!!

i1lzp2.png

τις ειδα!Ψυχούλι μου γλυκα ειναι!!!

Ειναι μεγαλο μωρο ή ετσι φαινεται στην φωτο?

Έχουμε να ζυγιστουμε 12 μέρες. Ήταν 5450, τωρα δεν ξέρω. Πάντως σίγουρα μεγαλώσαμε και ψηλώσαμε πολύ....:P:p:p

EIXrp2.png

Διαφημίσεις

ρε γαμωτο δευτερη νυχτα που ξυπνανε και αρχιζουν τα βογγιτα.Τι να κανω?

Δεν πεινανε.

Η πρωτη παρενεργεια ηρθε.30 γρ και 70 πρωι πρωι.Παει το φαι.Θα αδυνατησουμε

Το ξερατε αυτο που εγραψα εχθες για τα κιλα τους.Ευκολα την πατας και γινονται υπέρβαρα.Ιδεα δεν ειχα και μου πηραν 1300 σε ενα μηνα.Και ηταν πολυ.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ναι μωρε αν τον εμπιστευόμαστε τυφλά αλλά καλό είναι να τα ψάχνουμε και λίγο αυτά που μας λένε

αλλωστε λενε οτι η καλύτερη παιδίατρος είναι η μαμά!!!

σιγουρα και για να ειμαι ειλικρινης θα ρωτησω παιδοοφθαλμιατρο για τα γυαλια ηλιου και δερματολογο για το αντιηλιακο.Ειναι αυτα τα δυο που διαφωνουν ολοι

εχω περιεργεια ποιος εχει δικιο τελικα:rolleyes:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...