Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19488

διαβάστε κι αυτό

λέει ότι κάτω από 6μηνών να μη βγαίνουν στον ήλιο γιατί δεν μπορούν να στρέψουν αλλού το κεφάλι τους

τώρα για τα γυαλιά ο καθένας λέει τα δικά του (πρωτότυπο)

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19488

διαβάστε κι αυτό

λέει ότι κάτω από 6μηνών να μη βγαίνουν στον ήλιο γιατί δεν μπορούν να στρέψουν αλλού το κεφάλι τους

τώρα για τα γυαλιά ο καθένας λέει τα δικά του (πρωτότυπο)

ενταξει στο τελος θα μας λενε να τα κλειδωνουμε και μεσα.κοριτσια βρηκα εδω διαβαζοντας κατι μανουλες στο φορουμ που λεγαν και για τα καπκεικς

http://www.sweet-corner.gr/default.asp?catid=2

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ολγα και εμενα μου ειπε στερεες οταν κλεισει τον 6ο θα αρχισουμε δεν υπαρχει λογος να το κανουμε πιο νωρις, το ιδιο μου ειπε και για το νερο,με την αποστειρωση με προβληματισε γιατι θεωρω οτι ειναι νωρις να σταματησουμε αλλα εκεινη λεει οτι αφου βαζει συνεχεια τα χερια στο στομα δεν εχει νοημα.

Mummycool αστα ολο διπλες ειναι ο αντρας μου την φωναζει χοντρελα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

εμενα πλεον εχει καθιερωσει στανταρ προγραμμα υπνου ξυπναει κατατις 9 καθεται μεχρι 1 παρα περιπου ξανακοιμαται εκεινη την ωρα για 2-3 ωρες ξυπναει κατα τις 3.30 και απο κει και περα κοιμαται κανα 2 εικοσαλεπτα μεχρι τις 10 το βραδυ που κοιμαται μεχρι το πρωι βεβαια κατα τις 12 και την ταιζω κοιμισμενη αλλα δεν μου ξυπναει ελπιζω να το κρατησει

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

εμενα πλεον εχει καθιερωσει στανταρ προγραμμα υπνου ξυπναει κατατις 9 καθεται μεχρι 1 παρα περιπου ξανακοιμαται εκεινη την ωρα για 2-3 ωρες ξυπναει κατα τις 3.30 και απο κει και περα κοιμαται κανα 2 εικοσαλεπτα μεχρι τις 10 το βραδυ που κοιμαται μεχρι το πρωι βεβαια κατα τις 12 και την ταιζω κοιμισμενη αλλα δεν μου ξυπναει ελπιζω να το κρατησει

Ti kalo κοριτσι μωρε μπραβο κοριτσακι μου.χαχα!!!!εμας τωρα δυο μερες ο μπεμπης τετοια ωρα στην τρελλη χαρα ενω αποκοιμηθηκε ξαναξυπνησε γιατι τον ειχε παρει ο υπνος τρωγοντας και δεν χορτασε.Ναι μετα τον 6 στερεες και δεν αντικαθιστουν το γαλα.ειδικα για μητρικο.ετσι κι εμεις συνεχιζουμε ακαθεκτοι.αλλα ταυτοχρονα η μαμα διαβαζει για να ξερεις!!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

ειναι καλο κοριτσι μωρε η μπεμπουλα μου:D:D:D:D Στερεες μετα τον 6ο μου ειπε η παιδιατρος γιατι νωριτερα ενοχοποιουνται για αλλεργιες, εσυ ελιτα ειδικα που θηλαζεις μεχρι τον 6ο ειναι απολυτα καλυμενα με το μητρικο γαλα

Διαφημίσεις

aposteirosi emas den mas eipe. gialia iliou mou eipe oxi pou th rwtisa simera giati leei uparxei kindinos traumatismou. twra ti na sas pw. antiliako emas mas eipe kai to arxisame apo to deutero mhna. telika ante na vgaleis akrh me tous giatrous.

sto mono telika pou simfwnoun oloi oi giatroi mas einai stis sterees ston 6o mhna:P

loipon emeis fagame. epeidi ta dika sas paidakia einai kala ston ypno alla to diko mou oxi kai tha ksipnisoume pali stis 4 to argotero sas kalhnyxto.

filakia koritsia ta leme aurio to prwi:)

ειναι καλο κοριτσι μωρε η μπεμπουλα μου:D:D:D:D Στερεες μετα τον 6ο μου ειπε η παιδιατρος γιατι νωριτερα ενοχοποιουνται για αλλεργιες, εσυ ελιτα ειδικα που θηλαζεις μεχρι τον 6ο ειναι απολυτα καλυμενα με το μητρικο γαλα

το ξερω και μαλιστα λεω να να μην ξεκινησω στερεες στην σρχη του 6ου αλλα στο τελος η στον 7ο μια και ειναι προωρα.μην επιβαρυνω το στομαχακι τους.με τη διορθωμενη ειναι πιο μικρα εξαλλου.οσο πινουν γαλατακι της μαμας καλο τους κανει.

καρδουλα καληνυχτα.εγω τον κουναω να κοιμηθει.η μπεμπα εχει γινει πολυ πιο ευκολη στον υπνο, αυτος μας παιδευει μεχρι να αποκοιμηθει θελει νταντεμα, αγκαλια, κουνημα.ουφ αντε ησυχασε επιτελους

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...