Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Παντως αν τα παιδια μου τωρα ηταν γυρω στα 20, τρελο αγχος. Θελω να ελπιζω οτι οταν μεγαλωσουν τα πραγματα θα ειναι καλυτερα. Γιατι τωρα δεν μας βλεπω καλα..... Και ποιος ξερει τι αλλο θα βρουμε μπροστά μας????

kai ego natasa prospa8o na to blepo 8etika ...pou 8a paei krisi einai 8a perasei ..8a kanei ton kiklo tou skeftomai kai elpizo kai ego s ena kalitero mellon gia olous mas !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλες!!!!

τι κανετε? εγω ετρεχα ολη μερα πηγα και ειδα δυο παιδικους για τον Αλκη και αυριο εχω ραντεβου με αλλους δυο για να δουμε που θα καταληξουμε , το ποσο συγκινουμαι οταν σκεφτομαι οτι το αγορι μου μεγαλωσε και θα παει και σχολειο δεν λεγεται, σαν εχθες τον θυμαμαι και εγω να μου τον δινουν πρωτη φορα αγκαλια και να τον κοιταω εκστασιασμενη!!!!!

Τωρα το απογευμα πηγαμε την μπυμπου στην παιδιατρο ολα καλα , μας βρηκε τελειες της εκανε εντυπωση που μιλαμε τοσο πολυ και κοιταμε γυρω γυρω τα παντα και οτι στηριζουμε τελεια το σωμα μας , εγω η κουκουβαγια καμαρωνα:D:D Ειμαστε 6.640 σε βαρος στο 90%, 40 στο κεφαλι στο 75%και 60 ποντους λιγο πιο πανω απο το 50% ετσι οπως τα βλεπω κοντοχοντρη μου φαινεται χιχιχι!!! Καναμε και το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου και μελανιασαμε στο κλαμα παλι ελπιζω να μην εχουμε παρενεργειες.

Παντως διαβαζω αυτα που λετε και σαν εχθες θυμαμαι που καναμε αυχενικες και φουσκωναμε σιγα σιγα και να που τα σπορακια ξεπεταχτηκαν και συζηταμε για βαφτισεις, πως περασε ο καιρος και νιωθω οτι αυτα τα παιδακια εδω μεσα τα γνωριζω απο την κοιλιτσα και τα αγαπαω σαν δικα μου.

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

λοιπον παρος στον 1ο που πηγα μου αρεσαν οι χωροι και ο κηπος ,οι εσωτερικοι ετσι κι ετσι και τον ειδα λιγο πιο χυμα ως προς το εκπαιδευτικο προγραμμα πιο πολυ παιχνιαδια, μπογες , πλαστελινες κλπ εκει μου ζητησαν 300 ευρω για εγγραφη και 430 το μηνα χωρις σχολικο, αυτο που δεν μου αρεσσε ειχε μια αιθουσα με πολλες κουνιες η μια διπλα στην αλλη γυρω στα 25-30 παιδακια μεσα και κοιμοντουσαν και με εβαλε μεσα να τα δω.. ο 2ος ειναι ελληνοαγγλικος οι μισες ωρες στα ελληνικα οι μισες στα αγγλικα πιο αυστηρος μου φανηκε με πολλες δραστηριοτητες πχ κολυμβητηριο στο οακα καθε παρασκευη (αυτο τα χρεωνει εξτρα) , αγγλικα , γλωσσα μαθηματικα και υπολογιστες ολα αυτα μου εξηγησαν μεσα σε πλαισιο παιχνιδιου απο χωρους μεσα ηταν καλος εξω δεν ειχε κηπο μεγαλο μου ζητησαν 380 το μηνα χωρις να πληρωσω εξτρα εγγραφη επισης οταν μου εδειχνε τον χωρο στην αιθουσα που κοιμοντουσαν τα παιδια δεν με εβαλε μου ειπε δεν γινεται γιατι κοιμουνται και αυτο μου αρεσε πιο πολυ απο τον πρωτο που σε εβαζε ετσι χυμα. Μαλλον στον 2ο κλεινω πιο πολυ εσυ τι λες??

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

απο τις 8 ανοιγει μεχρι ττις 6 το απογευμα οτι ωρα θες τα παιρνεις τα ταιζουν εκει χωρις φαγητο ειναι 310 το μην αλλα εγω θελω με φαγητο και παει 380 , το μονο που με προβληματισε δεν με πηγε στην κουζινα αλλα ο αντρας μου το θεωρει καλο για να μην μπαινουν ολοι με μικροβια κλπ εγω σκεφτομαι να ειναι αυτο ΄΄ή να θελουν να κρυψουν κατι?? παντως μια γνωστη μου που το στελνει ειναι ενθουσιασμενη. τι να πω ? δυσκολο πραγμα η ευρεση παιδικου παντως

Ναι είναι πολύ δυσκολο γιατί πρεπει να εμπιστευτεις σε αγνωστους ανθρώπους το παιδάκι για πάρα πολλές ώρες! Οπου και αν τον πας όμως μπορείς να ζητήσεις να τον πας μια εβδομάδα για προσαρμογή και να είσαι και εσυ εκει!!

Εγώ είχα πάει πέρσι σε έναν που λέγεται Σιμόνη και ειναι στον Γέρακα και τα ραντεβού τα έκλειναν πάντα το απόγευμα αφού έχουν φυγει όλα τα παιδακια, δεν άφηναν καθόλου να δούμε το πως λειτουργει, απο αυτό και μόνο εφαγε Χ ασε που ζήταγε 5.500 εξόφλιση μέχρι τον Φεβρουάριο και χωρις σχολικο..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

οχι εγω την ωρα που πηγα ειχε παιδακια στον εναν κοιμοντουσαν οπως ειπα στον 2 κανανε αγγλικα παιζοντας σε κυκλο, αυτον που λες στο Γερακα τον εχω ακουσει πανακριβος και οχι τοσο καλος.. Ασχετο η παιδιατρος μου ειπε σιγα σιγα να σταματησω αποστειρωση και βρασμο νερου νωρις δεν ειναι? στον Αλκη αποστειρωνα μεχρι 6 μηνων

Διαφημίσεις

Βρε Ελιτα (συγνωμη για την περιεργεια) αλλα τι δουλεια κανει ο αντρας σου και δουλευει και σαν ΔΥ και σαν ελ. επαγγελματιας? Και πληρωνει και τα δυο ταμεια? Γιατι οι ασφαλισμενοι μετα το 93 μπορουν να επιλεξουν και να πληρωνουν μονο το ενα...

Παντως αν τα παιδια μου τωρα ηταν γυρω στα 20, τρελο αγχος. Θελω να ελπιζω οτι οταν μεγαλωσουν τα πραγματα θα ειναι καλυτερα. Γιατι τωρα δεν μας βλεπω καλα..... Και ποιος ξερει τι αλλο θα βρουμε μπροστά μας????

Βασικα ειναι σε τμημα του Υπουργειου Οικονομικων και τους εχουν σαν συνεργατες κατι τετοιο, δηλαδη τους πληρωνουν σαν δημοσιους αλλα εχουν και δελτιο παροχης υπηρεσιων, το οποιο ομως σκεφτεται να το κοψει γιατι εχει καιρο να το χρησιμοποιησει και πληρωνει τσαμπα το ΤΕΒΒΕ.Δεν ξερω κι εγω να σου πω πως ακριβως λεγεται η σχεση που εχουν εννοω η οικονομικη.Παντως πληρωνονται σα δημοσιοι.

Πηγαμε παλι στο Φλοισβο τελικα και ανακαλυψαμε πως εχει ταιραστια περατζαδα και ωραιαες καφετεριες προς τη μαρινα περα.ωραια ηταν μονο που ο μπεμπης κατουρηθηκε στα ρουχα - τριτη φορα σημερα και ετσι αλλαζουμε νουμερο πανας γιατι εχει γινει 5 φορες μες τη βδομαδα να του βγουν τα τσισα ως το λαιμο!!!!!!!!!!!!πηγαμε στο 3 της παμπερς.μεγαλωνουμε!!!!!!!!!!!Βεβαια καποια καλα παιδακια οπως ο πριγκιπακος ξερουμε πως ειναι καιρος που πηγατε στο 3 χαχα!!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

πηγαμε και καναμε εμβολιακια.Πνευμονιοκοκκο και μινιγκιτιδα.

ειχα λιστα με ερωτησεις και οι απαντησεις οι εξης:

αποστειρωση σταματαμε στον 6ο

απο τον 3ο μηνα πρεπει να παιρνουν 500γρ το μηνα και οχι 1 κιλο.Αρα τρωνε λιγοτερο

θαλασσα τον 6ο μεχρι τις 10 το πρωι και μετα τις 5

αντιηλιακο στον 6ο πιο νωρις δεν κανει

γυαλια ηλιου κανει(αν τα κρατησουν)

κρεμα στον 6ο

νερο στον 6ο

το ντυσιμο να ειναι σχετικο με το δικο μας

αμα θελουν να φανε παραπανω πιο αραιωμενο γαλα

ουφ αυτα!

Γιωργια ησουν στην αγια τριαδα σημερα??????

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

με ξεζούμισε :mad: έτρωγε ακριβώς μια ώρα τώρα κοιμήθηκε ευτυχώς

τζένη η νίνια μπήκε σήμερα στο μσν για λίγο, η φέλια όντως χάθηκε

κατερίνα καλό κουρσουμάκι έγινε και η δικιά σου!!!

οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να τα χουν δει σκούρα ειδικά οι χαμηλόμισθοι, δεν ξέρω τι να πω, θα δυσκολευτούμε όλοι, ειδικά αυτοί που έχουν μάθει να ζουν ακριβά

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...